Μια πίτα καλαμάκι χοιρινό, πατάτες πολύ τζατζίκι - κέτσαπ και λίγο κρεμμύδι για μένα. Μια, έτσι για να σας κάνω παρέα. Δεν πεινάω. Μην με πιεζετε σας λέω. Καλά αντε. Δύο.
Και μια πορτοκαλοπιτα με παγωτό μαστίχα.
Μια πίτα καλαμάκι χοιρινό, πατάτες πολύ τζατζίκι - κέτσαπ και λίγο κρεμμύδι για μένα. Μια, έτσι για να σας κάνω παρέα. Δεν πεινάω. Μην με πιεζετε σας λέω. Καλά αντε. Δύο.
Παπαριές μαρίτσαμ. Η αρρενωπότητα δεν έχει φύλο. Η διπλωματική/βελούδινη/εξισορροπιστική πρόσέγγιση και η εγγενής κατινιά επίσης.AlienWay έγραψε: 03 Απρ 2023, 19:27Ο νεο-φεμινισμός είναι μια υποσυνείδητη έκκληση προς το αντρικό φύλο για να ξεσηκωθεί και να διεκδικήσει τη χαμένη του αρρενωπότητα.Naida έγραψε: 03 Απρ 2023, 18:21Είναι που είσαι προκατειλημμένος μαζι μου λόγω του φεμινιστικού μπακ ραουντ μου. Εδώ μπαίνω στην ριαλ λάιφ ανάμεσα να χωρίσω ανθρώπους που τσακώνονται δεν θα το κάνω εδδω μέσα που δεν κινδυνεύω να φάω καμία; αβίαστα, αβαδιστα.![]()
ρυθμιστική θα λέγαμε.ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Απρ 2023, 19:34Παπαριές μαρίτσαμ. Η αρρενωπότητα δεν έχει φύλο. Η διπλωματική/βελούδινη/εξισορροπιστική πρόσέγγιση και η εγγενής κατινιά επίσης.AlienWay έγραψε: 03 Απρ 2023, 19:27Ο νεο-φεμινισμός είναι μια υποσυνείδητη έκκληση προς το αντρικό φύλο για να ξεσηκωθεί και να διεκδικήσει τη χαμένη του αρρενωπότητα.Naida έγραψε: 03 Απρ 2023, 18:21
Είναι που είσαι προκατειλημμένος μαζι μου λόγω του φεμινιστικού μπακ ραουντ μου. Εδώ μπαίνω στην ριαλ λάιφ ανάμεσα να χωρίσω ανθρώπους που τσακώνονται δεν θα το κάνω εδδω μέσα που δεν κινδυνεύω να φάω καμία; αβίαστα, αβαδιστα.![]()
Εγώ αυτό που βλέπω προς το παρόν είναι κάτι βίγκαν διπλοπιτα με κέτσαπ. Για τα αντίστοιχα γλυκά, κανένα σχόλιο. Κάτι σε ρίξε απ' όλα μάστορα, μου θυμίζουν. Απλώς γιατί δεν είναι κέτσαπ που πάει με όλα ΚΑΙ το παγωτό μαστίχα.Naida έγραψε: 03 Απρ 2023, 19:32Μια πίτα καλαμάκι χοιρινό, πατάτες πολύ τζατζίκι - κέτσαπ και λίγο κρεμμύδι για μένα. Μια, έτσι για να σας κάνω παρέα. Δεν πεινάω. Μην με πιεζετε σας λέω. Καλά αντε. Δύο.
Τι βιγκαν μάνα μου;το καλαμάκι χοιρινό δεν το είδες; ολοκληρο κρεας μες στο πιτογυρο.ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Απρ 2023, 19:40Εγώ αυτό που βλέπω προς το παρόν είναι κάτι βίγκαν διπλοπιτα με κέτσαπ. Για τα αντίστοιχα γλυκά, κανένα σχόλιο. Κάτι σε ρίξε απ' όλα μάστορα, μου θυμίζουν. Απλώς γιατί δεν είναι κέτσαπ που πάει με όλα ΚΑΙ το παγωτό μαστίχα.Naida έγραψε: 03 Απρ 2023, 19:32Μια πίτα καλαμάκι χοιρινό, πατάτες πολύ τζατζίκι - κέτσαπ και λίγο κρεμμύδι για μένα. Μια, έτσι για να σας κάνω παρέα. Δεν πεινάω. Μην με πιεζετε σας λέω. Καλά αντε. Δύο.ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Απρ 2023, 18:23
Και αυτό μέσα.
Ό,τι διαλέγει ο καθένας από το φυλλάδιο, αυτό ακριβώς τρώει.
Προτιμώ παϊδάκια σε λαδόκολλα. Σε τραπέζι και όχι πακέτο.
Ούτε ρυθμίσεις σε πλυντήριο μπορείτε να κάνετε οι περισσότεροι. Νομίζετε ότι αν βάλετε μαλακτικό με άρωμα λεβάντα ή θαλασσινό αεράκι, θα λυθούν όλα.AlienWay έγραψε: 03 Απρ 2023, 19:36ρυθμιστική θα λέγαμε.ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Απρ 2023, 19:34Παπαριές μαρίτσαμ. Η αρρενωπότητα δεν έχει φύλο. Η διπλωματική/βελούδινη/εξισορροπιστική πρόσέγγιση και η εγγενής κατινιά επίσης.AlienWay έγραψε: 03 Απρ 2023, 19:27
Ο νεο-φεμινισμός είναι μια υποσυνείδητη έκκληση προς το αντρικό φύλο για να ξεσηκωθεί και να διεκδικήσει τη χαμένη του αρρενωπότητα.![]()
![]()
Naida έγραψε: 03 Απρ 2023, 19:42Τι βιγκαν μάνα μου;το καλαμάκι χοιρινό δεν το είδες; ολοκληρο κρεας μες στο πιτογυρο.ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Απρ 2023, 19:40Εγώ αυτό που βλέπω προς το παρόν είναι κάτι βίγκαν διπλοπιτα με κέτσαπ. Για τα αντίστοιχα γλυκά, κανένα σχόλιο. Κάτι σε ρίξε απ' όλα μάστορα, μου θυμίζουν. Απλώς γιατί δεν είναι κέτσαπ που πάει με όλα ΚΑΙ το παγωτό μαστίχα.Naida έγραψε: 03 Απρ 2023, 19:32
Προτιμώ παϊδάκια σε λαδόκολλα. Σε τραπέζι και όχι πακέτο.
Το παγωτο μαστίχα πάει με ολα και βοηθάει στην χώνεψη. Σας το συνιστώ.
ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Απρ 2023, 19:43Ούτε ρυθμίσεις σε πλυντήριο μπορείτε να κάνετε οι περισσότεροι. Νομίζετε ότι αν βάλετε μαλακτικό με άρωμα λεβάντα ή θαλασσινό αεράκι, θα λυθούν όλα.![]()

Μα δεν υπάρχει τέλος σ' αυτήν την ιστορία, ρε συ. Μια διαχρονική επανάληψη της ανθρώπινης συμπεριφοράς και αντιδράσεων είναι.
Naida έγραψε: 03 Απρ 2023, 19:32Μια πίτα καλαμάκι χοιρινό, πατάτες πολύ τζατζίκι - κέτσαπ και λίγο κρεμμύδι για μένα. Μια, έτσι για να σας κάνω παρέα. Δεν πεινάω. Μην με πιεζετε σας λέω. Καλά αντε. Δύο.

Yes, I do my Lord 🥺taliban έγραψε: 03 Απρ 2023, 20:02Naida έγραψε: 03 Απρ 2023, 19:32Μια πίτα καλαμάκι χοιρινό, πατάτες πολύ τζατζίκι - κέτσαπ και λίγο κρεμμύδι για μένα. Μια, έτσι για να σας κάνω παρέα. Δεν πεινάω. Μην με πιεζετε σας λέω. Καλά αντε. Δύο.ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Απρ 2023, 18:23
Και αυτό μέσα.
Ό,τι διαλέγει ο καθένας από το φυλλάδιο, αυτό ακριβώς τρώει.
Και μια πορτοκαλοπιτα με παγωτό μαστίχα.![]()

Είναι κι αυτό ένα αρχέτυπο της καρενικής συμπεριφοράςΓΑΛΗ έγραψε: 03 Απρ 2023, 20:38 Έτσι, για να μη λέτε ότι δεν υποστηρίζω τα καθωσπρέπει ασμπέτε του πχόρουμ, βρε παλιόπαιδα.
Με την ευχή μου.![]()
![]()