Α οκ, εννοειται οτι θα εκλαιγες με μαυρο δακρυ σε αυτη τη περίπτωσηJuno έγραψε: 04 Ιαν 2023, 14:33Το δίκαιο θα ήταν να μην μου κάνει κρατήσεις, να φροντίζω εγώ για την περίθαλψή μου και να μην πάρω σύνταξη όταν έρθει η ώρα.talaipwros έγραψε: 04 Ιαν 2023, 14:29Τί, δεν σου δινει το κρατος παραπανω απο οσα πληρωνεις με αμεσους φόρους; προφανως αστειευεσαιJuno έγραψε: 04 Ιαν 2023, 14:27
Αφού το κράτος τους δίνει κάτι, πρέπει να δώσει και σε εμένα για να υπάρχει ισότητα. Δηλαδή εγώ είμαι το θύμα που πληρώνει εισφορά αλληλεγγύης;
Έχω συμπληρώσει κάτι στο προηγούμενο σχόλιο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εχουν οι άνεργοι δικαίωμα να κάνουν διακοπές?
-
talaipwros
Re: Εχουν οι άνεργοι δικαίωμα να κάνουν διακοπές?
ΤΣΟΥ!talaipwros έγραψε: 04 Ιαν 2023, 14:34Α οκ, εννοειται οτι θα εκλαιγες με μαυρο δακρυ σε αυτη τη περίπτωσηJuno έγραψε: 04 Ιαν 2023, 14:33Το δίκαιο θα ήταν να μην μου κάνει κρατήσεις, να φροντίζω εγώ για την περίθαλψή μου και να μην πάρω σύνταξη όταν έρθει η ώρα.talaipwros έγραψε: 04 Ιαν 2023, 14:29
Τί, δεν σου δινει το κρατος παραπανω απο οσα πληρωνεις με αμεσους φόρους; προφανως αστειευεσαι
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Ο λαγός της ΝΔ προλογίζει την κατάργηση των εισητηρίων κοινωνικού τουρισμού που δίνονται στους ανέργους.
Καλά θα πάει αυτό.
Καλά θα πάει αυτό.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Περίπου. Μετά την πρώτη κρίση που έπιασαν πατο οι μισθοί μας.talaipwros έγραψε: 04 Ιαν 2023, 14:33Juno έγραψε: 04 Ιαν 2023, 14:31Έχει μεγάλο κόστος για εμένα.talaipwros έγραψε: 04 Ιαν 2023, 14:27
Reasonable and proportional ειναι η μαγικη φράση.
Το να παει ο αλλος λιγες μερες το χρονο κοινωνικο τουρισμό εχει μικρο κοστος, πολυ μικρότερο απο κατι υπερογκα εφάπαξ που μασουλανε διάφοροι
Με τη διαφορά των μεικτών από τα καθαρά που παίρνω, βγάζει τον μήνα της ολόκληρη οικογένεια! Μου αρπάζουν τα μισά για να πηγαίνει διακοπές ο άνεργος που δεν πάει στα χωράφια ούτε στην οικοδομή για να μην του χαλάσει το μανικιούρ.
Εχεις 50% κρατήσεις μισθου;
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι κάποιοι νομίζουν ότι τα χρήματα που παίρνει το κράτος από τους φόρους είναι δικά τους χρήματα.. 
Γιατί να μην δώσουμε και δωροκάρτες για ψώνια, κοκτέιλ, ένα ωραίο καλάθι με κρασιά τις γιορτές, καλά πλυμμένο κοκορέτσι το Πάσχα κτλ;zteo έγραψε: 04 Ιαν 2023, 14:36 Ο λαγός της ΝΔ προλογίζει την κατάργηση των εισητηρίων κοινωνικού τουρισμού που δίνονται στους ανέργους.
Καλά θα πάει αυτό.
Να μην ψάξουν ποτέ για δουλειά.
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Ο Τζημερος ειναι αντιπαθητικός τελειως και δεν εμπνέει για τίποτα. Και αλήθειες να λες δεν γινεσαι με τέτοια προσωπικότητα αρχηγος κόμματος, για αυτό δεν πρόκειται να μπει στη Βουλή ως μίζερος που είναι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αλιόσα την 04 Ιαν 2023, 14:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
stergiosbik
Κι εμείς σ έχουμε γραμμένο στ' αρχιδια μας.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 04 Ιαν 2023, 14:25 Εγώ πάντως σαν απόστρατος συνταξιούχος με πολύ καλή σύνταξη, κάνω όλον τον χρόνο διακοπές με τα χρήματα των ελλήνων φορολογούμενων !!!![]()
-
talaipwros
Παραξενο,Juno έγραψε: 04 Ιαν 2023, 14:37Περίπου. Μετά την πρώτη κρίση που έπιασαν πατο οι μισθοί μας.talaipwros έγραψε: 04 Ιαν 2023, 14:33Juno έγραψε: 04 Ιαν 2023, 14:31
Έχει μεγάλο κόστος για εμένα.
Με τη διαφορά των μεικτών από τα καθαρά που παίρνω, βγάζει τον μήνα της ολόκληρη οικογένεια! Μου αρπάζουν τα μισά για να πηγαίνει διακοπές ο άνεργος που δεν πάει στα χωράφια ούτε στην οικοδομή για να μην του χαλάσει το μανικιούρ.
Εχεις 50% κρατήσεις μισθου;
https://aftertax.gr/
Εδω για 10.000 το χρονο λεγει μονο 14% κρατησεις ( εφορια και ικα)
Σημασια έχει ότι τρωγω τα χρήματα των ελλήνων φορολογούμενωνstergiosbik έγραψε: 04 Ιαν 2023, 14:44Κι εμείς σ έχουμε γραμμένο στ' αρχιδια μας.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 04 Ιαν 2023, 14:25 Εγώ πάντως σαν απόστρατος συνταξιούχος με πολύ καλή σύνταξη, κάνω όλον τον χρόνο διακοπές με τα χρήματα των ελλήνων φορολογούμενων !!!![]()
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Να βγαίνει τα καλοκαίρια στις παραλίες η δημοτική αστυνομία και να γράφει οποιον άνεργο κάνει διακοπές!
Τελικά πόσες μαλακίες μπορεί να πει ένας άνθρωπος μέχρι να φύγει από τον κόσμο? Εκατοντάδες χιλιάδες ή εκατομμύρια?
Τελικά πόσες μαλακίες μπορεί να πει ένας άνθρωπος μέχρι να φύγει από τον κόσμο? Εκατοντάδες χιλιάδες ή εκατομμύρια?
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Eχει πάθει μαλάκυνση επειδή δεν μπορεί να μπει στη Βουλή.lonelyrider έγραψε: 04 Ιαν 2023, 14:51 Να βγαίνει τα καλοκαίρια στις παραλίες η δημοτική αστυνομία και να γράφει οποιον άνεργο κάνει διακοπές!
-
independent44
- Phorum.gr user: independent_44
Βλέπει ότι είναι βιδωμένος στο 1% ενώ ο Κασιδιάρης που είναι λαϊκός τύπος πλησιάζει το 5% και τον έπιασε ο Πορτοσαλισμός
ΔΥ δεν είσαι? Με την ίδια λογική εγώ ως φτωχός Ελεύθερος Επαγγελματίας πληρώνω φόρους για να αμοίβεστε εσείς καλύτερα από μένα,Juno έγραψε: 04 Ιαν 2023, 14:31Έχει μεγάλο κόστος για εμένα.talaipwros έγραψε: 04 Ιαν 2023, 14:27Reasonable and proportional ειναι η μαγικη φράση.Unique έγραψε: 04 Ιαν 2023, 14:26
Και πως ακριβως οριζεται η "λελογισμενη κοινωνικη πολιτικη"? Με τα χιλιομετρα, με το κοστος, με τη διαρκεια?
Το να παει ο αλλος λιγες μερες το χρονο κοινωνικο τουρισμό εχει μικρο κοστος, πολυ μικρότερο απο κατι υπερογκα εφάπαξ που μασουλανε διάφοροι
Τώρα ανακάλυψες ότι υπάρχει κοινωνικός τουρισμός. Μάλλον πρέπει να βγαίνεις ποιο συχνά από το άβατο του Κολωνακίου.Juno έγραψε: 04 Ιαν 2023, 14:39Γιατί να μην δώσουμε και δωροκάρτες για ψώνια, κοκτέιλ, ένα ωραίο καλάθι με κρασιά τις γιορτές, καλά πλυμμένο κοκορέτσι το Πάσχα κτλ;zteo έγραψε: 04 Ιαν 2023, 14:36 Ο λαγός της ΝΔ προλογίζει την κατάργηση των εισητηρίων κοινωνικού τουρισμού που δίνονται στους ανέργους.
Καλά θα πάει αυτό.
Να μην ψάξουν ποτέ για δουλειά.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις