Εμένα παλι μόνο στο δεξιό με πέτυχαν και έχασαν τα άλλα δύο.Cecily Anne έγραψε: 19 Ιαν 2023, 18:23Μην τρελαίνεσαι, δικιά σου είναι η ζωή κάνεις ό,τι θες, αρκεί να αυτονομηθείς. Και οι δικοί μου ήθελαν αριστερό, μη Πελοποννήσιο και Ολυμπιακό. Μόνο τον Ολυμπιακό πέτυχα.Casp έγραψε: 19 Ιαν 2023, 10:57 Η μάνα μου να μην το πρόσεχε το ύψος; Που σκανάρει τους πάντες από πάνω μέχρι κάτω; Το ανέφερα γιατί σίγουρα αν μας δει κάπου μαζί θα τα ακούσω μετά και θα είναι χειρότερα. Και ήθελα να το ξέρει από την αρχή επειδή ξέρω τα κολλήματά της. Να απαντήσω και στον bazoomba, εγώ είμαι 1.64. Χθες που πήγαμε για φαγητό μου είπε η φίλη της μάνας μου να ντυθώ καλά και έβαλα μποτάκια με τακούνι. Όταν σηκωθήκαμε από την καφετέρια για να φύγουμε φαινόταν η διαφοράεμένα δεν με πειράζει καθόλου (αν και ήταν η πρώτη φορά που με είδε με τακούνια), αλλά πριν την πρώτη μας συνάντηση, από τις πρώτες κιόλας μέρες με ρώτησε το ύψος μου και όταν του είπα κάπως ανακουφίστηκε; Σκέψου τώρα να του πω τι μου λέει η μάνα μου. Δεν υπάρχει περίπτωση.
Αύριο πάντως θα πάω εκδρομή μόνη μου Λεμεσό. Θα γυρνάω μέχρι το απόγευμα και μετά θα μείνω το βράδυ στην γιαγιά μου για να χαλαρώσω. Επειδή δεν κανόνισα κάτι (και βαρέθηκα κιόλας κάθε νύχτα να είμαι έξω) και ούτε θέλω να κανονίσω ή να του πω να βρεθούμε, για να μην βλεπόμαστε κάθε μέρα (ήδη μου λείπει καθημερινά και δεν είναι υγιές, και νομίζω πως και εκείνος το ίδιο νιώθει γιατί μου το σχολιάζει συνέχεια) και επειδή ξέρω πως αν γυρίσω σπίτι πάλι θα βυθιστώ. Μέχρι την Κυριακή έχω πράγματα να κάνω, οπότε θα αντέξω μέχρι να επιστρέψω πίσω δουλειά.
Επίσης δεν νιώθω vag ότι δεν της μίλησα καλά. Και το ότι κάποτε μπορεί να φαίνεται ότι «αντιμιλώ», το κάνω γιατί την ξέρω. Αν δεν το έκανα, δεν θα με άφηνε να βγαίνω από το σπίτι. Τουλάχιστον όχι χωρίς να ξέρει ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Πίστεψέ με, έτσι είναι. Όταν ήμουν Πάτρα με έπαιρνε και φώναζε για να επιστρέψω σπίτι και με ξανάπαιρνε για να σιγουρευτεί. Από τότε είχε κοπεί ο πολλύς έλεγχος. Πάντα ήθελε να ελέγχει τις ζωές των άλλων, να διατάζει και να κάνει ό,τι θέλει. Εγώ άντεξα 29 χρόνια. Ε ως πότε; Και επίσης δεν ψάχνω δικαιολογίες nowhere. Γι’ αυτό και της μίλησα εξάλλου. (Και επίσης δεν έδινα και λογαριασμό, το έκανα σπάνια για στάχτη στα μάτια και όταν ρωτούσε έντονα και έμπαιναν ιδέες αλλά με άσχημο τρόπο). Έφαγα τα μούτρα μου, αλλά ναι, δεν πρέπει να μετανιώνω.
Θα δείξει σήμερα τι θα γίνει, αν και πάλι θα φροντίσω να λείπω και να την αποφεύγω. Ήδη ετοιμάζομαι για να φύγω.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Nαι, αν διαβάσεις πώς μιλάει η Κασπ για το παληκάρι φαίνεται ότι τον έχει πολύ ψηλά. Αλλά κι αυτός, στέκεται στο ύψος του.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Yochanan έγραψε: 19 Ιαν 2023, 19:53Nαι, αν διαβάσεις πώς μιλάει η Κασπ για το παληκάρι φαίνεται ότι τον έχει πολύ ψηλά. Αλλά κι αυτός, στέκεται στο ύψος του.Περιμένω να μας γράψει η Κασπ πότε θα κοιμηθούν μαζί πρωτη φορά. Πότε θα πάνε μαζί να κάνουνε νανάκια.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Τσέκαρε και ενα παιγνίδι που παιζουνε στις παμπ στην αυστραλια - λεγεται dwarf tossing. Νομίζω το'παιζε κι η xionάτη.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 19 Ιαν 2023, 19:51Μιλάμε για μιτζετ γκανγκμπανγκ πορν ;xioni έγραψε: 19 Ιαν 2023, 18:37Πολλές είστε αυτές τελικά που έχετε την φαντασίωση με τους 7 νάνους.Cecily Anne έγραψε: 19 Ιαν 2023, 18:25
Φίλε, η χιονάτη 7-7 τους έπαιρνε τους νάνους. Της έκλασε τη μάντρα η μητριά. Πήρε και τον πρίγκηπα στο τέλος.![]()
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
εγω θα τη συμφιλιωνα με ffm με την κακια μαγισσα.
ειμαι σιγουρος οτι αυτο θα εχει ηδη γυριστει σε πορνο. ολο και καποιος φορουμιτης θα μπορει να μας ενημερωσει.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Yochanan έγραψε: 19 Ιαν 2023, 19:53Nαι, αν διαβάσεις πώς μιλάει η Κασπ για το παληκάρι φαίνεται ότι τον έχει πολύ ψηλά. Αλλά κι αυτός, στέκεται στο ύψος του.Περιμένω να μας γράψει η Κασπ πότε θα κοιμηθούν μαζί πρωτη φορά. Πότε θα πάνε μαζί να κάνουνε νανάκια.
κορυφαιο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Δεν τολμώ να το γουγλαρω. Θα με κυνηγούν εφιάλτες με νάνους, κοάλα και ορνιθορυγχους σε περιπτύξεις;Yochanan έγραψε: 19 Ιαν 2023, 19:55Τσέκαρε και ενα παιγνίδι που παιζουνε στις παμπ στην αυστραλια - λεγεται dwarf tossing. Νομίζω το'παιζε κι η xionάτη.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 19 Ιαν 2023, 19:51Μιλάμε για μιτζετ γκανγκμπανγκ πορν ;xioni έγραψε: 19 Ιαν 2023, 18:37
Πολλές είστε αυτές τελικά που έχετε την φαντασίωση με τους 7 νάνους.![]()
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Σκέψου τα λεφτά που γλιτώνεις, θα γίνουν βενζίνες για μοτοβόλτεςΠασιφάη έγραψε: 19 Ιαν 2023, 13:56 Να σου πω την αλήθεια, αν καταφέρω το ΠΣΚ, νομίζω πως θα είμαι σε καλό δρόμο.
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Αυτοί ειναι οι παουερ ρεηντζερςCecily Anne έγραψε: 19 Ιαν 2023, 19:52Ααααα τόση ώρα νόμιζα τους βάζουμε τον ένα πάνω στον άλλο για να φτιάξουν ολόκληρο.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 19 Ιαν 2023, 19:51Μιλάμε για μιτζετ γκανγκμπανγκ πορν ;xioni έγραψε: 19 Ιαν 2023, 18:37
Πολλές είστε αυτές τελικά που έχετε την φαντασίωση με τους 7 νάνους.![]()
![]()
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Όχι ρε. Σε μισή ώρα, κλείνω αισίως ένα 24ωρο άκαπνη.Αγις έγραψε: 19 Ιαν 2023, 15:21 Προς
Πασιφαη
Ενταυθα
Μην το κουραζεις αδικα κ βασανιζεσαι - αναψε τσιγαρο κ απολαυσε το
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
AlienWay έγραψε: 19 Ιαν 2023, 15:24Εγώ ατμίζω και θεωρώ ότι σε περίπτωση που το κόψω μαχαίρι, θα κινδυνέψει το κοινωνικό σύνολο.
Σε νοιώθω, αλλά λέω να το προσπαθήσω μπαμ και κάτω.
Όχι. Απλά αισθάνθηκα πολύ άσχημα, λες και μου έλειπε ανάσα ρε παιδί μου και βήχω σαν γαϊδούρι.
ksk έγραψε: 19 Ιαν 2023, 15:30![]()
![]()
Αν εναι δυνατόν ένα τσιγάρο να σε ορίζει.
Δούλεψε το εγκεφαλικά , όλα εκεί παίζουν.
Παρηγοριέμαι γιατί σκέφτομαι από τώρα κάτι Καραϊβικές, κάτι Μάτσου - Πίτσου..enterprise-psi έγραψε: 19 Ιαν 2023, 20:02Σκέψου τα λεφτά που γλιτώνεις, θα γίνουν βενζίνες για μοτοβόλτεςΠασιφάη έγραψε: 19 Ιαν 2023, 13:56 Να σου πω την αλήθεια, αν καταφέρω το ΠΣΚ, νομίζω πως θα είμαι σε καλό δρόμο.