αντιβασιλικός πρωχοκάγκουρας έγραψε: 21 Φεβ 2023, 12:21
Τώρα πώς σχετίζεται το ότι υπήρχαν ανώμαλοι στο παλιό με το γεγονός ότι ο Στυγιος έβρισε χυδαιότατα την διδα Καρολίνα....
Πιστεύει ότι η Καρολίνα είναι κάποιος από τους ανώμαλους του παλιού...
Τώρα πώς σχετίζεται το ότι υπήρχαν ανώμαλοι στο παλιό με το γεγονός ότι ο Στυγιος έβρισε χυδαιότατα την διδα Καρολίνα....
Κι εγω συμπαθω διαφορους ψυχακιδες... Αλλα δεν θα τους εβαζα να κανουν μαθημα σε παιδια... γιατι με οποιον δασκαλο καθησεις, τετοια γραμματα θα μαθεις!
Όμορφα. Είσαι ελεύθερος να συμπαθήσεις τον οποιονδήποτε. Αυτό που λέω είναι οτι ο άνθρωπος είναι παρορμητικός, αλλά όχι πουσταράς. Και είμαι 100% σιγουρη πως είναι και εξαιρετικός καθηγητής. Και το λήγω εδώ.
το bold ας το κρινει ο ψυχιατρος... παντως η καυταιμη ψυχοπαρορμητικοτητα, που ειναι αντιθετη της ψυχραιμης ψυχαυτοσυγκρατησης, ειναι αντιθετικο στοιχειο που μεταδιδεται στα νεα τραπόπουλα τσι κενονίας... Διότι αν ειναι αυθεντικος, οπως λες, τοτε θα ειναι και ιδια αυθεντικος καυταιμος ψυχοπαρορμητικος και σαν δασκαλος, οπως ειναι και το φορουμ σαν συνφορουμυτης και έτσι μεταδιδει καυταιμη ψυχοπαρορμητικοτητα και στα τραποπαιδοποπλα...
Αλλιως, μουφα αυθεντικος...
Ξηγηθηκα και παω στα αποδυτηρια, αφου σφυριξε ληξη.
Τη λήξη τηνε σφύριξα εγώ, αλλά ήθελες να έχεις την τελευταία κουβέντα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Όμορφα. Είσαι ελεύθερος να συμπαθήσεις τον οποιονδήποτε. Αυτό που λέω είναι οτι ο άνθρωπος είναι παρορμητικός, αλλά όχι πουσταράς. Και είμαι 100% σιγουρη πως είναι και εξαιρετικός καθηγητής. Και το λήγω εδώ.
το bold ας το κρινει ο ψυχιατρος... παντως η καυταιμη ψυχοπαρορμητικοτητα, που ειναι αντιθετη της ψυχραιμης ψυχαυτοσυγκρατησης, ειναι αντιθετικο στοιχειο που μεταδιδεται στα νεα τραπόπουλα τσι κενονίας... Διότι αν ειναι αυθεντικος, οπως λες, τοτε θα ειναι και ιδια αυθεντικος καυταιμος ψυχοπαρορμητικος και σαν δασκαλος, οπως ειναι και το φορουμ σαν συνφορουμυτης και έτσι μεταδιδει καυταιμη ψυχοπαρορμητικοτητα και στα τραποπαιδοποπλα...
Αλλιως, μουφα αυθεντικος...
Ξηγηθηκα και παω στα αποδυτηρια, αφου σφυριξε ληξη.
Τη λήξη τηνε σφύριξα εγώ, αλλά ήθελες να έχεις την τελευταία κουβέντα.
Τηνε σφυριξες, την δικη σου ληξη. Αλλα βλεπω ξαναβγηκες απ' τα αποδυτηρια. Εληξες ή δεν έληξες; Εμαι κουβεντιαρης. Τι να καμωμεν;
Καρολίνα έγραψε: 21 Φεβ 2023, 11:54
Έχω γράψει και την μέρα που έφαγε μπαν, ότι αν μετράει καθόλου αυτό που θα πω, παρά τον οχετό του Στύγιου και το πως μου έχει φερθεί από την πρώτη μέρα με απειλές για ξύλο, ας τον φέρουν πίσω. δεν κρατάω κακία.
Είσαι μεγάλη καρδιά Γιάννη
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Ρεεεε , μια βδομάδα μετά ακόμα ασχολείστε με μένα;
Να τηρηθεί το τρίμηνο μπαν παρακαλώ ,καλό μου κάνει και λίγη αποτοξίνωση.
Και φυσικά δεν αλλάζω γνώμη , ούτε αναιρώ τίποτα από τα λεχθέντα μου . Η ιστορία κάποτε θα με δικαιώσει σαν τον Ντρέιφους.
Έχω γράψει και την μέρα που έφαγε μπαν, ότι αν μετράει καθόλου αυτό που θα πω, παρά τον οχετό του Στύγιου και το πως μου έχει φερθεί από την πρώτη μέρα με απειλές για ξύλο, ας τον φέρουν πίσω. δεν κρατάω κακία.
Πάω να παίξω κανένα Λόττο.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Stygios έγραψε: 21 Φεβ 2023, 17:43
Ρεεεε , μια βδομάδα μετά ακόμα ασχολείστε με μένα;
Να τηρηθεί το τρίμηνο μπαν παρακαλώ ,καλό μου κάνει και λίγη αποτοξίνωση.
Και φυσικά δεν αλλάζω γνώμη , ούτε αναιρώ τίποτα από τα λεχθέντα μου . Η ιστορία κάποτε θα με δικαιώσει σαν τον Ντρέιφους.
Καλά ρε μλκ την πάτησες σα χθεσινος;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
και εσύ είσαι η πιο ξηγημένη συντονίστρια, να τα λέμε όλα