southern έγραψε: 09 Απρ 2023, 12:49
είσαι άδικος με τον Μπογδάνο που επειδή είπε την αλήθεια για το ΚΚΕ του πήρε το κεφάλι ο Δένδιας αφού πρώτα είχε δημιουργήσει κλίμα η Βίβιαν με τη παρέα της. το κομμουνιστικο κόμμα δεν πιστεύει στην αστική δημοκρατία άρα είναι εκτός δημοκρατικού τόξου.
Σταλινοφασιστες
adon99 έγραψε: 09 Απρ 2023, 12:55
Που ειναι δημοφιλης ο αεργος μπουλης με τα χρυσα ρολεξ?
Σε ακροαριστερους βοθρους τυπου luben γκαζετα?
και σε ιδρυματικους κοπανους
Διαφωνώ. Αφού εσένα δεν σ'αρέσει
Θες να του πω να πατήσει καμιά περτικαλί ανταύγεια και να δώσει σήμα να πίνουμε χλωρίνες, μήπως τον δεις με άλλο μάτι?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 09 Απρ 2023, 12:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
vantono έγραψε: 09 Απρ 2023, 11:34
Έχει γίνει μιμιδιον και βαιραλ ο μέγας ΓΓ αλλά το θέμα είναι πώς έγινε: Φυσικα από το luben.
Με τα "αυτοί είστε" κτλ. Και δεν μιλάμε για πολύ καιρό, αλλά μόλις πριν κάτι μήνες άρχισε να συμβαίνει αυτό.
Όταν το πήρε είδηση και ο ίδιος αυτό, του άρεσε και το συνέχισε, με τον τρόπο του το αβανταριζε. Και μολις πριν λίγες μέρες δέχτηκε να ακολουθήσει γραμμή βαντονο και να βγει και σε πανελατζιδικο. Και πολύ καλά έκανε!
3-4 στο καθε χέρι θα φοράμε, ως λάφυρα. Όπως ο Κάστρο.
Eτσι. Μπορείτε να βάλετε και στα πόδια για βαράκια.
Οι Ρώσοι αφαίμαξαν την Ευρώπη ανεβάζοντας το φυσικό αέριο 20 φορές μέσα σε 2 χρόνια!!!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι... https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
adon99 έγραψε: 09 Απρ 2023, 12:55
Που ειναι δημοφιλης ο αεργος μπουλης με τα χρυσα ρολεξ?
Σε ακροαριστερους βοθρους τυπου luben γκαζετα?
και σε ιδρυματικους κοπανους
Διαφωνώ. Αφού εσένα δεν σ'αρέσει
Θες να του πω να πατήσει καμιά περτικαλί ανταύγεια και να δώσει σήμα να πίνουμε χλωρίνες, μήπως τον δεις με άλλο μάτι?
είσαι ηλιθιος και ανιστορητος. το ΚΚΕ έχει ευθύνη και για την αποβιομηχανιση.
Arisvilla έγραψε: 09 Απρ 2023, 10:43
Και η Παπαρηγα δημοφιλής ήταν. Γενικά το ΚΚΕ είναι ένα κόμμα που δεν ενοχλεί κανέναν πλην κάποιων ακροδεξιών. Ούτε τη ΝΔ ενοχλεί, ούτε ο Σύριζα ασχολείται με τους πρώην συντρόφους ως επί τω πλείστω. Για αυτό και η δημοφιλια των αρχηγών του. Αν είχε πρόγραμμα ρεαλιστικό για να κυβερνήσει και ανέβαιναν τα ποσοστά του, τότε θα δεχόταν και επιθέσεις.
Εδώ μέσα βλέπουμε αγαστή συνεργασία νεοναζί, μαρξιστοζαίων και νεοκομμουνίων.
Και το υπογραμμισμένο βγάζει μάτι. Μην το παίζεις μορφωμένος όταν δεν είσαι.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Δημοφιλής;
Ποιος τον έχει χεσμένοι τον κουτσουμποφύρερ σας, χαζοκομμούβια!
στις χώρες της βαλτικης και τη Πολωνία έχει βγει σίγουρα ο κομμουνισμος εκτός νόμου. μια χούντα ήταν που την θέση του Παπαδόπουλου είχε το πολιτικό γραφείο του κομμουνιστικου κόμματος. Ο κόσμος πειναγε και η κομματική νομενκλατουρα του ΚΚ έκανε ζωαρά.
φαντάζεσαι με Ελλάδα με πρωθυπουργους τύπου Κουτσούμπα, Παπαρηγα και Φλωράκη;
Και η Παπαρηγα δημοφιλής ήταν. Γενικά το ΚΚΕ είναι ένα κόμμα που δεν ενοχλεί κανέναν πλην κάποιων ακροδεξιών. Ούτε τη ΝΔ ενοχλεί, ούτε ο Σύριζα ασχολείται με τους πρώην συντρόφους ως επί τω πλείστω. Για αυτό και η δημοφιλια των αρχηγών του. Αν είχε πρόγραμμα ρεαλιστικό για να κυβερνήσει και ανέβαιναν τα ποσοστά του, τότε θα δεχόταν και επιθέσεις.
Εντάξει ρε φίλε, δεν είναι από τη δοτική και γράφεται ως επί το πλείστον. Εκανα λάθος. Το λάθος δεν είναι τυπογραφικό, είναι γραμματικό. Τώρα για το αν ειμαι μορφωμένος η όχι νδούλη άστα αυτά. Αν θέλεις να σου στείλω βιογραφικό. Εσύ για πες μου ποια σχολή έχεις τελειώσει που μας το παίζεις και ειδήμων?
Εντάξει ρε φίλε, δεν είναι από τη δοτική και γράφεται ως επί το πλείστον. Εκανα λάθος. Το λάθος δεν είναι τυπογραφικό, είναι γραμματικό. Τώρα για το αν ειμαι μορφωμένος η όχι νδούλη άστα αυτά. Αν θέλεις να σου στείλω βιογραφικό. Εσύ για πες μου ποια σχολή έχεις τελειώσει που μας το παίζεις και ειδήμων?
Τόσο το χειρότερο για το λάθος, δείχνει έλλειψη παιδείας. Καλύτερα να ήταν τυπογραφικό.
Και γώ που έχω χοντρά δάκτυλα πατάω συχνά λάθος πλήκτρα.
Δεν είμαι νδούλης, ψηφοφόρος είμαι και δεν έχω σχέση με κομματοσκυλίαση.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Nandros έγραψε: 09 Απρ 2023, 13:04
Τόσο το χειρότερο για το λάθος, δείχνει έλλειψη παιδείας. Καλύτερα να ήταν τυπογραφικό.
Και γώ που έχω χοντρά δάκτυλα πατάω συχνά λάθος πλήκτρα.
Δεν είμαι νδούλης, ψηφοφόρος είμαι και δεν έχω σχέση με κομματοσκυλίαση.
Δεν μου απαντάς νδούλη τι έχεις τελειώσει. Το λάθος είναι γιατί νόμισα οτι είναι στη δοτική. Μου προσάπτεις και έλλειψη παιδείας. Εσύ αν δεν κάνω λάθος συνταξιούχος ναυτικός είσαι. Εγώ νδούλη (νδούλης είσαι άστα αυτά) έχω τελειώσει ΑΕΙ και με μεταπτυχιακό, έχω περάσει σε πολύ δύσκολες γραπτές εξετάσεις για δημόσιο και για συμβολαιογράφος. Και εσύ από ένα λάθος διέκρινες και ελλειψη παιδείας. Τι να πω πραγματικά. Επειδή δεν συμφωνείς πολιτικά με κάποιους δεν σημαίνει οτι πρέπει να επιτίθεσαι με τέτοιο τρόπο και να γίνεσαι και αγενής.
Οι Ρώσοι αφαίμαξαν την Ευρώπη ανεβάζοντας το φυσικό αέριο 20 φορές μέσα σε 2 χρόνια!!!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι... https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
στα τελη της δεκαετιας του 80 ο Λωζιε ειχε παρουσιασει το αριστουργημα του - σε μια απο τις ιστοριες ειχε περιλαβει με χειρουργικο τροπο που εβγαζε πολυ γέλιο το ΚΚΓ μεσα απο την προσπαθεια του κωματος να παρουσιασει φρεσκο προσωπο
τα ιδια σκερτσα κανει κ το εγχωριο κωμα κ με τα ιδια αποτελεσματα - Γελια