σκληρόςΑγις έγραψε: 05 Μαρ 2023, 16:27 εχω σταματησει - εδω κ μεγαλο χρονικο διαστημα - να ανεβαζω φωτογραφιες απο οσα ψηνω
οσο το πχορουμ μου ριχνει μπαν για αστειες αιτιες δεν προκειται να ξανανεβασω
επισης δεν γραφω πληροφοριες αν τυχον γνωριζω κατι που μπορει να βοηθησει
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Re: Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Περιμένουμε με κομμένη την ανάσα (αν και εγώ την προτιμώ με μεγάλα κομμάτια μέσα)
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 05 Μαρ 2023, 16:28σκληρόςΑγις έγραψε: 05 Μαρ 2023, 16:27 εχω σταματησει - εδω κ μεγαλο χρονικο διαστημα - να ανεβαζω φωτογραφιες απο οσα ψηνω
οσο το πχορουμ μου ριχνει μπαν για αστειες αιτιες δεν προκειται να ξανανεβασω
επισης δεν γραφω πληροφοριες αν τυχον γνωριζω κατι που μπορει να βοηθησει

- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Σήμερα έφαγα βελουτέ. Προτείνω μια κουταλιά στραγγιστό γιαούρτι μέσα και εστραγγόν ή σχινόπρασο από πάνω.
+ σπασμένο κριθαρένιο παξιμάδι.
το συνόδευσα με απάκι και σαλάτα μαρούλι-σπανάκι-παντζαρόφυλλα-καρύδια-λιαστή τομάτα.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 05 Μαρ 2023, 16:36Σήμερα έφαγα βελουτέ. Προτείνω μια κουταλιά στραγγιστό γιαούρτι μέσα και εστραγγόν ή σχινόπρασο από πάνω.
το συνόδευσα με απάκι και σαλάτα μαρούλι-σπανάκι-παντζαρόφυλλα-καρύδια-λιαστή τομάτα.
Ωωωω, είσαι πολύ φίλος μου να ξέρεις.
το κραγιον σου κρατησε η χρειαστηκε να φρεσκαριστεις ;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 05 Μαρ 2023, 16:36Σήμερα έφαγα βελουτέ. Προτείνω μια κουταλιά στραγγιστό γιαούρτι μέσα και εστραγγόν ή σχινόπρασο από πάνω.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Πες ότι είσαι Μωραϊτης, χωρίς να πεις ότι είσαι ΜωραΐτηςΑγις έγραψε: 05 Μαρ 2023, 16:40το κραγιον σου κρατησε η χρειαστηκε να φρεσκαριστεις ;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 05 Μαρ 2023, 16:36Σήμερα έφαγα βελουτέ. Προτείνω μια κουταλιά στραγγιστό γιαούρτι μέσα και εστραγγόν ή σχινόπρασο από πάνω.Καρολίνα έγραψε: 05 Μαρ 2023, 16:28
Περιμένουμε με κομμένη την ανάσα (αν και εγώ την προτιμώ με μεγάλα κομμάτια μέσα)
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Μα εγώ δεν αναφέρομαι σε αυτούς που γράφουν τι μαγείρεψαν αλλά στους περιφερειακούς μάστερς που μαζεύονται χωρίς να αναφέρουν καν τι έχουν μαγειρέψει οι ίδιοι, σήμερα χθες ή προχθές.Gherschaagk έγραψε: 05 Μαρ 2023, 16:24Ναι θα ετοιμαζόμαστε για φαγητό και θα του λέω, μισό να βγάλω φωτογραφία την ψαρόσουπα γιατί αλλιώς δεν έχει νόημα να το γράψω στο πχορουμ.ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Μαρ 2023, 16:17Βρε χαζούλια, εσείς κρίνετε τις φωτογραφίες.Καρολίνα έγραψε: 05 Μαρ 2023, 16:09
Στο θέμα συζητάμε όσοι μαγειρεύουμε, όχι όσοι νιώθουμε την ανάγκη να βάλουμε φωτογραφίες.
Γεμίσαμε ελεγκτές εδώ μέσα. Σε λίγο θα παίρνουμε και άδεια για να αναπνεύσουμε.
Εγώ δεν έχω πρόβλημα αν κάποιος λέει τι μαγείρεψε χωρίς να βάζει φωτογραφίες. Απλώς δεν έχει νόημα κάτι τέτοιο.
Να υποθέσω ότι αν απλώς έγραφα "χταπόδι με κοφτό μακαρονάκι" και "γίγαντες στο φούρνο" όλα θα ήταν καλά, έτσι;![]()
Τι μου λέτε;
Υπάρχουν τρεις τέσσερις που το κάνουν, χωρίς να ενδιαφέρονται για την κριτική. Υπάρχουν κάποιοι που ανεβάζουν φωτο από μανούλες ή συζύγους. Και υπάρχουν κάποιοι που απλώς σχολιάζουν. Ποιους πρέπει να πάρω στα σοβαρά, ώστε να συζητήσω το οτιδήποτε αφορά σε μαγειρική, συνταγές, προτάσεις κλπ σ' αυτό το θέμα, λαμβάνοντας πάντα υπ' όψιν τις γευστικές προτιμήσεις του καθενός;
Για παράδειγμα, εγώ βρίσκω σημεία σύγκλισης στον τρόπο με τον vagabondo.
Και ναι, αυτό το έχω διαπιστώσει από τις φωτο που ανέβασε, από τί άλλο να το διαπιστώσω;
Από τον τίτλο του μενού;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
user0972003
Ναι ναι πιστεύω πως είναιΚαρολίνα έγραψε: 05 Μαρ 2023, 16:17Είναι άγριος άντρας, πρωτόγονος. Το κρέας το προτιμάει πάντα ωμό.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 05 Μαρ 2023, 16:04τα προτιμας rare βλεπωΑγις έγραψε: 05 Μαρ 2023, 15:58
αν πεινας τοσοοοο πολυυυυυυυ παρε μπαρμπουνιανα χορτασει το ματι σου
![]()
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Αγις έγραψε: 05 Μαρ 2023, 16:40το κραγιον σου κρατησε η χρειαστηκε να φρεσκαριστεις ;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 05 Μαρ 2023, 16:36Σήμερα έφαγα βελουτέ. Προτείνω μια κουταλιά στραγγιστό γιαούρτι μέσα και εστραγγόν ή σχινόπρασο από πάνω.Καρολίνα έγραψε: 05 Μαρ 2023, 16:28
είναι ανεξίτηλο. εσύ μη βάζεις τέτοιο γιατί δε θα βγαίνει απ' το ωμό κρέας και μπορεί να βάλεις κανέναν σε μπελάδες.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Εδώ συμφωνούμε.ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Μαρ 2023, 16:45Μα εγώ δεν αναφέρομαι σε αυτούς που γράφουν τι μαγείρεψαν αλλά στους περιφερειακούς μάστερς που μαζεύονται χωρίς να αναφέρουν καν τι έχουν μαγειρέψει οι ίδιοι, σήμερα χθες ή προχθές.Gherschaagk έγραψε: 05 Μαρ 2023, 16:24Ναι θα ετοιμαζόμαστε για φαγητό και θα του λέω, μισό να βγάλω φωτογραφία την ψαρόσουπα γιατί αλλιώς δεν έχει νόημα να το γράψω στο πχορουμ.ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Μαρ 2023, 16:17
Βρε χαζούλια, εσείς κρίνετε τις φωτογραφίες.
Εγώ δεν έχω πρόβλημα αν κάποιος λέει τι μαγείρεψε χωρίς να βάζει φωτογραφίες. Απλώς δεν έχει νόημα κάτι τέτοιο.
Να υποθέσω ότι αν απλώς έγραφα "χταπόδι με κοφτό μακαρονάκι" και "γίγαντες στο φούρνο" όλα θα ήταν καλά, έτσι;![]()
Τι μου λέτε;
Υπάρχουν τρεις τέσσερις που το κάνουν, χωρίς να ενδιαφέρονται για την κριτική. Υπάρχουν κάποιοι που ανεβάζουν φωτο από μανούλες ή συζύγους. Και υπάρχουν κάποιοι που απλώς σχολιάζουν. Ποιους πρέπει να πάρω στα σοβαρά, ώστε να συζητήσω το οτιδήποτε αφορά σε μαγειρική, συνταγές, προτάσεις κλπ σ' αυτό το θέμα, λαμβάνοντας πάντα υπ' όψιν τις γευστικές προτιμήσεις του καθενός;
Εγώ πχ παίρνω στα σοβαρά αυτούς που τρώνε αυτά που μαγειρεύω.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Συνήθως ρίχνω ψιλοκομμένο μαϊντανό, δυόσμο, βασιλικό κλπ (με προτίμηση στα δύο τελευταία) αλλά όλα μου τα φρέσκα μυρωδικά σε γλάστρες, υπέστησαν αποδεκατισμό. Ετοιμάζω το νέο μίνι μποστάνι με τα basic πέντε μυρωδικά στη βεράντα τώρα. Mετά βλέπουμε.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 05 Μαρ 2023, 16:27
όχι ρε..απλά φτιάξτο λίγο σε εμφάνιση. λίγο η διάταξη, το πιάτο, λίγο χρώμα, ένας μαιντανός, κάτι βρ αδερφέ!
το λέω γενικώς γτ είναι κρίμα, ειδικά αν γευστικά είναι επιτυχημένο.
Κατά τα άλλα, συμφωνώ ότι τίποτα δεν συγκρίνεται με τη γεύση του φρέσκου μυρωδικού στο πασπάλισμα. Είτε σε φαγητό είτε οπουδήποτε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Σαφώς, απλώς το πράγμα γίνεται πιο ενδιαφέρον, όταν αυτοί που τρώνε αυτά που μαγειρεύεις, μάθουν ή ήδη ξέρουν και οι ίδιοι να μαγειρεύουν. Οι αλληλεπιδράσεις σε κάνουν καλύτερο. Σ' αυτό που μαθαίνεις ως καλό, μπορεί να υπάρξουν βελτιώσεις. Ή να δοκιμάσεις τη χ παραλλαγή και να επιστρέψεις ή να προσαρμόσεις στο χ βαθμό αυτό που ξέρεις.Gherschaagk έγραψε: 05 Μαρ 2023, 16:59Εδώ συμφωνούμε.ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Μαρ 2023, 16:45Μα εγώ δεν αναφέρομαι σε αυτούς που γράφουν τι μαγείρεψαν αλλά στους περιφερειακούς μάστερς που μαζεύονται χωρίς να αναφέρουν καν τι έχουν μαγειρέψει οι ίδιοι, σήμερα χθες ή προχθές.Gherschaagk έγραψε: 05 Μαρ 2023, 16:24
Ναι θα ετοιμαζόμαστε για φαγητό και θα του λέω, μισό να βγάλω φωτογραφία την ψαρόσουπα γιατί αλλιώς δεν έχει νόημα να το γράψω στο πχορουμ.
Τι μου λέτε;
Εγώ πχ παίρνω στα σοβαρά αυτούς που τρώνε αυτά που μαγειρεύω.
Με λίγα λόγια ο όρος "μαμαδίστικα φαγητά" μπορεί να σημαίνει κάτι εξαιρετικό στη χ φάση και κάτι ψιλοαδιάφορο στην ψ φάση.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μαμαδιστικα φαγια δε σημαίνει τπτ. Να σου φτιάξει η μάνα, πατάτα τηγανιτή και να μη την ξαναγγιξεις ποτέ στη ζωή σου
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Ζωμός από κρεμμύδια, φλούδες καρότα, σκόρδο και κύβο λαχανικών

Κολοκύθα και καρότα στο φούρνο

gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 523 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
-
- 0 Απαντήσεις