!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Παρατηρητήριο πολιτικής ορθότητας, SJW και Woke culture

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Λοξίας
Phorum.gr user: Δέλτα / Δέλτα-Λοξ

Re: Παρατηρητήριο πολιτικής ορθότητας, SJW και Woke culture

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λοξίας »

John Brown Gun Club έγραψε: 01 Μαρ 2023, 12:13
Spoiler
Λοξίας έγραψε: 01 Μαρ 2023, 11:58
John Brown Gun Club έγραψε: 01 Μαρ 2023, 11:44 αυτο τωρα ειναι ενα επιπεδο πιο κατω και απο τον Αριστο. Λυπηρο.
Έχεις αντιληφθεί, πιστεύω, πως εδώ και μπόλικα ποστς σε χαρακτηρίζω ως χρησιμοποιούντα φασιστικές μεθόδους για την επιβολή των απόψεών σου, έτσι;
Έχεις καταλάβει, νομίζω, πως ΔΕΝ μπορείς να μου προσάψεις ρατσισμό, τρανσοφοβία, τραμπισμό ή κάτι άλλο, καθώς έχω τονίσει πως σιχαίνομαι τόσο την αριστερά όσο και την δεξιά και τα λοβοτομημένα άκρα τους...
Έχεις κατανοήσει, θεωρώ, πως δεν έχεις προβάλλει κάποιο αξιόλογο αντεπιχείρημα απέναντι σε αυτά που σου(σας) προσάπτω, παρά μόνον άναρθρες κραυγές και επιχειρήματα τύπου "κάτσε κάτω μικρέ", έτσι;

Πήρες ό,τι αξίζεις...

Και ό,τι και να αρθρώσεις από εδώ και πέρα, η προηγούμενη στάση σου θα το ακυρώνει.
μα δεν λες τιποτα αξιο απαντησης, περιγραφεις το ποσο θεωρεις τον εαυτο σου ανωτερο επειδη εισαι κατι σαν κεντρωος, προσπαθεις ανεπιτυχως να κρυψεις την ομοφοβια σου πισω την εγνοια σου για τους γραμματικους κανονες και παραπληροφορεις πως αυτες οι πρωτοβουλιες ειναι προιον φασιστικης επιβολης ....της μειοψηφιας. Πιο κριντζ -και φλυαρος- ηθικος πανικος της αγανακτισμενης σιωπηλης πλειοψηφιας δεν υπαρχει, σε βαθμο που τα γραπτα σου προκαλουν ναυτια. Μια ακομα αρσενικη Καρεν του φορουμ.
Α ναι; και εγώ νόμιζα πως ΔΕΝ διαβάζεις τα ποστς μου, όπως διαβεβαίωσες πριν...
Εκτός αν τα διαβάζεις αλλά πάσχεις από αδυναμία κατανόησης κειμένου, διότι έγραψα και ΔΕΝ αντιλήφθηκες, πως σιχαίνομαι ΚΑΙ το κέντρο...
Μια από τα ίδια λοιπόν...χωρίς τεκμήρια ταμπελάκια.
Εγώ τουλάχιστον σου έβαλα το ταμπελάκι του φασίστα και το στερέωσα με γερή κόλλα επιχειρηματολογίας.
Εσύ...λόγια του αέρα...και όπως είπα μόλις πριν:
Ό,τι και να πεις από εδώ και πέρα, θα ακυρώνεται από την μέχρι τώρα στάση σου.
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club »

ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Μαρ 2023, 12:14 Είναι σαφές πλέον ότι ο τζόνι δεν έχει ιδέα από εκδόσεις, ό,τι διαβάζει χαίρεται.
:smt005: :smt005: :smt005:

Ενω εχεις εσυ, που αγανακτεις επειδη ο ΙΔΙΟΣ ο εκδοτικος οικος προχωρησε αυτοβουλως σε αυτες τις μικροτροποποιησεις, το βαφτιζεις φασιστικη λογοκρισια και τρεμεις την στιγμη που καποιος θα αλλαξει τον ....Παπαδιαμαντη. Ποιο γελοια πεθαινεις.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Λοξίας έγραψε: 01 Μαρ 2023, 12:19 Αυτό που προσπαθεί ο τύπος, είναι να μας πείσει πως ένας εκδότης έχει δικαίωμα να λογοκρίνει ένα έργο.
Και αφού αυτός έχει τέτοιο δικάιωμα, τότε, το δικαίωμα αυτό μπορεί να το αποκτήσουν κα άλλοι...
Π.χ. ένας πνευματικός σύλλογος, μία "ακαδημία" τεχνών, ένας "πνευματικός" φορέας τέλος πάντω, που θα μπορεί να επεμβαίνει και να λογοκρίνει ένα έργο αν αυτό δεν είναι αρεστό με τις απόψεις μιας μικρής μειοψηφίας που δρα με φασιστικές μεθόδους.
Δηλαδή, ο άνθρωπος είναι υπέρ της λογοκρισίας, αλλά δεν είναι φασίστας...
Κατσε κατω ρε γελοιε, τιποτα δεν καταλαβαινεις.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

John Brown Gun Club έγραψε: 01 Μαρ 2023, 09:46
Ασέβαστος έγραψε: 01 Μαρ 2023, 09:37
John Brown Gun Club έγραψε: 01 Μαρ 2023, 09:32

To BLM ειναι ενα κοινωνικο κινημα εναντια στην αστυνομικη βια και τον ρατσισμο - του οποιου τα κυρια θυματα ειναι οι μαυροι Αμερικανοι - και οχι ενα συνθημα. Το All Lives Matter είναι μοναχα ένα σύνθημα που δημιουργηθηκε στους ρατσιστικους κυκλους της αμερικανικης δεξιας μονο και μονο για να εκφρασει την αντιδραση της λευκης συντηρητικης Αμερικης στο Black Lives Matter. Ειναι ενα κακοπροαιρετο συνθημα που εκφραζει ασεβεια στους αγωνες των μαυρων Αμερικανων και υποδηλωνει ότι όλες οι ζωές κινδυνεύουν εξίσου απο την αμερικανικη αστυνομικη βια, κατι που δεν ισχυει. Ειναι τερμα ρατσιστικο.
το "all" δεν μπορει να ειναι ρατσιστικο. τους περιλαμβανει ολους. ρατσιστικο ειναι οταν μιλας για μια ρατσα, μονο.
Γι αυτο ειναι υπουλο, γιατι εαν το παρεις αυτολεξει, δεν λεει κατι κακο, αλλα ως απαντηση σε ενα κινημα που γεννηθηκε για να αγωνιστει εναντια στην αστυνομικη κτηνωδια σε βαρος των μαυρωνμ ειναι μια αποπειρα αποσιωπησης.

Ειναι σαν να σου λεω καιγεται το σπιτι μου, το σπιτι μου ειναι σημαντικο, και συ αντι να πας να βοηθησεις, να λες, α οχι, ολα τα σπιτια ειναι σημαντικα και να μην βοηθας καθολου.

Τερμα υπουλο και ρατσιστικο.
Αν ήταν "Black Lives Matter Too" θα είχες δίκιο, αλλά δεν είναι. Η φράση "black lives matter" είναι exclusive, σημαίνει ότι η ζωή των άλλων είναι αδιάφορη γι' αυτόν που το εκφράζει.

Αντιθέτως, η φράση "black lives matter too" σημαίνει ότι η ζωή των μαύρων είναι εξίσου σημαντική με την ζωή των λευκών και θα ήταν όντως σύνθημα απέναντι σε διακρίσεις και αστυνομική βία εις βάρος των μαύρων.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

John Brown Gun Club έγραψε: 01 Μαρ 2023, 12:18 (...)

Ωραια, και ερχομαι εγω ο εκδοτης και σου λεω, πηγε καλα, καναμε ανατυπωση, αλλα τωρα για την αμερικανικη εκδοση πρεπει να κανουμε αλλαγες, γιατι καποιες εκφρασεις μπορει να ειναι οκ για το βρετανικο κοινο, αλλα με τους αμερικανους θα χουμε προβλημα και αυτο μπορει ν επηρρεασει τις πωλησεις. Να ας πουμε αυτοι οι χαρακτηρισμοι ειναι προβληματικοι, δεν μπορεις να γραφεις δηλαδη πως στο κλαμπ οι νεγροι εκαναν περιπτυξεις σαν γουρουνια.*

*ενα απο τα εδαφια που αλλαξε στο Live and let die του Φλεμινγκ. Το 1955.
Άμα ο συγγραφές πουλήσει τα πνευματικά δικαιώματα στον εκδότη, ο εκδότης κάνει ό,τι θέλει, το έργο πλέον είναι δικό του κι όχι του συγγραφέα.
Με άλλα λόγια τα "διορθωμένα" βιβλία δεν θα είναι πια του Φλέμινγκ αλλά της Ian Fleming Publications Ltd.
Κατά τη γνώμη μου, μια μαλακία και μισή. Κάθε έργο δημιουργείται σε μια συγκεκριμένη εποχή και κάτω από συγκεκριμένες κοινωνικοπολιτικές συνθήκες. Το να πας και να "διορθώνεις" ένα βιβλίο επειδή δεν "ταιριάζει" στις νόρμες μεταγενέστερων εποχών, μού θυμίζει την διαβόητη "εκστρατεία του φύλλου συκής" του Βατικανού.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

John Brown Gun Club έγραψε: 01 Μαρ 2023, 12:18
ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Μαρ 2023, 12:10
John Brown Gun Club έγραψε: 01 Μαρ 2023, 11:40 Φανταζομαι το σοκ που θα παθει το φορουμ οταν μαθει πως εαν θες να εκδωσεις ενα δικο σου λογοτεχνικο εργο, ο εκδοτης εχει το δικαιωμα να το διορθωσει και να προτεινει ή ακομα και να απαιτησει τροποποιησεις.
Γεια σου ρε τζόνι, έμπΥρο.

Καλό μου παιδί, η όποια συμφωνία μεταξύ εκδότη και συγγραφέα υπάρχει αναφορικά με επεμβάσεις στο κείμενο, γίνεται πριν προχωρήσει η έκδοση.

Το ίδιο ακριβώς που ισχύει και για τη μεταφορά λογοτεχνικών έργων σε σειρές και ταινίες. Σ' αυτές τις περιπτώσεις το σενάριο το γράφουν άλλοι και όχι ο συγγραφέας αλλά σαφώς και έχει λόγο στην απόδοση ο συγγραφέας. Αυτά προκύπτουν από συμβόλαια και όχι απ' ό,τι φανεί του κάθε λωλοστεφανή.

Το θέμα είναι ποιος έχει τα πνευματικά δικαιώματα, τόσο για το πρωτότυπο όσο και για τις διασκευές του σε ταινίες, κόμικ κλπ
Αν αυτά τα έχει αγοράσει ο εκδοτικός οίκος από κληρονόμους κλπ είναι άλλο θέμα.
Ωραια, και ερχομαι εγω ο εκδοτης και σου λεω, πηγε καλα, καναμε ανατυπωση, αλλα τωρα για την αμερικανικη εκδοση πρεπει να κανουμε αλλαγες, γιατι καποιες εκφρασεις μπορει να ειναι οκ για το βρετανικο κοινο, αλλα με τους αμερικανους θα χουμε προβλημα και αυτο μπορει ν επηρρεασει τις πωλησεις. Να ας πουμε αυτοι οι χαρακτηρισμοι ειναι προβληματικοι, δεν μπορεις να γραφεις δηλαδη πως στο κλαμπ οι νεγροι εκαναν περιπτυξεις σαν γουρουνια.*

Επαναλαμβάνω, δεν έχεις ιδέα για το πως και πότε ακριβώς λειτουργεί, χάνεσαι μεταξύ αποσπασματικών γεγονότων και ερμηνειών και γενικώς είσαι στην άσχετη κοσμάρα σου, οπότε ό,τι κι αν έρθεις να μου πεις το ίδιο κάνει.

Τόσο εγώ όσο και οι περισσότεροι θα συνεχίσουμε να βλέπουμε αυτές τις γελοίες εκφράσεις επιβολής, ως μία απολύτως βλακώδη διαδικασία. Γιατί το ξέρεις καλά μου τζόνι μου, ότι τα όλα θέλουν να γίνουν χαλίφηδες ή χανούμισες στη θέση του χαλίφη και τίποτα περισσότερο.

Οι υποστηρικτές τους, απλώς κινούνται με βάση τις πωλήσεις τους σε ένα ενθουσιώδες κοινό σε ένα απολύτως καπιταλιστικό πλαίσιο, δεν έχουν την παραμικρή ανθρωπιστική προσέγγιση στο θέμα.

Παλιά έπαιζε η ποτοαπαγόρευση, τώρα παίζει η λογοαπαγόρευση αλλά ας μην ξεχνάμε ότι αυτοί που κέρδιζαν χοντρά από την ποτοαπαγόρευση ήταν οι μαφίες. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

AlienWay έγραψε: 01 Μαρ 2023, 11:18 Για να φτάσει στο σημείο να γίνουν αλλαγές στον Ντοστογιέφσκι και στον Παπαδιαμάντη, πρώτα θα γίνει η αρχή με τον Φλέμινγκ, τον Ρότσα και γενικά την ποπ κουλτούρα.

Σε αυτά δεν ξεκινά κανείς από τις "καυτές πατάτες".
Ποιος είπε ότι δεν γίνονται ήδη;

An Australian production of Merchant of Venice changes the final scene, adding completely new phrases. It’s profoundly affecting – but is it right?
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Λοξίας
Phorum.gr user: Δέλτα / Δέλτα-Λοξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λοξίας »

John Brown Gun Club έγραψε: 01 Μαρ 2023, 12:28
Λοξίας έγραψε: 01 Μαρ 2023, 12:19 Αυτό που προσπαθεί ο τύπος, είναι να μας πείσει πως ένας εκδότης έχει δικαίωμα να λογοκρίνει ένα έργο.
Και αφού αυτός έχει τέτοιο δικάιωμα, τότε, το δικαίωμα αυτό μπορεί να το αποκτήσουν κα άλλοι...
Π.χ. ένας πνευματικός σύλλογος, μία "ακαδημία" τεχνών, ένας "πνευματικός" φορέας τέλος πάντω, που θα μπορεί να επεμβαίνει και να λογοκρίνει ένα έργο αν αυτό δεν είναι αρεστό με τις απόψεις μιας μικρής μειοψηφίας που δρα με φασιστικές μεθόδους.
Δηλαδή, ο άνθρωπος είναι υπέρ της λογοκρισίας, αλλά δεν είναι φασίστας...
Κατσε κατω ρε γελοιε, τιποτα δεν καταλαβαινεις.
Έτσι! Δείξε τον φασισμό σου με αντχομινιές αφού δεν μπορείς με επιχειρήματα να συζητήσεις...
Και για να δεις πόσο εύκολα μπορεί ένας άνθρωπος μέσης ευφυίας να αποδομήσει τις βλακείες που γράφεις...
John Brown Gun Club έγραψε: 01 Μαρ 2023, 12:13 μα δεν λες τιποτα αξιο απαντησης, περιγραφεις το ποσο θεωρεις τον εαυτο σου ανωτερο επειδη εισαι κατι σαν κεντρωος,
Λοξίας έγραψε: 01 Μαρ 2023, 10:43 Γι' αυτό και μπορώ να δω (ευτυχώς και πάρα πολλοί άλλοι), πως μια μικρή μειοψηφία του 2-3% προσπαθεί να επιβάλλει την δική της κοινωνική ατζέντα στην μεγάλη πλειοψηφία του 97% . Και το προσπαθεί με εντελώς φασιστικό τρόπο.
Καθόλου ανώτερο δεν με θεωρώ, αφού γνωρίζω και το δηλώνω, πως πάρα πολλοί άλλοι βλέπουν τα ίδια πράγματα με εμένα...
Λοξίας έγραψε: 01 Μαρ 2023, 10:43Αηδιάζω και με το λεγόμενο κέντρο και με όλες τις τρέχουσες πολιτικές στάνες και τις κωλοτούμπες τους για να προσελκύσουν προβατάκια...
Ούτε είμαι "κάτι σαν κεντρώος", αφού έχω δηλώσει πως σιχαίνομαι και το κέντρο.
Συνεπώς, είτε έχεις αδυναμία κατανόησης κειμένου, είτε, μέσα στον πανικό σου, γράφεις ηλιθιότητες απλώς και μόνο για να πεις κάτι.

John Brown Gun Club έγραψε: 01 Μαρ 2023, 12:13 προσπαθεις ανεπιτυχως να κρυψεις την ομοφοβια σου πισω την εγνοια σου για τους γραμματικους κανονες και παραπληροφορεις πως αυτες οι πρωτοβουλιες ειναι προιον φασιστικης επιβολης ....της μειοψηφιας
Άλλη μια κατηγορία που δεν στηρίζεται πουθενά, παρά μόνον στην δικη σου φαντασίωση...
Δεν υπάρχει "έγνοια μου" για τους γραμματικούς κανόνες (λάθος ορισμός), παρά μόνον η άποψή μου πως η υιοθέτηση κάποιας νεολογικής έκφρασης στην γλώσσα που απαιτεί και αλλαγή κανόνων, δεν μπορεί να γίνει "κατ' απαίτησιν"...
Όποιοι και αν είναι αυτοί που "απαιτούν"...
Εσύ, αντιθέτως, απαιτείς να γίνει άμεσα αποδεκτή, επίσημα και με την βούλα, η υιοθέτηση γελοίων ουδετέρων τύπων, όπως σπουδαστά, μεταναστά και να μετατραπούν όλα τα διγενή επίθετα σε τριγενή, ώστε να έχουμε και "τα κυνηγά"...
Και δεν θέλεις καν διάλογο...απαιτείς εφαρμογή της άποψής σας. Και ΠΟΣΟΙ είσαστε που έχετε αυτή την άποψη; Είσαστε 3%;
Αν αυτό δεν είναι φασιστικη επιβολή της μειοψηφίας του 3%, τότε τι είναι;

Γράφεις λοιπόν ακραίες ηλιθιότητες και τις στηρίζεις στην φασιστική νοοτροπία σου...
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

John Brown Gun Club έγραψε: 01 Μαρ 2023, 11:26
AlienWay έγραψε: 01 Μαρ 2023, 11:18 Για να φτάσει στο σημείο να γίνουν αλλαγές στον Ντοστογιέφσκι και στον Παπαδιαμάντη, πρώτα θα γίνει η αρχή με τον Φλέμινγκ, τον Ρότσα και γενικά την ποπ κουλτούρα.

Αυτο ΔΕΝ μπορει να γινει. Υπαρχει ενας πολυ σαφης λογος γι αυτο αλλα θα σε αφησω να τον μαντεψεις, για να δουμε ποσο σου κοβει. Ειναι σαν να ζηταω απο σκυλο να λυσει διαφορικη εξισωση, αλλα σου δινω το benefit of the doubt.
Once a book is public domain you can do what you want with it.

https://www.quora.com/Is-it-allowed-to- ... haracter-s

ΜΠΟΥΜ!
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Μαρ 2023, 12:37
John Brown Gun Club έγραψε: 01 Μαρ 2023, 12:18
ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Μαρ 2023, 12:10

Γεια σου ρε τζόνι, έμπΥρο.

Καλό μου παιδί, η όποια συμφωνία μεταξύ εκδότη και συγγραφέα υπάρχει αναφορικά με επεμβάσεις στο κείμενο, γίνεται πριν προχωρήσει η έκδοση.

Το ίδιο ακριβώς που ισχύει και για τη μεταφορά λογοτεχνικών έργων σε σειρές και ταινίες. Σ' αυτές τις περιπτώσεις το σενάριο το γράφουν άλλοι και όχι ο συγγραφέας αλλά σαφώς και έχει λόγο στην απόδοση ο συγγραφέας. Αυτά προκύπτουν από συμβόλαια και όχι απ' ό,τι φανεί του κάθε λωλοστεφανή.

Το θέμα είναι ποιος έχει τα πνευματικά δικαιώματα, τόσο για το πρωτότυπο όσο και για τις διασκευές του σε ταινίες, κόμικ κλπ
Αν αυτά τα έχει αγοράσει ο εκδοτικός οίκος από κληρονόμους κλπ είναι άλλο θέμα.

Επαναλαμβάνω, δεν έχεις ιδέα για το πως και πότε ακριβώς λειτουργεί, χάνεσαι μεταξύ αποσπασματικών γεγονότων και ερμηνειών και γενικώς είσαι στην άσχετη κοσμάρα σου, οπότε ό,τι κι αν έρθεις να μου πεις το ίδιο κάνει.

Τόσο εγώ όσο και οι περισσότεροι θα συνεχίσουμε να βλέπουμε αυτές τις γελοίες εκφράσεις επιβολής, ως μία απολύτως βλακώδη διαδικασία. Γιατί το ξέρεις καλά μου τζόνι μου, ότι τα όλα θέλουν να γίνουν χαλίφηδες ή χανούμισες στη θέση του χαλίφη και τίποτα περισσότερο.

Οι υποστηρικτές τους, απλώς κινούνται με βάση τις πωλήσεις τους σε ένα ενθουσιώδες κοινό σε ένα απολύτως καπιταλιστικό πλαίσιο, δεν έχουν την παραμικρή ανθρωπιστική προσέγγιση στο θέμα.

Παλιά έπαιζε η ποτοαπαγόρευση, τώρα παίζει η λογοαπαγόρευση αλλά ας μην ξεχνάμε ότι αυτοί που κέρδιζαν χοντρά από την ποτοαπαγόρευση ήταν οι μαφίες. :lol:
Το 1955 εγιναν αυτα ρε σαχλαμαρα αλλα τοτε δεν υπηρχε culture wars.
https://www.ianfleming.com/statement-new-editions/
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

AlienWay έγραψε: 01 Μαρ 2023, 13:18

Αυτο ΔΕΝ μπορει να γινει. Υπαρχει ενας πολυ σαφης λογος γι αυτο αλλα θα σε αφησω να τον μαντεψεις, για να δουμε ποσο σου κοβει. Ειναι σαν να ζηταω απο σκυλο να λυσει διαφορικη εξισωση, αλλα σου δινω το benefit of the doubt.

ΜΠΟΥΜ!
Σωστα, αλλα δεν εισαι ο μονος που μπορει, γιατι δεν εχεις τα δικαιωματα. Και το πρωτοτυπο παραμενει ελευθερο. Οποτε μπορεις μονο να το εκδωσεις σαν μια διασκευη ας πουμε.

Και δω που τα λεμε, μια μεταφραση στα νεα ελληνικα του Παπαδιαμαντη δεν θα ταν κακη ιδεα.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

John Brown Gun Club έγραψε: 01 Μαρ 2023, 13:37

ΜΠΟΥΜ!
Σωστα, αλλα δεν εισαι ο μονος που μπορει, γιατι δεν εχεις τα δικαιωματα. Και το πρωτοτυπο παραμενει ελευθερο. Οποτε μπορεις μονο να το εκδωσεις σαν μια διασκευη ας πουμε.

Και δω που τα λεμε, μια μεταφραση στα νεα ελληνικα του Παπαδιαμαντη δεν θα ταν κακη ιδεα.
Τι έγινε, Τζόνιε, την έλυσε ο σκύλος τη διαφορική;

Ακου λέει "σωστά". Σούστες και αμορτισέρια! :011:
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

hellegennes έγραψε: 01 Μαρ 2023, 12:30
John Brown Gun Club έγραψε: 01 Μαρ 2023, 09:46
Ασέβαστος έγραψε: 01 Μαρ 2023, 09:37

το "all" δεν μπορει να ειναι ρατσιστικο. τους περιλαμβανει ολους. ρατσιστικο ειναι οταν μιλας για μια ρατσα, μονο.
Γι αυτο ειναι υπουλο, γιατι εαν το παρεις αυτολεξει, δεν λεει κατι κακο, αλλα ως απαντηση σε ενα κινημα που γεννηθηκε για να αγωνιστει εναντια στην αστυνομικη κτηνωδια σε βαρος των μαυρωνμ ειναι μια αποπειρα αποσιωπησης.

Ειναι σαν να σου λεω καιγεται το σπιτι μου, το σπιτι μου ειναι σημαντικο, και συ αντι να πας να βοηθησεις, να λες, α οχι, ολα τα σπιτια ειναι σημαντικα και να μην βοηθας καθολου.

Τερμα υπουλο και ρατσιστικο.
Αν ήταν "Black Lives Matter Too" θα είχες δίκιο, αλλά δεν είναι. Η φράση "black lives matter" είναι exclusive, σημαίνει ότι η ζωή των άλλων είναι αδιάφορη γι' αυτόν που το εκφράζει.

Αντιθέτως, η φράση "black lives matter too" σημαίνει ότι η ζωή των μαύρων είναι εξίσου σημαντική με την ζωή των λευκών και θα ήταν όντως σύνθημα απέναντι σε διακρίσεις και αστυνομική βία εις βάρος των μαύρων.
Πρεπει να εισαι πραγματικα κακοπιστος για να πιστευεις σε αυτη την ερμηνεια του κινηματος. Η να εχεις πληρη αγνοια του συστημικου ρατσισμου της Αμερικης. Γιατι στην Αμερικη της white suppremacy, οι ζωες των μαυρων δεν εχουν καμια αξια, και το κινημα ονομαστηκε ετσι για να διαμαρτυρηθει γι αυτο.
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

AlienWay έγραψε: 01 Μαρ 2023, 13:40
John Brown Gun Club έγραψε: 01 Μαρ 2023, 13:37

ΜΠΟΥΜ!

Τι έγινε, Τζόνιε, την έλυσε ο σκύλος τη διαφορική;

Ακου λέει "σωστά". Σούστες και αμορτισέρια! :011:
Ας ειμαι επιεικης, την ελυσε μετα απο καμια ωρα, αλλα εν μερει και αφου ρωτηξε τον γκουγκλη. Το οτι ομως συμμετεχεις στον ηθικο πανικο και ποσταρεις prager u δεν δινει και την καλυτερη εικονα για την αντιληψη σου.
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Λοξίας έγραψε: 01 Μαρ 2023, 13:01
Όποιοι και αν είναι αυτοί που "απαιτούν"...
Εσύ, αντιθέτως, απαιτείς να γίνει άμεσα αποδεκτή, επίσημα και με την βούλα, η υιοθέτηση γελοίων ουδετέρων τύπων, όπως σπουδαστά, μεταναστά και να μετατραπούν όλα τα διγενή επίθετα σε τριγενή, ώστε να έχουμε και "τα κυνηγά"...
Και δεν θέλεις καν διάλογο...απαιτείς εφαρμογή της άποψής σας. Και ΠΟΣΟΙ είσαστε που έχετε αυτή την άποψη; Είσαστε 3%;
Αν αυτό δεν είναι φασιστικη επιβολή της μειοψηφίας του 3%, τότε τι είναι;
αυτες τις μπολνταρισμενες μαλακιες γραφεις και δυσκολευομαι να σε παρω στα σοβαρα. Οποτε, κατσε κατω, αγορινα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”