!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αναζητείται παντρεμένη ή χωρισμένη από 40 μέχρι 46 ετών για ερωτικές στιγμές...

Διαφημίσεις ιστοσελίδων, αγγελίες: αναζήτηση - προσφορά.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Re: Αναζητείται παντρεμένη ή χωρισμένη από 40 μέχρι 46 ετών για ερωτικές στιγμές...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

ειναι η υπεργαμικη γυναικεια φυση φιλοι μου

δεν επεκτεινομαι περαιτερω γιατι θα επεμβουν αλλες δυναμεις

στην μεγαλυτερη ψευδαισθηση να θυμαστε ζουν οι παραδοσιοκρατες δεξιοι/ακροδεξιοι :g030:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
panos291

Re: Αναζητείται παντρεμένη ή χωρισμένη από 40 μέχρι 46 ετών για ερωτικές στιγμές...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

Ρε σεις αν θελετε μονο να γαμησετε, μπορείτε να το κανετε με κάποια οποιασδήποτε ηλικίας.
Τι ειναι αυτα τα παλαβα πως ντε και καλα πρέπει να είναι πανω απο τα 40? Αμα είναι 25 δηλαδη τι θα γίνει, θα σας παντρευτεί με το ζορι?
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Namrail έγραψε: 11 Οκτ 2018, 22:45 Λοιπόν, μιας και το ζήτημα αφορά το ηλικιακό όριο που έχει θέσει το νήμα, να καταθέσω και εγώ πρόσφατη εμπΥρία. Υπάρχει ένα ωραίο μιλφάκι πέριξ του χώρου στον οποίο κινούμαι, το οποίο έχει απίστευτο σώμα και κάποτε όμορφο, αλλά τώρα ψιλο-ταλαιπωρημένο προσωπάκι.Κάπου στα 43-44 είναι. Η πρώτη μου εντύπωση από τις αρχικές (και τυπικές) επαφές ήταν πως είναι αγάμητη. Δεν ξέρω πως μου έκατσε αυτή η εντύπωση (ενώ δεν είχα στοιχεία για να τη στηρίξω ούτε έδωσε κανένα δικαίωμα, απεναντίας) αλλά αργότερα έμαθα ότι ισχύει.

Η τύπισσα, ενώ εμφανώς έχει ακόμα και σήμερα τα προσόντα (σαν πακέτο) να βρει μια σχέση (και πολύ άνετα), δυσκολεύεται λόγω φυσικής συστολής και εσωστρέφειας. Έχει καταντήσει κοσμοκαλόγερος, την πήρε η μπάλα και αντί να κοιτάξει να φτιάξει τη ζωή της, έχει πάρει υπό την προστασία της τα αδέρφια της και κατάντησε γεροντοκόρη.

Εγώ σαν πλάκα περισσότερο έκανα λίγο κόρτε (για να κόψω αντιδράσεις) και η τύπισσα ανταποκρίθηκε σε χρόνο ντε τε.

Υπό κσ έμπαινα άνετα αλλά το θέμα μου είναι, πως έχοντας τσεκάρει το γενικό της backround, μου φαίνεται πολύ δύσκολο να δεχτεί χαλαρά πράγματα χωρίς άλλους πιο σοβαρούς σκοπούς (ακόμα και αν είναι αγάμητη). Γι αυτό και είμαι μετέωρος ακόμα, δεν ξέρω πως να προχωρήσω.
Προχωράς ελευθερα - δεν εχει σημασία τι θελει η τι περιμένει η τι εχει συνηθίσει - η τι θεωρεί σωστό η δεδομένο .
Ν α της πουλήσεις φυκια το αποκλείω οπότε δεν εχεις καμια ευθύνη αν η αλλη προχωρήσει και εχει καποια πράγματα σιγουρα.

Σημ .
Ευτυχώς ετσι σκέπτονται(οτι ολα θα ακολουθήσουν το καθιερωμένο προτυπο ) και παραλείπουν να διερευνήσουν - και οταν πεί αλλιως τα περίμενα απαντας '' σου ειπα κάτι τετοιο ;''
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
LEONAS
Phorum.gr user: ΧΟΥΚ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από LEONAS »

Πάνας έγραψε: 11 Οκτ 2018, 22:53
Υδράργυρος έγραψε: 11 Οκτ 2018, 22:44
Πάνας έγραψε: 11 Οκτ 2018, 22:29 Η μπατζανάκενα μου είχε σοβαρό πρόβλημα με τον άντρα της. Είχε έρθει μια μέρα στο σπίτι και γκρίνιαζε στην αδερφή του.

-Δεν μπορώ άλλο... ξυπνάει με πηδάει, έρχεται από την δουλειά με πηδάει, το βράδυ πριν κοιμηθεί με πηδάει...δεν αντέχω άλλο νοιώθω σαν κότα.

Η πλάκα είναι ότι τότε που τα έλεγε ήταν παντρεμένοι 7 χρόνια και είχαν 2 παιδιά. Αλήθεια λέω, δεν τρολλάρω... ο μπατζανάκης μου είχε και καυλόσπυρα 30 χρονών, Αυτό μου αρκούσε για να την πιστέψω.
:smt005: αυτα ειναι
Το συμπέρασμα μου είναι ότι με τίποτα τελικά δεν είναι ικανοποιημένες, δεν τις πηδάς γκρινιάζουν, τις πηδάς πάλι γκρινιάζουν. Αλλού θα πρέπει να επικεντρωθούμε.

Μήπως να πέφτει και καμία σφαλιάρα;
Πέσιμο ή χεσιμο; :p2:
Άβαταρ μέλους
Βινόσαυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βινόσαυρος »

Πάνας έγραψε: 11 Οκτ 2018, 22:53
Υδράργυρος έγραψε: 11 Οκτ 2018, 22:44
Πάνας έγραψε: 11 Οκτ 2018, 22:29 Η μπατζανάκενα μου είχε σοβαρό πρόβλημα με τον άντρα της. Είχε έρθει μια μέρα στο σπίτι και γκρίνιαζε στην αδερφή του.

-Δεν μπορώ άλλο... ξυπνάει με πηδάει, έρχεται από την δουλειά με πηδάει, το βράδυ πριν κοιμηθεί με πηδάει...δεν αντέχω άλλο νοιώθω σαν κότα.

Η πλάκα είναι ότι τότε που τα έλεγε ήταν παντρεμένοι 7 χρόνια και είχαν 2 παιδιά. Αλήθεια λέω, δεν τρολλάρω... ο μπατζανάκης μου είχε και καυλόσπυρα 30 χρονών, Αυτό μου αρκούσε για να την πιστέψω.
:smt005: αυτα ειναι
Το συμπέρασμα μου είναι ότι με τίποτα τελικά δεν είναι ικανοποιημένες, δεν τις πηδάς γκρινιάζουν, τις πηδάς πάλι γκρινιάζουν. Αλλού θα πρέπει να επικεντρωθούμε.
η ποσότητα είναι ανάλογη με την ποιότητα
πηδας καλά; θα θέλει περισσότερο
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

LEONAS έγραψε: 11 Οκτ 2018, 23:02 Μήπως να πέφτει και καμία σφαλιάρα;
Όχι ρε φιλαράκι, προχθές το συζήταγα... όχι.
the end
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

ειδικα εκει με την πορσε κοιταξε υφακι και μπουρδουκλωμα στην γλωσσα :smt005: :lol:

τοσο προβλεψιμες ρε γμτ :smt005:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
LEONAS
Phorum.gr user: ΧΟΥΚ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από LEONAS »

Πάνας έγραψε: 11 Οκτ 2018, 23:04

Γιατι όχι;
Πέσιμο ή χεσιμο; :p2:
Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail »

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 11 Οκτ 2018, 22:51 βλεπω ο Ναμ μας ριχνει ενα βλεφαρο :smt047
Όχι απλώς ένα βλέφαρο, έχω δει πολλά βιντεάκια από τη σέκτα σου, ελλ και ξένα.

Και έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι οι 99 στους 100 που ασπάζονται τον mgtow-ισμό, αν όχι παραπάνω, είναι απλά τύποι που δεν μπορούν να σταυρώσουν γκόμενα ούτε με αίτηση και γι αυτό το έχουν γυρίσει ως αντίδραση στον απροκάλυπτο μισογυνισμό, πασπαλισμένο με επιμέρους ηλίθια ιδεολογήματα.

Όταν κάποιος βγάζει τόσο μίσος απέναντι στις γυναίκες, είναι λογικό να υποθέσουμε πως έχει πληγωθεί ανεπανόρθωτα από αυτές και έχει ζήσει την απόρριψη ξανά και ξανά.
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Βινόσαυρος έγραψε: 11 Οκτ 2018, 23:03 η ποσότητα είναι ανάλογη με την ποιότητα
πηδας καλά; θα θέλει περισσότερο
Πόση ποιότητα να είχε αυτό το τρεις κάθε μέρα; Και καλλιτέχνης να είσαι...
the end
Athina__P

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athina__P »

Carreras έγραψε: 11 Οκτ 2018, 23:02

βαλτο στο 12:41

Εικόνα
Αυτή η κοπέλα έγινε ξαφνικά το "γυναικείο φύλο"... :o :o Ε, τι να πω. Ουρά κάνουν τα θηλυκά για τους γιουτιουμπερς. Ε, γιουτιουμπερς που κάνουν καριέρα έτσι θα μαζεύουν αντίστοιχα θηλυκά, απλά είναι τα πράγματα. Και εγώ άντρα που θα κάνει 2-3 φορές την εβδομάδα δεν έχω γνωρίσει! Κάπως από μακριά ξεχωρίζουν... Μακριά και αγαπημένοι, με αυτές που τους φτάνει το 2-3 φορές.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Namrail έγραψε: 11 Οκτ 2018, 23:06
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 11 Οκτ 2018, 22:51 βλεπω ο Ναμ μας ριχνει ενα βλεφαρο :smt047
Όχι απλώς ένα βλέφαρο, έχω δει πολλά βιντεάκια από τη σέκτα σου, ελλ και ξένα.

Και έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι οι 99 στους 100 που ασπάζονται τον mgtow-ισμό, αν όχι παραπάνω, είναι απλά τύποι που δεν μπορούν να σταυρώσουν γκόμενα ούτε με αίτηση και γι αυτό το έχουν γυρίσει ως αντίδραση στον απροκάλυπτο μισογυνισμό, πασπαλισμένο με επιμέρους ηλίθια ιδεολογήματα.

Όταν κάποιος βγάζει τόσο μίσος απέναντι στις γυναίκες, είναι λογικό να υποθέσουμε πως έχει πληγωθεί ανεπανόρθωτα από αυτές και έχει ζήσει την απόρριψη ξανά και ξανά.
σαν τσουναμι απλωνομαστε Ναμ μου,deal with it

ξυπνανε οι δουλοι οπως ξυπνησαν και οι προλεταριοι την δεκαετια το 10 :g030:

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Πάνας

LEONAS έγραψε: 11 Οκτ 2018, 23:05
Πάνας έγραψε: 11 Οκτ 2018, 23:04

Γιατι όχι;
Εντάξει λοιπόν..."no". Το δέχεσαι;
the end
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

γιατι αραγε ο Μιγκ δεν ασχολειται με μικροτερες?

ενα κοινωνιολογικο ερωτημα :smt005: :smt005: :lol: :lol:

μην σας ξεφυγει πουθενα οτι ο Αρχηγος εχει στατους για αυτο που καθονται :smt005: :smt005:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 11 Οκτ 2018, 23:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Αλαιν ντε Μπενουα
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Μικρές αγγελίες & Διαφημίσεις”