!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΕΥΡΩΦΕΝΤΕΡΑΛΙΣΤΙΚΟ SHITPOSTING
- Dwarven Blacksmith
Re: ΕΥΡΩΦΕΝΤΕΡΑΛΙΣΤΙΚΟ SHITPOSTING
Το Κινέζικο μοντέλο δεν έχει λαϊκό έρεισμα στην ευρωπαϊκή πλεμπα, οπότε δεν χρειάζεται ιδιαίτερη αντιπροπαγανδα.
Μια απλή ανακοίνωση αρκεί.
Μια απλή ανακοίνωση αρκεί.
- hellegennes
Αυτή η πολιτική καταδίκη δεν κατάλαβα ποτέ τι σημαίνει. Η καταδίκη είναι κάτι που συνοδεύεται από πηγή. Αν θέλουν ας το πουν «έκφραση θυμού για μερικά δευτερόλεπτα» που είναι μακράν πιο ακριβές.Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Οκτ 2018, 13:23 Είναι λαϊκισμοί γιατί φραστική καταδίκη και έκκληση για έρευνα του θέματος από την ΕΕ υπήρξε. Άρα ζητάς το κάτι περισσότερο που λες, δηλαδή regime change, το οποίο όμως πρέπει να κοστολογηθεί.
Μην παραβλέπεις το whataboutism, είναι ακόμα πιο επικίνδυνο όταν προέρχεται από περσόνες δήθεν υπεράνω υποψίας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Μαυροβασίλης έγραψε: 10 Οκτ 2018, 12:09 τα βρωμερά αρχιδάκια αυτών των καθαρμάτων γλείφει με ζήλο η +Αγία ΕΕ+
Khashoggi case: CCTV disappears from Saudi consulate in Turkey
Top Turkish security officials have concluded that the Saudi dissident Jamal Khashoggi was assassinated in the Saudi Consulate in Istanbul on orders from the highest levels of the royal court, a senior official said Tuesday.
The official described a quick and complex operation in which Mr. Khashoggi was killed within two hours of his arrival at the consulate by a team of Saudi agents, who dismembered his body with a bone saw they brought for the purpose.
Φεντερίκα για λίγο πάψε τα τσιμπούκια στον κραουν πρίνς
Τώρα σίμωσε και κλάψε στου κασόγκι το μητ μινσ(ντ)
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
-
ritzeri
Από το facebook
ΝΕΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΣ
Κάποτε ο πολιτικός φιλελευθερισμός ζητούσε, και ορθότατα, ανοχή στην διαφορετικότητα, τώρα ο ακραίος φιλελευθερισμός στα ΜΜΕ ζητά: αρχικά, αποδοχή της διαφορετικότητας και μετέπειτα, επιδοκιμασία της –ίνα μη είπω επιβράβευση– (λ.χ. υπόθεση Ζακ, απαγόρευση όρου «λαθρομετανάστης» κοκ). Αυτός όμως είναι ξεκάθαρος ολοκληρωτισμός με νέα μορφή, διότι δεν φτάνει μόνο να αποδεχτείς αυτό με το οποίο διαφωνείς, υποχρεώνεσαι και να το επιδοκιμάσεις κιόλας, αλλιώς θα πληρώσεις σημαντικό τίμημα. Αν είσαι δημόσιο πρόσωπο θα εξαφανισθείς από τα ΜΜΕ ή θα βρεθείς μπλεγμένος στα δικαστήρια. Ενώ αν είσαι απλός πολίτης, στην ΕΕ κινδυνεύεις να χάσεις τον λογαριασμό σου στα social media και στην Αμερική ακόμη και την δουλειά σου.
Αυτός ο νέος ολοκληρωτισμός είναι η κύρια αιτία θυμού του κόσμου που πρόκειται οσονούπω να ξεσπάσει σαρώνοντας τα πάντα.
ΝΕΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΣ
Κάποτε ο πολιτικός φιλελευθερισμός ζητούσε, και ορθότατα, ανοχή στην διαφορετικότητα, τώρα ο ακραίος φιλελευθερισμός στα ΜΜΕ ζητά: αρχικά, αποδοχή της διαφορετικότητας και μετέπειτα, επιδοκιμασία της –ίνα μη είπω επιβράβευση– (λ.χ. υπόθεση Ζακ, απαγόρευση όρου «λαθρομετανάστης» κοκ). Αυτός όμως είναι ξεκάθαρος ολοκληρωτισμός με νέα μορφή, διότι δεν φτάνει μόνο να αποδεχτείς αυτό με το οποίο διαφωνείς, υποχρεώνεσαι και να το επιδοκιμάσεις κιόλας, αλλιώς θα πληρώσεις σημαντικό τίμημα. Αν είσαι δημόσιο πρόσωπο θα εξαφανισθείς από τα ΜΜΕ ή θα βρεθείς μπλεγμένος στα δικαστήρια. Ενώ αν είσαι απλός πολίτης, στην ΕΕ κινδυνεύεις να χάσεις τον λογαριασμό σου στα social media και στην Αμερική ακόμη και την δουλειά σου.
Αυτός ο νέος ολοκληρωτισμός είναι η κύρια αιτία θυμού του κόσμου που πρόκειται οσονούπω να ξεσπάσει σαρώνοντας τα πάντα.
- Μαυροβασίλης
δεν είναι να εμπιστεύεσαι κάποιον που αφήνει τις γυναίκες να οδηγούνOrion22 έγραψε: 11 Οκτ 2018, 17:14 Φεντερίκα για λίγο πάψε τα τσιμπούκια στον κραουν πρίνς
Τώρα σίμωσε και κλάψε στου κασόγκι το μητ μινσ(ντ)
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
balls of steel intensifies

- Dwarven Blacksmith
Μεγάλη επιτυχία πάντως που η Φρεντερίκα έχει χαραχθει στη συνείδηση του κόσμου ως human rights heavyweight champion.
Αυτούς ακριβώς τους συνειρμούς θέλουμε να έχει η ΕΕ σε χωροχρονικη ακτίνα 1000 παρσεκ και 1000 ετών.
Αυτούς ακριβώς τους συνειρμούς θέλουμε να έχει η ΕΕ σε χωροχρονικη ακτίνα 1000 παρσεκ και 1000 ετών.
- hellegennes
This makes no sense.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
[EUSSR-Tausendjähriges Reich Intensiviert]
χεβυ***γουέητ τσαμπιον του δικαιώματος του κραουν πρίνς να διαμελίζει με πριόνι αντιφρονούντες, γιατί το να διαλυθεί η εκ των δύο γεννητριων τζιχαντιστών θα είναι κακό για την ανθρωπότητα ξερω γω
***Το να είσαι καμμπάκετ των πετσετοκέφαλων έχει και τα αρνητικά του. βαραίνεις, βαραίνεις πολύ
χεβυ***γουέητ τσαμπιον του δικαιώματος του κραουν πρίνς να διαμελίζει με πριόνι αντιφρονούντες, γιατί το να διαλυθεί η εκ των δύο γεννητριων τζιχαντιστών θα είναι κακό για την ανθρωπότητα ξερω γω
***Το να είσαι καμμπάκετ των πετσετοκέφαλων έχει και τα αρνητικά του. βαραίνεις, βαραίνεις πολύ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Orion22 την 11 Οκτ 2018, 20:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Η διπλωματία και διαπραγμάτευση των διεθνών σχέσεων και ισορροπιών δεν διεξάγεται με όρους συνέλευσης πολυκατοικίας για τα καθυστερημένα κοινόχρησταhellegennes έγραψε: 10 Οκτ 2018, 23:29Αυτή η πολιτική καταδίκη δεν κατάλαβα ποτέ τι σημαίνει. Η καταδίκη είναι κάτι που συνοδεύεται από πηγή. Αν θέλουν ας το πουν «έκφραση θυμού για μερικά δευτερόλεπτα» που είναι μακράν πιο ακριβές.Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Οκτ 2018, 13:23 Είναι λαϊκισμοί γιατί φραστική καταδίκη και έκκληση για έρευνα του θέματος από την ΕΕ υπήρξε. Άρα ζητάς το κάτι περισσότερο που λες, δηλαδή regime change, το οποίο όμως πρέπει να κοστολογηθεί.
Μην παραβλέπεις το whataboutism, είναι ακόμα πιο επικίνδυνο όταν προέρχεται από περσόνες δήθεν υπεράνω υποψίας.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Dwarven Blacksmith
It does in 4D.
Χίλια παρσεκ στο 3D χώρο και χίλια χρόνια στον άξονα του χρόνου.
- hellegennes
Ο χώρος και ο χρόνος είναι ένα. Όταν λες χίλια πάρσεκ, συμπεριλαμβάνεις και την έννοια του χρόνου μέσα. Κατά το ελάχιστο δεν μπορείς να πεις χίλια πάρσεκ και χίλια χρόνια όταν το φως χρειάζεται 3260 χρόνια για να διανύσει 1000 πάρσεκ. Ειδικότερα στην πρόταση που σχημάτισες, αρκεί το «ακτίνα 1000 πάρσεκ» που υποδηλώνει και την τέταρτη διάσταση έτσι κι αλλιώς. Για να έχει νόημα η φράση «ακτίνα 1000 ετών» θα πρέπει να καθορίσεις ταχύτητα και η ταχύτητα που θα καθορίσεις δεν μπορεί να είναι μεγαλύτερη από c.Dwarven Blacksmith έγραψε: 11 Οκτ 2018, 20:00It does in 4D.
Ο νέρντουλας της γειτονιάς σας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Το σχόλιό σου δεν έχει απολύτως καμμία σχέση με το δικό μου. Δεν υπάρχει σημείο τομής. Εγώ λέω ότι η φραστική καταδίκη είναι ένα πράγμα χωρίς κανένα νόημα και καμμιά επίπτωση κι εσύ απαντάς(;) ότι η διπλωματία δεν διεξάγεται με όρους συνέλευσης πολυκατοικίας, πράγμα το οποίο υπονοεί το σχόλιό μου όσο υπονοεί πως οι Αμερικάνοι δεν πήγαν στην Σελήνη.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 11 Οκτ 2018, 20:00Η διπλωματία και διαπραγμάτευση των διεθνών σχέσεων και ισορροπιών δεν διεξάγεται με όρους συνέλευσης πολυκατοικίας για τα καθυστερημένα κοινόχρησταhellegennes έγραψε: 10 Οκτ 2018, 23:29Αυτή η πολιτική καταδίκη δεν κατάλαβα ποτέ τι σημαίνει. Η καταδίκη είναι κάτι που συνοδεύεται από πηγή. Αν θέλουν ας το πουν «έκφραση θυμού για μερικά δευτερόλεπτα» που είναι μακράν πιο ακριβές.Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Οκτ 2018, 13:23 Είναι λαϊκισμοί γιατί φραστική καταδίκη και έκκληση για έρευνα του θέματος από την ΕΕ υπήρξε. Άρα ζητάς το κάτι περισσότερο που λες, δηλαδή regime change, το οποίο όμως πρέπει να κοστολογηθεί.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Dwarven Blacksmith
What? Όχι βέβαια. Δεν δουλεύουν έτσι οι μονάδες μέτρησης.hellegennes έγραψε: 11 Οκτ 2018, 21:19Ο χώρος και ο χρόνος είναι ένα. Όταν λες χίλια πάρσεκ, συμπεριλαμβάνεις και την έννοια του χρόνου μέσα. Κατά το ελάχιστο δεν μπορείς να πεις χίλια πάρσεκ και χίλια χρόνια όταν το φως χρειάζεται 3260 χρόνια για να διανύσει 1000 πάρσεκ. Ειδικότερα στην πρόταση που σχημάτισες, αρκεί το «ακτίνα 1000 πάρσεκ» που υποδηλώνει και την τέταρτη διάσταση έτσι κι αλλιώς. Για να έχει νόημα η φράση «ακτίνα 1000 ετών» θα πρέπει να καθορίσεις ταχύτητα και η ταχύτητα που θα καθορίσεις δεν μπορεί να είναι μεγαλύτερη από c.Dwarven Blacksmith έγραψε: 11 Οκτ 2018, 20:00It does in 4D.
Ο νέρντουλας της γειτονιάς σας.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Γκαβλιάρη ντουάρβεν ψήνεσαι για νταμπλ ντίνερ ντέιτ μογκερίνι - βεστάγκερ;Dwarven Blacksmith έγραψε: 11 Οκτ 2018, 19:22 Μεγάλη επιτυχία πάντως που η Φρεντερίκα έχει χαραχθει στη συνείδηση του κόσμου ως human rights heavyweight champion.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό