Εσύ μόλις τώρα είπες "πίνουν νερό στο όνομα του Κυριάκου", δεν είπες "πίνουν νερό στο όνομα του Κουτσούμπα" ή "πίνουν νερό στο όνομα του Λαφαζάνη" ή "πίνουν νερό στο όνομα του Μιχαλολιάκου" ή πίνουν νερό στο όνομα της "Κωσταντοπούλου".Nostalgia έγραψε: 13 Οκτ 2018, 18:04Με τη μονη διαφορα αγαπητε μου φιλε, οτι οπως σου εχω πει απειρες φορες, δεν ψηφιζω ΝΔ, ριχνω αντιμνημονιακη ψηφο.... Απο την αλλη αμφιβαλλεις οτι υπαρχουν ανθρωποι που ψηφισαν Συριζα και ειναι απογοητευμενοι;Highlander έγραψε: 13 Οκτ 2018, 17:39Τις λατρεύω αυτές τις προσωπικές μαρτυρίες Νεοδημοκρατων για την στροφή του αγανακτισμένου από την οικονομική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ κόσμου στον κυργιάκο και τη ΝΔ που φιλοδοξεί να επαναφέρει το οικονομικό πρόγραμμα του οσίου Πινοσετ.Nostalgia έγραψε: 13 Οκτ 2018, 01:16 Παντως πολλοι συναδελφοι μου Συριζαιοι που δεν πληρωναν, μολις ηρθε το μπουγιουρντι, εκαναν στροφη και πινουν νερο στο ονομα του Κυριακου....![]()
Είναι πολύ καλτ.
Μου φαίνεται κάπως περίεργο που στην αντικειμενική σου μαρτυρία που προέρχεται από την καθημερινότητα σου και τις κοινωνικές σου επαφές, σπευδεις τώρα να μιλήσεις για τον εαυτό σου και να διαβεβαιώσεις ότι δε ψηφίζεις ΝΔ αλλά... αντιμνημονιακά.
(Το πόσους αντιμνημονιακούς νεοδημοκράτες που δεν ψηφίζουν ΝΔ και κάνουν κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ για την... σκληρή του οικονομική πολιτική και τη... μη δημοκρατικότητα του έχω συναντήσει / διαβάσει / γνωρίσει τα τελευταία 3 χρόνια δε λέγεται πάντως...)