Σκασε μπόμπο. Πήγαινε σούπερ μάρκετ να πάρεις γάλα να έχεις την Δευτέρα για το σχολείο.Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: 18 Μαρ 2023, 13:50Δεν έχεις βαρεθεί να γίνεσαι ρόμπα;Naida έγραψε: 18 Μαρ 2023, 13:43 [
Από τις πρώτες σου δημοσιεύσεις μαντάμ. Σίγουρα εχεις κι άλλες πιο στοχευμενες![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του
Οκ.Naida έγραψε: 18 Μαρ 2023, 13:51Σου είπα είναι από τα πρώτα σου, σου φέρνω κι άλλα. Για δες εδώ και πες μας τι εννοείςΓΑΛΗ έγραψε: 18 Μαρ 2023, 13:46Αυτό έψανες τόση ώρα βρε χαζοχαρούμενο;Naida έγραψε: 18 Μαρ 2023, 13:43
Από τις πρώτες σου δημοσιεύσεις μαντάμ. Σίγουρα εχεις κι άλλες πιο στοχευμενες και είναι πολλές τις ψάξω.
Εν τω μεταξύ δεν ήξερα το να πλύνεις τα σωβρακα του συντρόφου σου είναι υποτιμητικό και πατριαρχικό. Αλλά ο κάμεραμαν που κολλάει πάντα στη συζήτηση;![]()
Εκτός αν ο όρος "ταξιθέτριες" σημαίνει παρασύνθημα για τις βιζιτούδες.
![]()
![]()
![]()
Χαζούλα.ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Ιαν 2022, 12:22Έλα ρε σοβαρά; Σ' αυτό το νήμα, περισσότερο επικριτικοί ήταν για την ασυλία των εν λόγω επιχειρηματιών... οι εν δυνάμει βιαστές.Naida έγραψε: 16 Ιαν 2022, 12:04
Ε πως δεν αναφέρεται στο συμβάν. Στον βιασμό αναφέρεται., στους δράστες αναφέρεται, ότι παίζουν.επθχειρμαριες από πίσω και χρήμα αναφέρεται, στο ότι το βαφτίζουν ροζ πάρτι αναφέρεται. Δηλαδή τι άλλο να γράψει; Εκτός κι αν εννοείς γιατί δεν κάνει αστυνομικό ρεπορτάζ.
Δεν ξέρω, σε όποιο πάρτι πάει γυναίκα λέγεται ροζ πάρτι; δεν το γνώριζα.![]()
Να πεις στις μπουμπούδες να διαβάζουν πχόρουμ.
Κατά τα άλλα, ναι. Όποια νεαρή παίρνει πριβέ πρόσκληση για παρτάκια αγνώστων επωνύμων, σαφώς και ξέρει πολύ καλά το πως τη βλέπουν οι γνωστοί άγνωστοι όπως ξέρει και το τι ακριβώς θέλει αυτή από τους συγκεκριμένους κυρίους
. Οπότε, το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να παραμείνει νηφάλια. Γιατί σ' αυτά τα παρτάκια, το ζητούμενο δεν είναι η νηφαλιότητα. Δεν είναι καν οι βιασμοί.
Με λίγα λόγια, η εθελούσια συμμετοχή είναι κάτι σαν χρονικό προαναγγελθείσας συναίνεσης σε ό,τι προκύψει. Και ακριβώς γι' αυτό χρειάζεται προσοχή.
Υγ δεν φοράει στριγκακια ο κάμεραμαν.
Πάμε και στα πιο ουσιαστικά.
Τσεκάρισε ποια έγραψε και αυτά.
Το έχω παρακολουθήσει από την αρχή το νήμα και προσωπικώς τουλάχιστον, έχω την ίδια άποψη που διαμόρφωσα από την αρχή του. Δεν ήταν βιζιτού η Μπίκα όπως δεν ήταν βιαστές και οι ...λεβέντες.
Αυτά επί του θέματος.Δεν ξέρω αν κάνω καλά ή όχι αλλά το ότι βρίσκω κενά στην ιστορία, δεν σημαίνει ότι υιοθετώ την αντίληψη ότι η κοπελιά ήταν βιζιτού που τα 'θελε.
Κατά τα άλλα, το αν φοράνε σκελέες ή στριγκάκια οι σύντροφοι/καμεραμανάδες που κουλαντρίζουν φεμ σαν την πάρτη σου, ποσώς μ' ενδιαφέρει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου
Σκάσε εσύ φεμινάζουλοNaida έγραψε: 18 Μαρ 2023, 13:54Σκασε μπόμπο. Πήγαινε σούπερ μάρκετ να πάρεις γάλα να έχεις την Δευτέρα για το σχολείο.Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: 18 Μαρ 2023, 13:50Δεν έχεις βαρεθεί να γίνεσαι ρόμπα;Naida έγραψε: 18 Μαρ 2023, 13:43 [
Από τις πρώτες σου δημοσιεύσεις μαντάμ. Σίγουρα εχεις κι άλλες πιο στοχευμενες![]()
Γαλουκα μου τι εννοείς εδώ; αν υποπτευτώ ότι εννοείς ότι πήγε για χρήματα ενώ πριν μας έλεγες ότι δεν την θεωρείς βιζιτου θα αρχίσω να ανησυχώ για σένα.ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Μαρ 2023, 14:00
Οκ.
Το έχω παρακολουθήσει από την αρχή το νήμα και προσωπικώς τουλάχιστον, έχω την ίδια άποψη που διαμόρφωσα από την αρχή του. Δεν ήταν βιζιτού η Μπίκα όπως δεν ήταν βιαστές και οι ...λεβέντες.Αυτά επί του θέματος.Δεν ξέρω αν κάνω καλά ή όχι αλλά το ότι βρίσκω κενά στην ιστορία, δεν σημαίνει ότι υιοθετώ την αντίληψη ότι η κοπελιά ήταν βιζιτού που τα 'θελε.
Κατά τα άλλα, το αν φοράνε σκελέες ή στριγκάκια οι σύντροφοι/καμεραμανάδες που κουλαντρίζουν φεμ σαν την πάρτη σου, ποσώς μ' ενδιαφέρει.
ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Ιαν 2022, 11:59
Έλα ρε σοβαρά; Σ' αυτό το νήμα, περισσότερο επικριτικοί ήταν για την ασυλία των εν λόγω επιχειρηματιών... οι εν δυνάμει βιαστές.![]()
Κατά τα άλλα, ναι.
Όποια νεαρή παίρνει πριβέ πρόσκληση για παρτάκια αγνώστων επωνύμων, σαφώς και ξέρει πολύ καλά το πως τη βλέπουν οι γνωστοί άγνωστοι όπως ξέρει και το τι ακριβώς θέλει αυτή από τους συγκεκριμένους κυρίους.
Οπότε, το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να παραμείνει νηφάλια. Γιατί σ' αυτά τα παρτάκια, το ζητούμενο δεν είναι η νηφαλιότητα. Δεν είναι καν οι βιασμοί.
Με λίγα λόγια, η εθελούσια συμμετοχή είναι κάτι σαν χρονικό προαναγγελθείσας συναίνεσης σε ό,τι προκύψει. Και ακριβώς γι' αυτό χρειάζεται προσοχή.
Υγ εσύ ανέφερες τα σωβρακα του κάμεραμαν και συμπλήρωσες στο κάδρο μετά και στριγκακια. Θα μου το ματιάσεις το παλικάρι μου.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Αντιμιλας κιόλας βρε τσογλανακι; πω πω αυτά τα παιδιά σήμεραΣφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: 18 Μαρ 2023, 14:05Σκάσε εσύ φεμινάζουλοNaida έγραψε: 18 Μαρ 2023, 13:54Σκασε μπόμπο. Πήγαινε σούπερ μάρκετ να πάρεις γάλα να έχεις την Δευτέρα για το σχολείο.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Οκ, οι σημειολογικές αναλύσεις από το φεμ πρότζεκτ "Νaida' s spirit" είναι μία ακόμη προσφορά του πχόρουμ.Naida έγραψε: 18 Μαρ 2023, 14:10Γαλουκα μου τι εννοείς εδώ; αν υποπτευτώ ότι εννοείς ότι πήγε για χρήματα ενώ πριν μας έλεγες ότι δεν την θεωρείς βιζιτου θα αρχίσω να ανησυχώ για σένα.ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Μαρ 2023, 14:00
Οκ.
Το έχω παρακολουθήσει από την αρχή το νήμα και προσωπικώς τουλάχιστον, έχω την ίδια άποψη που διαμόρφωσα από την αρχή του. Δεν ήταν βιζιτού η Μπίκα όπως δεν ήταν βιαστές και οι ...λεβέντες.Αυτά επί του θέματος.Δεν ξέρω αν κάνω καλά ή όχι αλλά το ότι βρίσκω κενά στην ιστορία, δεν σημαίνει ότι υιοθετώ την αντίληψη ότι η κοπελιά ήταν βιζιτού που τα 'θελε.
Έλα ρε σοβαρά; Σ' αυτό το νήμα, περισσότερο επικριτικοί ήταν για την ασυλία των εν λόγω επιχειρηματιών... οι εν δυνάμει βιαστές.![]()
Κατά τα άλλα, ναι.
Όποια νεαρή παίρνει πριβέ πρόσκληση για παρτάκια αγνώστων επωνύμων, σαφώς και ξέρει πολύ καλά το πως τη βλέπουν οι γνωστοί άγνωστοι όπως ξέρει και το τι ακριβώς θέλει αυτή από τους συγκεκριμένους κυρίους.
Οπότε, το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να παραμείνει νηφάλια. Γιατί σ' αυτά τα παρτάκια, το ζητούμενο δεν είναι η νηφαλιότητα. Δεν είναι καν οι βιασμοί.
Υγ εσύ ανέφερες τα σωβρακα του κάμεραμαν και συμπλήρωσες στο κάδρο μετά και στριγκακια. Θα μου το ματιάσεις το παλικάρι μου.
Στηρίζω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Βλημμένα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου
Naida έγραψε: 18 Μαρ 2023, 14:12Αντιμιλας κιόλας βρε τσογλανακι; πω πω αυτά τα παιδιά σήμεραΣφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: 18 Μαρ 2023, 14:05Σκάσε εσύ φεμινάζουλοNaida έγραψε: 18 Μαρ 2023, 13:54
Σκασε μπόμπο. Πήγαινε σούπερ μάρκετ να πάρεις γάλα να έχεις την Δευτέρα για το σχολείο.
σε ρούμπωσε πάλι φεμινάζουλο; πάλι έλεγες ψέματα και ρούφηξες την απάντηση;
αν το διαβασει ολο μαζι, ισως καταλαβει.Naida έγραψε: 18 Μαρ 2023, 12:36Άλλος πρέπει να λογκαρει από τον λογαριασμό σου ή παθαίνεις άνοια. Διαλέγεις, παίρνεις.Ασέβαστος έγραψε: 18 Μαρ 2023, 12:25
οχι δεν το εχω γραψει. εσυ εχεις γραψει οτι το εχω γραψει. ως συνηθως.
τα δεδομενα που αξιολογεις, προερχονται βασικα απο τριανταφυλοπουλους και μανουλες του φβ.
η δικαιοσυνη εχει περισσοτερα δεδομενα, απο πιο αξιοπιστες πηγες.
δεν παιρνει παντα σωστες αποφασεις, αλλα σιγουρα τα κατεφερνει πολυ καλυτερα απο δημοσιογραφους και λοιπους ασχετους.Ασέβαστος έγραψε: 23 Απρ 2022, 09:47για θεματα που δεν εχω αμεση προσωπικη γνωση,
απολυτως
. δεν μπορω να βαλω τη δικη μου αποψη που σχηματισα απο μακρια, πανω απο την αποψη των επαγγελματιων του χωρου που ειδαν τα στοιχεια απο κοντα. για να αμφισβητησω, πρεπει να ξερω κατι που δεν ξερει η δικαιοσυνη.
αλλα εσυ δεν εχεις καθολου εμπιστοσυνη στην δικαιοσυνη. δεν εισαι ετοιμη να δεχθεις κατι που δεν ταιριαζει με την (τυφλη) προσηλωση στην ιδεοληψια σου. ακομη και η ιδια να βγει και να πει δεν εγινε τιποτα, εσυ θα λες ¨τα πηρε να το βουλωσει". οπως παραδεχεσαι, δεν υπαρχει κανενας τροπος, κανενα στοιχειο, που να σε κανει να ξεκουνησεις απο την αρχικη εντυπωση σου. και βιντεο της πραξης να βρουμε, εσυ θα μεινεις στο ποστ στο ινστα, γιατι αυτο ταιζει τον φανατισμο σου.
δεν θες την αληθεια.
τεσπα, ερχεται σκ, δε θαμαι εδω να σου εξηγησω, για αλλη μια φορα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Γαληνός έγραψε: 17 Μαρ 2023, 09:50 Προβλέπω δικαίωση Μπικας και Λεβέντη!
Η Μπίκα γτι δεν τηρήθηκαν οι νόμιμες διαδικασίες και το κράτος δικαίου.
Ο Λεβέντης γτι δεν υπάρχουν αποδείξεις.
Έτσι ποιος φταίει;
Πάλι η κακιά η (χ) ώρα
Δικαστές, αστυνομικοί, ιατροί κλπ
ποια δικαιωση ...? ακομη και στο απιθανο σεναριο να υπαρξει δικη δεν υπαρχουνε νεα στοιχεια
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
δεν ειπα οτι ειναι καλλυτερη απο του βελγιου.sys3x έγραψε: 18 Μαρ 2023, 13:51Με ποιον τρόπο είναι καλλίτερη σε σχέση με του Βελγίου πχ γιατί η σύγκριση που έκανες είναι εντελώς για τον μπούτσο, με όλον τον σεβασμό πάντα, μήλα με πορτοκάλια.Ασέβαστος έγραψε: 18 Μαρ 2023, 08:35η κανονικη.
δηλαδη οχι των σοσιαλ, του πχορουμ, των δημοσιογραφων, κλπ.
αυτη που εχουμε. οπως κι αν ειναι, ειναι χιλιες φορες καλυτερη απο αυτον που ξερει οτι ειναι πουτανα επειδη του το ειπε ο ξαδερφος απ του χουργιο, και απο αυτην που ξερει οτι βιαστηκε, επειδη ειναι γυναικα και αρα λεει παντα την αληθεια.
Που αλλού στο κόσμο έχουν παναθηναϊκάκια ρε... νεοέλληνες; που γμ την νέα δημοκρατία και το σάπιο σας κεφάλι; στην Μοζαμβίκη;
ειαπ οτι ειναι καλυτερη η δικαιοσυνη των ελ δικαστηριων, απο των ελ μμε, σοδιαλμηδια, φορουμ, κλπ.
οποτε αν εχω απο τη μια τον ζουγκλα και απο την αλλη τα δικαστηρια, ξερω ποιον να πιστεψω.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Αυτό λέω και γω, ότι αρχίδια ξέρεις ποιον να πιστέψεις, ποιον να ψηφίσεις κοκ. διότι συγκρίνεις μήλα με πορτοκάλια, στου κουτρούλη το γάμο κτλ.Ασέβαστος έγραψε: 18 Μαρ 2023, 14:35δεν ειπα οτι ειναι καλλυτερη απο του βελγιου.sys3x έγραψε: 18 Μαρ 2023, 13:51Με ποιον τρόπο είναι καλλίτερη σε σχέση με του Βελγίου πχ γιατί η σύγκριση που έκανες είναι εντελώς για τον μπούτσο, με όλον τον σεβασμό πάντα, μήλα με πορτοκάλια.Ασέβαστος έγραψε: 18 Μαρ 2023, 08:35
η κανονικη.
δηλαδη οχι των σοσιαλ, του πχορουμ, των δημοσιογραφων, κλπ.
αυτη που εχουμε. οπως κι αν ειναι, ειναι χιλιες φορες καλυτερη απο αυτον που ξερει οτι ειναι πουτανα επειδη του το ειπε ο ξαδερφος απ του χουργιο, και απο αυτην που ξερει οτι βιαστηκε, επειδη ειναι γυναικα και αρα λεει παντα την αληθεια.
Που αλλού στο κόσμο έχουν παναθηναϊκάκια ρε... νεοέλληνες; που γμ την νέα δημοκρατία και το σάπιο σας κεφάλι; στην Μοζαμβίκη;
ειαπ οτι ειναι καλυτερη η δικαιοσυνη των ελ δικαστηριων, απο των ελ μμε, σοδιαλμηδια, φορουμ, κλπ.
οποτε αν εχω απο τη μια τον ζουγκλα και απο την αλλη τα δικαστηρια, ξερω ποιον να πιστεψω.
Μέχρι εδώ μπορώ να βοηθήσω όμως.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Βελγικη δικαιοσυνη γραφετε ... την υποθεση Ντιτρου δεν την εχετε ακουσει ...?
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Καλέ θα μας πεις τι εννοείς όταν μας λες ότι ηξερε η νεαρή τι ήθελε από τους επώνυμους στο ροζ πάρτι;ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Μαρ 2023, 14:15Οκ, οι σημειολογικές αναλύσεις από το φεμ πρότζεκτ "Νaida' s spirit" είναι μία ακόμη προσφορά του πχόρουμ.Naida έγραψε: 18 Μαρ 2023, 14:10Γαλουκα μου τι εννοείς εδώ; αν υποπτευτώ ότι εννοείς ότι πήγε για χρήματα ενώ πριν μας έλεγες ότι δεν την θεωρείς βιζιτου θα αρχίσω να ανησυχώ για σένα.ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Μαρ 2023, 14:00
Οκ.
Αυτά επί του θέματος.
Κατά τα άλλα, ναι.
Στηρίζω.![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Είχα μείνει στην κλήση του κινητού απο φίλο της και τα μηνυματα που προσπαθούσε να την πείσει να έρθει και ότι θα ήτανε πολύ καλός κόσμος .Naida έγραψε: 18 Μαρ 2023, 14:10Γαλουκα μου τι εννοείς εδώ; αν υποπτευτώ ότι εννοείς ότι πήγε για χρήματα ενώ πριν μας έλεγες ότι δεν την θεωρείς βιζιτου θα αρχίσω να ανησυχώ για σένα.ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Μαρ 2023, 14:00
Οκ.
Κατά τα άλλα, ναι.
Αυτό παρουσιάστηκε και στην δικογραφία (μηνυματα κινητού κ.λ.π.)
Αυτό με την πριβέ πρόσκληση δεν το ήξερα μου διέφυγε.
Αν και παρακολουθούσα το θέμα.
Στην δικογραφία πάντως δεν παρουσιάστηκε κάτι τέτοιο.
Αντιθέτως μηνύματα ότι θα περάσεις καλά θυμάσαι τον τάδε θα είναι και αυτός , θυμάσαι πως περάσαμε στο τάδε πάρτυ έτσι θα είναι....κ.λ.π
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Niki την 18 Μαρ 2023, 14:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 207 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Brashida07