''Και 51% να πάρω στις πρώτες εκλογές
αν δεν βρεθούν άλλα κόμματα να συνεργαστώ
θα το σκεφτώ πολύ αν θα δεχτώ να αναλάβω πρωθυπουργός''
https://twitter.com/syriza_gr/status/16 ... 73472?s=20
όχι αγόρι μου. όλοι σας είστε στο συνταγματικό τόξο παρέα, μόνος του είναι μόνο ο Κασιδιάρηςgeorgebi έγραψε: 28 Μαρ 2023, 11:50Όλοι σαςΣφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: 28 Μαρ 2023, 11:38Καλημέρα. Θα πάω κυλικείο για φρέντο και ζαμπονό. Να σου φέρω τίποτα;
και μόνοι μας
σας έχουμε
![]()
![]()
![]()
Μη με παρεξηγείς αγαπητέ ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 28 Μαρ 2023, 15:26όχι αγόρι μου. όλοι σας είστε στο συνταγματικό τόξο παρέα, μόνος του είναι μόνο ο Κασιδιάρηςgeorgebi έγραψε: 28 Μαρ 2023, 11:50Όλοι σαςΣφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: 28 Μαρ 2023, 11:38
Καλημέρα. Θα πάω κυλικείο για φρέντο και ζαμπονό. Να σου φέρω τίποτα;
και μόνοι μας
σας έχουμε
![]()
![]()
![]()
Citroenakias έγραψε: 28 Μαρ 2023, 14:03Κρυφοαρειανε, το Cas με δικαίωσε στην στημένη υπόθεση της πολυιδιοκτησιας. Με προοδευτική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΣΟΚ ΜΕΡΑ25 μπορεί να ξαναυπάρξει δικαιοσυνη στο ποδόσφαιρο και να ξαναπάρω πρωτάθλημαΠρετεντέρης έγραψε: 28 Μαρ 2023, 13:53Ο Κυριάκος σε έσωσε από τη Β Εθνική. άλλες Πρέσπες δεν έχει τώρα, για να ξαναπάρεις πρωτάθλημα.Citroenakias έγραψε: 28 Μαρ 2023, 12:56
Νουδοκαθαρμα, τηλεφωνικά ενημερώθηκε η ΠτΔ. Κανονικα πρέπει να την επισκεφθεί και να ζητήσει από αυτήν τη διάλυση της βουλής. Ετσι λεν οι κανόνες, αυτοί που εσείς τα καθίκια της νδ τους γράφετε συνήθως στα τέτοια σας.
Σου έχω νέα: κυβερνήσεις συνεργασίας στην Ελλάδα= φυτώριο διακομματικής διαφθοράς+ μέγιστη αναποτελεσματικότητα λόγω αναγκαστικών συμβιβασμών.Rakomelofronas έγραψε: 28 Μαρ 2023, 14:56 Τους αναγκάζουμε σε μεγάλο συνασπισμό ή τρικομματική κυβέρνηση, ψηφίζοντας κόμματα που δεν θα συνεργαστούν ποτέ με το καθεστώς, ώστε να μπει ο φόβος της κάλπης καλά στο το πετσί τους. Στερούμε το μονοπώλιο της εξουσίας από όλα τα κόμματα. Ισχυρές και αυτοδύναμες κυβερνήσεις έφεραν την Ελλάδα στο κατώφλι της κρίσης, την παράτησαν εκεί να βολοδέρνει το 2011 και την παρέλαβαν ξανά το 2019 για να το παίξουν σωτήρες ενός λαού που περιφρονούν και σιχαίνονται. Αν δεν πας, αφήνεις όλα τα κομματόσκυλα να ψηφίσουν με βάση το στενό ατομικό τους συμφέρον, εις βάρος σου.

Ο τελευταίος Γυφτοκράτορας.
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 28 Μαρ 2023, 16:00Ο τελευταίος Γυφτοκράτορας.
Υγ: αυτός που τον φερμάρει στον Ζαγοράκη γνωστή φυσιογνωμία...
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
εννοείται όχι. με αυτούς τους μισθούς; τρελός είσαι; τώρα που λιγο ανέβηκαν, αν με φωνάξουν από το δυπα, να μου προσφερουν καμιά χαλαρό 4ωρο,θα το σκέφτω.Πρετεντέρης έγραψε: 28 Μαρ 2023, 13:46δουλεύεις εσυ;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 28 Μαρ 2023, 12:07 βαρουφακη θα ψηφίσω ως σωστός αγωνιστής προοδευτικός πολίτης, αλλά φυσικά δεν φτάνει. για να ανατραπεί η πιο άθλια αυταρχικη ασύδοτη αποτυχημένη ακροδεξιά κυβέρνηση της μεταπολίτευσης, πρέπει να αλλάξουν εις βάθος οι νοοτροπίες, για να μην ξαναζήσουμε αυτόν τον εφιάλτη, άρα θέλει δουλειά πολύ, σε όλα τα επιπεδα.
Το παρανοϊκό τόξο ενωμένο ενάντια στην Ελλάδα μας.
talaipwros έγραψε: 28 Μαρ 2023, 16:04Το παρανοϊκό τόξο ενωμένο ενάντια στην Ελλάδα μας.
Πραματικέ Έλληνα, θα τους αφήσεις να βλαψουν την Πατρίδα ;

πάσοgeorgebi έγραψε: 28 Μαρ 2023, 15:32Μη με παρεξηγείς αγαπητέ ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 28 Μαρ 2023, 15:26όχι αγόρι μου. όλοι σας είστε στο συνταγματικό τόξο παρέα, μόνος του είναι μόνο ο Κασιδιάρης
Το συγκεκριμένο ποστ ήταν πιο πολύ inside joke ανάμεσα σε μένα και τον Σφιχτοχέρη
Αν διάβαζες τα πρόσφατα ποστ μας στο νήμα που με αφορά θα καταλάβαινες που το πήγαινα
Χαλαράtalaipwros έγραψε: 28 Μαρ 2023, 11:28 Ας ελπισουμε ο Θεος της Ελλαδος να βοηθησει την πατριδα και να δωσει στην ΝΔ ισχυρη αυτοδυναμια οσο πιο γρηγορα γινεται
![]()

ε ναοι, οι άλλοι είναι άχρηστοι, ο κασιδιάρης είναι άχρηστος και ναζιστικό κάθαρμα . Κακώς τον έχουν μαζί τους, δεν έφταιξαν τόσο πολύΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 28 Μαρ 2023, 15:26όχι αγόρι μου. όλοι σας είστε στο συνταγματικό τόξο παρέα, μόνος του είναι μόνο ο Κασιδιάρηςgeorgebi έγραψε: 28 Μαρ 2023, 11:50Όλοι σαςΣφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: 28 Μαρ 2023, 11:38
Καλημέρα. Θα πάω κυλικείο για φρέντο και ζαμπονό. Να σου φέρω τίποτα;
και μόνοι μας
σας έχουμε
![]()
![]()
![]()
Οι επιδόσεις των αυτοδύναμων κυβερνήσεων και στους δύο αυτούς... τομείς δεν με πείθουν. Η αλήθεια είναι ότι στην Ελλάδα οι μόνες συνεργασίες που έχουμε δει είχαν το ίδιο μοτίβο: ο μεγάλος εταίρος κάνει την πολιτική του, ο μικρός εταίρος εξευμενιζεται με οφικια. Αυτό μπορεί κάπως να αντιμετωπιστεί μόνο με συγκρισιμης δύναμης εταίρους ή με κυβέρνηση άνω των δύο κομμάτων. Εξάλλου, όσο ακολουθαμε πιστα τη γραμμή της ΕΕ και του ΝΑΤΟ, οι τοποτηρητες δεν έχουν και τόση σημασία.Πρετεντέρης έγραψε: 28 Μαρ 2023, 15:48Σου έχω νέα: κυβερνήσεις συνεργασίας στην Ελλάδα= φυτώριο διακομματικής διαφθοράς+ μέγιστη αναποτελεσματικότητα λόγω αναγκαστικών συμβιβασμών.Rakomelofronas έγραψε: 28 Μαρ 2023, 14:56 Τους αναγκάζουμε σε μεγάλο συνασπισμό ή τρικομματική κυβέρνηση, ψηφίζοντας κόμματα που δεν θα συνεργαστούν ποτέ με το καθεστώς, ώστε να μπει ο φόβος της κάλπης καλά στο το πετσί τους. Στερούμε το μονοπώλιο της εξουσίας από όλα τα κόμματα. Ισχυρές και αυτοδύναμες κυβερνήσεις έφεραν την Ελλάδα στο κατώφλι της κρίσης, την παράτησαν εκεί να βολοδέρνει το 2011 και την παρέλαβαν ξανά το 2019 για να το παίξουν σωτήρες ενός λαού που περιφρονούν και σιχαίνονται. Αν δεν πας, αφήνεις όλα τα κομματόσκυλα να ψηφίσουν με βάση το στενό ατομικό τους συμφέρον, εις βάρος σου.