Ο μπαμπι το ελαφάκι.stavmanr έγραψε: 22 Ιαν 2023, 23:51 Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πώς ξεκίνησε όλο αυτό και ξαφνικά μπατσίζουν όλοι όλους στο νήμα;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εστιατόριο στο Ναύπλιο έδιωξε γκει ζευγάρι επειδή υπηρχαν παιδιά και ηλικιωμένοι
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Εστιατόριο στο Ναύπλιο έδιωξε γκει ζευγάρι επειδή υπηρχαν παιδιά και ηλικιωμένοι
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Re: Εστιατόριο στο Ναύπλιο έδιωξε γκει ζευγάρι επειδή υπηρχαν παιδιά και ηλικιωμένοι
ε το πας λαου λαου, βαρεθήκαμε.stavmanr έγραψε: 22 Ιαν 2023, 23:51 Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πώς ξεκίνησε όλο αυτό και ξαφνικά μπατσίζουν όλοι όλους στο νήμα;
Ενας από το χωριό, δεν τον ξέρεις.
Ακόμα εδώ είμαι, ήμουν και θα είμαι. Εσύ από την άλλη μπορείς να πηγαίνεις, να μην σε κρατάμε Μπαμπι.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
απολαυστικο να αλληλοσφαγιαζονται στο καραβανι της ανθρωπιας κ της προοδου - ο τελευταιος ζωντανος θα σφαξει τις καμηλες κ θα πουλησει το κρεας για παρασκευη παστουρμα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Τέλος πάντων βγάλε αυτόν και πες ότι το είπε ο Πάνας. Εντάξει; Για μένα ήταν ατάκα όπως και να χει.
Αγις έγραψε: 22 Ιαν 2023, 23:56 απολαυστικο να αλληλοσφαγιαζονται στο καραβανι της ανθρωπιας κ της προοδου - ο τελευταιος ζωντανος θα σφαξει τις καμηλες κ θα πουλησει το κρεας για παρασκευη παστουρμα
Μα δεν βλέπω μόνον τα παιδιά να βλέπουν πόλεμο στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο.John Dear έγραψε: 22 Ιαν 2023, 23:55Τι άλλο μπορείς να κάνεις ρε ληγμένο; Πλάκα πλάκα, μια χαρά το βρίσκεις τα παιδιά να βλέπουν πόλεμο στη τηλεόραση, να διδάσκονται για τους πολέμους, να παίζουν πόλεμο κι όλα ΟΚ. Αλλά άμα δουν κάνα χαμούρεμα Μπντζιζ.
Ακόμη και τα ληγμένα παιδιά των λουλουδιών σήμερα, έχουν επιθετικό στυλ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Σε ποιον ρε; Αφού θα είναι τελευταίος ζωντανός.Αγις έγραψε: 22 Ιαν 2023, 23:56 απολαυστικο να αλληλοσφαγιαζονται στο καραβανι της ανθρωπιας κ της προοδου - ο τελευταιος ζωντανος θα σφαξει τις καμηλες κ θα πουλησει το κρεας για παρασκευη παστουρμα
Για πες εσύ τώρα. Τσούζει το κωλαράκι που υπολογίζονται σαν άνθρωποι από το κράτος οι πούστηδες; Τσούζει μωρή βλαχούλα;
Ηρέμησε. Θα κάψεις και τα υπόλοιπα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
ετυχε για λίγο, κανονικά υπαρχει ανταλαγη αποψεων με σεβασμο στον διάλογο.Αγις έγραψε: 22 Ιαν 2023, 23:56 απολαυστικο να αλληλοσφαγιαζονται στο καραβανι της ανθρωπιας κ της προοδου - ο τελευταιος ζωντανος θα σφαξει τις καμηλες κ θα πουλησει το κρεας για παρασκευη παστουρμα
καμμενο

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 23 Ιαν 2023, 00:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αφού μαράθηκαν τα λουλούδια θα εισπράξετε επιθετικότητα. Να μας ποτίζατε. Όχι να μας κόβατε.ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Ιαν 2023, 23:59Μα δεν βλέπω μόνον τα παιδιά να βλέπουν πόλεμο στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο.
Ακόμη και τα ληγμένα παιδιά των λουλουδιών σήμερα, έχουν επιθετικό στυλ.![]()
Άμα τα ξυσεις λιγάκι μια χαρά είναι. Συρε κοιμήσου.enaon έγραψε: 23 Ιαν 2023, 00:00ετυχε για λίγο, κανονικά υπαρχει ανταλαγη αποψεων με σεβασμο στον διάλογο.Αγις έγραψε: 22 Ιαν 2023, 23:56 απολαυστικο να αλληλοσφαγιαζονται στο καραβανι της ανθρωπιας κ της προοδου - ο τελευταιος ζωντανος θα σφαξει τις καμηλες κ θα πουλησει το κρεας για παρασκευη παστουρμακαμμενο![]()
![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Eπ' ευκαιρία, ξέρει κάποιος αν έκλεισε το κράτος το μαγαζί ή αν έπεσε κάποιο χοντρό πρόστιμο;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
John Dear έγραψε: 23 Ιαν 2023, 00:01 Αφού μαράθηκαν τα λουλούδια θα εισπράξετε επιθετικότητα. Να μας ποτίζατε. Όχι να μας κόβατε.

Εμ που αλλού να πας ρε ίδρυμα; Άνοιξε καμιά μπύρα και δες τηλεόραση γιατί μιλάμε σοβαρά εδώ. Έλα πολύ έκατσες.Naida έγραψε: 22 Ιαν 2023, 23:56Ενας από το χωριό, δεν τον ξέρεις.John Dear έγραψε: 22 Ιαν 2023, 23:51
Ποιος σε γαμεί ρε μπάζο και νομίζεις ποντάρω στο να υπολογίσεις την άποψή μου;
Ακόμα εδώ είσαι;
Ακόμα εδώ είμαι, ήμουν και θα είμαι. Εσύ από την άλλη μπορείς να πηγαίνεις, να μην σε κρατάμε Μπαμπι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 23 Απαντήσεις
- 775 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
-
- 160 Απαντήσεις