!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τα Ελληνόπουλα δε γουστάρουν τις παρελάσεις πλέον

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Re: Τα Ελληνόπουλα δε γουστάρουν τις παρελάσεις πλέον

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 17 Οκτ 2018, 19:29
Maspoli έγραψε: 17 Οκτ 2018, 17:17
Dwarven Blacksmith έγραψε: 17 Οκτ 2018, 15:46 Εννοείται η μέρα που είναι αργία για τους εργαζόμενους να είναι σχολική ημέρα για τους μαθητές; Ή η μέρα πριν /μετά;

Γιατί το πρώτο είναι απλά παρανοϊκό.
Θα σε σοκαρω αλλα η 28η δεν ειναι επισημη αργια
Το οποίο είναι σχετικό επειδή...
Επειδη κι οι μεγαλυτεροι που δεν αντεχουμε τη βασανο της παρελασης μπορει κατ αυτον τον τροπο να βιωνουμε την εργασια κ χαρα αυτη τη μερα
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Να ρωτήσω πως συνδέεται η παρέλαση με το αν εσύ θα εργάζεσαι ή εδώ είναι που σηκώνω τα χέρια ψηλά;
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 17 Οκτ 2018, 20:40 Να ρωτήσω πως συνδέεται η παρέλαση με το αν εσύ θα εργάζεσαι ή εδώ είναι που σηκώνω τα χέρια ψηλά;
Συνδεεται με την αργια. Αφου τα παιδια δε θα ειναι στους δρομους να παρελαυνουν, αλλα θα δινουν το παρον κανονικα στο σχολειο, δεν υπαρχει κανενας λογος να ειναι οι γονεις στους δρομους και οχι στη δουλεια. Φιλομαθεια και Φιλοπονια για την ατομικη μας προκοπη και την εθνικη προοδο. Τι καλυτερος εορτασμος αλλωστε;
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Maspoli έγραψε: 17 Οκτ 2018, 21:14
Dwarven Blacksmith έγραψε: 17 Οκτ 2018, 20:40 Να ρωτήσω πως συνδέεται η παρέλαση με το αν εσύ θα εργάζεσαι ή εδώ είναι που σηκώνω τα χέρια ψηλά;
Συνδεεται με την αργια. Αφου τα παιδια δε θα ειναι στους δρομους να παρελαυνουν, αλλα θα δινουν το παρον κανονικα στο σχολειο, δεν υπαρχει κανενας λογος να ειναι οι γονεις στους δρομους και οχι στη δουλεια. Φιλομαθεια και Φιλοπονια για την ατομικη μας προκοπη και την εθνικη προοδο. Τι καλυτερος εορτασμος;
Ο καλύτερος εορτασμός θα είναι όταν ο τελευταίος κύρηκας της προτεσταντικής ηθικής κρεμαστεί από τα άντερα του τελευταίου σταχανοβίτη. :8)
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
deCaritaine
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από deCaritaine »

Σαν μαθητής τα 90´ς παίζει να μην έχασα καμία παρέλαση, ήταν υποχρεωτική το 90% των συμμαθητών ήταν εκει χωρίς επιπτώσεις για τους απόντες και ολος ο πληθυσμός στο δρόμο να παρακολουθήσει και μετά για καφέ σε εορταστικό κλίμα. Μιλαμε για σκληροπυρηνική Πελοπόννησο, είχαμε κάνει και με καταρρακτώδη βροχή. Στο δημοτικό παλιότερα με στολές εννοείται ολοι και διαφορα αξεσουάρ κειμήλια απο προπαππούδες αρκετοί. Πριν 2-3 χρονια που βρέθηκα μια 25η Μαρτίου τα ίδια συνάντησα, χωρίς να ξέρω όμως ποσοστά μαθητών που συμμετείχαν και λουφαδορων.
Άβαταρ μέλους
Βινόσαυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βινόσαυρος »

Στην τριτη γυμνασίου με είχαν προσφέρει την σημαία (νομίζω όμως ήταν η 25η) την οποία αρνήθηκα να κουβαλάω.
Παρέλαση όμως έκανα, σιγά 2 φορές τον χρόνο ήταν.
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Δεν Είμαι Φασίστας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δεν Είμαι Φασίστας »

Για ράδιο αρβύλα μου κάνει αυτό, διότι διαβάζω για σχέδια κατασκευής οικισμού για τους πρόσφυγες στην Καβάλα.

Ως λογική αντίδραση, ο πατριωτικός (ρωσσικός) χώρος θα κινητοποιήσει τα μποτάκια του internet.

Ετοιμάσου για δημοσιεύσεις του στυλ ΣΟΚ ΚΑΙ ΠΑΝΙΚΟΣ: ΑΦΓΑΝΟΠΑΚΙΣΤΑΝΟΑΦΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ, ΒΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΡΩΕΙ ΛΕΥΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ... ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ!!!!11
Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban »

Το πρόβλημα δεν είναι οι παρελάσεις που κάποια στιγμή ετσι κ αλλιως θα σταματήσουν.
Αλλα το ότι δεν ξέρουν τι ακριβώς γιορτάζουμε. Βασικά δεν τους ενδιαφέρει.
Και αυτό είναι πρόβλημα.

Όχι για να διατηρήσουμε κάποιο μίσος ενάντια σε άλλους λαούς αλλα να έχουμε επίγνωση της ιστορίας μας μακρυά ωστόσο από τις ακροδεξιες εθνικιστικές και αριστεριζοντες μηδενιστικές ρητορικές....
Δεν Είμαι Φασίστας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δεν Είμαι Φασίστας »

και γιατί εμείς που μάθαμε και μας ενδιέφερε τι καταλάβαμε taliban;

τι καλο θα σου κανει να απομνημονεύσεις μερικες ημερομηνιες και γεγονοτα, την στιγμη που δεν εχεις μελλον; θα σε κανει να νιωσεις καλυτερα; θα αλλαξει κατι;

οι προηγουμενες γενιες που τα μαθαιναν ολα αυτα και περπατουσαν περηφανα, γιατι απετυχαν και αφησαν την χωρα να ξεφτιλιστει ετσι;

ποτε δε καταλαβα γιατι ο νεοελληνας προσαπτει τοσο μεγαλη αξια σε ιδεολογια/ιδέες ενω αγνοεί πεισματικά την απτη πραγματικοτητα γυρω του
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Δεν Είμαι Φασίστας την 19 Οκτ 2018, 09:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

taliban έγραψε: 19 Οκτ 2018, 08:54 Το πρόβλημα δεν είναι οι παρελάσεις που κάποια στιγμή ετσι κ αλλιως θα σταματήσουν.
σιγά, απλά θέλουν ανανέωση. Βάζουμε σύστημα βαθμολογίας, κορμοστασιά, περπάτημα γενικό στίλ κλπ, ριμπραντινγκ σε πασαρέλαση και πετάει πάλι ο θεσμός.
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

Θελω να δω παρελαση των φυλων των Ελληνων. Πελοονησιοι, νησιωτες, αυτοι οι μαυριδεροι με το μικρο κουτελο, οι αλλοι με το χοντρο brow ridge, αρβανιτες κλπ. Να ξερουμε ποιοι ειμαστε.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Ορέστης 35 έγραψε: 19 Οκτ 2018, 09:36 Θελω να δω παρελαση των φυλων των Ελληνων. Πελοονησιοι, νησιωτες, αυτοι οι μαυριδεροι με το μικρο κουτελο, οι αλλοι με το χοντρο brow ridge, αρβανιτες κλπ. Να ξερουμε ποιοι ειμαστε.
το έχω σκεφτεί και εγω αυτό, αλλά μπορούμε να το πάμε πολύ παραπέρα, να γίνει μπάχαλο κανονικό μπάς και βγάλουμε άκρη. Παρελάσεις για την νίκη στις θερμοπήλες, του Μεγαλέκου, διάφορα, ώστε να κάνουμε οι μισοί και λιγότεροι, οι άλλοι να ειναι με τους κακούς κλπ. :003:
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

Δεν Είμαι Φασίστας έγραψε: 19 Οκτ 2018, 09:03 και γιατί εμείς που μάθαμε και μας ενδιέφερε τι καταλάβαμε taliban;

τι καλο θα σου κανει να απομνημονεύσεις μερικες ημερομηνιες και γεγονοτα, την στιγμη που δεν εχεις μελλον; θα σε κανει να νιωσεις καλυτερα; θα αλλαξει κατι;

οι προηγουμενες γενιες που τα μαθαιναν ολα αυτα και περπατουσαν περηφανα, γιατι απετυχαν και αφησαν την χωρα να ξεφτιλιστει ετσι;
γιατί εδωσαν χωρο να αναπτυχθει η αριστερα που ρήμαξε τον τοπο
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

enaon έγραψε: 19 Οκτ 2018, 09:46
Ορέστης 35 έγραψε: 19 Οκτ 2018, 09:36 Θελω να δω παρελαση των φυλων των Ελληνων. Πελοονησιοι, νησιωτες, αυτοι οι μαυριδεροι με το μικρο κουτελο, οι αλλοι με το χοντρο brow ridge, αρβανιτες κλπ. Να ξερουμε ποιοι ειμαστε.
το έχω σκεφτεί και εγω αυτό, αλλά μπορούμε να το πάμε πολύ παραπέρα, να γίνει μπάχαλο κανονικό μπάς και βγάλουμε άκρη. Παρελάσεις για την νίκη στις θερμοπήλες, του Μεγαλέκου, διάφορα, ώστε να κάνουμε οι μισοί και λιγότεροι, οι άλλοι να ειναι με τους κακούς κλπ. :003:
Υπαρχει συλλογος που κανουν reenactment μαχων.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”