Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης.Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οταν εχεις σαφεις επιστημονικες αποδειξεις για αυτο να το πεις.
Τωρα ουτε και εσυ ο ιδιος δεν το πιστευεις αφου χρησιμοποιεις την φραση "δεν αποκλειεται".
Αλλα τωρα αφηστε τους νεκρους στην ησυχια τους. Δεν χρειαζεται να μπλεκετε το ονομα τους σε θεωριες συνομωσιας.
Ειχα ενα φιλο στην Αμερικη με τον οποιο παιζαμε μαζι μπασκετ. Πεθανε απο καρδιακη προσβολη ξαφνικα χωρις να εχει εκδηλωσει ποτε αλλο συμπτωμα. Ηταν 45 χρονων.
Εφταιγε το εμβολιο εκει?
Φυσικα και εχω επιστημονικες ενδειξεις και μκαλιστα στις εβαλα και με χρωματιστα.
Και επειδη ισχυουν ολες αυτες συνδυαστικα' γι' αυτο χρειαζεται ερευνα και για την περιπτωση του συγκεκριμενου σκηνοθετη.
α) σε ολες τις δυτικες χωρες υπαρχει σημαντικη και καταμετρημενη υπερβαλουσα θνησιμοτητα απο το 2021 που ξεκινησαν τα εμβολια και η οποια συνεχιζεται και το 2022.
β) οι θανατοι αθλητων απο ανακοπες εχουν πολλαπλασιαστει αρκετες φορες τα δυο τελευταια χρονια.
γ) και οι θανατοι απο ξαφνικες ανακοπες εχουν αυξηθει σε ολα τα επαγγελματα και αυτο εχει απασχολησει σαν θεμα και αρκετες εγκυρες εφημεριδες.
δ) οι μυοκαρδιτιδες και οι περικαρδιτιδες εχουν αναγνωριστει επισημα σαν παρενεργειες των εμβολιων Moderna και Pfizer.
.
Δεν το πιστευεις ομως.
Αλλιως δεν θα χρησιμοποιουσες την φράση "δεν αποκλειεται".
Θα ελεγες "ειμαι σιγουρος" και "ειναι αποδεδειγμενο".
Μα ουτε το αρθρο λεει οτι ντε και καλα ο συγκεκριμενος πεθανε απο εμβολιο, λεει ομως οτι μαζευονται πολλες περιπτωσεις δημοσιογραφων, σκηνοθετων κλπ που πεθαναν ξαφνικα. Και πως ειναι αδιανοητο να σιωπα ο δημοσιογραφικος κοσμος οταν συμβαινει τετοια σφαγη γυρω μας που εξαλλου εχει μετρηθει σαν σοβαροτατη υπερβαλουσα θνησιμοτητα και απο τις στατιστικες αρχες.
Αρίστος έγραψε: 10 Φεβ 2023, 10:05
Ο ταλαντούχος σκηνοθέτης είχε παντρευτεί πριν δύο εβδομάδες και είχε αγοράσει σπίτι για να στεγάσει την οικογένεια του – Ήταν στην εκπομπή «ΌΛΑ» του Θέμου Αναστασιάδη και μέχρι πρότινος στον «Τροχό της Τύχης»
Προφανως δεν ηταν περιπτωση που ανεμενεναν οι γιατροι το θανατο του απο καρδια. Και γι' αυτο πρεπει και στις περιπτωσεις νεων καρδιοπαθων που ομως δεν υπηρχαν ενδειξεις οτι διετρεχαν σοβαρο κινδυνο, ουτε τους ειχαν προειδοποιησει για κατι οι γιατροι τους, να δουμε γιατι φευγουν ετσι ξαφνικα.
.
Ο σκηνοθέτης της εκπομπής Τροχός της Τύχης, Γιάννης Γαλανούλης, αντιμετώπιζε εδώ και αρκετά χρόνια καρδιολογικά προβλήματα
Ρε συ γιατι αποκλειεις την ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ να χειροτερεψε την καρδιολογικη του κατασταση το εμβολιο οταν:
α) παροτι καρδιακος δεν κινδυνευε αμεσα απο καρδια διαφορετικα θα του το ειχε πει ο γιατρος του και θα ζουσε πιο συντηρητικη ζωη.
β) αποδεδειγμενα στις παρενεργειερς των Pfizer και Μοderna ειναι οι μυοκαρδιτιδες και περικαρδιτιδες.
.
Το οτι παντρευτηκε και πηρε σπιτι το θεωρεις ως κατι εξαλλο και φρενηρη ζωη δλδ? Προφανως ο ανθρωπος ζουσε συντηρητικα λογω της καρδιας του οπως δεν καπνιζε, δεν ξενυχτουσε ξερω γω κτλ.
Και το γεγονος οτι μπορει να υπαρξουν περιστατικα μυοκαρδιτιδας δεν μας οδηγει στο συμπέρασμα οτι οποιος πεθανε απο καρδια πηγε 100% απο εμβολιο.
Αυτο δεν ειναι απλα λογικο αλμα ειναι λογικο αλμα επι κοντω απο δω μεχρι την Κινα.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Μα ουτε το αρθρο λεει οτι ντε και καλα ο συγκεκριμενος πεθανε απο εμβολιο, λεει ομως οτι μαζευονται πολλες περιπτωσεις δημοσιογραφων, σκηνοθετων κλπ που πεθαναν ξαφνικα. Και πως ειναι αδιανοητο να σιωπα ο δημοσιογραφικος κοσμος οταν συμβαινει τετοια σφαγη γυρω μας που εξαλλου εχει μετρηθει σαν σοβαροτατη υπερβαλουσα θνησιμοτητα και απο τις στατιστικες αρχες.
Φυσικα και εχω επιστημονικες ενδειξεις και μκαλιστα στις εβαλα και με χρωματιστα.
Και επειδη ισχυουν ολες αυτες συνδυαστικα' γι' αυτο χρειαζεται ερευνα και για την περιπτωση του συγκεκριμενου σκηνοθετη.
α) σε ολες τις δυτικες χωρες υπαρχει σημαντικη και καταμετρημενη υπερβαλουσα θνησιμοτητα απο το 2021 που ξεκινησαν τα εμβολια και η οποια συνεχιζεται και το 2022.
β) οι θανατοι αθλητων απο ανακοπες εχουν πολλαπλασιαστει αρκετες φορες τα δυο τελευταια χρονια.
γ) και οι θανατοι απο ξαφνικες ανακοπες εχουν αυξηθει σε ολα τα επαγγελματα και αυτο εχει απασχολησει σαν θεμα και αρκετες εγκυρες εφημεριδες.
δ) οι μυοκαρδιτιδες και οι περικαρδιτιδες εχουν αναγνωριστει επισημα σαν παρενεργειες των εμβολιων Moderna και Pfizer.
.
Δεν το πιστευεις ομως.
.
Οτι τωρα το σωσες δλδ.
Εγραψες οτι πεθανε καποιος απο καρδια σε ενα νημα που πραγματευεται συνεπειες εμβολιων.
Δεν ειναι ηλιθιος ο κοσμος. Και η 5χρονη ανηψια μου μπορει να κανει την συνδεση που υπονοεις.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Αρίστος έγραψε: 10 Φεβ 2023, 09:53
Θυμιζω και αυτο που το περασατε στο ντουκου που δειχνει πως αντι οι αρμοδιοι φορεις να αποκαλυπτουν περιστατικα θανατων που οφειλονται σε εμβολιο, αντιθετα τα συγκαλυπτουν.
Αρίστος έγραψε: 30 Ιαν 2023, 10:02
Φυσικα δεν θα ηταν ο μονος γονιος που δεχτηκε τετοια προταση.
Ο 16χρονος γιος του κατερρευσε ενω επαιζε μπασκετ 5 μερες μετα που πηρε το εμβολιο.
.
Οτι τωρα το σωσες δλδ.
Εγραψες οτι πεθανε καποιος απο καρδια σε ενα νημα που πραγματευεται συνεπειες εμβολιων.
Δεν ειναι ηλιθιος ο κοσμος. Και η 5χρονη ανηψια μου μπορει να κανει την συνδεση που υπονοεις.
Το προβλημα δεν ειναι να το σωσω εγω, εγω αυτο που κανω ειναι αυτο που πρεπει, να χτυπαω το καμπανακι του κινδυνου, αλλα να βγεις κι εσυ αυτη τη στιγμη να διαμαρτυρηθεις που δεν γινεται σοβαρη ερευνα συνολικα για τις ξαφνικιτιδες. Επρεπε να το ειχες κανει χτες.
Αρίστος έγραψε: 10 Φεβ 2023, 10:17
Και επισης θελω να σχολιασεις αυτο.
Θυμιζω και αυτο που το περασατε στο ντουκου που δειχνει πως αντι οι αρμοδιοι φορεις να αποκαλυπτουν περιστατικα θανατων που οφειλονται σε εμβολιο, αντιθετα τα συγκαλυπτουν.
Αρίστος έγραψε: 30 Ιαν 2023, 10:02
Φυσικα δεν θα ηταν ο μονος γονιος που δεχτηκε τετοια προταση.
Ο 16χρονος γιος του κατερρευσε ενω επαιζε μπασκετ 5 μερες μετα που πηρε το εμβολιο.
.
Οτι τωρα το σωσες δλδ.
Το προβλημα δεν ειναι να το σωσω εγω, εγω αυτο που κανω ειναι αυτο που πρεπει, να χτυπαω το καμπανακι του κινδυνου, αλλα να βγεις κι εσυ αυτη τη στιγμη να διαμαρτυρηθεις που δεν γινεται σοβαρη ερευνα συνολικα για τις ξαφνικιτιδες. Επρεπε να το ειχες κανει χτες.
.
Ξερεις κοσμος πεθαινε ξαφνικα και στα 20 και στα 30 και στα 40 (καποιες φορες με απροσδιοριστα αιτια θανατου) και πριν το 2019.
Εκει γιατι δεν βγηκες να διαμαρτυρηθεις?
Να σχολιασω τι?
Μια ειδηση που αναπαραγεται απο ψεκοσαιτ?
Με ενα γρηγορο γκουγκλαρισμα δεν βρηκα καμια σοβαρη πηγη για αυτο.
Η μονη πηγη ειναι η μαρτυρια αυτου του τυπου και αν δεν την αποδειξει τοτε δεν εχει τιποτα.
Πως να την αποδειξει δηλαδη;
Να ειχε μαγνητοφωνο να τους καταγραψει επειδη ηταν μαντης και ηξερε τι ελεεινη προταση συγκαλυψης θα του εκαναν;
Βλεπεις λοιπον οτι δεν παιζεις σωστα;
Εδω εχουμε ενα πατερα που θρηνει για το παιδι του που πεθανε παιζοντας μπασκετ 5 μερες μετα που εκανε το εμβολιο κι εσυ μου λες πως ο πατερας επαιζε θεατρο.
.
Ξερεις κοσμος πεθαινε ξαφνικα και στα 20 και στα 30 και στα 40 (καποιες φορες με απροσδιοριστα αιτια θανατου) και πριν το 2019.
Εκει γιατι δεν βγηκες να διαμαρτυρηθεις?
Γιατι δεν υπηρχε υπερβαλουσα θνησιμοτητα. Υπαρχει ομως το 2021 και 2022 σε ολες τις δυτικες χωρες και στην Ελλαδα μαλιστα φουλ.
Να σχολιασω τι?
Μια ειδηση που αναπαραγεται απο ψεκοσαιτ?
Με ενα γρηγορο γκουγκλαρισμα δεν βρηκα καμια σοβαρη πηγη για αυτο.
Η μονη πηγη ειναι η μαρτυρια αυτου του τυπου και αν δεν την αποδειξει τοτε δεν εχει τιποτα.
Πως να την αποδειξει δηλαδη;
Να ειχε μαγνητοφωνο να τους καταγραψει επειδη ηταν μαντης και ηξερε τι ελεεινη προταση συγκαλυψης θα του εκαναν;
Βλεπεις λοιπον οτι δεν παιζεις σωστα;
Εδω εχουμε ενα πατερα που θρηνει για το παιδι του που πεθανε παιζοντας μπασκετ 5 μερες μετα που εκανε το εμβολιο κι εσυ μου λες πως ο πατερας επαιζε θεατρο.
Τις ηρξατο χειρων αδικων?
Μηπως εσυ που υπονοησες (ακομα χειροτερα δλδ καθως δεν ειχες τα @@ να το πεις ευθεως) οτι τα δυο ατομα που εγραψες (εκ των οποιων ο ενας με αποδεδειγμενα χρονια καρδιολογικα προβληματα) πεθαναν απο το εμβολιο?
Οχι Αριστο. Παιζω ακριβως οπως παιζεις κι εσυ.
Εγω πρεπει να τονιζω οτι τετοια περιστατικα εχουν αυξηθει κατα πολυ συνεπως κανω αυτο που θα επρεπε να κανεις κι εσυ που απλα καθεσαι στον καναπε σου και μαλιστα ηθικολογεις σε βαρος οσων εχουν την τολμη και την ευσυνειδησια να αναδειξουν συνολικα το θεμα.
Μαλιστα συκοφαντεις κιολας την αναδειξη των ξαφνικιτιδων σαν δηθεν κατι που αναμασουν ψεκοφυλλαδες.
Ενω στον πραγματικο κοσμο κορυφαιοι γιατροι καταληγουν πως πρεπει να φταινε τα εμβολια ενω παρομοιες θεσεις εχουν συζητηθει και στα μεγαλυτερα μιντια, πιχι στο Foxnews.
Αρίστος έγραψε: 10 Φεβ 2023, 10:28
Εγω πρεπει να τονιζω οτι τετοια περιστατικα εχουν αυξηθει κατα πολυ συνεπως κανω αυτο που θα επρεπε να κανεις κι εσυ που απλα καθεσαι στον καναπε σου και μαλιστα ηθικολογεις σε βαρος οσων εχουν την τολμη και την ευσυνειδησια να αναδειξουν συνολικα το θεμα.
,
Να αναδειξουν τι? Κατι που δεν υπαρχει? Ειναι προφανες και δεν το αρνειται κανεις οτι καποιοι ισως παρουσιασουν παρενεργειες.
Αλλα εσεις το εχετε παρακανει. Οποιος και να πεθανει ειτε ειναι καρδια, ειτε ειναι εγκεφαλικο ειτε πατησε μπανανοφλουδα στο δρομο και τσακιστηκε, ειτε εκτελεστηκε στην ηλεκτρικη καρεκλα, φωναζετε "το εμβολιο φταιει!!!!!"
Ποιος κανει μεγαλυτερη ζημια? Εγω που αφηνω την επιστημη να αποφανθει? Η εσεις που ουσιαστικα δεν τους αφηνετε να κανουν τη δουλεια τους με το να βγάζετε καθε θανατο υποπτο ακομα και αν δεν ειχε σχέση με το εμβολιο.
Αρίστος έγραψε: 10 Φεβ 2023, 10:31
Μαλιστα συκοφαντεις κιολας την αναδειξη των ξαφνικιτιδων σαν δηθεν κατι που αναμασουν ψεκοφυλλαδες.
Ενω στον πραγματικο κοσμο κορυφαιοι γιατροι καταληγουν πως πρεπει να φταινε τα εμβολια ενω παρομοιες θεσεις εχουν συζητηθει και στα μεγαλυτερα μιντια, πιχι στο Foxnews.
.
Κανε μου μηνυση.
Ξαφνικους θανατους ειχαμε και πριν. Κανεις δεν ασχολουνταν. Αλλα τωρα βρηκατε τον αποδιοπομπαιο τράγο.
Σε λιγο θα μας πειτε οτι το εμβολιο ευθυνεται και για τη δολοφονια του Καποδιστρια.