!!! DEVELOPMENT MODE !!!

MasterChef 2023

Κινηματογράφος (κριτικές και προτάσεις), θέατρο, ερμηνεία, χορός, τραγούδι, τηλεόραση, ραδιόφωνο κ.ά.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Re: MasterChef 2023

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Cecily Anne έγραψε: 14 Φεβ 2023, 21:46
vagabondo έγραψε: 14 Φεβ 2023, 21:30
Null έγραψε: 14 Φεβ 2023, 21:17

Δεν γνώριζε πως η πεσκαντρίτσα ονομάζεται και βατραχοψαρο
Γω την πεσκανδρίτσα στο μαστερ σεφ την έμαθα και ακόμα δεν την έχω δοκιμάσει. :oops:
Σιγά το ψάρι. Στο εξωτερικο το τρώνε πιο συχνά (κατηγορία monkfish), εμείς έχουμε μακράν καλύτερα προς επιλογή. Το έβγαλε στην πιάτσα ο Λαζάρου, μάλλον γιατί το'βρισκε φτηνά. Δεν εξηγείται αλλιώς.
Από το παλιό Βαρούλκο ακόμη.
Παλιά οι ψαράδες δε το είχαν σε ιδιαίτερη υπόληψη
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Σούπα κολοκύθας έκανε στο μάστερσεφ. Ω θεοί. Nταξ, αν τον περάσουν είναι μεγάλη αδικία.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Orion22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Orion22 »

Cecily Anne έγραψε: 14 Φεβ 2023, 21:46
Spoiler
vagabondo έγραψε: 14 Φεβ 2023, 21:30 Γω την πεσκανδρίτσα στο μαστερ σεφ την έμαθα και ακόμα δεν την έχω δοκιμάσει. :oops:
Σιγά το ψάρι. Στο εξωτερικο το τρώνε πιο συχνά (κατηγορία monkfish), εμείς έχουμε μακράν καλύτερα προς επιλογή.
Το έβγαλε στην πιάτσα ο Λαζάρου, μάλλον γιατί το'βρισκε φτηνά. Δεν εξηγείται αλλιώς.
:smt023
το έχει πει κ' ο ίδιος αυτό
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Cecily Anne έγραψε: 14 Φεβ 2023, 22:49 Πώ διαγωνιζεται με τον Κωβαίο. Καλά, αν μπει και ο Κωβαίος κάνουν ντριμ τιμ από παλιούς. Η Σπυροσακούλα με το Μαράκι λείπουν και θα ρίχνει π.... στο Σαρβάιβορ.
Σπυροσακούλα ποιά ειναι? :smt017
Αυτο τον Κωβαίο τον θυμαμαι, ενας μαλάκας που φεροταν σαν σκουπίδι σε εκεινο τον Ζαχιράκο τον Αφγανό. Αχώνευτος φουλ. Πάλευε σαν τρελός να τον διώξει τον καψερό και εκεινος ειχε τον άδιωχτο και γυρνουσε συνεχώς πίσω, και τα μουτρα του Κωβαιου στο πάτωμα καθε φορά που ανοιγε η πόρτα και τον εβλεπε ξανα στο σπίτι :lol:
Ειχε ομως τη ντομπροσύνη να αποχωρήσει σχεδόν οικειοθελώς απ'όσο θυμαμαι, και μετά εκμυστηρεύτηκε ενα σοβαρό πρόβλημα υγείας που ειχε και τον ψιλολυπήθηκα.

Θα ανεβει και το σαρβαιβορ, μην ανησυχείς, εχουμε Ελευθερία, τις δυο Παπαδοπούλες και Πιλίδαρο που μπαίνουν σε λιγο καιρό. :003:
Άβαταρ μέλους
vantono

Εκτός από Μαράκι θέλομεν και Ασημίνα Ουστάλι(ν) μέσα! :romance-hearteyes:
Τώρα τη θυμηθηκα αυτή.
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

Cecily Anne έγραψε: 14 Φεβ 2023, 23:19 Σούπα κολοκύθας έκανε στο μάστερσεφ. Ω θεοί. Nταξ, αν τον περάσουν είναι μεγάλη αδικία.
Το καλαμαράκι τον έφαγε όμως. Σίγουρα είναι καλύτερος μάγειρας από τον μότο, που πάλι από τον Άγγελο έβγαλε πιάτο. Ούτε πώς να χαράξει το καλαμάρι δεν ήξερε.
Άβαταρ μέλους
vantono

Μακάρι να δουμε τέτοιες επικές μάχες και φέτος.

Ο Γιάννης φοβόταν το θεριό και το θεριό το Γιάννη. Ο ενας έλεγε "να δω αν εχει τα κότσια να κατέβει ο μισελενάτος απο μονος του να με διώξει", ο μισελενάτος και ολοι οι αλλοι ελεγαν "εγώ ετοιμος/η ήμουν να κατέβω να τον διώξω αλλά περίμενα να δω αν έχει τα κότσια να με επιλέξει εκείνος", και εν τέλει κατέβηκε ο Μητσάρας ο Ιππότης για να σώσει την αγάπη του.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Ναύτης έγραψε: 15 Φεβ 2023, 10:01
Cecily Anne έγραψε: 14 Φεβ 2023, 23:19 Σούπα κολοκύθας έκανε στο μάστερσεφ. Ω θεοί. Nταξ, αν τον περάσουν είναι μεγάλη αδικία.
Το καλαμαράκι τον έφαγε όμως. Σίγουρα είναι καλύτερος μάγειρας από τον μότο, που πάλι από τον Άγγελο έβγαλε πιάτο. Ούτε πώς να χαράξει το καλαμάρι δεν ήξερε.
Καλά εννοείται ότι είναι καλύτερος μάγειρας. Η ουσία όμως είναι τί βρίσκεται στο πιάτο. Δεν μπορούν να αξιολογήσουν τίποτα άλλο, αλλιώς δεν είναι δίκαιο και σίγουρα δεν τηρούν κανόνες.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

vantono έγραψε: 15 Φεβ 2023, 10:05 Μακάρι να δουμε τέτοιες επικές μάχες και φέτος.

Ο Γιάννης φοβόταν το θεριό και το θεριό το Γιάννη. Ο ενας έλεγε "να δω αν εχει τα κότσια να κατέβει ο μισελενάτος απο μονος του να με διώξει", ο μισελενάτος και ολοι οι αλλοι ελεγαν "εγώ ετοιμος/η ήμουν να κατέβω να τον διώξω αλλά περίμενα να δω αν έχει τα κότσια να με επιλέξει εκείνος", και εν τέλει κατέβηκε ο Μητσάρας ο Ιππότης για να σώσει την αγάπη του.
Η Μήτση, ποιός Μητσάρας.

Η Σπυριδούλα:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
vantono

Cecily Anne έγραψε: 15 Φεβ 2023, 12:15
vantono έγραψε: 15 Φεβ 2023, 10:05 Μακάρι να δουμε τέτοιες επικές μάχες και φέτος.

Η Μήτση, ποιός Μητσάρας.

Η Σπυριδούλα:

Εικόνα
Ωχθεμου!
Δεν το πολυ-εβλεπα αυτο το μαστερ, και αν κρινω απο τη Σπυριδούλα, καλα έκανα.
Λένε οτι ειχε βγει κι ενα ροζ βιντεο με αυτην, κάποτε. Δεν ξερω αν ειναι αληθεια, ουτε που το σκέφτηκα να γκουγκλαρω για να το εξακριβώσω.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

vantono έγραψε: 15 Φεβ 2023, 12:49
Cecily Anne έγραψε: 15 Φεβ 2023, 12:15

Η Μήτση, ποιός Μητσάρας.

Η Σπυριδούλα:

Εικόνα
Ωχθεμου!
Δεν το πολυ-εβλεπα αυτο το μαστερ, και αν κρινω απο τη Σπυριδούλα, καλα έκανα.
Λένε οτι ειχε βγει κι ενα ροζ βιντεο με αυτην, κάποτε. Δεν ξερω αν ειναι αληθεια, ουτε που το σκέφτηκα να γκουγκλαρω για να το εξακριβώσω.
Έλα μωρέ μλκ και τρώω το κουλουριμ
Άβαταρ μέλους
Null
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Null »

Μηδεν και οι τρεις ομαδες στην κρέπα
Georg Von Balkanen έγραψε: 06 Δεκ 2020, 19:38 Σβαστικες για όλους. Είμαστε όλοι αντιναζι.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Null έγραψε: 17 Φεβ 2023, 00:25 Μηδεν και οι τρεις ομαδες στην κρέπα
Άσε με και κόντεψα να ξεράσω με την ξανθιά. Ακόμα ανακατεύομαι. Είδες τί έκανε με το βούτυρο;
Άβαταρ μέλους
Null
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Null »

Cecily Anne έγραψε: 17 Φεβ 2023, 00:27
Άσε με και κόντεψα να ξεράσω με την ξανθιά. Ακόμα ανακατεύομαι. Είδες τί έκανε με το βούτυρο;
Δεν ξέρω τι σκεφτόταν, πραγματικά
Georg Von Balkanen έγραψε: 06 Δεκ 2020, 19:38 Σβαστικες για όλους. Είμαστε όλοι αντιναζι.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Null έγραψε: 17 Φεβ 2023, 00:29
Cecily Anne έγραψε: 17 Φεβ 2023, 00:27
Δεν ξέρω τι σκεφτόταν, πραγματικά
Θα σου πω εγώ. Έτσι μαγειρεύει στο μαγαζί και είναι πλέον muscle memory. Οπότε, με την ταχύτητα, πάει σα ρομποτάκι και επαναλαμβάνει τις παπαριές.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ”