Αν το είχε κάνει από νωρίς θα ήταν καλυμμένος.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μπαίνατε στην 50άρα γειτόνισσα του Ερμή με το 2 νούμερα μικρότερο κολάν;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Μπαίνατε στην 50άρα γειτόνισσα του Ερμή με το 2 νούμερα μικρότερο κολάν;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
stergiosbik
Απιστε Θωμά!Ερμής έγραψε: 20 Ιαν 2023, 19:28Όχι. Απλά παρόλο που δεν απαντάω η κατάσταση ξέφυγεGherschaagk έγραψε: 20 Ιαν 2023, 19:24Φτάσατε ως εκεί;;Ερμής έγραψε: 20 Ιαν 2023, 19:22 Τι πειστήρια χρειάζονται για να καταγγείλει κάποιος σεξουαλική παρενόχληση;![]()
Στο 'γραψα ότι μαζεύει δυνάμεις!
Επίσης σου είχα γράψει να πεις στην κυρά την όλη φάση για να έχεις τον κωλο σου καλυμμένο.
Όχι γιατί έχεις να φοβηθείς κάτι.
Απλά επειδή οι γυναίκες είναι μυστήρια τραίνα,ναι μεν δεν θα σε κατηγορήσει ότι νταραβεριστηκες με την γειτόνισσα,θα σου την πει γιατί δεν της το είπες πιο νωρίς και τέτοιες μαλακίες.
Πλας το ότι θα εχτιζες σοβαρα για το μέλλον προφιλ καλής διαγωγής ώστε να χρησιμοποιηθεί αν ποτέ απαιτηθεί!
Μου ανέβασε το αίμα στο κεφάλι.
Εννοείται έφαγε μπλοκ
Πείτε μου τι θα κάνατε στη θέση μου μετά από αυτο;
Εννοείται έφαγε μπλοκ
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δεν έχει κάνει κάτι για να φοβάται πως η γυναίκα του δεν θα τον πιστέψει ή θα τον χωρίσει γιατί η 53χρονη στο απέναντι μπαλκόνι είναι μλκισμενη και δεν καταλαβαίνει ότι ενοχλεί. Επίσης μπορεί να πιάσει τον άντρα της και να του πει τι κάνει η μλκισμενη.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Και εγώ αυτό έλεγα, να μιλήσει. Αλλά λέω που λες δεν της έχει πεί τίποτα μέχρι τώρα. Νόμιζα εννοείς την γυναίκα του αλλά μάλλον εννοείς ότι δεν είπε κάτι στην τύπισσα.Cecily Anne έγραψε: 20 Ιαν 2023, 19:51Εγώ του είχα πει να της δείξει τα μηνύματα μέρες τώρα, τί μου λες; Είχες κάνει και κουότ γελάκια.Naida έγραψε: 20 Ιαν 2023, 19:50Παιδί μου είναι βλαμμένη το λιγότερο η τύπισσα και σκέφτεται να την καταγγείλει για σεξουαλικη παρενόχληση. Θα το κάνει χωρίς να το ξέρει η δικιά του;Cecily Anne έγραψε: 20 Ιαν 2023, 19:38 Dudes, δεν της έχει πεί τίποτα μέχρι τώρα απλά δεν απαντάει συχνά. Είναι λίγο στα καλά καθούμενα το χεστήρι. Μπορεί αρχικά να γράψει ότι τον ενοχλεί και να σταματήσει και να την μπλοκάρει.![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μλκαμου.Ερμής έγραψε: 20 Ιαν 2023, 19:54 Μου ανέβασε το αίμα στο κεφάλι.
Εννοείται έφαγε μπλοκ
Τρέμω από τα νεύρα μου. Μόνο αυρο δεν εισα ακούσει ακόμη στη ζωή μου το άκουσα και αυτό
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
απο οτι φαινεται ειναι πιθανο να την γλιτωσες λογω εκνευρισμουΕρμής έγραψε: 20 Ιαν 2023, 19:54 Μου ανέβασε το αίμα στο κεφάλι.
Εννοείται έφαγε μπλοκ
οι φωτογραφιες ειχαν παρεξηγισιμο υλικο η καμια χαζομαρα 15 χρονου?
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Μην εκνευριζεσαι, αυτό ήθελε να πετύχει επειδή έφαγε x θεώρησε ότι έτσι θα μειώσει τον ανδρισμό σου. Φτωχό μυαλό, μην χαλιέσαι. Δως της 5 να έχει 10 που λένε και στο χωριό μου.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Σκαρταδος 4
Φίλε, προσπάθησε να το τελειώσεις χωρίς την εμπλοκή της γυναίκας σουΕρμής έγραψε: 20 Ιαν 2023, 20:01 Τρέμω από τα νεύρα μου. Μόνο αυρο δεν εισα ακούσει ακόμη στη ζωή μου το άκουσα και αυτό
Δεν φταίει σε τίποτα η κοπέλα και δεν είναι ανάγκη να γεμίσει ανασφάλειες για μια μαλακισμενη
Μην τρελαινεσαι, εχεις ολο το δικιο με το μερος σου. Αραξε.Ερμής έγραψε: 20 Ιαν 2023, 20:01 Τρέμω από τα νεύρα μου. Μόνο αυρο δεν εισα ακούσει ακόμη στη ζωή μου το άκουσα και αυτό
Winter is coming
βαρυτατα ενδεδυμενη - σιγουρα φορουσε τη βερα κ τα σκουλαρικια της - λογω καψωματοςalekhine έγραψε: 20 Ιαν 2023, 20:01απο οτι φαινεται ειναι πιθανο να την γλιτωσες λογω εκνευρισμουΕρμής έγραψε: 20 Ιαν 2023, 19:54 Μου ανέβασε το αίμα στο κεφάλι.
Εννοείται έφαγε μπλοκ
![]()
![]()
![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Για να της γράφει ντροπή σου, γυμνό είχαν.alekhine έγραψε: 20 Ιαν 2023, 20:01απο οτι φαινεται ειναι πιθανο να την γλιτωσες λογω εκνευρισμουΕρμής έγραψε: 20 Ιαν 2023, 19:54 Μου ανέβασε το αίμα στο κεφάλι.
Εννοείται έφαγε μπλοκ
![]()
![]()
![]()
Εγώ θα τις είχα σώσει από άλλη κάμερα, αν γινόταν, θα τις έστελνα στο καπάκι στο τσατ και θα της έλεγα, αν με ενοχλήσεις ποτέ ξανά, θα τις δει ο άντρας σου. Και μετά μπλοκ.
- Dwarven Blacksmith
Μπράβο στον Ερμή και για να του περάσουν τα νεύρα εγώ θα του απονείμω τον τίτλου του Βράχου Ηθικής του Πχόρουμ!
Η τύπισσα είναι μεγάλο τρασίδι και φάνηκε από την απάντηση της.
Η τύπισσα είναι μεγάλο τρασίδι και φάνηκε από την απάντηση της.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 75 Απαντήσεις
- 2270 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από vantono
-
- 33 Απαντήσεις