!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Ιστορικά γεγονότα, καταστάσεις, αναδρομές
Άβαταρ μέλους
arvanitis
Phorum.gr user: arvanitis

Re: ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από arvanitis »

ΤΑΥΓΕΤΗΣ έγραψε: 12 Οκτ 2018, 13:38 επειδη πολλοι που δεν εζησαν την εποχη εκεινη ,δεν εζησαν την δο,οφονικη τρομοκτρατια των κομμουνιστων που αν δεν εβρισκαν καποιον να δολοφονησουν δολοφονουσαν ολη την οικογενεια τα καταδικαζουν ως προδοτικα (ποιον προδοσαν αραγε;)ανοιγω θεμα εδω.
δεχομαι μονον σοβαρες συζητησεις.Εχω διαβασει αρκετα για την εποχη εκεινη,εχω λαρει συνετευξεις απο μαπεταναιους(τρομαρα τους)αλλα κυριως απκ απλο κοσμο
ζητουσαν απο την κατοχικη κυβερνηση να εχουν και στη περιοχη τους ταγμα ωστε να γλυτωσουν απο τους δολοφονους του κκε που τους δολοφονουσαν,δολοφονουσαν ενα γερμανο σε ενεδρα(250 ολους και ολους)και απο αντιποινα οι γερμανοι κατεστρεφαν ολο το χωριο,εκλεβαν ουι τροφιμο ειχε ο απλος λαος και πεθαιναν της πεινας,ληστευαν οι κατσαπλιαδες του ελας .
.
Αν τα παραπάνω δεν δείχνουν το πραγματικό Ταυγέτη τότε τί.

Σπυρο πιστοποίησέ τον πάρ'αυτα.
δεν πιστεύω σε τιποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα, δεν φοβάμαι τίποτα, ...... είμαι παντρεμένος.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Δεν φτιαχναν κι αυτοι οι εβραίοι τιποτα ταγματα ασφαλειας αφου τελειωνε ο πόλεμος; Πάντα προκλητικοι και αμυαλοι , γι αυτό το φαγαν το κεφαλι τους. Εμ, οι αλλοι ευρωπαιοι που ηταν υπο κατοχή και συνεχιζαν τα ανταρτικα!Κανονικα θα επρεπε να βοηθησουν ολοι τους γερμανους μετα το 43 εναντια σε αγγλοαμερικανους και σοβιετικους , αφου ως γνωστον ο πολεμος ειχε τελειωσει, και απλα καναν κατι μαχες και καιγαν κατι εβραίους για να ξεμουδιασουν οι ανθρωποι. Αλλα οι μαλακες συνεχιζαν να είναι συμμαχοι με τα σταλίνια, ρισκάροντας τα πάντα από την στενοκεφαλιά τους. Αχ, παλι οι ελληνες φανηκε στο τέλος πως ηταν οι καπάτσοι και ξύπνιοι. Οι αλλοι ένα ματσο κοροιδα. Είναι και η εθνικη μας μοναξια, μην ξεχναμε.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
Μοναρχικος
Phorum.gr user: Μοναρχικος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μοναρχικος »

Αν δεν ηταν ο βασιλιας Ελλαδα δεν θα υπηρχε σημερα
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

ΤΑΥΓΕΤΗΣ έγραψε: 12 Οκτ 2018, 13:38 ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
“ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ εις τον Θεόν τον Άγιον τούτον όρκον ότι θα υπακούω απολύτως εις τας διαταγάς του ανώτατου αρχηγού του Γερμανικού Στρατού Αδόλφου Χίτλερ. Ανατεθησόμενός μοι υπηρεσίας και θα υπακούω άνευ όρων εις διαταγάς των ανωτέρων μου.

Γνωρίζω καλώς δια μίαν αντίρρησιν εναντίον των υποχρεώσεων μου, τας οποίας δια του παρόντος αναλαμβάνω, θέλω τιμωρηθή παρά των Γερμανικών Στρατιωτικών Αρχών.”
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban »

Η δηλωση ειμαι με τα τάγματα ασφαλειας μου θυμίζει στις ταινίες όλους εκείνους τους αλκοολικούς ή τους χρήστες ουσιών που μαζεύονται σε κλειστές ομάδες και εκφράζουν το πρόβλημα τους ανοιχτά.

Μήπως ο τίτλος πρέπει να αλλαχθεί σε : Είμαι με τα τάγματα Ασφαλείας και ειμαι καλά/δεν είμαι καλά;

Να ξέρουμε και την αντιμετώπιση σε τέτοιες περιπτώσεις χρηστών που πάσχουν...Από αυτή την ανίατη ασθένεια.
Dorian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dorian »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 12 Οκτ 2018, 14:35
ΤΑΥΓΕΤΗΣ έγραψε: 12 Οκτ 2018, 14:00 και ολα αυτα διοτι καποιοι αλητες σκοτωσαν δυο γερμανους.
Δε φταίνε αυτοί.
Οι άνθρωποι αυτοί συχνά προέρχονται από προβληματικές οικογένειες ή φτωχογειτονιες όπου το να σκοτώνεις εχθρικά στρατεύματα θεωρείται κάτι αποδεκτό.
Στην Κρήτη που ανάποδα ήταν το ΕΑΜ μικρομεσαία οργάνωση, έχουν γραφεί άρθρα επί αρθρών, ότι επίτηδες το μη κομμουνιστικό αντάρτικο, έκανε συνειδητά μικροχτυπήματα για να προκαλεί τους Γερμανούς να κάνουν αντίποινα σε φιλοκομμουνιστικές περιοχές και χωριά. Άρα το κριτήρια είναι α) αν υπήρχε συνεννοήση με την κυβέρνηση και το συμμαχικό στρατηγείο β) αν είναι αντικειμενικά καλός ο κομμουνισμός ή όχι. Το α) ισχυε εν πολλοίς για μη κομμουνιστικές οργανώσεις υπήρχε συντονισμός β) ο κομμουνισμός είναι καταστροφή για την χώρα τους ανθρώπους και το έθνος οπότε καλά έκαναν και οργανώθηκαν να τον αντιμετωπίσουν.
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

Μοναρχικος έγραψε: 12 Οκτ 2018, 17:02 Αν δεν ηταν ο βασιλιας Ελλαδα δεν θα υπηρχε σημερα
Τα είχαμε χύμα, μας ήρθαν και τα τσουβαλάτα! :roll:
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
Chainis
Phorum.gr user: Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis »

arvanitis έγραψε: 12 Οκτ 2018, 16:43
ΤΑΥΓΕΤΗΣ έγραψε: 12 Οκτ 2018, 13:38 επειδη πολλοι που δεν εζησαν την εποχη εκεινη ,δεν εζησαν την δο,οφονικη τρομοκτρατια των κομμουνιστων που αν δεν εβρισκαν καποιον να δολοφονησουν δολοφονουσαν ολη την οικογενεια τα καταδικαζουν ως προδοτικα (ποιον προδοσαν αραγε;)ανοιγω θεμα εδω.
δεχομαι μονον σοβαρες συζητησεις.Εχω διαβασει αρκετα για την εποχη εκεινη,εχω λαρει συνετευξεις απο μαπεταναιους(τρομαρα τους)αλλα κυριως απκ απλο κοσμο
ζητουσαν απο την κατοχικη κυβερνηση να εχουν και στη περιοχη τους ταγμα ωστε να γλυτωσουν απο τους δολοφονους του κκε που τους δολοφονουσαν,δολοφονουσαν ενα γερμανο σε ενεδρα(250 ολους και ολους)και απο αντιποινα οι γερμανοι κατεστρεφαν ολο το χωριο,εκλεβαν ουι τροφιμο ειχε ο απλος λαος και πεθαιναν της πεινας,ληστευαν οι κατσαπλιαδες του ελας .
.
Αν τα παραπάνω δεν δείχνουν το πραγματικό Ταυγέτη τότε τί.

Σπυρο πιστοποίησέ τον πάρ'αυτα.
Ούτε για πλάκα.
Ούτε μια αναφορά σε τετράγωνα αρχίδια μέχρι τώρα. :lol:
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Chainis έγραψε: 12 Οκτ 2018, 21:47 Ούτε για πλάκα.
Ούτε μια αναφορά σε τετράγωνα αρχίδια μέχρι τώρα. :lol:
Ε μα!
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Dasein έγραψε: 12 Οκτ 2018, 14:38 Ο Πλυτζανόπουλος υπήρξε αληθινός και ανιδιοτελής στρατιωτικός. Όταν ερωτήθη εάν τα όπλα που έδωσαν οι Γερμανοί στα ΤΑ θα χρησιμοποιηθούν εναντίον τους, ως τίμιος Έλλην αναφώνησε πως δεν συνάδει με το εθνικό ήθος να χρησιμοποιηθούν τα όπλα ενάντια σε αυτούς που τα προμήθευσαν.
Για τον Ιωάννη Πλυτζανοπουλο μιλάμε; Που το ίδιο το αστικό κράτος δίκασε ως δοσίλογο;
Έχεις μπερδέψει μάλλον τη λέξη ανιδιοτέλεια. Δεν σημαίνει συνεργασία με τον κατακτητή
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Beria έγραψε: 12 Οκτ 2018, 21:51
Dasein έγραψε: 12 Οκτ 2018, 14:38 Ο Πλυτζανόπουλος υπήρξε αληθινός και ανιδιοτελής στρατιωτικός. Όταν ερωτήθη εάν τα όπλα που έδωσαν οι Γερμανοί στα ΤΑ θα χρησιμοποιηθούν εναντίον τους, ως τίμιος Έλλην αναφώνησε πως δεν συνάδει με το εθνικό ήθος να χρησιμοποιηθούν τα όπλα ενάντια σε αυτούς που τα προμήθευσαν.
Για τον Ιωάννη Πλυτζανοπουλο μιλάμε; Που το ίδιο το αστικό κράτος δίκασε ως δοσίλογο;
Έχεις μπερδέψει μάλλον τη λέξη ανιδιοτέλεια. Δεν σημαίνει συνεργασία με τον κατακτητή
Εγώ κατάλαβα πως ειρωνεύεται.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
User_601

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από User_601 »

Τερματιστικε το θεμα! :shrike:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban »

ζητουσαν απο την κατοχικη κυβερνηση να εχουν και στη περιοχη τους ταγμα ωστε να γλυτωσουν απο τους δολοφονους του κκε που τους δολοφονουσαν,δολοφονουσαν ενα γερμανο σε ενεδρα(250 ολους και ολους)και απο αντιποινα οι γερμανοι κατεστρεφαν ολο το χωριο,εκλεβαν ουι τροφιμο ειχε ο απλος λαος και πεθαιναν της πεινας,ληστευαν οι κατσαπλιαδες του ελας φορτηγα του ερυθρου σταυρου που πηγαιναν τροφημα στους λιμοκτονουντες κτλ
περαν αυτων διαβασα για πολλοστη φορα εκθεσεις αγγλων,και σοφουλη,γονατα,φραδελου ,παπανδρεου κτλ που εστελναν στην μεση ανατολη ε,εγαν αναλυτικα οσα περιεγραψα εγω και ικετευαν τους αγγλους να μην βοηθουν αυτους τους εγκληματιες του κκε που ειναι ο χειροτερος εχθρος της ελλαδος και φυσικα να υποστηριξει η κυβερνηση του καίρου τα ταγματα ασφαλειας που ηταν το μονο αντιπαλο δεος στους κατσαπλιαδες.
παρακαλω μονο σοβαρα επιχειρηματα δεχομαι οχι κομμουνιστικες βλακειες.
Έσπο (οργάνωση δοσίλογων ναζί Ελλάδος) που ευτυχώς την ανατίναξαν και ξεπάστρεψαν και τον αρχηγό της.
Ήταν η οργάνωση που χρηματοδότησαν άμεσα οι ΝΑΖΙ.
Πολλαπλή η χρησιμότητα της με κύρια μέριμνα την στρατολόγηση νέων στην υπηρεσία των SS.
Τουλάχιστον οι κομμουνιστές ήταν αυτοί που ήταν αλλά η αγαστή συνεργασία σας με νάζουλες,ιταλούς και αλβανούς πήγαν κουβά στα ορεινά της Πίνδου και δόξα τον θεό πόδι δεν πάτησαν σε ορισμένες περιοχές.
Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander »

Εσθήρ έγραψε: 12 Οκτ 2018, 22:07
Τερματιστικε το θεμα! :shrike:
Εικόνα
Και που σ ακόμα :lol:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
taliban