taliban έγραψε: 12 Νοέμ 2022, 09:58
Θα κάνουμε Χριστούγεννα χωρίς πουτινιαρη ;
Τι άλλο καλύτερο για τον πλανήτη.
Το ειχα πει για πλακα το καλοκαιρι και ο Χελωνας το εβαλε στην υπογραφη του. Ε ρε γελια
ΧΕΛΩΝΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΔΕΚΣΙΑ ΡΕ ΣΥ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ!!
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Zelda έγραψε: 12 Νοέμ 2022, 02:05
Καλα οι εν Ελλαδι Πουτινικοι ειναι φοβεροι στις προβλεψεις
Δεν πετυχαινουν ελεφαντα στα δυο μετρα
Τι μανια εχουν να παριστανουν το Νικο Χορταρεα αφου δεν το εχουν;
Τα αντιθετα απο αυτα που λενε γινονται στο τελος
Ξεκινησε αρχηγος ο Μαζης τις προβλεψεις την πρωτη μερα του πολεμου και απο τοτε εχουν παρει σειρα ολοι οι Πουτινολατρες
Κρυφές ευχές είναι. Εύχονται να καταστραφεί η Αμερική, να καταστραφεί ο κόσμος από πυρηνικά κλπ.
πατησιωτης έγραψε: 12 Νοέμ 2022, 07:16
Έχει μυστικό δίαυλο επικοινωνίας με τους Ιλλουμινάτι και πληροφορείται έγκαιρα τα σχέδια της Νέας Τάξης.
1) Δεν μπήκε στο γκρουπ των οπαδών του Τραμπ την εποχή που φαινόταν ότι θα έχει δεύτερη θητεία.Ηλθε επιδημία και μαζί ο Μπάιντεν.
2) Έκανε αμέσως λοκντάουν όταν οι άλλοι δίσταζαν.
3) Αγνόησε τις προβλέψεις των στρατηγικών εγκεφάλων Μάζη και Καλεντερίδη για τις εξελίξεις στην Ουκρανία.
Υπήρχε ποτέ περίπτωση να ταχθεί ο Μητσοτάκης με τον Τραμπ; Μην λέμε ότι νάναι. Κόβω το κεφάλι μου ότι η ΝΔ θα προτιμούσε την AOC από τον Τραμπ.
Η ΝΔ του Μητσοτάκη δεν θα μπορούσε να ταχθεί με τον Τραμπ. Του Καραμανλή;
Του Καραμανλή θα το προσπαθούσε αλλά....
Τα βασικά εμπόδια είναι δύο - το ένα είναι η αντίθεση έως ψυχρότητα του Τραμπ και απέναντι στην ΕΕ που είναι θεμέλιο της πολιτικής της ΝΔ όλων των τάσεων και το άλλο ο διαφαινόμενος αμερικανικός απομονωτισμός που δεν συμφέρει την Ελλάδα γενικώς λόγω Τουρκίας.
Κατά τα άλλα στη ρωσοφιλία και στην αντιπολιτική ορθότητα θα συμφωνούσαν.
Το νήμα αυτό, το τι έγραφε το κάθε πεταμένο ψεκιό-πουτλεραριό του κερατά, θα μείνει ως παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές.
ΔΕΝ έχει πλέον πάτο το βαρέλι για την πουτλερία, θα διασυρθεί, θα ταπεινωθεί, θα υποταχθεί, θα σοδομιστεί, θα καταστραφεί.
Εξ αρχής, εδώ λέγαμε το απλό. Δεν τα βάζει σκιτζίδικο βενζινάδικο με την Δύση του υπερπολλαπλασίου ΑΕΠ. Όοοοοχι μας γράφανε, πούτλερ στρονκ! ρούσια στρονκ!
Στα τέσσερα τώρα να ρουφάτε το ουκρανικό καβλί με τις γόβες και όχι πολλά πολλά.
Ο γοβάκιας αποδείχθηκε Αντράκλας με ατσάλινα αρχίδια. Το άλλο το ανθρωπάκι που δήθεν καβάλαγε αρκούδες ούτε να ξεμυτίσει από τα παλάτια του.
Τίποτα δεν αποδείχτηκε, σιγά που έκανε αυτός κουμάντο, διακοσμητικός είναι.
Για την Ρωσία όμως αποδείχτηκε ότι ο φοβερός στρατός της ήταν καθαρά προϊόν μάρκετινγκ. Εμένα ο φόβος μου είναι μην θεωρήσουν κάποιοι εδώ μέσα ότι και της Τουρκίας τέτοιος είναι.
Γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο εχθρός της Ελλάδας είναι η Τουρκία.
Πραγματικά δεν σε καταλαβαίνω, τι θα πει διακοσμητικός; Δεν μπορούσε αν ήθελε να πάει με την Ρωσία; Θα μπορούσε αλλά έκρινε ότι δεν τον συνέφερε, ρίσκαρε να καταληφθεί όλη η χώρα του και αυτός να βρεθεί κάτω από το χώμα. Δηλ. αυτό το κάνει ό,τι τού πουν οι Αμερικάνοι είναι τελείως μαλακία. Από την στιγμή που εκείνος τους επιλέγει ως συμμάχους προφανώς και θα τους συμβουλεύεται και όπως αποδεικνύεται κερδισμένος βγαίνει. Σε αντίθεση μάλιστα με τον παρανοϊκό μποτοξάκια δεν χώνεται στη δουλειά των στρατηγών να δίνει εντολές σε επίπεδο τάγματος. Κάτι παρόμοιο έκανε και ο Χίτλερ btw με αρνητικές συνέπειες για τον στρατό του.
Απέτυχε η ρωσική δοκιμή πυρηνικής τορπίλης «Poseidon» με το υποβρύχιο της «Αποκάλυψης» του Πούτιν - Τι γράφουν τα διεθνή ΜΜΕ
Η Ρωσία προσπάθησε και απέτυχε να δοκιμάσει την πυρηνική τορπίλη «Ποσειδών», σύμφωνα με αμερικανικές πηγές πληροφοριών, σε ένα ακόμα «πλήγμα» στην εικόνα του Βλαντιμίρ Πούτιν.
taliban έγραψε: 12 Νοέμ 2022, 10:45
Πάει και η προφητολαγνεια κουβά από τους χριστιανοταλιμπαν.
Θα μας έσωζε η ρωσική αρκούδα και θα μας παρέδιδε την πόλη.
Τώρα; Ματσούκι στο Μζάκι και αυτό.
Τωρα, εμεις πρεπει να παρουμε το μαθημα μας και να γεμισουμε το Αιγαιο με seadrones. Μικρα, εξοπλισμενα με εκρηκτικα. 1000 κομματια το καθε νησι. Αστακος το Αιγαιο.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Pillars έγραψε: 12 Νοέμ 2022, 09:50
Δεν έχω καμία καμία σχέση με Ρώσους αν και πάντα τους θεωρούσα πολύ ανώτερους σε όλα από τους Ουκρανούς , ενώ μου ακουγόταν τελείως παράλογο ως γελοίο να αποκαλούνται Ουκρανία οι εντελώς Ρώσικες για εμένα περιοχές όπως η Οδησσός η Κριμέα το Ντομπάς το Χάρκοβο κλπ.
Με τον πόλεμο αυτό οι Ουκρανοί κέρδισαν με το σπαθί τους ΝΑΤΟ και με πολύ αίμα, τα ανατολικά τους σύνορα, την Οδυσσό την Χερσώνα το Χάρκοβο που πλέον θα απορωσοποιηθούν πλήρως και χωρίς πολλές αντιδράσεις. Ουαί τοις ηττημένοις.
Ξερεις, εχω γνωρισει αρκετο κοσμο απο Ντονμπας που ηταν Ρωσοφιλοι και μετα το 2014 ηρθαν στην Πολωνια. Ολους οσους ρωτησα γιατι ηρθαν στην Πολωνια (και θελουν να παρουν υπηκοοτητα) και δεν πηγαν στην Ρωσια, δυσκολευτικαν να μου απαντησουν και δε μου εδωσαν κανενα σοβαρο επιχειρημα.
Δεν ειναι λιγο περιεργο?
Υ.Γ. Μιλαω για ηλικιες 25-35 που ηρθαν εδω και ειτε συνεχισαν τις σπουδες τους, ειτε βρηκαν δουλεια. Μια χαρα παιδια ολοι τους BTW.