!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΚΚΕ
- έργο_μακέτο
- Phorum.gr user: έργο μακέτο
ΚΚΕ
Ότι καλύτερο υπάρχει στην αριστερά αυτή τη στιγμή.
Μακριά από πρέζες, άναρχα μπάχαλα, λαικισμούς, wokισμούς, και κάθε λογής αποπροσανατολισμούς.
Και δεν είμαι καν μαρξιστής-λενινιστής.
Μακριά από πρέζες, άναρχα μπάχαλα, λαικισμούς, wokισμούς, και κάθε λογής αποπροσανατολισμούς.
Και δεν είμαι καν μαρξιστής-λενινιστής.
- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
- Yes I have!
- έργο_μακέτο
Re: ΚΚΕ
Τι έχω στο φαντασιακό μου ;xioni έγραψε: 22 Ιαν 2023, 23:19 Το ΚΚΕ δεν έχει καμία σχέση με αυτό που έχεις στο φαντασιακό σου σαν αριστερά.
Αυτό που βλέπω λέω έχοντας δει κι από κοντά όλους τους χώρους της αριστεράς. Από αναρχικούς, μέχρι ΕΑΑΚ, μέχρι Μέρα25, μέχρι ΣΥΡΙΖΑ, μέχρι ΠΑΣΟΚ. Το ΚΚΕ είναι πιο ακέραιο από όλα αυτά. Όχι τέλειο βέβαια. Απλά όλοι οι άλλοι χωλαίνουν.
- Yes I have!
- Yes I have!
Γι αυτό σου λέω ότι έχεις μπλέξει τα μπούτια σου. Μέσα στον όρο αριστερά βάζεις τους αναρχικούς, τα εαακ και το πασόκέργο_μακέτο έγραψε: 22 Ιαν 2023, 23:41Τι έχω στο φαντασιακό μου ;xioni έγραψε: 22 Ιαν 2023, 23:19 Το ΚΚΕ δεν έχει καμία σχέση με αυτό που έχεις στο φαντασιακό σου σαν αριστερά.
Αυτό που βλέπω λέω έχοντας δει κι από κοντά όλους τους χώρους της αριστεράς. Από αναρχικούς, μέχρι ΕΑΑΚ, μέχρι Μέρα25, μέχρι ΣΥΡΙΖΑ, μέχρι ΠΑΣΟΚ. Το ΚΚΕ είναι πιο ακέραιο από όλα αυτά. Όχι τέλειο βέβαια. Απλά όλοι οι άλλοι χωλαίνουν.
Αν δεν βαριέται κάποιος άλλος ας σου το εξηγήσει.
- έργο_μακέτο
Ρε τρολλάκο έχω διαβάσει πολύ περισσότερο από εσένα για να με αποπροσανατολίσεις με λεκτικά παιχνίδια.xioni έγραψε: 22 Ιαν 2023, 23:44Γι αυτό σου λέω ότι έχεις μπλέξει τα μπούτια σου. Μέσα στον όρο αριστερά βάζεις τους αναρχικούς, τα εαακ και το πασόκέργο_μακέτο έγραψε: 22 Ιαν 2023, 23:41Τι έχω στο φαντασιακό μου ;xioni έγραψε: 22 Ιαν 2023, 23:19 Το ΚΚΕ δεν έχει καμία σχέση με αυτό που έχεις στο φαντασιακό σου σαν αριστερά.
Αυτό που βλέπω λέω έχοντας δει κι από κοντά όλους τους χώρους της αριστεράς. Από αναρχικούς, μέχρι ΕΑΑΚ, μέχρι Μέρα25, μέχρι ΣΥΡΙΖΑ, μέχρι ΠΑΣΟΚ. Το ΚΚΕ είναι πιο ακέραιο από όλα αυτά. Όχι τέλειο βέβαια. Απλά όλοι οι άλλοι χωλαίνουν.![]()
Αριστεροί είναι όλοι αυτοί που ανέφερες. Με την ευρύτερη έννοια ίσως. Εδώ τίθεται βέβαια το κάτα πόσο είναι κατ'όνομα η κατ'ουσίαν. Ειδικά για το ΠΑΣΟΚ των τελευταίων 30 χρόνων.
- Yes I have!
- Yes I have!
Αυτό νομίζω ότι οφείλουμε όλοι εμείς οι μη-κουκουέδες να το παραδεχτούμε.έργο_μακέτο έγραψε: 22 Ιαν 2023, 23:41Τι έχω στο φαντασιακό μου ;xioni έγραψε: 22 Ιαν 2023, 23:19 Το ΚΚΕ δεν έχει καμία σχέση με αυτό που έχεις στο φαντασιακό σου σαν αριστερά.
Φέτο το καλοκαίρι νομίζω ήτανε η πρώτη φορά στη ζωή μου που σκέφτηκα στα πολύ σοβαρά να το ψηφίσω, δεν πρόκειται όμως για δύο πάρα πολύ βασικούς λόγους, α γιατί θα πρέπει με κάποιον τρόπο να πιάσω στα χέρια μου το ψηφοδέλτιο με το σφυροδρέπανο και β η τρομερή έλλειψή χιούμορ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Εντάξει άσχετε. Υποθέτω πως δεν κατανοείς αυτά που διαβάζεις, τρομάρα σου. Σε παραδίδω στη χλεύη.έργο_μακέτο έγραψε: 22 Ιαν 2023, 23:48Ρε τρολλάκο έχω διαβάσει πολύ περισσότερο από εσένα για να με αποπροσανατολίσεις με λεκτικά παιχνίδια.xioni έγραψε: 22 Ιαν 2023, 23:44Γι αυτό σου λέω ότι έχεις μπλέξει τα μπούτια σου. Μέσα στον όρο αριστερά βάζεις τους αναρχικούς, τα εαακ και το πασόκέργο_μακέτο έγραψε: 22 Ιαν 2023, 23:41
Τι έχω στο φαντασιακό μου ;
Αυτό που βλέπω λέω έχοντας δει κι από κοντά όλους τους χώρους της αριστεράς. Από αναρχικούς, μέχρι ΕΑΑΚ, μέχρι Μέρα25, μέχρι ΣΥΡΙΖΑ, μέχρι ΠΑΣΟΚ. Το ΚΚΕ είναι πιο ακέραιο από όλα αυτά. Όχι τέλειο βέβαια. Απλά όλοι οι άλλοι χωλαίνουν.![]()
Αριστεροί είναι όλοι αυτοί που ανέφερες. Με την ευρύτερη έννοια ίσως. Εδώ τίθεται βέβαια το κάτα πόσο είναι κατ'όνομα η κατ'ουσίαν. Ειδικά για το ΠΑΣΟΚ των τελευταίων 30 χρόνων.
- έργο_μακέτο
Άντε στα τσακίδια ρε παπάρα. Που θα με ειρωνευτείς κιόλας.xioni έγραψε: 22 Ιαν 2023, 23:50Εντάξει άσχετε. Υποθέτω πως δεν κατανοείς αυτά που διαβάζεις, τρομάρα σου. Σε παραδίδω στη χλεύη.έργο_μακέτο έγραψε: 22 Ιαν 2023, 23:48Ρε τρολλάκο έχω διαβάσει πολύ περισσότερο από εσένα για να με αποπροσανατολίσεις με λεκτικά παιχνίδια.xioni έγραψε: 22 Ιαν 2023, 23:44
Γι αυτό σου λέω ότι έχεις μπλέξει τα μπούτια σου. Μέσα στον όρο αριστερά βάζεις τους αναρχικούς, τα εαακ και το πασόκ![]()
Κατσαπλιά.
- Yes I have!
- Yes I have!
Οι αναρχικοί δεν είναι αριστεροί.έργο_μακέτο έγραψε: 22 Ιαν 2023, 23:48Ρε τρολλάκο έχω διαβάσει πολύ περισσότερο από εσένα για να με αποπροσανατολίσεις με λεκτικά παιχνίδια.xioni έγραψε: 22 Ιαν 2023, 23:44Γι αυτό σου λέω ότι έχεις μπλέξει τα μπούτια σου. Μέσα στον όρο αριστερά βάζεις τους αναρχικούς, τα εαακ και το πασόκέργο_μακέτο έγραψε: 22 Ιαν 2023, 23:41
Τι έχω στο φαντασιακό μου ;
Επί Λένιν ήταν οι πρώτοι που πήγαν διακοπές χωρίς επιστροφή σε γκουλάγκ.
Καπου έχεις μπερδέψει τους αναρχοκομμουνιστές με τους αναρχικούς, αλλά από την άλλη ούτε αυτοί οι ίδιοι δεν ξέρουν σε τι ακριβώς πιστεύουν.
- έργο_μακέτο
Δεν τσουβάλιασα. Αν αυτό κατάλαβες είσαι ανόητος. Το ότι έχουν διαφοροποιημένη ιδεολογική κατεύθυνση ( μαρξισμός-λενινισμός, σοσιαλδημοκρατία, ευρωκομμουνισμός ) δεν αναιρεί το ότι πολιτικά βρίσκονται στην αριστερή πλευρά του φάσματος. Και διεκδικούν ψηφοφόρους από κοινή ευρύτερη δεξαμενή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος έργο_μακέτο την 23 Ιαν 2023, 00:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Yes I have!
- Yes I have!
- Golden Age
- έργο_μακέτο
Αριστερός δεν είναι ταυτόσημο του μαρξιστής-λενινιστής. Αριστεροί υπήρχαν και πριν την έλευση του μαρξισμού. Οι ουτοπικοί σοσιαλιστές.GoBzi έγραψε: 22 Ιαν 2023, 23:55Οι αναρχικοί δεν είναι αριστεροί.έργο_μακέτο έγραψε: 22 Ιαν 2023, 23:48Ρε τρολλάκο έχω διαβάσει πολύ περισσότερο από εσένα για να με αποπροσανατολίσεις με λεκτικά παιχνίδια.xioni έγραψε: 22 Ιαν 2023, 23:44
Γι αυτό σου λέω ότι έχεις μπλέξει τα μπούτια σου. Μέσα στον όρο αριστερά βάζεις τους αναρχικούς, τα εαακ και το πασόκ![]()
Επί Λένιν ήταν οι πρώτοι που πήγαν διακοπές χωρίς επιστροφή σε γκουλάγκ.
Καπου έχεις μπερδέψει τους αναρχοκομμουνιστές με τους αναρχικούς, αλλά από την άλλη ούτε αυτοί οι ίδιοι δεν ξέρουν σε τι ακριβώς πιστεύουν.![]()
Επίσης το θέμα με το γκούλαγκ άστο καλύτερα γιατί την περίοδο των μαζικών δικών (1936-1938) μεγάλο μέρος των μπολσεβίκων είτε πέρασε από εκεί είτε πήγε κατευθείαν στα θυμαράκια.
- Yes I have!
- Yes I have!
Δολοφονοι των λαών, κοκοεδες.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.