Εξαρτάται πόσο έχει πήξει. Μπορεί να την αφήσει να βράσει για ώρα, αν και καίγεται από κάτω όσο μένει, και να γίνει στόκος.Καρολίνα έγραψε: 01 Μαρ 2023, 20:06Πόσο λεπτή βγαίνει η στρώση από πάνω με την συνταγή που έβαλες;ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Μαρ 2023, 20:04Εγώ πάντως τη χρησιμοποιώ πολύ συχνά για παστιτσοειδή, λαζάνια, κρέπες κλπ
Και όπως έγραψα και πιο πάνω, το τριώροφο παστίτσιο δεν το αντέχω. Ειδικώς όταν είναι σε συνδυασμό με λαπαδιασμένα μακαρόνια.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Τίποτα περισσότερο από διαφορετικά γούστα τόσο για την υφή όσο και για τις γεύσεις.Gherschaagk έγραψε: 01 Μαρ 2023, 20:02Η αλήθεια είναι πως δεν μου αρέσει με το κορν φλαουρ καθόλου και δεν ξέρω τι παίζει.ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Μαρ 2023, 19:57Αν προκύψει κάτι τέτοιο (προσωπικώς δεν είχα θέμα) με μια κουταλιά κορνφλάουρ θα πήξει. Αυτή είναι η διαφορά του κορνφλάουρ από το αλεύρι. Στην κανονική, πάντα δουλεύεις το αλεύρι με το βούτυρο, αν αρχίσεις να προσθέτεις μετά... φτύσε μέσα.Gherschaagk έγραψε: 01 Μαρ 2023, 19:48 Αν το γάλα είναι ελαφρύ, τότε χρειάζεται περισσότερο αλεύρι ή κορνφλάουρ για να πήξει.![]()
Σ' αυτά δεν παίζουν "πρέπει".
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Όχι. Του κουτιού είναι αφρατενια.Cecily Anne έγραψε: 01 Μαρ 2023, 19:39Κι εσύ την εχεις δοκιμάσει, απλά έγραφε έξω Γιώτη και είχε ζαχαρη
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Επειδή είπε ότι δεν της αρέσει να είναι ψηλή η πάνω στρώση, άρα υπέθεσα ότι γίνεται πιο πολύ σαν "σάλτσα" ας πούμε από πάνω, παρά σαν κάτι σταθερό.Gherschaagk έγραψε: 01 Μαρ 2023, 20:09Εξαρτάται πόσο έχει πήξει. Μπορεί να την αφήσει να βράσει για ώρα, αν και καίγεται από κάτω όσο μένει, και να γίνει στόκος.Καρολίνα έγραψε: 01 Μαρ 2023, 20:06Πόσο λεπτή βγαίνει η στρώση από πάνω με την συνταγή που έβαλες;ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Μαρ 2023, 20:04
Εγώ πάντως τη χρησιμοποιώ πολύ συχνά για παστιτσοειδή, λαζάνια, κρέπες κλπ
Και όπως έγραψα και πιο πάνω, το τριώροφο παστίτσιο δεν το αντέχω. Ειδικώς όταν είναι σε συνδυασμό με λαπαδιασμένα μακαρόνια.
5 δηλαδή θα φέρεις. αντε φέρε τες για σένα . Δεν μ αρέσουν ούτως ή άλλως.Καρολίνα έγραψε: 01 Μαρ 2023, 20:05Deal.Naida έγραψε: 01 Μαρ 2023, 17:52
Γιατί δεν θα είναι αντικειμενικός. Οι τούρτες όμως παραμένουν στο τραπέζι ως δυνατή προσφορά αρκεί να τις επιλέξω εγώ.
Θα πρέπει όμως να φέρω και άλλες δύο, μια Black Forest και μια Red Velvet που είναι οι δικές μου επιλογές.
Ελπίζω να μην έχεις πρόβλημα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δεν πειράζει, θα είναι εκεί ο Άγις να σε γλυκάνει με τα γλυκά του λόγια.Naida έγραψε: 01 Μαρ 2023, 20:115 δηλαδή θα φέρεις. αντε φέρε τες για σένα . Δεν μ αρέσουν ούτως ή άλλως.Καρολίνα έγραψε: 01 Μαρ 2023, 20:05Deal.Naida έγραψε: 01 Μαρ 2023, 17:52
Γιατί δεν θα είναι αντικειμενικός. Οι τούρτες όμως παραμένουν στο τραπέζι ως δυνατή προσφορά αρκεί να τις επιλέξω εγώ.
Θα πρέπει όμως να φέρω και άλλες δύο, μια Black Forest και μια Red Velvet που είναι οι δικές μου επιλογές.
Ελπίζω να μην έχεις πρόβλημα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δε νομίζω να την κάνει σαν σάλτσα.Καρολίνα έγραψε: 01 Μαρ 2023, 20:10Επειδή είπε ότι δεν της αρέσει να είναι ψηλή η πάνω στρώση, άρα υπέθεσα ότι γίνεται πιο πολύ σαν "σάλτσα" ας πούμε από πάνω, παρά σαν κάτι σταθερό.Gherschaagk έγραψε: 01 Μαρ 2023, 20:09Εξαρτάται πόσο έχει πήξει. Μπορεί να την αφήσει να βράσει για ώρα, αν και καίγεται από κάτω όσο μένει, και να γίνει στόκος.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
Καρολίνα έγραψε: 01 Μαρ 2023, 20:12Δεν πειράζει, θα είναι εκεί ο Άγις να σε γλυκάνει με τα γλυκά του λόγια.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Σαφώς και έχει σταθερότητα γιατί ψήνεται στο φούρνο. Εγώ πάντως ρίχνω και μια κούπα τριμμένο τυρί στη μπεσαμέλ.Το πόσο λεπτή θα βγει η στρώση εξαρτάται από το μέγεθος του ταψιού και από την ποσότητα που έχω χρησιμοποιήσει για τις ενδιάμεσες στρώσεις.Καρολίνα έγραψε: 01 Μαρ 2023, 20:10Επειδή είπε ότι δεν της αρέσει να είναι ψηλή η πάνω στρώση, άρα υπέθεσα ότι γίνεται πιο πολύ σαν "σάλτσα" ας πούμε από πάνω, παρά σαν κάτι σταθερό.Gherschaagk έγραψε: 01 Μαρ 2023, 20:09Εξαρτάται πόσο έχει πήξει. Μπορεί να την αφήσει να βράσει για ώρα, αν και καίγεται από κάτω όσο μένει, και να γίνει στόκος.
Σε κάθε περίπτωση, σαφώς και χρειάζεται να σκεπαστεί όλο το ταψί με μπεσαμέλ, ρευστή ή μη, γιατί διαφορετικά το φαγητό στεγνώνει. Ψιλά γράμματα, έτσι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Έλα Καρολίνα, βρήκα μια παλιότερη ανάρτηση μου για παστίτσιο μ' αυτήν τη μπεσαμέλ. Έτσι, για να σου φύγει η απορία.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
απο τα ετοιματζιδικα Σκλαβενιτη ;ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Μαρ 2023, 20:30 Έλα Καρολίνα, βρήκα μια παλιότερη ανάρτηση μου για παστίτσιο μ' αυτήν τη μπεσαμέλ. Έτσι, για να σου φύγει η απορία.
![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ναι βρε, από πού αλλού;
Να δοκιμάσεις και την παραλλαγή σε λαζάνια.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Το παστίτσιο θέλει δύο δάχτυλα στρώση.
[/α]
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
Ωραίο, και εμένα κάπως έτσι μου βγαίνει.ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Μαρ 2023, 20:30 Έλα Καρολίνα, βρήκα μια παλιότερη ανάρτηση μου για παστίτσιο μ' αυτήν τη μπεσαμέλ. Έτσι, για να σου φύγει η απορία.
![]()
Εκείνο το ψηλό στρώμα δεν ξέρω καν πως το πετυχαίνουν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 523 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
-
- 0 Απαντήσεις