Ο ΜΑΤ πήρε τη μηχανή, αφοί έκανε τη δουλεία του ή στην πορεία του φάνηκες πέρα των ικανοτήτων του , σου λέει τα λεφτά πίσω.George_V έγραψε: 02 Νοέμ 2022, 11:32 Μου ειχε τυχει παρομοιο περιστατικο οταν δουλευα σε μαγαζι στην Αθηνα αλλα απο την αναποδη.
Ο πελατης (που ηταν και μπατσος ματατζης) μας εφερε αστυνομια γιατι ελεγε οτι τον εξαπατησαμε.
Η ιστορια εν ταχει ειναι η εξης:
Μπαινει ο μπατσος στο μαγαζι (το οτι ηταν μπατσος μας το ειπε ο ιδιος) και ζηταει μια φωτογραφικη μηχανη.
Long story short αγοράζει μια του λεμε πεντε πραγματα για το πως δουλευει και φευγει.
Την αλλη μερα ερχεται εξαγριωμενος στο μαγαζι και μας λεει απατεωνες και πως του πουλησαμε ελατωματικη μηχανη γιατι αυτη τους βγάζει ολους με κοκκινα ματια.
Πολυ ευγενικα του ειπα οτι αυτο ειναι συνηθες οταν φωτογραφιζεις με φλας και για αυτο υπαρχει ειδικη λειτουργια που κοβει τα κοκκινα ματια κτλ. (και μαλιστα του το απεδειξα επι τοπου).
Αυτος τιποτα ηθελε τα λεφτα του πισω γιατι το προιον ηταν ελατωματικο.
Πολυ ευγενικα του λεμε "ναι οκ να σου κανουμε επιστροφη εαν ειναι ελατωματικο αλλα αυτο δεν ειναι ελατωματικο. Δουλευει σωστα"
Αυτος επεμενε οτι ειναι ελατωματικο και οτι ηθελε πισω τα χρηματα και μας ελεγε κλεφτες και απατεωνες.
Ε με αυτη τη τακτικη και γω μουλαρωσα και του ειπα οτι δεν θα κανω επιστροφη για λειτουργικο προιον και καλα θα ηταν να μην μιλαει ετσι στο μαγαζι.
Ε εκει πηρε αναποδες και λεει τωρα θα σου δειξω εγω. Και παιρνει τηλεφωνο λεγοντας "Ναι εδω συναδελφος ταδε απο ΜΑΤ θελω ενα περιπολικο στην οδο......... στο μαγαζι ταδε γιατι υπαρχει αποπειρα εξαπατησης".
Μετα απο λιγο ηρθε το περιπολικο βγαινει ο ενας μπατσος και λεει "τι εγινε συναδελφε?"
Και του λεει αυτος οτι του πουλησαμε ελατωματικο προιον που βγαζει φωτο με κοκκινα ματια, οτι δεν του δινουμε τα λεφτα πισω, οτι ειμαστε απατεωνες και κλεφτες και πως θελει να υποβάλλει μηνυση για απατη και κλοπη.
Και μετα εξηγω και εγω τη δικη μου εκδοχη.
Και του λεει ο αλλος αστυνομος: "Βρε ανθρωπε ολες οι φωτογραφικες το ιδιο κανουν αμα δεν βαλεις την λειτουργια για τα κοκκινα ματια. Δεν το ξερεις? Η φωτογραφικη δεν ειναι ελατωματικη. Και δευτερον αν εχεις θεμα με το μαγαζι και το προιον αυτο ειναι αστικο δεν ειναι ποινικο. Εμας γιατι μας καλεσες? Δεν ξερεις τη διαδικασια?"
Και του λενε αντιο και φευγουν. Και μετα εγω του δινω τη μηχανη και του λεω και εγω αντιο. Εφυγε με την ουρα στα σκέλια.
Αν εξακολουθούσε να την χρειάζεται αφοί δεν πείστηκε για την λειτουργία , θα ζήταγε αντικατάσταση με άλλη.
Πονηρίδης ματατζής.