άμα δεν έχεις παιδιά και σου έτυχε παρόμοιο περιστατικό επρεπε να προτείνεις τρίο με την δικιά σου.vantono έγραψε: 15 Ιαν 2023, 16:25 Αυτά λέγατε και στη δικη μου περίπτωση ρε πύτοι, "δείξε τα μηνυματα στη δικιά σου", "κόψε την αμεσως οσο ειναι καιρος, μην απαντάς καθολου" κτλ κτλ. Πείτε και κατι καινούριο![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μπαίνατε στην 50άρα γειτόνισσα του Ερμή με το 2 νούμερα μικρότερο κολάν;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Re: Μπαίνατε στην 50άρα γειτόνισσα του Ερμή με το 2 νούμερα μικρότερο κολάν;
Μπα, το αντίθετο σου έλεγαν εσένα να μην χάσεις την ευκαιρία. Γιατί βέβαια εσύ ψηνόσουν κιόλας και το κυνηγαγες το θέμα να το κάνεις. Βέβαια πολλοί το είπαν και στον Ερμή αλλά ο Ερμής κολώνα στιβαρή και μπράβο του. Προς το παρόν τουλάχιστονvantono έγραψε: 15 Ιαν 2023, 16:25 Αυτά λέγατε και στη δικη μου περίπτωση ρε πύτοι, "δείξε τα μηνυματα στη δικιά σου", "κόψε την αμεσως οσο ειναι καιρος, μην απαντάς καθολου" κτλ κτλ. Πείτε και κατι καινούριο![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
AlienWay έγραψε: 15 Ιαν 2023, 16:28 Υποτίθεται ότι τα κολάν είχαν καθιερωθεί γιατί θεωρήθηκαν πιο σεμνά από τις φούστες και τα φορέματα.
Πιο πολιτικώς ορθά, πιο χριστιανικά.
Στις μέρες μας έχουν γίνει ΚΩΛΑΝ. (με ωμέγα).

Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Γιατί το πρόβλημα δεν είναι τα ρούχα, είναι το μυαλό.AlienWay έγραψε: 15 Ιαν 2023, 16:28 Υποτίθεται ότι τα κολάν είχαν καθιερωθεί γιατί θεωρήθηκαν πιο σεμνά από τις φούστες και τα φορέματα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Αν είναι έτσι, τότε προτείνω να επανέλθει το μακρύ φόρεμα. Εχει κάτι το αρχοντικό ως ρούχο.Naida έγραψε: 15 Ιαν 2023, 16:41Γιατί το πρόβλημα δεν είναι τα ρούχα, είναι το μυαλό.AlienWay έγραψε: 15 Ιαν 2023, 16:28 Υποτίθεται ότι τα κολάν είχαν καθιερωθεί γιατί θεωρήθηκαν πιο σεμνά από τις φούστες και τα φορέματα.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Εγω λεω οτι το πας μια χαρα,συνεχισε να απαντας τυπικα να δουμε που το παει γιατι ισως την παρεξηγησαμε.Ερμής έγραψε: 15 Ιαν 2023, 12:55Τι προτείνεις να κάνω σε γειτόνισσα; σοβαρά.ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 15 Ιαν 2023, 12:50 Ρε φίλε, συγγνώμη...θα με λέει η άλλη "μανάρι μου" και σε "φιλώ πολύυυυυ" και εγώ θα κάθομαι να το αφήνω έτσι -αν δεν έχω και ο ίδιος αντίστοιχη κωλοπετούρα;;;;![]()
Έχω πει πως αν δε ξενερώσει μέχρι αύριο μεθαύριο θα αφήνω τα μνμτα αδιάβαστα. Τι άλλο να κσνω;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Εγώ πάλι προτείνω να ανοίξουν οι κουρτίνες στα μυαλάAlienWay έγραψε: 15 Ιαν 2023, 16:43Αν είναι έτσι, τότε προτείνω να επανέλθει το μακρύ φόρεμα. Εχει κάτι το αρχοντικό ως ρούχο.Naida έγραψε: 15 Ιαν 2023, 16:41Γιατί το πρόβλημα δεν είναι τα ρούχα, είναι το μυαλό.AlienWay έγραψε: 15 Ιαν 2023, 16:28 Υποτίθεται ότι τα κολάν είχαν καθιερωθεί γιατί θεωρήθηκαν πιο σεμνά από τις φούστες και τα φορέματα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ναι,εσενα εχει στο μυαλο της οταν φοραει το κολαν το πρωι στο σπιτι της.Στύγιος έγραψε: 14 Ιαν 2023, 21:05 Γω τον Ερμή τον νιώθω. Κωλάρα μαθήτρια ( ευτυχώς δεν την έχω φέτος) περνάει εσκεμμένα με κολάν επιδεικτικά μπροστά μου , να διαγράφονται τα κωλομάγουλα.
ΉΜΑΡΤΟΝ ΚΥΡΙΕ![]()
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Τα επεστρεφες η τα κραταγες;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Επισης για κανενα λογο να μην το πει στη δικια του,θα γινει μινι μακελειο
- Eθνικοκοινωνιστης
GoBack έγραψε: 15 Ιαν 2023, 16:44Εγω λεω οτι το πας μια χαρα,συνεχισε να απαντας τυπικα να δουμε που το παει γιατι ισως την παρεξηγησαμε.Ερμής έγραψε: 15 Ιαν 2023, 12:55Τι προτείνεις να κάνω σε γειτόνισσα; σοβαρά.ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 15 Ιαν 2023, 12:50 Ρε φίλε, συγγνώμη...θα με λέει η άλλη "μανάρι μου" και σε "φιλώ πολύυυυυ" και εγώ θα κάθομαι να το αφήνω έτσι -αν δεν έχω και ο ίδιος αντίστοιχη κωλοπετούρα;;;;![]()
Έχω πει πως αν δε ξενερώσει μέχρι αύριο μεθαύριο θα αφήνω τα μνμτα αδιάβαστα. Τι άλλο να κσνω;
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
δεν θα της το πει,θα το μαθει απο την ιδιαGoBack έγραψε: 15 Ιαν 2023, 16:58 Επισης για κανενα λογο να μην το πει στη δικια του,θα γινει μινι μακελειο
το καθυστερησε πολυ και εδω δεν εχει και πεθερο οπως στην περιπτωση του βαντονου
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
ΣιγάEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 15 Ιαν 2023, 17:04δεν θα της το πει,θα το μαθει απο την ιδιαGoBack έγραψε: 15 Ιαν 2023, 16:58 Επισης για κανενα λογο να μην το πει στη δικια του,θα γινει μινι μακελειο
το καθυστερησε πολυ και εδω δεν εχει και πεθερο οπως στην περιπτωση του βαντονου![]()
Εδώ δεν το έμαθε η δικιά μου από τη φίλη-κολλητή της, που ηταν κωλος και βρακί εκεινο τον καιρό. Και θα το μάθει εδώ η μία από την άλλη, που ειναι σχεδόν άγνωστες?
- Eθνικοκοινωνιστης
γειτονισσα δεν ειπε?vantono έγραψε: 15 Ιαν 2023, 17:06ΣιγάEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 15 Ιαν 2023, 17:04δεν θα της το πει,θα το μαθει απο την ιδιαGoBack έγραψε: 15 Ιαν 2023, 16:58 Επισης για κανενα λογο να μην το πει στη δικια του,θα γινει μινι μακελειο
το καθυστερησε πολυ και εδω δεν εχει και πεθερο οπως στην περιπτωση του βαντονου![]()
![]()
Εδώ δεν το έμαθε η δικιά μου από τη φίλη-κολλητή της, που ηταν κωλος και βρακί εκεινο τον καιρό. Και θα το μάθει εδώ η μία από την άλλη, που ειναι σχεδόν άγνωστες?![]()
θεωρησε το δεδομενο
αυτες οι δουλειες γινονται ταχυτατα παικτα μου
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 75 Απαντήσεις
- 2500 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από vantono