!!! DEVELOPMENT MODE !!!
FIFA WORLD CUP - Qatar 2022
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Re: FIFA WORLD CUP - Qatar 2022
Αυτό το χτύπημα στον αστράγαλο πάντως μέχρι και κόκκινη σήκωνε.
Και τι μου το λες, για να με τρομαξεις?jason0 έγραψε: 26 Νοέμ 2022, 18:59Ο μεγαλυτερος Γάλλος παικτης Αλγερινός ήτανDaje έγραψε: 26 Νοέμ 2022, 18:50 Δεν υπαρχει ομαδα φοβητρο στο παγκοσμιο ποδοσφαιρο τα τελευταια χρονια.
Γενικως, κατι εχει γινει στο ποδοσφαιρο και εχουν φλωρεψει οι παραδοσιακες δυναμεις με αποτελεσμα να ειμαστε αναγκασμενοι να βλεπουμε μαραθωνοδρομους και κριαρια να κυνηγανε την μπαλα.
Ο μεγας Εθνι εχει δωσει ερμηνεια του φαινομενου και το αποδιδει στην πολυτισμικοτητα και στο γεγονος οτι οι παικτες δεν ιδρωνουν πια τη φανελα.
Εγω συμφωνω απολυτα μαζι του και θα προσθεσω οτι το φαινομενο ειναι γενικοτερο και εχει διεισδυσει σε ολους τους τομεις της ζωης μας.
Μπορει ο Μπαλοτελης να ιδρωσει τη φανελα οπως ο Ταρντελης?
Οχι, δεν μπορει.
Οι Γαλλοι σαν μεγεθος στο παγκοσμιο ποδοσφαιρο ειναι οτι ο Απολλων Αθηνων για την ιστορια του Ελληνικου πρωταθληματος.
Ε ρε Εθνι που σας χρειαζεται.....
Αμπαλοι, ανεραστοι, αναγωγοι.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Που το ξέρεις ;
Μπορεί να παίζει 5 Χ 5.
Άρα ζει.
Επιτέλους έβγαλε αυτό το ταγαρι τον Γιακουμακησεν
τι γαμάτη σκηνή, τι γαμάτη!!!
με 'κανε να ψάχνω 15 χρονώ πιτσιρίκι τους στίχους της Μασσαλιωτίδης
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Εύκολα κρατάνε οι Δανοί
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Κλασσικοι Δανοί
Θα φέρουν 0-0, θα νικήσουν και 1-0 την Αυστραλία και θα περασουν στην άλλη φάση με 1-0 τέρματα
Θα φέρουν 0-0, θα νικήσουν και 1-0 την Αυστραλία και θα περασουν στην άλλη φάση με 1-0 τέρματα
Με δύο παγκόσμια και δύο Γιουρο δεν τους λες αμπαλους .Daje έγραψε: 26 Νοέμ 2022, 19:02Και τι μου το λες, για να με τρομαξεις?jason0 έγραψε: 26 Νοέμ 2022, 18:59Ο μεγαλυτερος Γάλλος παικτης Αλγερινός ήτανDaje έγραψε: 26 Νοέμ 2022, 18:50 Δεν υπαρχει ομαδα φοβητρο στο παγκοσμιο ποδοσφαιρο τα τελευταια χρονια.
Γενικως, κατι εχει γινει στο ποδοσφαιρο και εχουν φλωρεψει οι παραδοσιακες δυναμεις με αποτελεσμα να ειμαστε αναγκασμενοι να βλεπουμε μαραθωνοδρομους και κριαρια να κυνηγανε την μπαλα.
Ο μεγας Εθνι εχει δωσει ερμηνεια του φαινομενου και το αποδιδει στην πολυτισμικοτητα και στο γεγονος οτι οι παικτες δεν ιδρωνουν πια τη φανελα.
Εγω συμφωνω απολυτα μαζι του και θα προσθεσω οτι το φαινομενο ειναι γενικοτερο και εχει διεισδυσει σε ολους τους τομεις της ζωης μας.
Μπορει ο Μπαλοτελης να ιδρωσει τη φανελα οπως ο Ταρντελης?
Οχι, δεν μπορει.
Οι Γαλλοι σαν μεγεθος στο παγκοσμιο ποδοσφαιρο ειναι οτι ο Απολλων Αθηνων για την ιστορια του Ελληνικου πρωταθληματος.
Ε ρε Εθνι που σας χρειαζεται.....
Αμπαλοι, ανεραστοι, αναγωγοι.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
κλατς,το φαγαν
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας