Να πω εδώ πως ενώ είμαι πολύ αντιμηχανόβιος, πέτυχα τις προάλλες βιντεάκι με το νέο Fat Bob και ερωτεύτηκα.enterprise-psi έγραψε: 29 Μαρ 2023, 12:30 Στα μηχανάκια δεν είναι έτσι , πήγα ρώτησα για το τρανσαλπ , τιμή καταλόγου 11500 , μου το δίνει το ίδιο με πινακίδες τα πάντα όλα . Ούτε κρυφές τιμές ούτε περιμένουμε κλπ
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
η απάτη της ηλεκτροκίνησης
Re: η απάτη της ηλεκτροκίνησης
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
ε τους απατεωνες.Chilloutbuddy έγραψε: 29 Μαρ 2023, 12:07 Ορίστε ρε, 59* για σένα επειδή είσαι ομορφόπαιδο![]()
*(χωρίς τέλη και φόρους)
Υπολόγισε κανα 65 για να'σαι μέσα.
Μ'αρέσει το Θεϊκό "destination charges" $1,895 το οποίο λέει είναι το κόστος για να πάει το αυτοκίνητο από το εργοστάσιο στην αντιπροσωπεία![]()
γι αυτο βλεπω κατι τιμες και μου πεφτουν τα σαγονια. μουφα ειναι.
ειδα ενα καινουριο pick up της χιουνται, 22.000$ και ζηλεψα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Λοιπόν, leasing, σήμερα μίλησα στο τηλέφωνο, θα στα πώ σε δολάρια επειδή τα έχω φρέσκα στο μυαλό μου.Ερμής έγραψε: 29 Μαρ 2023, 12:28 Leasing η μεταχειρισμένο, μέχρι να σβήσουν ολα τα άστρα του σύμπαντος, αφου πρώτα έχουν βγάλει κέρατα.
Aυτοκίνητο $90,000 καινούργιο με όλα μέσα (φόροι, τέλη μεταβίβασης κλπ)
Αυτοί θέλουνε να τους πληρώνω $440 τη βδομάδα επί έξι χρόνια, κι αυτό περιλαμβάνει τα πάντα (σέρβις, βενζίνες, ασφάλεια, τέλη, λάστιχα κάθε 40 χιλ χιλιόμετρα), δηλαδή $114,400 σύνολο. Σε αυτό το διάστημα το αυτοκίνητο ανήκει σ'αυτούς. Στο τέλος των 5 χρόνων για να γίνει δικό μου θέλουνε και μια τελική πληρωμή $25,200, η αλλιώς το χάνω. Δηλαδή συνολικά να δώσω 140,000 για ένα αυτοκίνητο και τα έξοδά του. Ε, δεν υπάρχει πιό ακριβός τρόπος να αγοράσεις αυτοκίνητο. Θα μου πεις αν το γράψεις στην εταιρία, φορολογικά και λοιπά. Ναι οκ κι αυτό μπορώ να το κάνω και γλιτώνεις κάμποσα αλλά έχουνε χώσει έναν ειδικό φόρο γι'αυτή την περίπτωση και τελικά έρχεται περίπου μια η άλλη, χώρια η βαβούρα. Ο μόνος λόγος που το κοίταξα είναι γιατί βάλαν κάτι κίνητρα για ηλεκτρικό (όταν έκανα τα εξελάκια μου βγήκε ότι χοντρικά γλιτώνω ένα δεκάρικο), αλλά τελικά πραγματικά δε βρίσκω ηλεκτρικό που να μ'αρέσει, και δε μ'αρέσει γενικά σαν ιδέα. Ούτε το δεκάρικο ήταν ιδιαίτερα πειστικό.
Μεταχειρισμένο ρε φίλε. Μετρητά ένα 50άρικο και καθάρισα, πες άλλα 10 να σου ανατιναχτεί ο κινητήρας με το που βάλεις το κλειδί μέσα. Έτσι κι αλλιώς είπαμε, τα πάντα στη ζωή μας είναι μεταχειρισμένα: σπίτια, αεροπλάνα, τρένα, πηρούνια στο εστιατόριο, σεντόνια στο ξενοδοχείο. Φτάνει να είναι πλυμένα.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
εννοείται το γράφω στην εταιρεία και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ακομη περισσότερο πως δε το αγοράζουμε μετά το πέρας της μίσθωσης.
Απο τη στιγμή που έχεις και τις βενζίνες μέσα, δε το σκέφτεσαι καν.
Αυτα στα λέω για Ελλάδα, για αυστραλία δε ξέρω τι παίζει φορολογικά.
Για αυτοκίνητο 90.000€ θες λήζινγκ τα ίδια μπορει και περισσότερα απο 1700 το μήνα χωρις τις βενζίνες.
Ξαναλέω. Ποτέ δεν έχουμε αγοράσει αυτοκίνητο μετά το περας της μίσθωσης. Εκεί χτυπάνε και αποσκοπούν.
Στο μεταχειρισμένο εννοείται συμφωνώ, δεν έχω τέτοια υπαρξιακά.
Απο τη στιγμή που έχεις και τις βενζίνες μέσα, δε το σκέφτεσαι καν.
Αυτα στα λέω για Ελλάδα, για αυστραλία δε ξέρω τι παίζει φορολογικά.
Για αυτοκίνητο 90.000€ θες λήζινγκ τα ίδια μπορει και περισσότερα απο 1700 το μήνα χωρις τις βενζίνες.
Ξαναλέω. Ποτέ δεν έχουμε αγοράσει αυτοκίνητο μετά το περας της μίσθωσης. Εκεί χτυπάνε και αποσκοπούν.
Στο μεταχειρισμένο εννοείται συμφωνώ, δεν έχω τέτοια υπαρξιακά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Chilloutbuddy
Κάτσε ρε μλκ, 114χιλ για να νοικιάσω ένα αυτοκίνητο + βενζίνες για 5 χρόνια; Όχι ρε, με τέτοια λεφτά παίρνεις m340i ολόδικιά σου καινούργια. Έχω καλύτερους τρόπους να κόψω φόρους.
Ίσως να σου βγαίνει καλύτερα εσένα επειδή κάνεις πολλά χιλιόμετρα, εγώ δύσκολα πάνω από 15χιλ το χρόνο
Και αν το αυτοκίνητο πουλιέται $25,001 στο τέλος της μίσθωσης γιατί να μην πληρώσεις $25,000 για να το πάρεις;
Ίσως να σου βγαίνει καλύτερα εσένα επειδή κάνεις πολλά χιλιόμετρα, εγώ δύσκολα πάνω από 15χιλ το χρόνο
Και αν το αυτοκίνητο πουλιέται $25,001 στο τέλος της μίσθωσης γιατί να μην πληρώσεις $25,000 για να το πάρεις;
τυπογραφικο λαθος η ισχυει αυτο;Chilloutbuddy έγραψε: 29 Μαρ 2023, 13:41Λοιπόν, leasing, σήμερα μίλησα στο τηλέφωνο, θα στα πώ σε δολάρια επειδή τα έχω φρέσκα στο μυαλό μου.Ερμής έγραψε: 29 Μαρ 2023, 12:28 Leasing η μεταχειρισμένο, μέχρι να σβήσουν ολα τα άστρα του σύμπαντος, αφου πρώτα έχουν βγάλει κέρατα.
Αυτοί θέλουνε να τους πληρώνω $440 τη βδομάδα επί έξι χρόνια, κι αυτό περιλαμβάνει τα πάντα (σέρβις, βενζίνες, ασφάλεια, τέλη, λάστιχα κάθε 40 χιλ χιλιόμετρα), δηλαδή $114,400 σύνολο. Σε αυτό το διάστημα το αυτοκίνητο ανήκει σ'αυτούς. Στο τέλος των 5 χρόνων για να γίνει δικό μου θέλουνε και μια τελική πληρωμή $25,200, η αλλιώς το χάνω. Δηλαδή συνολικά να δώσω 140,000 για ένα αυτοκίνητο και τα έξοδά του. Ε, δεν υπάρχει πιό ακριβός τρόπος να αγοράσεις αυτοκίνητο. Θα μου πεις αν το γράψεις στην εταιρία, φορολογικά και λοιπά. Ναι οκ κι αυτό μπορώ να το κάνω και γλιτώνεις κάμποσα αλλά έχουνε χώσει έναν ειδικό φόρο γι'αυτή την περίπτωση και τελικά έρχεται περίπου μια η άλλη, χώρια η βαβούρα. Ο μόνος λόγος που το κοίταξα είναι γιατί βάλαν κάτι κίνητρα για ηλεκτρικό (όταν έκανα τα εξελάκια μου βγήκε ότι χοντρικά γλιτώνω ένα δεκάρικο), αλλά τελικά πραγματικά δε βρίσκω ηλεκτρικό που να μ'αρέσει, και δε μ'αρέσει γενικά σαν ιδέα. Ούτε το δεκάρικο ήταν ιδιαίτερα πειστικό.
Μεταχειρισμένο ρε φίλε. Μετρητά ένα 50άρικο και καθάρισα, πες άλλα 10 να σου ανατιναχτεί ο κινητήρας με το που βάλεις το κλειδί μέσα. Έτσι κι αλλιώς είπαμε, τα πάντα στη ζωή μας είναι μεταχειρισμένα: σπίτια, αεροπλάνα, τρένα, πηρούνια στο εστιατόριο, σεντόνια στο ξενοδοχείο. Φτάνει να είναι πλυμένα.
αν ισχυει, φερτο δω και θα τους βαλω σολο μεσα. θα ακουνε το ονομα μου και θα κλαινε.
-
talaipwros
Εχεις όριο στα ποσα χιλιόμετρα το χρονο, αλλιως αλλαζει το κόστοςΑσέβαστος έγραψε: 29 Μαρ 2023, 14:17τυπογραφικο λαθος η ισχυει αυτο;Chilloutbuddy έγραψε: 29 Μαρ 2023, 13:41Λοιπόν, leasing, σήμερα μίλησα στο τηλέφωνο, θα στα πώ σε δολάρια επειδή τα έχω φρέσκα στο μυαλό μου.Ερμής έγραψε: 29 Μαρ 2023, 12:28 Leasing η μεταχειρισμένο, μέχρι να σβήσουν ολα τα άστρα του σύμπαντος, αφου πρώτα έχουν βγάλει κέρατα.
αν ισχυει, φερτο δω και θα τους βαλω σολο μεσα. θα ακουνε το ονομα μου και θα κλαινε.![]()
Μα αφου αυτά τα έξοδα μίσθωσης μπαίνουν στα της εταιρείας, εδω στην Ελλάδα δεν ισχύει το ίδιο για την αγορά, έχει άλλα. Πάντως ο λογιστής ειναι αναφανδον κατά αγοράς και υπερ μισθωσηςChilloutbuddy έγραψε: 29 Μαρ 2023, 14:08 Κάτσε ρε μλκ, 114χιλ για να νοικιάσω ένα αυτοκίνητο + βενζίνες για 5 χρόνια; Όχι ρε, με τέτοια λεφτά παίρνεις m340i ολόδικιά σου καινούργια. Έχω καλύτερους τρόπους να κόψω φόρους.
Με τα χιλιόμετρα που θα του έχω κάνει σε 6 χρόνια δε θα πουλιέται. Προσωπικά κάνω περίπου 30Κ το χρόνο.
Επίσης δεν υπάρχει πλεον ληζινγκ στην Ελλάδα που να περιλαμβάνει βενζίνες.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
οχι ρε ποστημ, και κανονιζα να κατεβαζω ενα τανκερ στην καθισια μου.talaipwros έγραψε: 29 Μαρ 2023, 14:20
Εχεις όριο στα ποσα χιλιόμετρα το χρονο, αλλιως αλλαζει το κόστος
- Chilloutbuddy
κι εδώ μπαίνουν στης εταιρίας και μειώνουν το φόρο της. Μάλιστα και να μην είναι δικιά σου εταιρία και να είσαι απλά υπάλληλος μειώνουν το δικό σου φόρο, δηλαδή σου επιτρέπουν να ξεπληρώνεις το αυτοκίνητο απ'το μικτό σου μισθό αντί απ'τον καθαρό, το οποίο σημαίνει ότι κάποιο ποσό που κανονικά θα το πλήρωνες φόρο το χρησιμοποιείς για να ξεπληρώσεις αυτοκίνητο. Επίσης σου επιτρέπουν να εκπέσεις το ΦΠΑ αν είναι δικιά σου εταιρία, ή να μην τον πληρώσεις καθόλου αν είσαι υπάλληλος. Όλα αυτά καλά, αλλά μετά πήγαν και βάλαν fringe benefits tax, δηλαδή ειδικός φόρος παροχών γιατί το αυτοκίνητο θεωρήθηκε (και σωστά εδώ που τα λέμε) μπόνους που σου δίνει η εταιρία. Δηλαδή με το ένα χέρι σου δίνουν με το άλλο σου παίρνουν, αν τα βάλεις κάτω πάλι κάτι γλιτώνεις στο τέλος αλλά (για μένα) όχι αρκετά για να κάνει το λίζινγκ ελκυστικό.Ερμής έγραψε: 29 Μαρ 2023, 14:22 Μα αφου αυτά τα έξοδα μίσθωσης μπαίνουν στα της εταιρείας, εδω στην Ελλάδα δεν ισχύει το ίδιο για την αγορά, έχει άλλα. Πάντως ο λογιστής ειναι αναφανδον κατά αγοράς και υπερ μισθωσης
Με τα χιλιόμετρα που θα του έχω κάνει σε 6 χρόνια δε θα πουλιέται. Προσωπικά κάνω περίπου 30Κ το χρόνο.
Επίσης δεν υπάρχει πλεον ληζινγκ στην Ελλάδα που να περιλαμβάνει βενζίνες.
Βασικά αν είναι να πληρώσω τόκο βρίσκω δάνειο με 3%, αλλά δε βλέπω λόγο. Μετρητά-μεταχειρισμένο αν το κάνω.
Και φυσικά υπάρχει και η άλλη επιλογή που είναι μακράν η πιό φτηνή: κρατάω αυτό που έχω και γειά σας. Κάθε χρόνο που το κρατάω παραπάνω γλιτώνω από 10 έως 20 ανάλογα τι θα έπαιρνα.
- Chilloutbuddy
έχει όριο αλλά έτσι κι αλλιώς δεν κάνω πολλά χιλιόμετρα. Δουλεύω πολύ απ'το σπίτι και έχω και ηλεκτρικό ποδήλατο. Κωλοπειραγμένο, έχω πιάσει μέχρι 70Ασέβαστος έγραψε: 29 Μαρ 2023, 14:27οχι ρε ποστημ, και κανονιζα να κατεβαζω ενα τανκερ στην καθισια μου.talaipwros έγραψε: 29 Μαρ 2023, 14:20
Εχεις όριο στα ποσα χιλιόμετρα το χρονο, αλλιως αλλαζει το κόστος![]()
- The Age of Aquarius
- Phorum.gr user: The Age of Aquarius
Τι αυτοκίνητο έχεις και τι θέλεις να πάρεις;Chilloutbuddy έγραψε: 29 Μαρ 2023, 15:12 Και φυσικά υπάρχει και η άλλη επιλογή που είναι μακράν η πιό φτηνή: κρατάω αυτό που έχω και γειά σας. Κάθε χρόνο που το κρατάω παραπάνω γλιτώνω από 10 έως 20 ανάλογα τι θα έπαιρνα.
Γιατί δε σελώνεις ένα καγκουρώ
-
stergiosbik
Οποιοσδήποτε στην Ελλάδα μπορεί να αγοράσει αγροτικό με την προϋπόθεση να είναι καινούργιο.Ασέβαστος έγραψε: 29 Μαρ 2023, 12:31ναι, καλα, φερτο δω με 40κ $, δηλαδη 35 ευρω, δηλαδη κανα 30αρι με καμμια επιδοτηση, και αγοραζεις κι ενα χωραφι, ετσι για το γαμωτο.Λεγεών έγραψε: 29 Μαρ 2023, 11:57Δεν χρειάζεσαι ειδική άδεια (αγροτικές εργασίες;) για να έχεις αγροτικό με καρότσα, στην Ελλάδα;Ασέβαστος έγραψε: 29 Μαρ 2023, 09:00 ωωωωωωω νασουγαμησω.
https://www.ford.com/trucks/f150/f150-lightning/2022/
$39,974
580 horsepower. για να γλεντας οτι θερμικο εχει λιγοτερο απο τα διπλα λεφτα.
1050nm. για να αλλαζεις λιγο την ταχυτητα περιστροφης της γης οταν το σανιδωνεις.
φυσικα εχουν ξεπουλησει και δεν προλαβαινουν να φτιαχνουν.
που υπογραφω για μετακομιση στην αμερικη;![]()
θεωρητικα μπορεις να το βγαλεις αδεια ιχ, αμα πληρωσεις φορους και τελη ιχ, αλλα μαλλον πιο φτηνο θα ειναι να αγορασεις το χωραφι....![]()
Απλά η τιμή θα πάει στον Θεό αν σκεφτούμε ότι ήδη αυτά τα αμάξια παίζουν λόγω απαλλαγών από 40 χιλιάρικα και πάνω για αγρότες και επαγγελματίες.
- Chilloutbuddy
μακάρι να'ξερα τι θέλω, αν ήξερα θα ήταν η ζωή μου πολύ ευκολότερηThe Age of Aquarius έγραψε: 29 Μαρ 2023, 15:16Τι αυτοκίνητο έχεις και τι θέλεις να πάρεις;Chilloutbuddy έγραψε: 29 Μαρ 2023, 15:12 Και φυσικά υπάρχει και η άλλη επιλογή που είναι μακράν η πιό φτηνή: κρατάω αυτό που έχω και γειά σας. Κάθε χρόνο που το κρατάω παραπάνω γλιτώνω από 10 έως 20 ανάλογα τι θα έπαιρνα.
Γιατί δε σελώνεις ένα καγκουρώ
ένα gti 7άρι έχω αυτή τη στιγμή, και ένα ρενώ κανγκού 5θέσιο
-
stergiosbik
Golf ρε;Chilloutbuddy έγραψε: 29 Μαρ 2023, 15:57μακάρι να'ξερα τι θέλω, αν ήξερα θα ήταν η ζωή μου πολύ ευκολότερηThe Age of Aquarius έγραψε: 29 Μαρ 2023, 15:16Τι αυτοκίνητο έχεις και τι θέλεις να πάρεις;Chilloutbuddy έγραψε: 29 Μαρ 2023, 15:12 Και φυσικά υπάρχει και η άλλη επιλογή που είναι μακράν η πιό φτηνή: κρατάω αυτό που έχω και γειά σας. Κάθε χρόνο που το κρατάω παραπάνω γλιτώνω από 10 έως 20 ανάλογα τι θα έπαιρνα.
Γιατί δε σελώνεις ένα καγκουρώ![]()
ένα gti 7άρι έχω αυτή τη στιγμή, και ένα ρενώ κανγκού 5θέσιο
Ημαρτον!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 234 Προβολές
-