Σωστά υποθέτεις, κάποιος πρέπει και να μεταφέρει το κλίμα της πραγματικής "διεθνής κοινότητας" και όχι μόνο των γνωστών δυνάμεων του φωτός.Stalker έγραψε: 25 Φεβ 2023, 16:38tl;dr: Η Ρωσία, που είναι το ίδιο με την Σοβιετική Ένωση, εξαναγκάστηκε σε εισβολή, και επειδή πήγε η πελόσι στην Tαιβάν η Mαιλαισία πρέπει να ετοιμάζεται για τον τρίτο παγκόσμιο.Dwarven Blacksmith έγραψε: 25 Φεβ 2023, 12:58 https://twitter.com/chedetofficial/stat ... 0677863425
Υποθέτω το πόσταρες γενικά για να δείξεις ότι υπάρχει κόσμος και έξω από τη λεγόμενη δύση, ο οποίος βράζει;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
εξελίξεις στην Ουκρανία
- Dwarven Blacksmith
Re: εξελίξεις στην Ουκρανία
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Υπάρχει το κινέζικο σχεδιο καλά θα κάνουν οι Νατοικοι να κάτσουν στην άκρη
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Τι σχέδιο εχουν, να δώσουν οπλα στη Ρωσια;zteo έγραψε: 25 Φεβ 2023, 17:17 Υπάρχει το κινέζικο σχεδιο καλά θα κάνουν οι Νατοικοι να κάτσουν στην άκρη
-
Δημοκράτης
ντάξει φίλος, θα μεταφέρω στο νάτο ότι ένας καμμένος σε ένα ελληνικό φόρουμ λέει πως πρέπει να κάτσετε στην άκρηzteo έγραψε: 25 Φεβ 2023, 17:17 Υπάρχει το κινέζικο σχεδιο καλά θα κάνουν οι Νατοικοι να κάτσουν στην άκρη
είμαι σίγουρος ότι μόλις σε διαβάσουν θα λερώσουν βρακάκι και θα κάνουν πίσω
- Bill Hicks
racist much?Dwarven Blacksmith έγραψε: 25 Φεβ 2023, 12:58 https://twitter.com/chedetofficial/stat ... 0677863425
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
Συνομιλίες Ρώσων
- Bill Hicks
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
Το IMF παρουσιάζει τα στοιχεία που τους δίνει η Rosstat γιατί δεν έχουν από αλλού δεδομένα. Η Rosstat μπορεί να πει ότι θα έχουν ανάπτυξη 50% φέτος, δεν σημαίνει πως είναι αλήθεια.Bill Hicks έγραψε: 25 Φεβ 2023, 17:35είσαι λίγο καθυστερημένος, ως συνήθως.
viewtopic.php?p=2891326#p2891326
- Dwarven Blacksmith
Κατηγορείτε τους άλλους ότι ΙΣΩΣ κάνουν στο μέλλον αυτό που ΣΙΓΟΥΡΑ κάνετε εσείς τώρα.
Πάντως σχέδιο ειρήνευσης δεν έχουν οι Κινέζοι, το διέψευσαν οι ίδιοι οι Ρώσοι. Μένει να μάθουμε γιατί είπαν ψέμματα.
Από την στιγμή που δεν συμβάλλουν να δοθεί κάποιο τέλος σε αυτό το μακελειό τότε ναι να μπουν στην άκρη.
Μόνο οι Κινέζοι καταθέσαμε ειρηνευτίκο σχέδιο οι Αμερικανοί όχι.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Dwarven Blacksmith
Άλλοι το χαρακτήρισαν έτσι. Αλλά, αυτοί είστε.sharp έγραψε: 25 Φεβ 2023, 17:44 Πάντως σχέδιο ειρήνευσης δεν έχουν οι Κινέζοι, το διέψευσαν οι ίδιοι οι Ρώσοι. Μένει να μάθουμε γιατί είπαν ψέμματα.
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Οι Κινέζοι θέλουν την κατάρρευση της Ρωσίας περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο στον κόσμο. Με τον διαμελισμό της Ρωσίας θα αρπάξουν όλο και κάποιο κομμάτι της Ρωσίας και η υπόλοιπη θα γίνει κινεζικό προτεκτοράτο.
...
...
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
zteo έγραψε: 25 Φεβ 2023, 17:47 Από την στιγμή που δεν συμβάλλουν να δοθεί κάποιο τέλος σε αυτό το μακελειό τότε ναι να μπουν στην άκρη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1712 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 17 Απαντήσεις