!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κρύβετε πράγματα σε μία σχέση;

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
mec

Re: Κρύβετε πράγματα σε μία σχέση;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mec »

Northern Spirit έγραψε: 15 Οκτ 2018, 13:58
Naida έγραψε: 15 Οκτ 2018, 13:55
Αυτά που λες να σου αποκαλύψει ο άλλος για βιώματα στη του πχ ναρκωτικά έρχονται σιγά σιγά και αν νιώσει την οικειότητα και την εμπιστοσύνη. Γιατί ότι πεις μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον σου.
πώς να χρησιμοποιηθει εναντιον σου; Πχ να σε χωρισει;
Μπορεί να σου πετάξει μία ειρωνία που να σε χαλάσει τόσο που να σκέφτεσαι ότι δεν αξίζει να διαλύσεις τη σχέση για αυτό και να τα τινάξεις όλα στον αέρα, αλλά από την άλλη να μην μπορείς και να το χωνέψεις. Τέτοια φαινόμενα είναι μάλλον συχνά.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Naida έγραψε: 15 Οκτ 2018, 14:08
Ερμής έγραψε: 15 Οκτ 2018, 13:52 Για πες τώρα, πάνω σε χαλαρή κουβέντα, πόσες φορές έχεις πετάξει κάτι για να δεις αν ο άλλος το συνεχίσει και αρχίσει να ρωτάει, αλλάζοντας ύφος σε νανοσεκοντ απαντώντας του "Δε σε αφορά; :lol:
Μπορεί να ξεκινήσει μια απλή συζήτηση και αν γίνει πιο προσωπική να του το πω αν νιώσω ότι πάει επίτηδες να μάθει πράγματα. Να τον προκαλέσω να με ρωτήσει για να του πω μετά δε σε αφορά δε το κάνω. Δεν έχει και νόημα κάτι τέτοιο.

Αν ας πουμε σε χαλαρή κουβέντα πεις στον άλλο "ξέρεις πέρασα μια περιοδο της ζωής μου που ξεσάλωσα δυνατά, έκανα πολλα, έχουν δει τα ματάκια μου ένα σωρό" περιμένεις ο άλλος να μη ρωτήσει πιο συγκεκριμένα;

Και κάτι ακόμη επίσης. Κάποιος μπορεί να έχει κόλλημα και να μη γουστάρει να είναι με κάποια που έχει δεχτει πχ golden shower, να σιχαίνεται βρε αδερφέ, γιατί να μην ειναι σεβαστό αυτό;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ερμής την 15 Οκτ 2018, 14:24, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Naida έγραψε: 15 Οκτ 2018, 14:08
Northern Spirit έγραψε: 15 Οκτ 2018, 13:51
Naida έγραψε: 15 Οκτ 2018, 13:44

Για να κρύψεις κάτι πρέπει ο άλλος να σε ρωτήσει. Αν σε ρωτήσει πχ με πόσους έχεις πάει και του πεις 10 ενώ έχεις πάει με 20 λες ψέμματα. Αν σε ρωτήσει και του πεις "δεν σε αφορά" δε λες ψέμματα, ούτε κρύβεις. Είναι κάτι που όντως δεν τον αφορά. Μπορεί και πάνω στη συζήτηση να του το αναφέρεις και από μόνη σου δεν είναι κάτι ταμπού. Απλά είναι κάτι που όντως δεν τον αφορά.
Ο λογος που δεν του απαντας ειναι επειδη φοβασαι μην σε χαρακτηρισει πουτανα. Με την απαντηση που δινεις "δεν σε αφορα" σε χαρακτηριζει και πουτανα και ανειλικρινη.. :lol:

Διοτι αν απαντησεις σε αντρα οτι δεν τον αφορα το θεμα, το πρωτο που θα σκεφτει ειναι οτι εχεις παει με ενα συνταγμα ανδρων και θελεις να το κρυψεις..Μαλιστα μερικες φορες νομιζουνε οτι εχεις παει με πολυ περισσοτερους απο οτι πραγματικα ισχυει..

Ειναι η χειροτερη απαντησεη που μπορεις να δωσεις το "δεν σε αφορα".

Μα αφού δεν τον αφορά. Δηλαδή πραγματικά δεν τον αφορά. Είναι κάτι προσωπικό. Αδιάφορο αν με χαρακτηρίσει το οτιδήποτε επειδή δε του απάντησα. Όπως και να έχει δε θα με πιστέψει.
Ερμής έγραψε: 15 Οκτ 2018, 13:52 Για πες τώρα, πάνω σε χαλαρή κουβέντα, πόσες φορές έχεις πετάξει κάτι για να δεις αν ο άλλος το συνεχίσει και αρχίσει να ρωτάει, αλλάζοντας ύφος σε νανοσεκοντ απαντώντας του "Δε σε αφορά; :lol:
Μπορεί να ξεκινήσει μια απλή συζήτηση και αν γίνει πιο προσωπική να του το πω αν νιώσω ότι πάει επίτηδες να μάθει πράγματα. Να τον προκαλέσω να με ρωτήσει για να του πω μετά δε σε αφορά δε το κάνω. Δεν έχει και νόημα κάτι τέτοιο.
Northern Spirit έγραψε: 15 Οκτ 2018, 13:54

Γιατι εχεις κολλημα; Ποιο ειναι το προβλημα να μιλησεις για την σεξουαλικη σου ζωη; Με παπαδες της ενοριας βγαινεις;
Δεν έχω κανένα πρόβλημα να μιλήσω ή να του πω ή να μου πει. Αλλά δε θέλω να με ρωτήσει γιατί είναι σαν να μου λέει έλα να σε περάσω από έλεγχο να δω αν μου κάνεις ή όχι.Άσε ρε. Άμα θελήσω τα μολογάω από μόνη μου. Ούτως ή άλλως δε με πιστεύει οπότε :102:
Τι εννοείς είναι κάτι προσωπικό;
Προσωπική σχέση έχετε, όχι επαγγελματική. Οπότε αν είναι όντως προσωπικό σημαίνει τον αφορά.

Και πως γίνεται να είσαι ενάντια στον "έλεγχο αν μου κάνεις" ενώ εσύ τους περνάς από τριμηνιαίο;
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol »

Northern Spirit έγραψε: 15 Οκτ 2018, 13:35 αφου δεν αφορουνε εμενα που μενω μαζι της γιατι αφορουνε τους φιλους και τις φιλες τους που τα γνωριζουνε;

δηλαδη τι ακριβως μπορει να γνωριζουνε που σε θιγει;

πχ μια κρεατοελια στην πατουσα; ενα τρελο μεθυσι που εγινε πριν μερικα χρονια;
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Ερμής έγραψε: 15 Οκτ 2018, 14:15

Αν ας πουμε σε χαλαρή κουβέντα πεις στον άλλο "ξέρεις πέρασα μια περιοδο της ζωής μου που ξεσάλωσα δυνατά, έκανα πολλα, έχουν δει τα ματάκια μου ένα σωρό" περιμένεις ο άλλος να μη ρωτήσει πιο συγκεκριμένα;
Τι να σου πω δε ξέρω, γιατί δεν έχω ξεσαλώσει στη ζωή μου ποτέ πέρα μέσα από τις σχέσεις μου που ήταν και λίγες. Να κάτσω να του πω τι έκανα με τον κάθε πρώην σύντροφο; αμαρτία είναι να τον βάζω σε τέτοιες διαδικασίες.

****Αν δε το ξέρει το golden shower όμως θα προχωρήσει η σχέση κανονικότατα :lol:
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Ναι αλλά αν σου έχει πει οτι κάτι θα τον ενοχλούσε παρα πολύ και του το κρύβεις, πάλι δε τον κοροϊδεύεις; Ή μήπως δεν είναι σεβαστό σε κάποιον να μην αρέσει κάτι;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Dwarven Blacksmith έγραψε: 15 Οκτ 2018, 14:16
Τι εννοείς είναι κάτι προσωπικό;
Προσωπική σχέση έχετε, όχι επαγγελματική. Οπότε αν είναι όντως προσωπικό σημαίνει τον αφορά.

Και πως γίνεται να είσαι ενάντια στον "έλεγχο αν μου κάνεις" ενώ εσύ τους περνάς από τριμηνιαίο;
Σε τι συνδέονται οι πρώην με τον νυν; και τι σχέση έχει το τρίμηνο προσαρμογής;

Que Sera, Sera...
mec

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mec »

Αν στον επαγγελματικό τομέα πρέπει να κάνεις team με άτομο του αντίθετου φύλου ή να φύγεις σε επαγγελματική αποστολή μαζί του πρέπει το ήμισυ να το ξερει ή όχι;
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Ερμής έγραψε: 15 Οκτ 2018, 14:30 Ναι αλλά αν σου έχει πει οτι κάτι θα τον ενοχλούσε παρα πολύ και του το κρύβεις, πάλι δε τον κοροϊδεύεις; Ή μήπως δεν είναι σεβαστό σε κάποιον να μην αρέσει κάτι;
Φυσικά και είναι σεβαστό. Αν μου έλεγε "θα με ενοχλούσε η κοπέλα μου να έχει κάνει στο παρελθόν golden shower" και είχα κάνει θα του το έλεγα σαφώς και πιθανότατα να τον χώριζα ή και να με χώριζε. Αν μου έλεγε δε μου αρέσει αυτό και εγώ το είχα κάνει στο παρελθόν, δε θα του το έλεγα. Αν πάλι εμένα μου άρεσε θα του έλεγα "εμένα μ' αρέσει" (ίου).

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

''Tριμηνο προσαρμογής ''

:smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Αγις έγραψε: 15 Οκτ 2018, 14:36 ''Tριμηνο προσαρμογής ''

Χαίρομαι που έπιασες το χιουμοριστικό της φράσης γιατί χιουμοριστικό ήταν.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Naida έγραψε: 15 Οκτ 2018, 14:42
Αγις έγραψε: 15 Οκτ 2018, 14:36 ''Tριμηνο προσαρμογής ''

Χαίρομαι που έπιασες το χιουμοριστικό της φράσης γιατί χιουμοριστικό ήταν.
Εχει και διαβολόβδομάδα στην τελική φάση και μετά απονομή ''σκουφάκι'' ;

*Σοβαρά το έγραψες - τους λογους που το κάνεις τους γνωρίζεις καλά.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Αγις έγραψε: 15 Οκτ 2018, 14:46

Εχει και διαβολόβδομάδα στην τελική φάση και μετά απονομή ''σκουφάκι'' ;

*Σοβαρά το έγραψες - τους λογους που το κάνεις τους γνωρίζεις καλά.
Ήταν χιουμοριστικό αλλά και σοβαρά να το έγραφα ταιριάζει καθώς αφορά και τους δυο. Α και δεν έχεις ιδέα περί τίνος πρόκειται αλλά μόνο για ότι βάζεις στο μυαλό σου για ότι τελοσπάντων έχεις στο μυαλό σου.

Que Sera, Sera...
bluerose

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bluerose »

Εννοείται πως κάποια πράγματα τα κρατάς μόνο για τον εαυτό σου και δεν τα λές
Τα οποία δεν έχουν άμεση σχέση με το δεσμό
Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol »

Ερμής έγραψε: 15 Οκτ 2018, 14:15 Και κάτι ακόμη επίσης. Κάποιος μπορεί να έχει κόλλημα και να μη γουστάρει να είναι με κάποια που έχει δεχτει πχ golden shower, να σιχαίνεται βρε αδερφέ, γιατί να μην ειναι σεβαστό αυτό;

βρε Ερμη εισαι σοβαρος τωρα; το "προβλημα" θα ηταν αν σου ζητουσε να την ικανοποιηεις με αυτον τον τροπο οχι το τι εκανε με πρωην
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”