μυθος. δεν ισχυει. πιο πολλα ξοδευεις.Gherschaagk έγραψε: 04 Φεβ 2023, 14:25Κι όμως είναι το πιο αποτελεσματικό και οικονομικό σύστημα. Αν το έκλεινα το βράδυ, κι έφτανε στους 16 το πρωί, μέχρι να φτάσει 21,5 θα έκαιγε πολύ περισσότερο. Τώρα κάνει ένα τσακ στο 3ωρο με τα σώματα να είναι χλιαρά και ανεβάζει πάλι στην επιθυμητή θερμοκρασία. Για την τσέπη μου το κάνω.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Tι καιρο κανει εκει που ειστε
Re: Tι καιρο κανει εκει που ειστε
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Όχι άλλο κάρβουνο.Ασέβαστος έγραψε: 06 Φεβ 2023, 08:32μυθος. δεν ισχυει. πιο πολλα ξοδευεις.Gherschaagk έγραψε: 04 Φεβ 2023, 14:25Κι όμως είναι το πιο αποτελεσματικό και οικονομικό σύστημα. Αν το έκλεινα το βράδυ, κι έφτανε στους 16 το πρωί, μέχρι να φτάσει 21,5 θα έκαιγε πολύ περισσότερο. Τώρα κάνει ένα τσακ στο 3ωρο με τα σώματα να είναι χλιαρά και ανεβάζει πάλι στην επιθυμητή θερμοκρασία. Για την τσέπη μου το κάνω.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
stergiosbik
Στην Αθήνα κλειστά.Ειναι από ζάχαρη και θα λιώσουν!Gherschaagk έγραψε: 06 Φεβ 2023, 08:26 Ας μου πει κάποιος αν τα σχολεία της πρωτεύουσας είναι ανοιχτά σήμερα. Χθες στο star ανέφεραν σε κάποια φάση πως σήμερα θα είναι κλειστά τα σχολεία όλης της χώρας και ψάχναμε κωδικούς webex.
-
stergiosbik
Gherschaagk έγραψε: 06 Φεβ 2023, 08:33Όχι άλλο κάρβουνο.Ασέβαστος έγραψε: 06 Φεβ 2023, 08:32μυθος. δεν ισχυει. πιο πολλα ξοδευεις.Gherschaagk έγραψε: 04 Φεβ 2023, 14:25
Κι όμως είναι το πιο αποτελεσματικό και οικονομικό σύστημα. Αν το έκλεινα το βράδυ, κι έφτανε στους 16 το πρωί, μέχρι να φτάσει 21,5 θα έκαιγε πολύ περισσότερο. Τώρα κάνει ένα τσακ στο 3ωρο με τα σώματα να είναι χλιαρά και ανεβάζει πάλι στην επιθυμητή θερμοκρασία. Για την τσέπη μου το κάνω.
stergiosbik έγραψε: 04 Φεβ 2023, 14:40Πες στον καυστηρατζη σου να παει να βοσκησει τιποτα προβατα.Ερμής έγραψε: 04 Φεβ 2023, 14:37Στο 21.5 όμως για να φτάσει δίνει πολύ πόνο. Τι να σου πω, ο καυστηρατζης μου έχει πει να το έχω στο 18 και τα βράδια* να το κατεβάζω στο 13-14 διότι από το 20 και πάνω καίει απίστευτα πολύ. Βέβαια παίζει ρόλο σε τι όροφο μένεις συν τα τετραγωνικάGherschaagk έγραψε: 04 Φεβ 2023, 14:25
Κι όμως είναι το πιο αποτελεσματικό και οικονομικό σύστημα. Αν το έκλεινα το βράδυ, κι έφτανε στους 16 το πρωί, μέχρι να φτάσει 21,5 θα έκαιγε πολύ περισσότερο. Τώρα κάνει ένα τσακ στο 3ωρο με τα σώματα να είναι χλιαρά και ανεβάζει πάλι στην επιθυμητή θερμοκρασία. Για την τσέπη μου το κάνω.
Τώρα είδα αυτό που έγραψε πως αυτό συμβαίνει για ένα δύο δωμάτιο. Ναι έτσι ισχύει.
*σκέψου πως τα βράδια που είσαι σκεπασμένος αυτό θα καεί σχεδόν μόνιμα.
Επίσης τις ώρες που δεν είσαι σπίτι.
https://www.readingchronicle.co.uk/news ... off-leave/
μαλλον ο δικος σου ειναι για να βοσκει γιδια.According to experts at the Energy Saving Trust, the idea that it's cheaper to leave the heating on low all day is a myth.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
σύνταγμα βλέπω κάμερα έχει λίγο άχνη.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Γλυφάδα ρίχνει φουλ
Ωραία μέρα. Το θερμόμετρο στην αυλή, δείχνει 4 βαθμούς.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Το 21,5 σου φαίνεται χαμηλό;Ασέβαστος έγραψε: 06 Φεβ 2023, 08:38stergiosbik έγραψε: 04 Φεβ 2023, 14:40Πες στον καυστηρατζη σου να παει να βοσκησει τιποτα προβατα.Ερμής έγραψε: 04 Φεβ 2023, 14:37
Στο 21.5 όμως για να φτάσει δίνει πολύ πόνο. Τι να σου πω, ο καυστηρατζης μου έχει πει να το έχω στο 18 και τα βράδια* να το κατεβάζω στο 13-14 διότι από το 20 και πάνω καίει απίστευτα πολύ. Βέβαια παίζει ρόλο σε τι όροφο μένεις συν τα τετραγωνικά
Τώρα είδα αυτό που έγραψε πως αυτό συμβαίνει για ένα δύο δωμάτιο. Ναι έτσι ισχύει.
*σκέψου πως τα βράδια που είσαι σκεπασμένος αυτό θα καεί σχεδόν μόνιμα.
Επίσης τις ώρες που δεν είσαι σπίτι.
https://www.readingchronicle.co.uk/news ... off-leave/
μαλλον ο δικος σου ειναι για να βοσκει γιδια.According to experts at the Energy Saving Trust, the idea that it's cheaper to leave the heating on low all day is a myth.![]()
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Κλειστά μέχρι Τρίτη αλλά με Γουέμπεξ.Gherschaagk έγραψε: 06 Φεβ 2023, 08:26 Ας μου πει κάποιος αν τα σχολεία της πρωτεύουσας είναι ανοιχτά σήμερα. Χθες στο star ανέφεραν σε κάποια φάση πως σήμερα θα είναι κλειστά τα σχολεία όλης της χώρας και ψάχναμε κωδικούς webex.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Τα καημένα ταλαιπωρούνται.vantono έγραψε: 06 Φεβ 2023, 09:04Κλειστά μέχρι Τρίτη αλλά με Γουέμπεξ.Gherschaagk έγραψε: 06 Φεβ 2023, 08:26 Ας μου πει κάποιος αν τα σχολεία της πρωτεύουσας είναι ανοιχτά σήμερα. Χθες στο star ανέφεραν σε κάποια φάση πως σήμερα θα είναι κλειστά τα σχολεία όλης της χώρας και ψάχναμε κωδικούς webex.
χτες με 2 ευρω βενζινα για το αλυσοπριονο, αντε και 10 στο αυτοκινητο, εφερα πανω απο τοννο.vantono έγραψε: 04 Φεβ 2023, 15:48 Σήμερα πέρασα έξω από ξυλαδικο και είδα ουρές, και μπήκα να ρωτήσω ΤΙΜΟΥΛΑ??!!11 και μου λένε 13€ το τσουβαλι!!!![]()
Μωρέ καλά σας κάνουν, σας έχουν βρει χιπστεροψωνακια και καλα σας κάνουν, δεν σας λυπάμαι καθόλου!
25 ΝΑ ΤΟ ΠΑΝΕ ΤΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ
πουτσα μου, θα σας ντουμανιασω ουλους.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Θάφτηκαν απ' το πολύ χιόνι.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Tinaftaremalakes! Ειδοποίηση από 112 στις 7.30 και πριν κάνα μισάωρο ξύπνησα με δύο χιονονιφαδουλες, και τώρα έβγαλε και ήλιο. Μπαινοβγαινε πριν λίγο αλλά τώρα σταθεροποιήθηκε.
Δεν το γυρίζουμε σε ηλιοθεραπεία καλύτερα?
Δεν το γυρίζουμε σε ηλιοθεραπεία καλύτερα?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 06 Φεβ 2023, 09:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1184 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
-
- 148 Απαντήσεις