stavmanr έγραψε: 30 Δεκ 2022, 09:57
ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Δεκ 2022, 09:46
stavmanr έγραψε: 30 Δεκ 2022, 09:39
Ο Μπουμπούκος με την ιστορική κωλοτούμπα κατά τη μεταγραφή έχει ανοίξει το δρόμο της μετάνοιας κατά την αλλαγή στάσης στα πολιτικά.
Στο σπίτι του Μπουμπούκου δεν μιλάνε για μπουμπουκιές.
Εντάξει τώρα, μετά την ιστορική κωλοτούμπα του Αλέξη, ο Μπουμπούκος δεν παίρνει ούτε χάλκινο.
Πρόσεξε τώρα τη διαφορά:
- μετά την "κωλοτούμπα", ο Αλέξης ξανακέρδισε τις εκλογές. Δεν έκανε την "κωλοτούμπα"
για να κερδίσει τις εκλογές
- πριν την "κωλοτούμπα" ο Μπουμπούκος ήταν ένα τίποτα σε ένα τηλεοπτικό κανάλι. Μετά την κωλοτούμπα έγινε υπουργός στην κυβέρνηση που έβριζε.
Διαπιστώνεις μία ποιοτική διαφορά κωλοτούμπας;
Εγώ έχω άλλη άποψη για την
κωλοτουμπα του Αλέξη.
Θεωρούσα τόσο δεδομένο ότι δεν πρόκειται να κάνουν τίποτα από όσα έλεγαν προεκλογικά το 14, περί
μάχης με τους Ευρωπαίους και περί νταουλιων και άλλων οργάνων, οπότε το πρώτο εξάμηνο της διακυβέρνησης σύριζα το είδα ως μια ανόητη, άχρηστη, επικίνδυνη στάση, αλλά τουλάχιστον μία απόπειρα να τηρήσουν την δέσμευση τους.
Θα προτιμούσα να ήταν εξαρχής λιγότερο αφελείς και περισσότερο κυνικοί; Ναι, χωρίς συζήτηση
Θα προτιμούσα να είχε η αριστερά μια σοβαρή ανάγνωση των συνθηκών και να μη λέει ανοησίες; Ασφαλώς
Αλλά εγώ περίμενα κωλοτουμπα τρεις μέρες μετά τις εκλογές, όχι μετά από έξι μήνες.
Άξιζε τίποτα από όλα αυτά τον κόπο; Επί της ουσίας όχι
Γιατί και χάιδεψε τα αυτιά των ψηφοφόρων με μεγαλοστομίες και ανοησίες και πήγε στη μάχη χωρίς κανένα όπλο και μάζεψαν τα μούτρα τους από το πάτωμα.
Απλως επισημαίνω ότι η κυνική κωλοτουμπα του Άδωνι (πάω όπου έχει εξουσία) μου φαίνεται πιο απεχθής από την (πιο επικίνδυνη, ομολογουμένως) αφέλεια του σύριζα.