!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Βολτ Ελλάδος-Ένα νέο κόμμα γεννιέται
- Philip Mortimer
Re: Βολτ Ελλάδος-Ένα νέο κόμμα γεννιέται
Είχα μάθει για τη δημιουργία του σε πανευρωπαϊκό επίπεδο πριν σχετικά αρκετό καιρό από τα παιδιά μου που ζουν στο εξωτερικό. Το βρίσκω πολύ ευχάριστο που οργανώθηκε και το ελληνικό τμήμα, και προσφέρει μια καλή επιλογή εναλλακτικής ψήφου. Ο πυρήνας των στελεχών του προέρχεται από το ποτάμι.
Το μόνο που έμεινε είναι να κατέβει κόμμα του πχωρουμ.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Πιο πολλες ψηφους θα παρει απο το κομμα των ιμιτασιον ντελιβεραδων.
Υ.Γ. Καποια στιγμη να κανουμε ενα νημα για να ορισουμε τη συνθεση της κυβερνησης εαν το υποθετικο κομμα πχορουμ κερδιζε ττις εκλογες.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- NewModelArmy
Μπράβο τους. Οπότε είμαι ανάμεσα σε Βολτ και ΟΑΚΚΕ. Θα μπορούσε να είναι και το ΠΑΣΟΚ επιλογή αλλα τρώνε άκυρο επειδή όπως τα αλλα προβατα καταδικασαν την ομιλία του ηρωα ομογενή Μιχαήλ στη βουλή.
Πρωτα από όλα πρέπει να κάνουμε κυβερνητικο πρόγραμμα.George_V έγραψε: 14 Μαρ 2023, 21:16Πιο πολλες ψηφους θα παρει απο το κομμα των ιμιτασιον ντελιβεραδων.
Υ.Γ. Καποια στιγμη να κανουμε ενα νημα για να ορισουμε τη συνθεση της κυβερνησης εαν το υποθετικο κομμα πχορουμ κερδιζε ττις εκλογες.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Να κατεβάσεις ουκρανικό κόμμα, να δούμε τι δυναμική θα έχει.NewModelArmy έγραψε: 14 Μαρ 2023, 21:18 Μπράβο τους. Οπότε είμαι ανάμεσα σε Βολτ και ΟΑΚΚΕ. Θα μπορούσε να είναι και το ΠΑΣΟΚ επιλογή αλλα τρώνε άκυρο επειδή όπως τα αλλα προβατα καταδικασαν την ομιλία του ηρωα ομογενή Μιχαήλ στη βουλή.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Βασικός προσανατολισμός του κόμματος αυτού, αν έχω καταλάβει σωστά, είναι η ομοσπονδιοποίηση της Ε.Ε..
Κάτι τέτοιο δεν έχει απαραίτητα κάποια πολιτική χροιά - κατά την γνώμη μου κάτι τέτοιο πρέπει να γίνει άμεσα και πρέπει όλα τα κόμματα να είναι υπέρ..
Κάτι τέτοιο δεν έχει απαραίτητα κάποια πολιτική χροιά - κατά την γνώμη μου κάτι τέτοιο πρέπει να γίνει άμεσα και πρέπει όλα τα κόμματα να είναι υπέρ..
- George_V
Καλα ας μοιράσουμε πρωτα τα Υπουργεια και τις θεσεις μεταξυ μας και μετα βρισκουμε και προγραμμα.zteo έγραψε: 14 Μαρ 2023, 21:21Πρωτα από όλα πρέπει να κάνουμε κυβερνητικο πρόγραμμα.George_V έγραψε: 14 Μαρ 2023, 21:16Πιο πολλες ψηφους θα παρει απο το κομμα των ιμιτασιον ντελιβεραδων.
Στην Ελλάδα ετσι γινεται παντα.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- NewModelArmy
Μια χαρά δυναμική θα είχε και υπάρχουν πολλές προσωπικοτητες που θα μπορούσαν να στηρίξουν μια τετοια προσπαθεια. Προτασοφ,Κωστας Ονισενκο, Ολεγκ Μπλαχιν και αλλοι.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 14 Μαρ 2023, 21:24Να κατεβάσεις ουκρανικό κόμμα, να δούμε τι δυναμική θα έχει.NewModelArmy έγραψε: 14 Μαρ 2023, 21:18 Μπράβο τους. Οπότε είμαι ανάμεσα σε Βολτ και ΟΑΚΚΕ. Θα μπορούσε να είναι και το ΠΑΣΟΚ επιλογή αλλα τρώνε άκυρο επειδή όπως τα αλλα προβατα καταδικασαν την ομιλία του ηρωα ομογενή Μιχαήλ στη βουλή.
- Dwarven Blacksmith
Φτιάχτε κόμμα NAFO και το ταξί κερασμένο.NewModelArmy έγραψε: 14 Μαρ 2023, 21:27Μια χαρά δυναμική θα είχε και υπάρχουν πολλές προσωπικοτητες που θα μπορούσαν να στηρίξουν μια τετοια προσπαθεια. Προτασοφ,Κωστας Ονισενκο, Ολεγκ Μπλαχιν και αλλοι.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 14 Μαρ 2023, 21:24Να κατεβάσεις ουκρανικό κόμμα, να δούμε τι δυναμική θα έχει.NewModelArmy έγραψε: 14 Μαρ 2023, 21:18 Μπράβο τους. Οπότε είμαι ανάμεσα σε Βολτ και ΟΑΚΚΕ. Θα μπορούσε να είναι και το ΠΑΣΟΚ επιλογή αλλα τρώνε άκυρο επειδή όπως τα αλλα προβατα καταδικασαν την ομιλία του ηρωα ομογενή Μιχαήλ στη βουλή.
Εγω θέλω να γίνω διοικητής της ΕΥΠ δεν θέλω υπουργείο.George_V έγραψε: 14 Μαρ 2023, 21:26Καλα ας μοιράσουμε πρωτα τα Υπουργεια και τις θεσεις μεταξυ μας και μετα βρισκουμε και προγραμμα.zteo έγραψε: 14 Μαρ 2023, 21:21Πρωτα από όλα πρέπει να κάνουμε κυβερνητικο πρόγραμμα.George_V έγραψε: 14 Μαρ 2023, 21:16
Πιο πολλες ψηφους θα παρει απο το κομμα των ιμιτασιον ντελιβεραδων.
Στην Ελλάδα ετσι γινεται παντα.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- George_V
Θες να παρακολουθεις τα μυστικα του κοσμακη ατιμουτσικο ε?
Το ξερει ο Πρωθυπουργος σου τι κανεις τα βράδια?
Οχι αυτός δεν ξέρει τίποτα ως συνήθωςGeorge_V έγραψε: 14 Μαρ 2023, 21:31Θες να παρακολουθεις τα μυστικα του κοσμακη ατιμουτσικο ε?![]()
Το ξερει ο Πρωθυπουργος σου τι κανεις τα βράδια?![]()
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
i call dibs on προπο.George_V έγραψε: 14 Μαρ 2023, 21:16Πιο πολλες ψηφους θα παρει απο το κομμα των ιμιτασιον ντελιβεραδων.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Θέλουν ευρωπαϊκή ενοποίηση, αλλά όχι αυταρχικη νεοφιλελε να εφαρμόζει λιτότητα, με κοινωνικές ευαισθησίες. 
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 274 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ossessione
-
- 190 Απαντήσεις