Cecily Anne έγραψε: 20 Ιαν 2023, 15:23Όχι, εντάξει, ας μείνω στα ξινόμηλα και στα νερά λέω. Κατουριέμαι λίγο παραπάνω, αλλά τί να κάνεις.Πασιφάη έγραψε: 20 Ιαν 2023, 15:22Έλα, μιλάς στην πλέον κουλή..Εγώ πάλι κάνω περισσότερο εξτριμ πράγματα. Να του πω πχ, ''φεύγω καμάρι, θα πάω μια Φτέρη, ή μια Ρακίτα με το μηχανάκι''. Να μείνει παγωτό. Γκούγκλαρέ τα, είναι ψηλά στα όρη στ'άγρια βουνά. Του το έχω κάνει δυο- τρεις φορές, σε άλλο προορισμό..Cecily Anne έγραψε: 20 Ιαν 2023, 15:13
Eπίσης, όσο κι αν ακούγεται κουλό, εγώ πλακώνω τα νερά και τα ξινόμηλα, όταν με πιάνει μούρλα![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Cecily Anne
Δεν είναι καπνιστές τότε.Kotas έγραψε: 20 Ιαν 2023, 15:27ξερω ατομα που καπνιζουν λιγοCecily Anne έγραψε: 20 Ιαν 2023, 15:25Όχι, ούτε καν. Αν το ξαναβάλει στο στόμα της θα το ξαναρχίσει. Το τσιγάρο δεν έχει περίπου κόψιμο. Θέλει μαχαίρι.Kotas έγραψε: 20 Ιαν 2023, 15:23
εγω λεω να συνεχισεις καπνισμα με μετρο, αν μπορεις να το κοψεις εντελως τοτε ειναι βεβαιο οτι μπορεις και να το ελαττωσεις
πολλα κανουν κακο, το ποτο, τα γλυκα κλπ, δεν υπαρχει λογος να αφαιρουμε απολαυσεις της ζωης, τα απολαμβανουμε με μετρο
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Cecily Anne
Οι βιομηχανίες που το δίνουν είναι συγκεκριμένες. Συνήθως αφορά το κάδμιο πχ. Στα ΕΛΠΕ δίνουν φουλ επίσης.ksk έγραψε: 20 Ιαν 2023, 15:27Σε ορισμένα μέταλλα, σε αλλά μπορεί να έχει το αντίθετο αποτέλεσμα.Cecily Anne έγραψε: 20 Ιαν 2023, 15:21Αυτό, αν και είναι μία τεράστια παπαριά, ισχύει 100% (στην πρακτική στο πολυτεχνείο μου φέρνανε γιαούρτια κι εμένα). Η λογική δεν έχει να κάνει με το ότι καθαρίζεις κανένα πνεύμονα, αλλά με το ότι λειτουργεί σαν μπάφερ σε βασικό/όξινο περιβάλλον και επίσης, βοηθάει έμμεσα μέσω των πρωτεΐνών του να μεταφέρει βαρέα μέταλλα πιο εύκολα προς αππέκριση. Αλλά πρακτικά δεν υπάρχει καμία σοβαρή ένδειξη/μελέτη που να έχει επιβάλλει την πρόσληψη γάλακτος επίσημα. Δηλαδή εκτός από την Ελλάδα, το έχω δει να συμβαίνει στην Ινδία πχ.Bazoomba έγραψε: 20 Ιαν 2023, 13:42
Δεν γνωριζω για το τσιγαρο, αλλα οταν εισπνευσεις σκονες, χημικα κλπ ενδεικνυται να πιεις γαλα.
Οποτε προσοχή τι δίνουμε.
Υ.Γ Παλαιότερα το γάλα ήταν ανόθευτο είχε δλδ αρκετά βότανα της φύσης.
Τωρα...
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Στην ουσια είναι βλαβερό, δεν υπάρχει κανένας λόγος , όλα είναι στο μυαλό.Πασιφάη έγραψε: 20 Ιαν 2023, 15:27Κοίτα, εν μέρει έχεις δίκιο. Απλά αυτός ο βήχας με έχει διαλύσει και καταλαβαίνω πως πρέπει να κάνω κάτι δραστικό. Δεν αισθάνομαι εγώ καλά. Βαστάω μικρό καλάθι, αλλά ειλικρινά χρειάζεται να γίνει αυτή η προσπάθεια.Kotas έγραψε: 20 Ιαν 2023, 15:23Πασιφάη έγραψε: 20 Ιαν 2023, 15:10
Α, ναι; Ρε όντως δεν το ήξερα. Όσο για τα χέρια, έβγαλα ήδη κομπολόι.![]()
εγω λεω να συνεχισεις καπνισμα με μετρο, αν μπορεις να το κοψεις εντελως τοτε ειναι βεβαιο οτι μπορεις και να το ελαττωσεις
πολλα κανουν κακο, το ποτο, τα γλυκα κλπ, δεν υπαρχει λογος να αφαιρουμε απολαυσεις της ζωης, τα απολαμβανουμε με μετρο![]()
Μπορεις
Είσαι μαχήτρια.
Παρατηρητής...
Χα!Cecily Anne έγραψε: 20 Ιαν 2023, 15:21Αυτό, αν και είναι μία τεράστια παπαριά, ισχύει 100% (στην πρακτική στο πολυτεχνείο μου φέρνανε γιαούρτια κι εμένα). Η λογική δεν έχει να κάνει με το ότι καθαρίζεις κανένα πνεύμονα, αλλά με το ότι λειτουργεί σαν μπάφερ σε βασικό/όξινο περιβάλλον και επίσης, βοηθάει έμμεσα μέσω των πρωτεΐνών του να μεταφέρει βαρέα μέταλλα πιο εύκολα προς αππέκριση. Αλλά πρακτικά δεν υπάρχει καμία σοβαρή ένδειξη/μελέτη που να έχει επιβάλλει την πρόσληψη γάλακτος επίσημα. Δηλαδή εκτός από την Ελλάδα, το έχω δει να συμβαίνει στην Ινδία πχ.
nowhere
Goback
Kαμ του δωθε.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- ksk
Ενταξει, μιλάμε για τον καθένα που θεωρεί πανάκεια το γάλα.Cecily Anne έγραψε: 20 Ιαν 2023, 15:30Οι βιομηχανίες που το δίνουν είναι συγκεκριμένες. Συνήθως αφορά το κάδμιο πχ. Στα ΕΛΠΕ δίνουν φουλ επίσης.ksk έγραψε: 20 Ιαν 2023, 15:27Σε ορισμένα μέταλλα, σε αλλά μπορεί να έχει το αντίθετο αποτέλεσμα.Cecily Anne έγραψε: 20 Ιαν 2023, 15:21
Αυτό, αν και είναι μία τεράστια παπαριά, ισχύει 100% (στην πρακτική στο πολυτεχνείο μου φέρνανε γιαούρτια κι εμένα). Η λογική δεν έχει να κάνει με το ότι καθαρίζεις κανένα πνεύμονα, αλλά με το ότι λειτουργεί σαν μπάφερ σε βασικό/όξινο περιβάλλον και επίσης, βοηθάει έμμεσα μέσω των πρωτεΐνών του να μεταφέρει βαρέα μέταλλα πιο εύκολα προς αππέκριση. Αλλά πρακτικά δεν υπάρχει καμία σοβαρή ένδειξη/μελέτη που να έχει επιβάλλει την πρόσληψη γάλακτος επίσημα. Δηλαδή εκτός από την Ελλάδα, το έχω δει να συμβαίνει στην Ινδία πχ.
Τωρα...
Παρατηρητής...
- ksk
Τι να κατάλαβες τωρα εσυ...Bazoomba έγραψε: 20 Ιαν 2023, 15:31Χα!Cecily Anne έγραψε: 20 Ιαν 2023, 15:21Αυτό, αν και είναι μία τεράστια παπαριά, ισχύει 100% (στην πρακτική στο πολυτεχνείο μου φέρνανε γιαούρτια κι εμένα). Η λογική δεν έχει να κάνει με το ότι καθαρίζεις κανένα πνεύμονα, αλλά με το ότι λειτουργεί σαν μπάφερ σε βασικό/όξινο περιβάλλον και επίσης, βοηθάει έμμεσα μέσω των πρωτεΐνών του να μεταφέρει βαρέα μέταλλα πιο εύκολα προς αππέκριση. Αλλά πρακτικά δεν υπάρχει καμία σοβαρή ένδειξη/μελέτη που να έχει επιβάλλει την πρόσληψη γάλακτος επίσημα. Δηλαδή εκτός από την Ελλάδα, το έχω δει να συμβαίνει στην Ινδία πχ.Bazoomba έγραψε: 20 Ιαν 2023, 13:42
Δεν γνωριζω για το τσιγαρο, αλλα οταν εισπνευσεις σκονες, χημικα κλπ ενδεικνυται να πιεις γαλα.
nowhere
Goback
Kαμ του δωθε.
Παρατηρητής...
- Cecily Anne
Όχι ρε συ, δεν εννοούσα να πάνε να σνιφάρουν φουγάρα πίνοντας γάλα. Εγώ λέω ότι όντως σαν πρακτική σε βαριά βιομηχανία το έζησα προσωπικάksk έγραψε: 20 Ιαν 2023, 15:32Ενταξει, μιλάμε για τον καθένα που θεωρεί πανάκεια το γάλα.Cecily Anne έγραψε: 20 Ιαν 2023, 15:30Οι βιομηχανίες που το δίνουν είναι συγκεκριμένες. Συνήθως αφορά το κάδμιο πχ. Στα ΕΛΠΕ δίνουν φουλ επίσης.ksk έγραψε: 20 Ιαν 2023, 15:27
Σε ορισμένα μέταλλα, σε αλλά μπορεί να έχει το αντίθετο αποτέλεσμα.
Τωρα...
- ksk
Δεν είπα κάτι πάνω στα γραφόμενα σου.Cecily Anne έγραψε: 20 Ιαν 2023, 15:34Όχι ρε συ, δεν εννοούσα να πάνε να σνιφάρουν φουγάρα πίνοντας γάλα. Εγώ λέω ότι όντως σαν πρακτική σε βαριά βιομηχανία το έζησα προσωπικάksk έγραψε: 20 Ιαν 2023, 15:32Ενταξει, μιλάμε για τον καθένα που θεωρεί πανάκεια το γάλα.Cecily Anne έγραψε: 20 Ιαν 2023, 15:30
Οι βιομηχανίες που το δίνουν είναι συγκεκριμένες. Συνήθως αφορά το κάδμιο πχ. Στα ΕΛΠΕ δίνουν φουλ επίσης.δεν το κάνω σπίτι, αν πιάσω να βάφω ξέρω'γω.
![]()
Αναφέρθηκα σε προηγούμενα γραπτά άλλων.
Κατάλαβα τι ειπες και ναι σε κάποια μέταλλα όπως προείπα χρησιμοποιείται.
Αυτό εννοούσα ότι μιλάμε για τον καθένα κλπ.
Παρατηρητής...
Δεν υπαρχουν πεηπερς λεει. Εγω ομως σου διδω γνωση αιωνων.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
ναι αλλά είναι κάτι που γίνεται με μια λογική τροφικής μαγείας.ένα ξεμάτιασμα των πνευμόνων παίζει να δουλεύει περισσότερο
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ο ίδιος κανόνας ισχύει πάντοτε. Δεν σου επιτρέπω να με μειώνεις για οποιαδήποτε λόγο άσχετα αν είσαι ο φίλος μου, ο πατέρας μου, ο γκόμενος μου, ο πατέρας του γκόμενού μου, ο παπάς της ενορίας, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο διάδοχος του θρόνου.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Ιαν 2023, 15:16Είναι διαφορετικά πράγματα η διαχείριση των φίλων και της οικογένειας. Κατά τα άλλα, αυτό ακριβώς κάνουν όσοι βρίζουν την οικογένεια, τη σχέση ή τις επιλογές του οποιουδήποτε. Θέλουν να βρίσουν τον ίδιο και χτυπούν το σαμάρι.Gherschaagk έγραψε: 20 Ιαν 2023, 14:08Μα αυτό ακριβώς λέω τόση ώρα πως η τοξικότητα πρέπει να κόβεται μαχαίρι, όχι οι σχέσεις. Οι σχέσεις καλό είναι να είναι αρμονικές. Κι αν δεν είναι πρέπει να γίνουν.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Ιαν 2023, 12:48
Όχι, δεν είναι καθόλου εύκολο. Γιατί το θέμα δεν είναι κόβεις σχέσεις για να υποστηρίξεις μια άλλη σχέση. Το θέμα είναι να τις κόβεις για πάρτη σου.
Φαντάσου απλώς σκηνικό να στραβώσει η σχέση της Casp με τον γλυκούλη και να μπει η Casp στη διαδικασία "εγώ που για σένα έκοψα σχέση με τους δικούς μου" κλπ
Ποια ακριβώς διαφορά θα έχει από την οποιαδήποτε μάνα αρχίζει τα "εγώ που για σένα θυσίασα τη ζωή μου" κλπ;
Σκέψου κι εσύ από τη μεριά σου δύο φίλους εκ των οποίων ο ένας, ξύπνησε στραβά σήμερα, και κάνει χαζομάρες στον άλλο γιατί θεωρεί πως είναι αστείο. Τι είναι προτιμότερο; Να το αφήσει ο άλλος να γίνεται συνέχεια; Να ανταποδώσει ή να του το κάνει ξεκάθαρο πως ενοχλείται και δεν ανέχεται τέτοια συμπεριφορά ούτε για δευτερόλεπτο;
Επίσης είναι μεγάλο φάουλ να σου βρίσουν οικογένεια, σχέση, επιλογές. Όταν το κάνουν βρίζουν εσένα. Απαράδεκτο.
Ε, τώρα σχετικά με όσους βρίζουν τους άλλους και παθαίνουν το κατιτίς για την αναφορά στις δικές τους σχέσεις, οικογένειες, φιλίες κλπ... τί να πω;
Δεν θα το χαρακτήριζα απαράδεκτο αλλά χαζό.![]()
Στην περίπτωση όμως που το κάνεις γιατί έτσι έχεις μάθει ή γιατί καταλαβαίνεις λάθος και νομίζεις πως αυτό είναι το σωστό, θα σου πω πως είσαι λάθος και πως αυτό που κάνεις με ενοχλεί, πως η συμπεριφορά σου είναι τοξική κι επειδή είναι τοξική εγώ δεν θέλω πολλά - πολλά μαζί σου και αν συνεχίσεις θα κόψω μαζί σου γιατί δεν σε αντέχω άλλο και μου κάνεις κακό.
Τουλάχιστον θα σου πω πως είσαι λάθος, για να ξέρεις. Κι από εκεί και πέρα κάνε τα κουμάντα σου. Εγώ εξήγησα, αν εσύ δεν καταλαβαίνεις ή συνεχίσεις να είσαι τοξικός, πρόβλημά σου.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
To πρόβλημα με τους τοξικούς ανθρώπους Γκερ, είναι ότι παίζουν σε δύο βασικές κατηγορίες.Gherschaagk έγραψε: 20 Ιαν 2023, 18:52Ο ίδιος κανόνας ισχύει πάντοτε. Δεν σου επιτρέπω να με μειώνεις για οποιαδήποτε λόγο άσχετα αν είσαι ο φίλος μου, ο πατέρας μου, ο γκόμενος μου, ο πατέρας του γκόμενού μου, ο παπάς της ενορίας, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο διάδοχος του θρόνου.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Ιαν 2023, 15:16Είναι διαφορετικά πράγματα η διαχείριση των φίλων και της οικογένειας. Κατά τα άλλα, αυτό ακριβώς κάνουν όσοι βρίζουν την οικογένεια, τη σχέση ή τις επιλογές του οποιουδήποτε. Θέλουν να βρίσουν τον ίδιο και χτυπούν το σαμάρι.Gherschaagk έγραψε: 20 Ιαν 2023, 14:08
Μα αυτό ακριβώς λέω τόση ώρα πως η τοξικότητα πρέπει να κόβεται μαχαίρι, όχι οι σχέσεις. Οι σχέσεις καλό είναι να είναι αρμονικές. Κι αν δεν είναι πρέπει να γίνουν.
Σκέψου κι εσύ από τη μεριά σου δύο φίλους εκ των οποίων ο ένας, ξύπνησε στραβά σήμερα, και κάνει χαζομάρες στον άλλο γιατί θεωρεί πως είναι αστείο. Τι είναι προτιμότερο; Να το αφήσει ο άλλος να γίνεται συνέχεια; Να ανταποδώσει ή να του το κάνει ξεκάθαρο πως ενοχλείται και δεν ανέχεται τέτοια συμπεριφορά ούτε για δευτερόλεπτο;
Επίσης είναι μεγάλο φάουλ να σου βρίσουν οικογένεια, σχέση, επιλογές. Όταν το κάνουν βρίζουν εσένα. Απαράδεκτο.
Ε, τώρα σχετικά με όσους βρίζουν τους άλλους και παθαίνουν το κατιτίς για την αναφορά στις δικές τους σχέσεις, οικογένειες, φιλίες κλπ... τί να πω;
Στην περίπτωση όμως που το κάνεις γιατί έτσι έχεις μάθει ή γιατί καταλαβαίνεις λάθος και νομίζεις πως αυτό είναι το σωστό, θα σου πω πως είσαι λάθος και πως αυτό που κάνεις με ενοχλεί, πως η συμπεριφορά σου είναι τοξική κι επειδή είναι τοξική εγώ δεν θέλω πολλά - πολλά μαζί σου και αν συνεχίσεις θα κόψω μαζί σου γιατί δεν σε αντέχω άλλο και μου κάνεις κακό.
Τουλάχιστον θα σου πω πως είσαι λάθος, για να ξέρεις. Κι από εκεί και πέρα κάνε τα κουμάντα σου. Εγώ εξήγησα, αν εσύ δεν καταλαβαίνεις ή συνεχίσεις να είσαι τοξικός, πρόβλημά σου.
Ή έχουν πλήρη επίγνωση του τι κάνουν και το εξασκούν όπου μπορούν μέχρι να πάρουν το μήνυμα ή δεν έχουν επίγνωση και θεωρούν την ανοχή των άλλων ως δικαίωση τους. Και φυσικά τα γκρίζα πεδία μεταξύ των δύο κατηγοριών.
Το αν είναι καταθλιπτικοί, τοξικομανείς, αλκοολικοί ή ότιδήποτε άλλο, δεν έχει και τόση σημασία. Κανείς δεν χρησιμοποιεί στο χαλαρό τον χώρο που δεν του έχει παραχωρηθεί πολλές φορές.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- ksk
Τι εννοείτε όταν λέτε κάποιον τοξικό;ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Ιαν 2023, 20:04To πρόβλημα με τους τοξικούς ανθρώπους Γκερ, είναι ότι παίζουν σε δύο βασικές κατηγορίες.Gherschaagk έγραψε: 20 Ιαν 2023, 18:52Ο ίδιος κανόνας ισχύει πάντοτε. Δεν σου επιτρέπω να με μειώνεις για οποιαδήποτε λόγο άσχετα αν είσαι ο φίλος μου, ο πατέρας μου, ο γκόμενος μου, ο πατέρας του γκόμενού μου, ο παπάς της ενορίας, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο διάδοχος του θρόνου.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Ιαν 2023, 15:16
Είναι διαφορετικά πράγματα η διαχείριση των φίλων και της οικογένειας. Κατά τα άλλα, αυτό ακριβώς κάνουν όσοι βρίζουν την οικογένεια, τη σχέση ή τις επιλογές του οποιουδήποτε. Θέλουν να βρίσουν τον ίδιο και χτυπούν το σαμάρι.
Ή έχουν πλήρη επίγνωση του τι κάνουν και το εξασκούν όπου μπορούν μέχρι να πάρουν το μήνυμα ή δεν έχουν επίγνωση και θεωρούν την ανοχή των άλλων ως δικαίωση τους.
Το αν είναι καταθλιπτικοί, τοξικομανείς, αλκοολικοί ή ότιδήποτε άλλο, δεν έχει και τόση σημασία. Κανείς δεν χρησιμοποιεί στο χαλαρό τον χώρο που δεν του έχει παραχωρηθεί πολλές φορές.
Ως προς εσάς βλαπτικός απ ότι κατάλαβα. Δλδ ο ίδιος άνθρωπος μπορεί να μην είναι τοξικός για κάποιον άλλον.
Το κριτήριο είναι αυτός καθαυτος ο άνθρωπος ‘η τα δικά μας δεδομένα; Καταλήγω πως είναι τα δικά μας δεδομένα.
Δυσκολεύομαι να καταλάβω αυτήν την ταμπέλα γιατί θεωρώ ότι πηγάζει από αυτόν που την ονοματιζει.
Δεν υπάρχουν τοξικοί άνθρωποι, υπάρχουν όρια δικά μας που δεν θέσαμε, που δεν υπερασπιστήκαμε και επίσης υπάρχουν και πολλές απαιτήσεις δικές μας από τους άλλους.
Παρατηρητής...