Scouser έγραψε: 17 Δεκ 2022, 21:45
Πρετεντέρης έγραψε: 17 Δεκ 2022, 21:42
Scouser έγραψε: 17 Δεκ 2022, 21:41
Για 6 μήνες από το Φλεβάρη. Σου λέει ας κρατήσουμε στοιχειωδως τα προσχήματα, μην το πάμε ακριβώς μέχρι τις εκλογές. Μοσχοβολησε ελλαδιλα πάλι.
Τέσπα, υπάρχει κόσμος που τα έχει όντως ανάγκη αυτά τα λεφτά και η αλήθεια είναι ότι για την ακρίβεια στα τρόφιμα, τα άχρηστα και διεφθαρμένα τομάρια που κυβερνανε έχουν μικρότερη ευθύνη σε σχέση με την ενέργεια. Οποτε εν προκειμένω, ας τους πούμε ένα μπράβο.
Ειδες το φως και συ και θα ψηφισεις Κυριάκο;
Εγω προσωπικα,
μετα το απαρτχάιντ, αν κατέβαινε ο Σατανάς ως αντίπαλος του Κυριακου (τον οποιο ψήφισα το 2019) στις εκλογές, θα έλεγα τουλάχιστον μια καλή κουβέντα για αυτόν. Αλλά σε ο,τι αφορά τα σχόλιά μου, παραμένω πάντοτε αντικειμενικος και
νηφάλιος.
Σε κάθε περίπτωση φίλε μου, έχουμε συνηθίσει όλους εσάς, στις δύσκολες εκλογικές μάχες να μην σας έχουμε μαζί μας.
Το 2012 που η χώρα καιγόταν, πέταγες χαρταετό και ψήφιζες Λεβέντη.
Το 2015 που ερχόταν η λαίλαπα ΣΥΡΙΖΑ έχοντας μάλιστα κάνει χυδαία αντιπολίτευση, ψήφισες πάλι Λεβέντη.
Ψήφισες ΝΔ το 2019 και νόμισες ότι σου χρωστάει το νεοδημοκράτικο σύμπαν. Και τώρα αγνοώντας τα πάντα, μιλάς για Απαρτχάιντ και οτι δε θα σε ενδιέφερε ακόμα και να κυβερνήσει ξανά η πληγή του Φαραώ aka Ζαίοι.
Σε συμπαθώ, το ξέρεις, αλλά μετά τις δεύτερες εκλογές θα σε γλεντάμε όπως τους ζαίους.