μαλλον έχεις πρόβλημα κατανόησης κειμενουGeorge_V έγραψε: 21 Δεκ 2022, 22:28όση ώρα εσύ διασκεδάζεις στην αρένα οι σκλάβοι πίσω στο σπίτι κάνουν όλη τη δουλειά και όταν δεησεις ποτέ να επιστρέψεις θα είναι όλα έτοιμα και θα σε περιμένουν.Αλητάκι88 έγραψε: 21 Δεκ 2022, 22:25ρε φίλε τι μου λες τώρα, έχω ανοιχτα ταυτόχρονα την τηλεόραση το ραδιόφωνο τον υπολογιστή το κινητό και παράλληλα καθαρίζω το σιτάρι που θέλω να κάνω αλεύρι από τα χώματα, πας καλά; ποια αρένα μου λες, ποιο θέατρο και ποια παπαριαGeorge_V έγραψε: 21 Δεκ 2022, 22:14
θέατρο, Ωδειο, αρένα, αγώνες για αρχή καθώς και πολλά άλλα θεάματα.
όσο για τον υπολογιστή... δεν τον χρειάζεσαι γιατί τη δουλειά που κάνει σήμερα ο υπολογιστής την έκαναν ένα κάρο εξειδικευμένοι σκλάβοι η γραφίαδες.
ακόμα και ένα επείγον γράμμα μπορούσε να φτάσει σε χρόνο μηδέν στα άκρα της Αυτοκρατοριας μέσω relay.
και φυσικά δεν είναι ανάγκη να ασχοληθείς με καμία δουλειά. αρκεί να δώσεις εντολές και όλα θα γίνουν.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
οτι πιο ωραιο υπαρχει στην ζωη μας ειναι τελικα οι μηχανες
Re: οτι πιο ωραιο υπαρχει στην ζωη μας ειναι τελικα οι μηχανες
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
βασικά όρεξη για τρολλαρισμα είχα αλλά μου το χάλασε ο χιονης.Αλητάκι88 έγραψε: 21 Δεκ 2022, 22:37μαλλον έχεις πρόβλημα κατανόησης κειμενουGeorge_V έγραψε: 21 Δεκ 2022, 22:28όση ώρα εσύ διασκεδάζεις στην αρένα οι σκλάβοι πίσω στο σπίτι κάνουν όλη τη δουλειά και όταν δεησεις ποτέ να επιστρέψεις θα είναι όλα έτοιμα και θα σε περιμένουν.Αλητάκι88 έγραψε: 21 Δεκ 2022, 22:25
ρε φίλε τι μου λες τώρα, έχω ανοιχτα ταυτόχρονα την τηλεόραση το ραδιόφωνο τον υπολογιστή το κινητό και παράλληλα καθαρίζω το σιτάρι που θέλω να κάνω αλεύρι από τα χώματα, πας καλά; ποια αρένα μου λες, ποιο θέατρο και ποια παπαρια
και φυσικά δεν είναι ανάγκη να ασχοληθείς με καμία δουλειά. αρκεί να δώσεις εντολές και όλα θα γίνουν.
δε βαριέσαι... καλό ήταν όσο κράτησε.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
καλά ρε βιλαμενο, μπήκες στο νήμα μου για να τρολαρεις; εγώ σας εξέφρασα ένα μεγάλο μου φιλοσοφικό στοχασμό και συ με τρολαρεις;;; ου να μου χαθείς από δωGeorge_V έγραψε: 21 Δεκ 2022, 22:39βασικά όρεξη για τρολλαρισμα είχα αλλά μου το χάλασε ο χιονης.Αλητάκι88 έγραψε: 21 Δεκ 2022, 22:37μαλλον έχεις πρόβλημα κατανόησης κειμενουGeorge_V έγραψε: 21 Δεκ 2022, 22:28
όση ώρα εσύ διασκεδάζεις στην αρένα οι σκλάβοι πίσω στο σπίτι κάνουν όλη τη δουλειά και όταν δεησεις ποτέ να επιστρέψεις θα είναι όλα έτοιμα και θα σε περιμένουν.
δε βαριέσαι... καλό ήταν όσο κράτησε.
Που είναι αυτή η πσυχή ρε μλκς;xioni έγραψε: 21 Δεκ 2022, 22:33 Για δέσιμο είσαι. Σε έτσουξε πολύ βλέπω που σε ξεφτίλισα για τον γούντι.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Εδώ που τα λέμε και οι άνθρωποι μηχανές είναι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Στο καλο σεναριο μπαναρισμενος
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
ψ τι έγραψες τώρα αλλά μέσα σε λίγα χρόνια γινόμαστε σαν μπαχαντελες πολύ φτηνιαρης ο κατασκευαστής που μας έφτιαξε
Έτσι ακριβώς. Και τα νοσοκομεία είναι κάτι σαν τα συνεργεία αυτοκινήτων και μηχανών. Απλώς τα μαστόρια δεν δίνουν τον όρκο του Ιπποκράτη.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν τολμάω να ρωτήσω.
.
.
ιου
(απευθυνόμενοι σε γνωστή χρήστρια του πακυ)
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Χαλασμένο καλάσνικοφ είναι.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
το υπονοουμενο σου δενμ αρεσε καθολου...
(απευθυνόμενοι σε γνωστή χρήστρια του πακυ)
Άσχετη, δεν ξες απ' αυτά εσύ.
.
.
ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Δεκ 2022, 00:03Έτσι ακριβώς. Και τα νοσοκομεία είναι κάτι σαν τα συνεργεία αυτοκινήτων και μηχανών. Απλώς τα μαστόρια δεν δίνουν τον όρκο του Ιπποκράτη.![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 92 Απαντήσεις
- 1592 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk
-