!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μπαίνατε στην 50άρα γειτόνισσα του Ερμή με το 2 νούμερα μικρότερο κολάν;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Μπαίνατε στην 50άρα γειτόνισσα του Ερμή με το 2 νούμερα μικρότερο κολάν;
Δόξα τω θεώ πέρασα καλά ως ελεύθερος. Πολύ καλά με πολλά καλά. Όσοι με ξέρουν irl καταλαβαίνουν Και ξέρουν.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Εφοσον καποιος που γαμοκωπα δεξια και αριστερα ΔΕΝ αφησει καποια εγκυο με ενα παιδι αμανατι μπορει να το κανει για οσοΕρμής έγραψε: 09 Ιαν 2023, 19:41 Ναι αλλά αν θες Σουηδία θα πρέπει να έχεις και τα υπόλοιπα της Σουηδίας που δε ξέρω αν σαρεσουν ιδιαίτερα.
Ο δικός μου γάμος δεν έγινε για κανένα μάτι κανενός κόσμου παρόλο που ήταν γαλαξιακά καραμπαμπικος.
Για πόσο θα γαμωκοπας δεξιά και αριστερά;
γουσταρει ακομα κι αν πεθανει.
Αν μια τυπισσα γουσταρει να γαμωκοπιετε δεξια κι αριστερα ΧΩΡΙΣ να μενει εγκυος απο οποιονδηποτε την φυστικωνει τοτε οκ
ολα καλα.ΑΝ ΑΠΟ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ κανει ενα παιδι εκτος γαμου το οποιο φυσικα θα αναλαβει να το φροντισει και
να το αναθρεψει σε συνεργασια και συνεπιμελια με τον πατερα ακομα κι αν δεν ειναι μαζι σαν ζευγαρι ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ
ΟΛΑ ΟΚ.
Εμεις οι ελληνιαρηδες δεν ειμαστε ευρωπαιοι αλλα ευρωπεη και το αστειο ειναι οτι οι πιο πολλοι ψηφιζουν κομματα που ειναι
υπερ των δικαιωματων των λαθροκατσαπλιαδων με τριτοκοσμικες νοοτροπιεςκαι αντιληψεις αγαπητε φιλε.
Αν περάσεις απο τη φάση αυτή, βαριέσαι σχετικά γρήγορα.
-
stergiosbik
Πιπες!plouf έγραψε: 10 Ιαν 2023, 02:08Εφοσον καποιος που γαμοκωπα δεξια και αριστερα ΔΕΝ αφησει καποια εγκυο με ενα παιδι αμανατι μπορει να το κανει για οσοΕρμής έγραψε: 09 Ιαν 2023, 19:41 Ναι αλλά αν θες Σουηδία θα πρέπει να έχεις και τα υπόλοιπα της Σουηδίας που δε ξέρω αν σαρεσουν ιδιαίτερα.
Ο δικός μου γάμος δεν έγινε για κανένα μάτι κανενός κόσμου παρόλο που ήταν γαλαξιακά καραμπαμπικος.
Αν μια τυπισσα γουσταρει να γαμωκοπιετε δεξια κι αριστερα ΧΩΡΙΣ να μενει εγκυος απο οποιονδηποτε την φυστικωνει τοτε οκ
ολα καλα.ΑΝ ΑΠΟ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ κανει ενα παιδι εκτος γαμου το οποιο φυσικα θα αναλαβει να το φροντισει και
να το αναθρεψει σε συνεργασια και συνεπιμελια με τον πατερα ακομα κι αν δεν ειναι μαζι σαν ζευγαρι ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ
ΟΛΑ ΟΚ.
Εμεις οι ελληνιαρηδες δεν ειμαστε ευρωπαιοι αλλα ευρωπεη και το αστειο ειναι οτι οι πιο πολλοι ψηφιζουν κομματα που ειναι
υπερ των δικαιωματων των λαθροκατσαπλιαδων με τριτοκοσμικες νοοτροπιεςκαι αντιληψεις αγαπητε φιλε.![]()
Το ξαναλεω μηπως δεν το επιασες.ΠΙΠΕΣ!
Αυτες οι μαλακιες με τα εξωγαμα πρεπει να κοπουν μαχαιρι.
Το παιδι εχει αναγκη στην καθημερινοτητα του ΚΑΙ τους 2 γονεις.
ΠΡΕΠΕΙ να βρισκονται διπλα του καθε μερα ΚΑΙ η μανα ΚΑΙ ο πατερας.
Οχι μαλακιες τυπου "Οκ μωρε,ο πατερας αναγνωριζει μεν το παιδι και συνδραμει στην ανατροφη του,περαν του οικονομικου,με το να παει το παιδι καποιες φορες στο σχολειο ή σε καποιες δραστηριοτητες".
Το παιδι ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ τον πατερα καθε στιγμη της ζωης του.
Και το βραδυ να το παρει αγκαλια να το βαλει για υπνο,να παιξει μαζι του οποιαδηποτε στιγμη της ημερας,να το χαΐδεψει,να του πει ενα παραμυθι,να να να,χιλιαδες να.
Ακομη και να το μαλωσει οταν θα ξεφυγει.
Ολα αυτα δεν γινονται με την απουσια του πατερα εκτος σπιτιου οσο και αν θελετε ορισμενοι να παρουσιασετε οτι ειναι οκ να ζει ο πατερας αλλού.
Χεστηκα για το τι νομιζει η καθε μια μαλακισμενη και ο καθε μαλακας πως ειναι σωστο και φυσιολογικο το παιδι να μεγαλωνει χωρις τον εναν γονιο διπλα του καθε στιγμη της ζωης του.
Η φυση,και ο Θεος αν θελεις,τα εχουν λυσει αυτα εδω και χιλιαδες χρονια.
- EKPLIKTIKOS
Συμφωνώ.stergiosbik έγραψε: 12 Ιαν 2023, 10:26Πιπες!plouf έγραψε: 10 Ιαν 2023, 02:08Εφοσον καποιος που γαμοκωπα δεξια και αριστερα ΔΕΝ αφησει καποια εγκυο με ενα παιδι αμανατι μπορει να το κανει για οσοΕρμής έγραψε: 09 Ιαν 2023, 19:41 Ναι αλλά αν θες Σουηδία θα πρέπει να έχεις και τα υπόλοιπα της Σουηδίας που δε ξέρω αν σαρεσουν ιδιαίτερα.
ΟΛΑ ΟΚ.
υπερ των δικαιωματων των λαθροκατσαπλιαδων με τριτοκοσμικες νοοτροπιεςκαι αντιληψεις αγαπητε φιλε.![]()
Το ξαναλεω μηπως δεν το επιασες.ΠΙΠΕΣ!
Αυτες οι μαλακιες με τα εξωγαμα πρεπει να κοπουν μαχαιρι.
Το παιδι εχει αναγκη στην καθημερινοτητα του ΚΑΙ τους 2 γονεις.
ΠΡΕΠΕΙ να βρισκονται διπλα του καθε μερα ΚΑΙ η μανα ΚΑΙ ο πατερας.
Οχι μαλακιες τυπου "Οκ μωρε,ο πατερας αναγνωριζει μεν το παιδι και συνδραμει στην ανατροφη του,περαν του οικονομικου,με το να παει το παιδι καποιες φορες στο σχολειο ή σε καποιες δραστηριοτητες".
Το παιδι ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ τον πατερα καθε στιγμη της ζωης του.
Και το βραδυ να το παρει αγκαλια να το βαλει για υπνο,να παιξει μαζι του οποιαδηποτε στιγμη της ημερας,να το χαΐδεψει,να του πει ενα παραμυθι,να να να,χιλιαδες να.
Ακομη και να το μαλωσει οταν θα ξεφυγει.
Ολα αυτα δεν γινονται με την απουσια του πατερα εκτος σπιτιου οσο και αν θελετε ορισμενοι να παρουσιασετε οτι ειναι οκ να ζει ο πατερας αλλού.
Χεστηκα για το τι νομιζει η καθε μια μαλακισμενη και ο καθε μαλακας πως ειναι σωστο και φυσιολογικο το παιδι να μεγαλωνει χωρις τον εναν γονιο διπλα του καθε στιγμη της ζωης του.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Έχοντας 3 παιδιά στο οικογενειακό και φιλικό μου περιβάλλον που μεγαλώνουν χωρίς πατέρα, και βλέποντας τις δυσκολίες, θα συμφωνήσω με όσους λένε πως ένα παιδί χρειάζεται και τους δύο γονείς για να μεγαλώσει. Και όταν λέω πως τους χρειάζεται εννοώ πως πρέπει και οι δύο να ενδιαφέρονται και να ασχολούνται με το παιδί σε καθημερινή βάση.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Νομίζω πως κάτι θέλει να σου πει αλλά ντρέπεται λίγο.Ερμής έγραψε: 06 Ιαν 2023, 13:59 Σήμερα όπως κατέβηκα να πάρω καφέ συναντηθήκαμε στο μπες βγες, αφού ειπώθηκαν τα καλή χρονιά, χρόνια πολλά και τέτοια τράβηξε ένα τουρλωμα στο πορτ μπαγκαζ φορώντας το κολάν τσίτα. Προφανώς κατάλαβε πως κοίταγα(Προφανώς ξέρει τι οσκαρικη κωλαρα εχει) και σα να τον κούνησε τριγυρω(η τα μάτια μου έκαναν ένα ελαφρύ σεισμο) Ρε πστ μου τι τραβάω παντρεμένος αθρωπας![]()
-
stergiosbik
Προφανως.Μην λεμε τα αυτονητα.Gherschaagk έγραψε: 12 Ιαν 2023, 11:00 Έχοντας 3 παιδιά στο οικογενειακό και φιλικό μου περιβάλλον που μεγαλώνουν χωρίς πατέρα, και βλέποντας τις δυσκολίες, θα συμφωνήσω με όσους λένε πως ένα παιδί χρειάζεται και τους δύο γονείς για να μεγαλώσει. Και όταν λέω πως τους χρειάζεται εννοώ πως πρέπει και οι δύο να ενδιαφέρονται και να ασχολούνται με το παιδί σε καθημερινή βάση.
-
stergiosbik
Να την πεταξει εξω την μαλαπερδα για να συνεννοηθουν;Gherschaagk έγραψε: 12 Ιαν 2023, 11:05Νομίζω πως κάτι θέλει να σου πει αλλά ντρέπεται λίγο.Ερμής έγραψε: 06 Ιαν 2023, 13:59 Σήμερα όπως κατέβηκα να πάρω καφέ συναντηθήκαμε στο μπες βγες, αφού ειπώθηκαν τα καλή χρονιά, χρόνια πολλά και τέτοια τράβηξε ένα τουρλωμα στο πορτ μπαγκαζ φορώντας το κολάν τσίτα. Προφανώς κατάλαβε πως κοίταγα(Προφανώς ξέρει τι οσκαρικη κωλαρα εχει) και σα να τον κούνησε τριγυρω(η τα μάτια μου έκαναν ένα ελαφρύ σεισμο) Ρε πστ μου τι τραβάω παντρεμένος αθρωπας![]()
Να υπενθυμίσω, μια που μίλησες περί θεού, ότι βιολογικός πατέρας του τζίζα ήταν ένας κρίνος, μάλλον απών κατά την ανατροφή του παιδιού και σίγουρα όχι το καλύτερο γονεϊκό πρότυπο.stergiosbik έγραψε: 12 Ιαν 2023, 10:26 (...)
Γνώμη μου.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Στο πάρκινγκ;;stergiosbik έγραψε: 12 Ιαν 2023, 11:09Να την πεταξει εξω την μαλαπερδα για να συνεννοηθουν;Gherschaagk έγραψε: 12 Ιαν 2023, 11:05Νομίζω πως κάτι θέλει να σου πει αλλά ντρέπεται λίγο.Ερμής έγραψε: 06 Ιαν 2023, 13:59 Σήμερα όπως κατέβηκα να πάρω καφέ συναντηθήκαμε στο μπες βγες, αφού ειπώθηκαν τα καλή χρονιά, χρόνια πολλά και τέτοια τράβηξε ένα τουρλωμα στο πορτ μπαγκαζ φορώντας το κολάν τσίτα. Προφανώς κατάλαβε πως κοίταγα(Προφανώς ξέρει τι οσκαρικη κωλαρα εχει) και σα να τον κούνησε τριγυρω(η τα μάτια μου έκαναν ένα ελαφρύ σεισμο) Ρε πστ μου τι τραβάω παντρεμένος αθρωπας![]()
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Συγκεντρωθείτε. Είναι μπιχλιάρικα εκεί.
Ξερει πως μουτρα ειναι μέτρια, βυζί μέτριο προς μικρό και το μόνο που έχει είναι μια κωλάρα διαγαλαξιακά καβλερή. Προφανώς και θα έχει ακούσει άπειρα σχόλια περι αυτού.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Εμείς δεν την ξέρουμε τη γυναίκα, ό,τι μας μεταφέρεις εσύ, μάλλον θέλει να σε καλέσει σπίτι της για να δεις την διαρρύθμιση και για ένα καφεδάκι στη Nespresso.Ερμής έγραψε: 12 Ιαν 2023, 11:16 Ξερει πως μουτρα ειναι μέτρια, βυζί μέτριο προς μικρό και το μόνο που έχει είναι μια κωλάρα διαγαλαξιακά καβλερή. Προφανώς και θα έχει ακούσει άπειρα σχόλια περι αυτού.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 75 Απαντήσεις
- 2251 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από vantono
-
- 33 Απαντήσεις