Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 23 Ιαν 2023, 17:44
τότε το εθνοκομμουνιστικο κτήνος ζιβκωφ πέταγε έξω την τουρκική μειονότητα με τις κλωτσιές και οι τουρκοι δεν κάνανε κιχ, άλλες εποχές. μετά ήρθαν οι δεξιοί, έκαναν την Βουλγαρία failed state, ζήτησαν από την Τουρκία συγνώμη, και για τον ζιβκωφ έκαναν ιδιωτική ταφή χωρίς καμιά δημόσια συμμετοχή. γιατί αυτή είναι η δεξιά.
Τα Α-7 θα έκαναν πάρτι με τα γηρασμένα Gearing Fram του τουρκικού ναυτικού.
Ιπτάμενα φέρετρα ήταν τα F-104, όχι η "γουρούνα" , που τρέφω άπειρο σεβασμό.
ΑΣΧΕΤΕ
Πάνω από ένα στα δέκα έπεσε χωρίς καν να βρεθεί σε συνθήκες πολέμου και τι ακριβώς θέλεις να μου πεις; Ότι θα έφταναν μέχρι την Άγκυρα; Μέχρι τη Μυτιλήνη πήγε το άλλο και έπεσε ρε τύπε...
ΑΣΧΕΤΕ
Πάνω από ένα στα δέκα έπεσε χωρίς καν να βρεθεί σε συνθήκες πολέμου και τι ακριβώς θέλεις να μου πεις; Ότι θα έφταναν μέχρι την Άγκυρα; Μέχρι τη Μυτιλήνη πήγε το άλλο και έπεσε ρε τύπε...
Γω πέταξα με Α-7 το 1995 και δεν έπεσα τύπε ,άντε μαμήσου φιλικά.
ΑΣΧΕΤΕ
Εσύ δεν έπεσες. Έπεσαν όμως καμία 20αριά με 13 νεκρούς πιλότους. Όχι καλό ποσοστό σε καιρό ειρήνης.
Εμπεδοκλής έγραψε: 28 Ιαν 2023, 00:07
Εσύ δεν έπεσες. Έπεσαν όμως καμία 20αριά με 13 νεκρούς πιλότους. Όχι καλό ποσοστό σε καιρό ειρήνης.
Μλκ ήρθε ο Εμπεδοκλής και τελείωσε ο Magistrus;
Μαλάκες είναι κρίμα να ξεφτιλίζεστε.
Να το ξέρετε , δεν διαλέγομαι με κλώνους.
κι άλλο φαντομ έπεσε, με τα σαπακια των Αμερικανών που πετανε οι πιλότοι μας. πάλι καλά που πρόλαβαν να χρησιμοποιήσουν τον μηχανισμό εκτόξευσης.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 30 Ιαν 2023, 12:03
κι άλλο φαντομ έπεσε, με τα σαπακια των Αμερικανών που πετανε οι πιλότοι μας. πάλι καλά που πρόλαβαν να χρησιμοποιήσουν τον μηχανισμό εκτόξευσης.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 30 Ιαν 2023, 12:03
Νατοϊκή απώλεια
21 Μαρ 2020, 18:31
Albrecht έγραψε: 21 Μαρ 2020, 18:31
Πιστεύω σε ενα μηνα θα είμαστε κομπλέ. Θα μιλάμε για Κορωνοιο και θα χαζογελαμε.