ε ναι, δεν εινα και δουλεια του τα αλλα, αλλιως επρεπε να του επιστραφουν τα 30 ευρώ και μετα να παει μεσα που εβαλε βενζίνη σε ανηλικο, χωρίς δίπλωμα και μεθυσμένο.
τεσπα, το εχει αυτο ο σταβμαρ νομίζω, καίει τους συνομιλητές του για καποιο λογο.
ε ναι, δεν εινα και δουλεια του τα αλλα, αλλιως επρεπε να του επιστραφουν τα 30 ευρώ και μετα να παει μεσα που εβαλε βενζίνη σε ανηλικο, χωρίς δίπλωμα και μεθυσμένο.
Βασικά, έκαψε και σένα αλλά μάλλον δεν καταλαβαίνεις γιατί.enaon έγραψε: 16 Δεκ 2022, 17:10ε ναι, δεν εινα και δουλεια του τα αλλα, αλλιως επρεπε να του επιστραφουν τα 30 ευρώ και μετα να παει μεσα που εβαλε βενζίνη σε ανηλικο, χωρίς δίπλωμα και μεθυσμένο.
τεσπα, το εχει αυτο ο σταβμαρ νομίζω, καίει τους συνομιλητές του για καποιο λογο.
να δούμε την διακύμανση της τιμής του σκραπ χαλκού στην ελληνική αγορά την τελευταία βδομάδα και θα καταλάβουμε αν οι γύφτοι ξαναπήγαν για "δουλειά" ή συνεχίζουν την επαναστατική γυμναστικήΓΑΛΗ έγραψε: 16 Δεκ 2022, 17:09 Επ' ευκαιρία, τί τρέχει στα γύφτικα;
Κόπασε ή δυνάμωσε ο αχός των ταραχών;
Ε, όχι δα.
Εμείς ευχαριστούμε για τη δική σου.
panos291 έγραψε: 16 Δεκ 2022, 17:08Για να μην πουμε και το γνωστο ρητο "Η προληψη είναι η καλύτερη θεραπεία"Lord Brum έγραψε: 16 Δεκ 2022, 17:06η μόνη παράβαση που πιστοποίησε ο βενζινάς είναι η κλοπή, τα υπόλοιπα είναι περιγραφή του κλέφτη. Θα μπορούσε ο γύφτος να είναι 18 με δίπλωμα (λέμε τώρα) και να μικροδείχνει, εδώ άλλοι βλέπουν 11 χρονα για 17 χρονα και τα βιάζουνenaon έγραψε: 16 Δεκ 2022, 17:02
εχει καει νομιζω εντελώς, λες οτι ο βενζινάς μπορει να πιστοποιήσει παραβάσεις, ανήλικος, χωρίς δίπλωμα και μεθυσμένος, αλλα θα ηταν ολα οκ αρκει να έδειχνε 30 ευρώ για την βενζίνη, ούτε ο Παπας. Αλλο να μην μας πειράζει που καλα επαθε ο γυφτος, αλλο να λεμε μαλακίες.
το αν είναι μθυσμένος θέλει αλκοτεστ, αν είναι πιωμένος φαίνεται αν τον πλησιάσαεις για να μυρίσεις τα χνώρα του. εν πάει περιπτώσει καλώς τον κυνήγησαν οι αστυνομικοί, κακώς πήγε ο παπαρας να τους εμβολίσει για να ξεφύγει και καλώς του την ανάψανε να σφίξουν οι γυφτικοι κώλοι, γιατί αν περιμένουμε από τη δικαιοσύνη και τις ποινές που τρώνε, καληνύχτα![]()
Μάλλον πλάκωσαν καλικαντζαράκια στο πχόρουμ γιατί είμαι σίγουρη ότι διάβασα αυτό.
Και δεν ήπια τζακ, εκτός αν εννοούσες κάτι άλλο. Για πες.ποιοι εσείς βρε, στον χελη το ειπα, εσυ ας πουμε μια χαρά τα λες για τζακ
Μα ακριβώς γι' αυτό είναι πολύτιμοι παίκτες σαν τον σταβ.enaon έγραψε: 16 Δεκ 2022, 17:26 βρε γαλή, αν εσυ ελεγες μαλακιες δεν θα μου εκανε εντυπωση, αυτό εννοω, στο χελη το ειπα.
Ηθική αυτουργία έχεις εσύ στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεις το διάλογο. Βρίζοντας τους συνομιλητές σου σε κάθε ποστ σου παράγεις ένα τέτοιο τοξικό περιβάλλον που προάγει την τάση παραβίασης των κανονισμών του φόρουμ από όλους.hellegennes έγραψε: 16 Δεκ 2022, 15:12 Δεν καταλαβαίνεις ότι τα λες σε ένα δημόσιο μέσο όπου μπορεί να διαβάσουν τις μαλακίες σου άλλα άτομα και να έχεις ηθική αυτουργία σε ό,τι κάνουν;
πάλι τα ίδια μωρέ; Αφου δεν μπορεις να μην τσακώνεσαι με το σύμπαν και εμενα αυτο δεν με ενθουσιάζει, τι να κανουμε τώρα, σιγά το πρόβλημα κιόλας.
Δεν μπορεί να σκεφτεί τόσο σύνθετα.vagabondo έγραψε: 16 Δεκ 2022, 16:53Τι θα πει διαστρεβλώνει; Η νομοθεσία υπάρχει αναρτημένη, όποιος θέλει την βλέπει.hellegennes έγραψε: 16 Δεκ 2022, 16:34 Κοίτα, είμαι 100% υπέρ του να ξεφτιλίζεται όσο θέλει κάποιος δημόσια. Αλλά δεν ανέχομαι να διαστρεβλώνει κάποιος την νομοθεσία σε ένα δημόσιο μέσο που μπορεί να διαβάσει ο οποιοσδήποτε. Δεν είναι καθόλου αστείο, είναι επικίνδυνο.