Λείπεις Άγι μας, λείπεις.Casp έγραψε: 09 Μαρ 2023, 22:55 Κάναμε μια μεγάλη κουβέντα τώρα και έχω να πω πως τον λατρεύω περισσότερο από πριν. Κοντέψαμε και οι 2 να βάλουμε τα κλάματα βέβαια. Δεν έχω κουράγιο να γράψω λεπτομέρειες.
Τον αγαπώ![]()

Λείπεις Άγι μας, λείπεις.Casp έγραψε: 09 Μαρ 2023, 22:55 Κάναμε μια μεγάλη κουβέντα τώρα και έχω να πω πως τον λατρεύω περισσότερο από πριν. Κοντέψαμε και οι 2 να βάλουμε τα κλάματα βέβαια. Δεν έχω κουράγιο να γράψω λεπτομέρειες.
Τον αγαπώ![]()

Χθες είχες απαντήσει μαζί με τους άλλους αλλά δεν μου εμφανίζονταν τα μηνύματά σου! Σήμερα τα είδα τυχαία!Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: 09 Μαρ 2023, 23:24 Έχω ειδοποίηση για παράθεση από casp ότι με παρέθεσε, πατάω και δεν οδηγεί κάπου....
Και δεν είναι η πρώτη φορα που συμβαίνει αυτό....
Υπό διάλυση το σύστημα....
Nope, απλά είναι αγγελάκι και μόνο όταν ΣΥΖΗΤΑΜΕ τα βρίσκουμε.Καρολίνα έγραψε: 09 Μαρ 2023, 23:15Λείπεις Άγι μας, λείπεις.Casp έγραψε: 09 Μαρ 2023, 22:55 Κάναμε μια μεγάλη κουβέντα τώρα και έχω να πω πως τον λατρεύω περισσότερο από πριν. Κοντέψαμε και οι 2 να βάλουμε τα κλάματα βέβαια. Δεν έχω κουράγιο να γράψω λεπτομέρειες.
Τον αγαπώ![]()
[img]https://i.postimg.cc/T3Vpcwbr/TONY ... .jpg[/img]
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟΝ ΚΟΡΗΝ. ΗΤΑΝΕ ΠΟΣΤ ΝΕΟΥ ΠΟΣΤΕΡ ΚΑΙ ΘΕΛΑΝΕ ΕΓΚΡΙΣΗ. ΟΠΟΤΕ ΣΧετιζεται με αυτό. ΤΩΡΑ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΛΛΑΖΩ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΕΓΚΡΙΘΗΚΑΝ. ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΕΙΧΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ. Ή ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΡΟΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΥ, ΕΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΜΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΟΣΕΙΡΑΣCasp έγραψε: 09 Μαρ 2023, 23:32Χθες είχες απαντήσει μαζί με τους άλλους αλλά δεν μου εμφανίζονταν τα μηνύματά σου! Σήμερα τα είδα τυχαία!Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: 09 Μαρ 2023, 23:24 Έχω ειδοποίηση για παράθεση από casp ότι με παρέθεσε, πατάω και δεν οδηγεί κάπου....
Και δεν είναι η πρώτη φορα που συμβαίνει αυτό....
Υπό διάλυση το σύστημα....
Δεν ξέρω τι συμβαίνει![]()
Στα @@ μας.Casp έγραψε: 09 Μαρ 2023, 22:55 Κάναμε μια μεγάλη κουβέντα τώρα και έχω να πω πως τον λατρεύω περισσότερο από πριν. Κοντέψαμε και οι 2 να βάλουμε τα κλάματα βέβαια. Δεν έχω κουράγιο να γράψω λεπτομέρειες.
Τον αγαπώ![]()
Δεν μου ήρθε ειδοποίηση το ορκίζομαι, να μην σωσω να δω την Ναιδα νύφη. Το αλλαζωCasp έγραψε: 09 Μαρ 2023, 23:08Αν δεν σε πειράζει, μπορείς να διαγράψεις την υπογραφή σου γιατί υπάρχει μεγάλη παρερμηνεία και δεν νιώθω καλά;
Ναύτης έγραψε: 09 Μαρ 2023, 23:59Στα @@ μας.Casp έγραψε: 09 Μαρ 2023, 22:55 Κάναμε μια μεγάλη κουβέντα τώρα και έχω να πω πως τον λατρεύω περισσότερο από πριν. Κοντέψαμε και οι 2 να βάλουμε τα κλάματα βέβαια. Δεν έχω κουράγιο να γράψω λεπτομέρειες.
Τον αγαπώ![]()
Συγγνώμη κιόλας, αλλά δεν μπόρεσα να κρατηθώ άλλο.
Θα σου απαντήσω αν καταδικάσεις τους δεν φταίει η κυβέρνηση για τα Τέμπη. Δεν είδα να γράφεις εσύ κάτι μεμπτό αλλά πρέπει να τους απομονώσουμε . Και εμένα πχ μου είναι συμπαθής ο κομετ εκτός πολιτικής ενότητας αλλά ευρισκόμενος στην πολιτική τον μπινελικωνω κανονικά
Φταίει το Κράτος, δηλαδή η κάθε κυβέρνηση. Το ίδιο είχα πει και για το Μάτι.Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: 10 Μαρ 2023, 00:24Θα σου απαντήσω αν καταδικάσεις τους δεν φταίει η κυβέρνηση για τα Τέμπη. Δεν είδα να γράφεις εσύ κάτι μεμπτό αλλά πρέπει να τους απομονώσουμε . Και εμένα πχ μου είναι συμπαθής ο κομετ εκτός πολιτικής ενότητας αλλά ευρισκόμενος στην πολιτική τον μπινελικωνω κανονικά
Είμαι θύμα και θύτης αψυχολογητων ψυχολογικών διεργασιών. Η εύκολη απαντηση είναι για να τραβήξω την προσοχή που μου λείπει... Η δύσκολη ότι δεν ξέρω πού πατώ και πού πηγαίνω....Ερμής έγραψε: 10 Μαρ 2023, 00:26Φταίει το Κράτος, δηλαδή η κάθε κυβέρνηση. Το ίδιο είχα πει και για το Μάτι.Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: 10 Μαρ 2023, 00:24Θα σου απαντήσω αν καταδικάσεις τους δεν φταίει η κυβέρνηση για τα Τέμπη. Δεν είδα να γράφεις εσύ κάτι μεμπτό αλλά πρέπει να τους απομονώσουμε . Και εμένα πχ μου είναι συμπαθής ο κομετ εκτός πολιτικής ενότητας αλλά ευρισκόμενος στην πολιτική τον μπινελικωνω κανονικά
Απάντησε τώρα
Ε τότε μην με διαβάζεις, δεν καταλαβαίνω προς τι η επίθεση ξαφνικά.Ναύτης έγραψε: 09 Μαρ 2023, 23:59Στα @@ μας.Casp έγραψε: 09 Μαρ 2023, 22:55 Κάναμε μια μεγάλη κουβέντα τώρα και έχω να πω πως τον λατρεύω περισσότερο από πριν. Κοντέψαμε και οι 2 να βάλουμε τα κλάματα βέβαια. Δεν έχω κουράγιο να γράψω λεπτομέρειες.
Τον αγαπώ![]()
Συγγνώμη κιόλας, αλλά δεν μπόρεσα να κρατηθώ άλλο.