Για πριν εκατό χρόνια.Leporello έγραψε: 25 Νοέμ 2022, 15:00Γιά πότε λες ότι δημιούργησαν κράτος από το πουθενά;vagabondo έγραψε: 25 Νοέμ 2022, 14:40Ειδικά όταν το βενζινάδικο αυτό το παρέδωσε η ίδια.Δημοκράτης έγραψε: 25 Νοέμ 2022, 11:23 ή απλως οι Ρώσοι θέλουν να συνεχίσουν να αρμεγουν υην Ουκρανία και την ίδια στιγμή δεν θέλουν ανταγωνιστικο βενζινάδικο στην περιοχή
Δημιουργώ κράτος από το πουθενά και για ευχαριστώ, μου το παίζουν 51 πολιτεία των ΗΠΑ με τα δικά μου εδάφη. Βγαίνει και ο μαλάκας της ιστορίας.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
εξελίξεις στην Ουκρανία
Re: εξελίξεις στην Ουκρανία
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Κύριοι θα αναφέρω κάτι χυδαίο. Ξεκινώ να παίζω το age of empires 4 με τους ρώσους και μου βγάζει πρωτεύουσα το Κίεβο. Αυτό δεν θα περάσει.
Πριν από 100 χρόνια, οι Γερμανοί και οι Αυστριακοί δημιούργησαν την Ουκρανία, όχι οι Ρώσοι. Το 1921 η Ουκρανία προσχώρησε στην ΕΣΣΔ. ποτέ όμως δεν προσαρτήθηκε από την Ρωσία.vagabondo έγραψε: 25 Νοέμ 2022, 15:52Για πριν εκατό χρόνια.Leporello έγραψε: 25 Νοέμ 2022, 15:00Γιά πότε λες ότι δημιούργησαν κράτος από το πουθενά;vagabondo έγραψε: 25 Νοέμ 2022, 14:40 Ειδικά όταν το βενζινάδικο αυτό το παρέδωσε η ίδια.
Δημιουργώ κράτος από το πουθενά και για ευχαριστώ, μου το παίζουν 51 πολιτεία των ΗΠΑ με τα δικά μου εδάφη. Βγαίνει και ο μαλάκας της ιστορίας.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Διάλεξε τους ουκρανούς και 'συ.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 25 Νοέμ 2022, 15:58 Κύριοι θα αναφέρω κάτι χυδαίο. Ξεκινώ να παίζω το age of empires 4 με τους ρώσους και μου βγάζει πρωτεύουσα το Κίεβο. Αυτό δεν θα περάσει.
Occasio facit furem
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Δεν έχει.vagabondo έγραψε: 25 Νοέμ 2022, 16:03Διάλεξε τους ουκρανούς και 'συ.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 25 Νοέμ 2022, 15:58 Κύριοι θα αναφέρω κάτι χυδαίο. Ξεκινώ να παίζω το age of empires 4 με τους ρώσους και μου βγάζει πρωτεύουσα το Κίεβο. Αυτό δεν θα περάσει.![]()
Θα το πω στον Leporello, να τους μαλώσει.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 25 Νοέμ 2022, 16:22Δεν έχει.vagabondo έγραψε: 25 Νοέμ 2022, 16:03Διάλεξε τους ουκρανούς και 'συ.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 25 Νοέμ 2022, 15:58 Κύριοι θα αναφέρω κάτι χυδαίο. Ξεκινώ να παίζω το age of empires 4 με τους ρώσους και μου βγάζει πρωτεύουσα το Κίεβο. Αυτό δεν θα περάσει.![]()
Occasio facit furem
η ΉπαΣτρακαστρουκας έγραψε: 25 Νοέμ 2022, 15:18Αυτο βεβαια ηταν καλο για την ΗΠΑ και για κανενα αλλοΔημοκράτης έγραψε: 25 Νοέμ 2022, 15:13
η ρωσία είχε ήδη εισβάλει και είχε σε κατοχή του 20% της ουκρανίας. Οι Ουκρανοί πολεμάνε για την χώρα τους και καλά κάνουν. Οι ΗΠΑ ευτυχώς που έβαλαν το χεράκι τους και με μικροποσά καταστράφηκε ο στρατός των ρώσσων
της Ήπας
την Ήπα
τού την είπα...
Πληρώνει καλά βλέπω ο Πούτιν. Εγώ θα περιμένω κανένα χρόνο μπας και γίνει έκπτωσηΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 25 Νοέμ 2022, 15:58 Κύριοι θα αναφέρω κάτι χυδαίο. Ξεκινώ να παίζω το age of empires 4 με τους ρώσους και μου βγάζει πρωτεύουσα το Κίεβο. Αυτό δεν θα περάσει.
-
hjshiaqwws
Φάε τώρα τρίωρη ομιλία του Λαβρόφ για τιμωρία, επειδή είσαι ανάγωγος...sharp έγραψε: 25 Νοέμ 2022, 16:29Πληρώνει καλά βλέπω ο Πούτιν. Εγώ θα περιμένω κανένα χρόνο μπας και γίνει έκπτωσηΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 25 Νοέμ 2022, 15:58 Κύριοι θα αναφέρω κάτι χυδαίο. Ξεκινώ να παίζω το age of empires 4 με τους ρώσους και μου βγάζει πρωτεύουσα το Κίεβο. Αυτό δεν θα περάσει.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Να φανταστείς κάθε φορά που είμαι στο τηλέφωνο με ρώσους πράκτορες κάθε τόσο σταματούν την συνομηλία για να αλλάξουν την πλευρά στην κασέτα. Είναι τόσο πίσω οι πούστηδες.sharp έγραψε: 25 Νοέμ 2022, 16:29Πληρώνει καλά βλέπω ο Πούτιν. Εγώ θα περιμένω κανένα χρόνο μπας και γίνει έκπτωσηΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 25 Νοέμ 2022, 15:58 Κύριοι θα αναφέρω κάτι χυδαίο. Ξεκινώ να παίζω το age of empires 4 με τους ρώσους και μου βγάζει πρωτεύουσα το Κίεβο. Αυτό δεν θα περάσει.
Μήπως όμως είσαι εσύ ο πράκτορας; Σε αυτό κάνανε πάντοτε καλή δουλειά οι Ρώσοι. Σού έμαθαν σχεδόν τέλεια τα ελληνικά, αλλά όλο και κάποιο λαθάκι θα σε προδώσει (η ομιλία δεν είναι παράγωγο του μήλου).Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 25 Νοέμ 2022, 16:45Να φανταστείς κάθε φορά που είμαι στο τηλέφωνο με ρώσους πράκτορες κάθε τόσο σταματούν την συνομηλία για να αλλάξουν την πλευρά στην κασέτα. Είναι τόσο πίσω οι πούστηδες.sharp έγραψε: 25 Νοέμ 2022, 16:29Πληρώνει καλά βλέπω ο Πούτιν. Εγώ θα περιμένω κανένα χρόνο μπας και γίνει έκπτωσηΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 25 Νοέμ 2022, 15:58 Κύριοι θα αναφέρω κάτι χυδαίο. Ξεκινώ να παίζω το age of empires 4 με τους ρώσους και μου βγάζει πρωτεύουσα το Κίεβο. Αυτό δεν θα περάσει.
Σιγά τα ωά, 2000+ σελίδες ψεκασμένο σανό έχουμε αντέξει...hjshiaqwws έγραψε: 25 Νοέμ 2022, 16:44Φάε τώρα τρίωρη ομιλία του Λαβρόφ για τιμωρία, επειδή είσαι ανάγωγος...sharp έγραψε: 25 Νοέμ 2022, 16:29Πληρώνει καλά βλέπω ο Πούτιν. Εγώ θα περιμένω κανένα χρόνο μπας και γίνει έκπτωσηΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 25 Νοέμ 2022, 15:58 Κύριοι θα αναφέρω κάτι χυδαίο. Ξεκινώ να παίζω το age of empires 4 με τους ρώσους και μου βγάζει πρωτεύουσα το Κίεβο. Αυτό δεν θα περάσει.
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Παπαριες στον κυβο. Η Ρωσια δεν εχει κανενα προβλημα με τις χωρες που ειπες. Αλλα οταν εσυ ξεκινας τις απειλες και ζητας κυρωσεις και τιναζεις παρανομα αγωγους, ναι θα υπαρξει αντιστοιχη ρητορικη και απο την αλλη πλευρα. Anyway ασε την ψυχωση σου με τον Ρωσο και εξηγησε μας τι κερδιζει η Ουκρανια και η ΕΕ απο τον πολεμο. ΑναμενωΔημοκράτης έγραψε: 25 Νοέμ 2022, 15:30
δεν νομίζω τάκι, ο καγκεμπίτης απειλούσε Πολωνία, Λιθουανία, Φινλανδία. Τώρα δεν μπορεί να το κάνει και μπόνους Σουηδία και Φινλανδία μπήκαν στο ΝΑΤΟ για τα καλά. Ξεφύγαμε από τον κοντό βενζινά μια και καλή
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
-
Η φωνή της Αληθειας
Τι ερώτηση είναι αυτή; Είναι σαν να ρωτάς τι κέρδισε η Πολωνία από το ΒΠΠ.Στρακαστρουκας έγραψε: 25 Νοέμ 2022, 17:02Παπαριες στον κυβο. Η Ρωσια δεν εχει κανενα προβλημα με τις χωρες που ειπες. Αλλα οταν εσυ ξεκινας τις απειλες και ζητας κυρωσεις και τιναζεις παρανομα αγωγους, ναι θα υπαρξει αντιστοιχη ρητορικη και απο την αλλη πλευρα. Anyway ασε την ψυχωση σου με τον Ρωσο και εξηγησε μας τι κερδιζει η Ουκρανια και η ΕΕ απο τον πολεμο. ΑναμενωΔημοκράτης έγραψε: 25 Νοέμ 2022, 15:30
δεν νομίζω τάκι, ο καγκεμπίτης απειλούσε Πολωνία, Λιθουανία, Φινλανδία. Τώρα δεν μπορεί να το κάνει και μπόνους Σουηδία και Φινλανδία μπήκαν στο ΝΑΤΟ για τα καλά. Ξεφύγαμε από τον κοντό βενζινά μια και καλή
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Μαζί θα τα τρώγανε ...τα κοιτάσματα.Στρακαστρουκας έγραψε: 25 Νοέμ 2022, 17:02Παπαριες στον κυβο. Η Ρωσια δεν εχει κανενα προβλημα με τις χωρες που ειπες. Αλλα οταν εσυ ξεκινας τις απειλες και ζητας κυρωσεις και τιναζεις παρανομα αγωγους, ναι θα υπαρξει αντιστοιχη ρητορικη και απο την αλλη πλευρα. Anyway ασε την ψυχωση σου με τον Ρωσο και εξηγησε μας τι κερδιζει η Ουκρανια και η ΕΕ απο τον πολεμο. ΑναμενωΔημοκράτης έγραψε: 25 Νοέμ 2022, 15:30
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1712 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron