Αν δε διαβάζει πχώρουμ ο δεξιεξτρέμ, τότε ποιος διαβάζει;vantono έγραψε: 12 Δεκ 2022, 11:28Τη σύγκριση Μεσι-Μοντριτς την εκανα και εγώ σε προηγουμενες σελιδες.sharp έγραψε: 12 Δεκ 2022, 11:15https://dexiextrem.blogspot.com/2022/12 ... t_346.htmlΓιαυτό είναι άμπαλος ποδοσφαιρικός χωριάτης
![]()
![]()
Ελπιζω να μη διαβαζει πχορουμ αυτος ο ντεκσιεξτρεμ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
FIFA WORLD CUP - Qatar 2022
Re: FIFA WORLD CUP - Qatar 2022
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Στο μεταξύ έχει δώσει ρέστα ο Καστίγιο, που βρίζει ως άσχετο τον Σάντος, και λέει πως τους μεγάλους παίχτες τους βάζεις ΜΕ ΘΛΑΣΗ μέσα. Το ότι το μυαλό του ήταν το πολύ για παπάκι στο Ίλιον με κινητό στο χέρι χωρίς κράνος το ξέραμε. Το ότι οι βλακείες του εξόργιζαν και τους συμπαίκτες του το ξέραμε. Το ότι βγάζει γλώσσα να χλευάσει έναν κανονικό άνθρωπο του ποδοσφαίρου λέγοντας ηλιθιότητες, το περιμέναμε.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
Έχω πορωθει πολυ με Αργεντινή.
Ανέκαθεν την υποστήριζα (μετά την Ιταλία, οι αγαπημένες μου ομάδες ήταν Βραζιλία και Αργεντινη), αλλά τώρα με αυτη την πωρωμενη σταση που εχουν υιοθετησει, έχω καταφτιαχτει.
Αλητακια, με τατουάζ, μπαλαδοροι της γειτονιάς όλοι.
Πολύ τους γουστάρω.
Ελπίζω να μην μας κάνουν καμία πλάκα οι Κροάτες και ελπίζω να σταματήσει και το Μαρόκο.
Αρκετά έως εδώ.
Θέλω να δούμε τα 2 θηρία να αναμετριουνται στον τελικό.
Ανέκαθεν την υποστήριζα (μετά την Ιταλία, οι αγαπημένες μου ομάδες ήταν Βραζιλία και Αργεντινη), αλλά τώρα με αυτη την πωρωμενη σταση που εχουν υιοθετησει, έχω καταφτιαχτει.
Αλητακια, με τατουάζ, μπαλαδοροι της γειτονιάς όλοι.
Πολύ τους γουστάρω.
Ελπίζω να μην μας κάνουν καμία πλάκα οι Κροάτες και ελπίζω να σταματήσει και το Μαρόκο.
Αρκετά έως εδώ.
Θέλω να δούμε τα 2 θηρία να αναμετριουνται στον τελικό.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Βασικά έπρεπε να λέγεται dexiextremstisanokukuvaunes.sharp έγραψε: 12 Δεκ 2022, 11:15https://dexiextrem.blogspot.com/2022/12 ... t_346.htmlΓιαυτό είναι άμπαλος ποδοσφαιρικός χωριάτης
![]()
Δεξί εξτρεμ παίζει κι ο Γενιάς στο εσωτερικό πρωτάθλημα του φόρουμ.
Κροατία-Μαρόκκο στον τελικό, ματσάρα!
Δεν μπορει το Μαροκο να κερδισει τη Γαλλια.
Ο τελικος θα ειναι Αργεντινη-Γαλλια ή Κροατια-Γαλλια.
Ο τελικος θα ειναι Αργεντινη-Γαλλια ή Κροατια-Γαλλια.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Ο Μόντριτς έπρεπε να παίζει στη Μπαρστελόνα μετά την αποχώρηση Τσάβι.vantono έγραψε: 12 Δεκ 2022, 11:28Τη σύγκριση Μεσι-Μοντριτς την εκανα και εγώ σε προηγουμενες σελιδες.sharp έγραψε: 12 Δεκ 2022, 11:15https://dexiextrem.blogspot.com/2022/12 ... t_346.htmlΓιαυτό είναι άμπαλος ποδοσφαιρικός χωριάτης
![]()
![]()
Ελπιζω να μη διαβαζει πχορουμ αυτος ο ντεκσιεξτρεμ.
Χάσαμε την ευκαιρία να δούμε Μέσσι-Μόντριτς στην ίδια ομάδα.
Σε knock out όλα γίνονται.
Το μίσος για τη μπουμεργιά είναι δυνατότερο απ' τα ασφαλιστικά
~~~~
Μίμα για χρήμα
~~~~
Μίμα για χρήμα
Όταν φτάνουμε σε σημείο οι προκρίσεις των φιναλίστ να κρίνονται στα πέναλτις ή στην τελευταία φάση, καταλαβαίνουμε πόσο μικρές είναι οι διαφορές.
Ο εγκεφαλος μου ειχε διαγραψει αυτες τις εικονες εδω και πολλα χρόνιαOrion22 έγραψε: 11 Δεκ 2022, 22:52 ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ στους panos291 & dajeανοίγετε με δική σας ευθύνη
last warning
ΡΟΜΑνια 1998
![]()
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Που το θυμήθηκες το ομαδικό ντους με οξυζενέ;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Αυτό το είχαν κάνει γιατί το είχαν βάλει στοίχημα ή όρκο,δεν θυμάμαι,αν περνούσαν στα νοκ άουτ.Θυμάμαι που το είχε πει ο εκφωνητής στο προηγούμενο ματς,πριν δηλαδή βάψουν το μαλλί και,το έκανανOrion22 έγραψε: 11 Δεκ 2022, 22:52
bonus ψαχνοντας φωτο του waddle επεσα πάνω σε αυτό το απίστευτο εύρημα το οποίο για κάποιον μηστηριώδη λόγο είχε σβηστεί απ την μνήμη μου
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ στους panos291 & dajeανοίγετε με δική σας ευθύνη
last warning
ΡΟΜΑνια 1998
![]()
εψαχνα την χαίτη του γουοντλ και μου το βγαλε δίπλα
BigChiefWahoo ναι, ένα στοίχημα με τον δικόνε μας τον Ιορντανέσκου ήταν η αφορμή
το αποτέλεσμα βέβαια...
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ που είχαμε με κόπο ξεχάσει
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
- Eθνικοκοινωνιστης
τρωγεται το δευτερο
pics?
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Εμένα μου φαινεται οτι ειναι το ίδιο δάσκαλεEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 13 Δεκ 2022, 10:27τρωγεται το δευτερο
pics?![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 214 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
-