Υδράργυρος έγραψε: 16 Οκτ 2018, 13:55
Πριν τη φραπορτ, οταν το αεροδρομιο ηταν στα χερια του ελληνικου δημοσιου, υπηρχε γιατρος στο αεροδρομιο της σαμου;
αχαχαχα... ΤΥΧΑΙΟ ;;;
Iδια ερωτηση απο τα σχολια του αρθρου
georgeP • 3 μέρες πριν
Άρα ο θανατος του προήλθε από την απουσία γιατρού οπως λέει το άρθρο; Πριν τη φραπορτ υπήρχε γιατρός στο συγκεκριμενο αεροδρομιο;
Και οι απαντησεις
Σάββας georgeP • 2 μέρες πριν
Φίλε μου μπορεί πριν τη φραπορτ να μην υπήρχε γιατρός και μπορεί να υπήρχε. Και όποτε σε αντίστοιχη περίπτωση δεν υπήρξε γιατρός και πέθανε άνθρωπος αντιδράσαμε αντίστοιχα. Αλλά σε κάθε περίπτωση όταν αναλαμβάνεις μια επιχείρηση, αναλαμβάνεις και την ευθύνη για τους εργαζόμενούς της.
Να το πω και αλλιώς; Όταν πας στον στρατό, η κάθε μονάδα είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ να έχει γιατρό. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρξουν θάνατοι, αλλά εσύ είσαι υποχρεωμένος να προσπαθήσεις να τους αποτρέψεις.
Αυτό ισχύει από την αρχαία εποχή. Τώρα, αν εσύ με τη λογική σου πας κανα δισεκατομμύριο χρόνια πριν, πρέπει να το κοιτάξεις. Ζούμε στο 2018 μετά Χριστόν. Σε σύγχρονο, πολιτισμένο κόσμο.
DejaVu georgeP • 3 μέρες πριν
Όπως συμβαίνει με όλα τα μέτρα ασφαλείας, ο εργοδότης θεωρείται υπεύθυνος για ό,τι γίνει αν δεν τα τηρήσει. Δεν σημαίνει π.χ. ότι το κράνος σε ασφαλίζει από κάθε χτύπημα, όμως αν δεν στο δώσει ο εργοδότης τότε είναι υπεύθυνος ΓΙΑ ΚΑΘΕ χτύπημα.
Έτσι πάνε αυτά, έχουν κάποιες ευθύνες οι εργοδότες οι κακόμοιροι.
Δεν ξέρω αν υπήρχε πριν, ξέρω όμως ότι δεν υπάρχει τώρα, ως όφειλε να έχει η εταιρεία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
ΜπλεΜπουμπυς την 16 Οκτ 2018, 14:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.