Διαδρομή: esoterica- mavro -phorum - free ( Es Pagan)- elefthero - phorum.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πόσα χρόνια γράφετε στο φόρουμ (όχι απαραίτητα συνεχόμενα);
Re: Πόσα χρόνια γράφετε στο φόρουμ (όχι απαραίτητα συνεχόμενα);
Kι εγώ πάνω από 15 .
Όχι. Λείπουν πολλοί που απλά σταμάτησαν να μπαίνουν πριν ακόμα κλείσει το παλιό. Τεσπα μεγάλη συζήτηση.stavmanr έγραψε: 03 Ιαν 2023, 22:03Λείπουν αυτοί που πέθαναν κι αυτοί που δεν άντεξαν το "καλό χιούμορ" των φορουμιτών που έμειναν, Νάιδα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Πρεζοτέρικα ειχα αρχισει και εγω! Μαύρο θυμαμαι ηταν Αριστος/Γαλή σίγουρα, το εμαθα απο το πχωρουμ και μπηκα να διαβασω, δεν γραφτηκαΣτύγιος έγραψε: 03 Ιαν 2023, 22:20 Kι εγώ πάνω από 15 .![]()
Παγανιστήριο και κωλντρονάδικο είχε γραφτεί και στα δυο!
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
εννοείται.φύγαν τα αστέρια και μείναμε με τους μπουάδες
Πω ρε μαλάκα ,σαν τους γέρους στο Μάπετ σώου έχουμε καταλήξει.Yochanan έγραψε: 03 Ιαν 2023, 22:22Πρεζοτέρικα ειχα αρχισει και εγω! Μαύρο θυμαμαι ηταν Αριστος/Γαλή σίγουρα, το εμαθα απο το πχωρουμ και μπηκα να διαβασω, δεν γραφτηκαΣτύγιος έγραψε: 03 Ιαν 2023, 22:20 Kι εγώ πάνω από 15 .![]()

Γράφτηκα τον Σεπτέμβριο, 24, του 2004. Γράφω από τότε.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
Αχ βαχ ωραίες εκπομπές έκανα τότε!Naida έγραψε: 03 Ιαν 2023, 21:58Ε άλλες εποχές τότε, άλλα τα μέλη. Λείπουν πολλοί. Ήταν εποχή που είχαμε και το ράδιο, τσατ.
-
talaipwros
εννοειται.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 03 Ιαν 2023, 21:39ναι, κάπου εκεί, είμαι στο μεταίχμιο με μετέωρο βήμα, δεν θυμάμαι ακριβώς.dotcom έγραψε: 03 Ιαν 2023, 21:37ήσουν σίγουρα στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ το 2009 άρα 14 σίγουρα, κρατάω και μια πισινή για τις εσοκωμματικές του 2007
πάντως στο βαθμό που είναι αντιπροσωπευτικά τα στατς του δημοψιψίσματος, δεν μπαίνει νέο αίμα ούτε με δεσμευτική απόφαση του συμβουλίου ασφαλείας του οεε
Η αιμοδοσια σταματησε οταν η διαχειριση του προηγουμενη μετα απο καποιες μηνυσεις εκανε μεγαλο μερος του οριτζιναλ πχορουμ αορατο σε επισκεπτες.
Αν σκεφτεις και ποσοι εφυγαν με την καταστροφη και διαφορους αλλους λογους που για λογους ευγενειας δεν θα τονισω, προφανως και μενουμε οσοι μενουμε τελος παντων λογω sunk cost fallacy
Εμένα με συμπαθούσε και με το κουσούρι μου.Yochanan έγραψε: 03 Ιαν 2023, 22:20Τον σνούπυ τον αγαπούσα κι εγώ. Να είναι καλά τωρα. Στο τέλος με αντιπάθησε γιατι εκανα εθνογκαγκά στροφήΠροσωπικα ευελπιστώ σε επιστροφή μαξουλινιου
Η ελπίδα είναι παγίδα.
πράκτορες του πουτν και του ερντογάν;talaipwros έγραψε: 03 Ιαν 2023, 22:52 και διαφορους αλλους λογους που για λογους ευγενειας δεν θα τονισω
Μα αυτό είναι το ωραίο ρε συ.Στύγιος έγραψε: 03 Ιαν 2023, 22:31Πω ρε μαλάκα ,σαν τους γέρους στο Μάπετ σώου έχουμε καταλήξει.Yochanan έγραψε: 03 Ιαν 2023, 22:22Πρεζοτέρικα ειχα αρχισει και εγω! Μαύρο θυμαμαι ηταν Αριστος/Γαλή σίγουρα, το εμαθα απο το πχωρουμ και μπηκα να διαβασω, δεν γραφτηκαΣτύγιος έγραψε: 03 Ιαν 2023, 22:20 Kι εγώ πάνω από 15 .![]()
Παγανιστήριο και κωλντρονάδικο είχε γραφτεί και στα δυο!![]()
![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- hellegennes
Μαλάκα, σταμάτα να γράφεις σαν πιωμένος. Βαριέμαι.stavmanr έγραψε: 03 Ιαν 2023, 21:21Το πάρτι ήταν και είναι άψυχο.hellegennes έγραψε: 03 Ιαν 2023, 21:18Η ψυχή του πάρτι είσαι.stavmanr έγραψε: 03 Ιαν 2023, 21:16 Στην πραγματικότητα, αυτό που όλοι βιώσαμε κι ως "χαβαλέ" στο παλιό, ήταν απλά μία λεκτική βία από συγκεκριμένες ομάδες προς μεμονωμένους χρήστες.
Καταρχήν, άνθρωποι που κάνουν πάρτι με ποσταρίσματα στο φόρουμ πιθανότατα χρειάζονται βοήθεια.
Φαντάζεσαι το παιδί σου να σου λέει "μπαμπά, φέτος για πάρτι γενεθλίων έχω κανονίσει στο φόρουμ τζι αρ";
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Η δική μου διαδρομή ήταν μαύρο, υσεε, πχόρουμ και σε κάποια φάση που είχε πέσει μπήκα στο λέφτερο αλλά το' κοψα γρήγορα γιατί ήταν πολύ κουραστικό.Yochanan έγραψε: 03 Ιαν 2023, 22:22Πρεζοτέρικα ειχα αρχισει και εγω! Μαύρο θυμαμαι ηταν Αριστος/Γαλή σίγουρα, το εμαθα απο το πχωρουμ και μπηκα να διαβασω, δεν γραφτηκαΣτύγιος έγραψε: 03 Ιαν 2023, 22:20 Kι εγώ πάνω από 15 .![]()
Στο υσεε με το που έμπαινα έτρωγα μπαν, τέρμα αστείοι τύποι οι ύπατοι, πέραν ελάχιστων εξαιρέσεων. Κάτι σαν το λέφτερο στο πιο επικό. Το εννοώ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 03 Ιαν 2023, 23:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- hellegennes
Ο φαγανός έγραφε στο Cosmo.Cecily Anne έγραψε: 03 Ιαν 2023, 21:56Ο μόνος που έφερνε γυναίκες ήταν ο Έκτορας. Αλλά τα'φτιαχνε με όλες, μαλλιοτραβιόντουσαν και φεύγανε.Yochanan έγραψε: 03 Ιαν 2023, 21:55Eγώ θυμάμαι την καταδρομική επιχείρηση που είχε κάνει ο foscilis να φέρει κομενάκια από το Cosmoforum. Νομίζω ήρθε μια κοπελιά αλλά δεν μακροημέρευσε.Imperium έγραψε: 03 Ιαν 2023, 21:50
Καθόλου!
Δεν έχουν δόντια πια οι δεσμευτικές αποφάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας.![]()
Παίζει σε έναν βαθμό και selection bias στην ψηφοφορία. Αλλά γενικά δύσκολα γράφουν σε φόρουμ οι νεότεροι.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 03 Ιαν 2023, 21:39 πάντως στο βαθμό που είναι αντιπροσωπευτικά τα στατς του δημοψιψίσματος, δεν μπαίνει νέο αίμα ούτε με δεσμευτική απόφαση του συμβουλίου ασφαλείας του οεε
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ωραίες ιστορίες θυμάστε εσείς οι παλιοί χρήστες του πχωρουμ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 129 Απαντήσεις
- 3324 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Cecily Anne
-
- 138 Απαντήσεις