!!! DEVELOPMENT MODE !!!
εξελίξεις στην Ουκρανία
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
Re: εξελίξεις στην Ουκρανία
Israel to give Ukraine military communication systems
https://m.jpost.com/breaking-news/article-721137
https://m.jpost.com/breaking-news/article-721137
Πού βλέπεις το βύθισμα; Δεν φαντάζομαι να πιστεύεις ότι η φωτο είναι real time.Εμπεδοκλής έγραψε: 01 Νοέμ 2022, 09:55Το αν είναι γεμάτο ή άδειο το βλέπεις από το βύθισμα του πλοίου. Δεν είναι μεγάλο, δεν είναι και τελείως άδειο. Θα έλεγε κανείς ότι είναι μισοφορτωμένο. Ό,τι πρόλαβε φόρτωσε και εγκαταλείπει προς Κωνσταντινούπολη.Bill Hicks έγραψε: 01 Νοέμ 2022, 08:45το «ας βουλιάξουν» το είπα ειρωνικά γιατί λένε ότι δεν μπορούν να εγγυηθούν την ασφάλειά τους ενώ μόνο από αυτούς κινδυνεύουν.Εμπεδοκλής έγραψε: 31 Οκτ 2022, 22:57Δε θέλουν να βουλιάξουν κάποιο. Όπως επίσης δε θέλουν να δυσαρεστήσουν τους εφοπλιστές διαφόρων χωρών. Αντί να διαβάζεις μασημένη τροφή μπες στο marinetraffic. Από το πρωί τα εμπορικά εγκαταλείπουν την περιοχή. Γεμάτα ή άδεια. Κανένα πλοίο δεν έχει προορισμό την Οδησσό. Αντίθετα άνω των 30 πλοίων που ανέμεναν να φορτώσουν έξω από την Οδησσό εγκαταλείπουν την περιοχή προς Κωνσταντινούπολη.Spoiler
το είδα το marine traffic, δεν λέει κάτι, γεμάτα ή άδεια όπως λες. να, και σήμερα έφυγε αυτό από YUZ για IST, λες να είναι άδειο;![]()
![]()
-
Εμπεδοκλής
https://www.public.gr/product/books/gre ... ry/0182237sharp έγραψε: 01 Νοέμ 2022, 12:37Πού βλέπεις το βύθισμα; Δεν φαντάζομαι να πιστεύεις ότι η φωτο είναι real time.Εμπεδοκλής έγραψε: 01 Νοέμ 2022, 09:55Το αν είναι γεμάτο ή άδειο το βλέπεις από το βύθισμα του πλοίου. Δεν είναι μεγάλο, δεν είναι και τελείως άδειο. Θα έλεγε κανείς ότι είναι μισοφορτωμένο. Ό,τι πρόλαβε φόρτωσε και εγκαταλείπει προς Κωνσταντινούπολη.Bill Hicks έγραψε: 01 Νοέμ 2022, 08:45
το «ας βουλιάξουν» το είπα ειρωνικά γιατί λένε ότι δεν μπορούν να εγγυηθούν την ασφάλειά τους ενώ μόνο από αυτούς κινδυνεύουν.
το είδα το marine traffic, δεν λέει κάτι, γεμάτα ή άδεια όπως λες. να, και σήμερα έφυγε αυτό από YUZ για IST, λες να είναι άδειο;![]()
![]()
Μην είσαι γύφτος. Αγόρασε το και μετά μετέφρασε μία μία τις λεξούλες που βλέπεις στην εικόνα.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Μάλλον ο Εμπεδοκλής εννοεί εκείνο το 9 minutes ago. Το λέω και για τους άλλους sharp, extremely sharp εδώ χάμω.
- Bill Hicks
ναι, 90% πρόλαβαν να γεμίσουν κι έφυγαν άρον-άρον.Εμπεδοκλής έγραψε: 01 Νοέμ 2022, 09:55Το αν είναι γεμάτο ή άδειο το βλέπεις από το βύθισμα του πλοίου. Δεν είναι μεγάλο, δεν είναι και τελείως άδειο. Θα έλεγε κανείς ότι είναι μισοφορτωμένο. Ό,τι πρόλαβε φόρτωσε και εγκαταλείπει προς Κωνσταντινούπολη.Bill Hicks έγραψε: 01 Νοέμ 2022, 08:45το «ας βουλιάξουν» το είπα ειρωνικά γιατί λένε ότι δεν μπορούν να εγγυηθούν την ασφάλειά τους ενώ μόνο από αυτούς κινδυνεύουν.Εμπεδοκλής έγραψε: 31 Οκτ 2022, 22:57Δε θέλουν να βουλιάξουν κάποιο. Όπως επίσης δε θέλουν να δυσαρεστήσουν τους εφοπλιστές διαφόρων χωρών. Αντί να διαβάζεις μασημένη τροφή μπες στο marinetraffic. Από το πρωί τα εμπορικά εγκαταλείπουν την περιοχή. Γεμάτα ή άδεια. Κανένα πλοίο δεν έχει προορισμό την Οδησσό. Αντίθετα άνω των 30 πλοίων που ανέμεναν να φορτώσουν έξω από την Οδησσό εγκαταλείπουν την περιοχή προς Κωνσταντινούπολη.Spoiler
![]()

πλάκα-πλάκα μήπως τους ματιάσαμε;
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
Να αγοράσω το καράβι; Είπαμε, το φυσάμε, αλλά όχι και τόσοΕμπεδοκλής έγραψε: 01 Νοέμ 2022, 12:47https://www.public.gr/product/books/gre ... ry/0182237sharp έγραψε: 01 Νοέμ 2022, 12:37Πού βλέπεις το βύθισμα; Δεν φαντάζομαι να πιστεύεις ότι η φωτο είναι real time.Εμπεδοκλής έγραψε: 01 Νοέμ 2022, 09:55
Το αν είναι γεμάτο ή άδειο το βλέπεις από το βύθισμα του πλοίου. Δεν είναι μεγάλο, δεν είναι και τελείως άδειο. Θα έλεγε κανείς ότι είναι μισοφορτωμένο. Ό,τι πρόλαβε φόρτωσε και εγκαταλείπει προς Κωνσταντινούπολη.
Μην είσαι γύφτος. Αγόρασε το και μετά μετέφρασε μία μία τις λεξούλες που βλέπεις στην εικόνα.
-
Εμπεδοκλής
Το λεξικό ρε στούρνε.sharp έγραψε: 01 Νοέμ 2022, 12:54Να αγοράσω το καράβι; Είπαμε, το φυσάμε, αλλά όχι και τόσοΕμπεδοκλής έγραψε: 01 Νοέμ 2022, 12:47https://www.public.gr/product/books/gre ... ry/0182237sharp έγραψε: 01 Νοέμ 2022, 12:37
Πού βλέπεις το βύθισμα; Δεν φαντάζομαι να πιστεύεις ότι η φωτο είναι real time.
Δεν πιστεύω να λες το βύθισμα. Πες μου μόνο ότι εννοείς αυτό, να το βάλω στην υπογραφή μου. 
Εκτός κι αν είσαι ο ιδιοκτήτης του πλοίου και το γνωρίζεις.
-
Εμπεδοκλής
Έβαλες το λεξικό μπροστά και κατάλαβες ότι η εικόνα που έδωσε ο φίλος περιείχε τα στοιχεία που χρειάζονταν ώστε να συμπεράνει κανείς το πόσο φορτωμένο είναι το πλοίο;sharp έγραψε: 01 Νοέμ 2022, 12:59 Δεν πιστεύω να λες το βύθισμα. Πες μου μόνο ότι εννοείς αυτό, να το βάλω στην υπογραφή μου.
Σε επόμενο μάθημα θα μάθουμε πώς αλλάζει το βύθισμα του πλοίου με βάση το φορτίο που μεταφέρει.
Μέχρι τότε συνέχισε να εξασκείσαι στα αγγλικά.
Το μάθημα όμως αναβάλλεται μέχρι να δείτε πλοίο να πλησιάζει την Οδησσό τώρα που η Ρωσία έκοψε τη μεταφορά...
Έγινες και ναυπηγός; Ούτε το εκτόπισμα του πλοίου δεν έχεις. Τα υπόλοιπα ασχολίαστα καθότι ανήκουν στις ρωσοψεκιές (με προβιά ισαποστακισμού)Εμπεδοκλής έγραψε: 01 Νοέμ 2022, 13:06Έβαλες το λεξικό μπροστά και κατάλαβες ότι η εικόνα που έδωσε ο φίλος περιείχε τα στοιχεία που χρειάζονταν ώστε να συμπεράνει κανείς το πόσο φορτωμένο είναι το πλοίο;sharp έγραψε: 01 Νοέμ 2022, 12:59 Δεν πιστεύω να λες το βύθισμα. Πες μου μόνο ότι εννοείς αυτό, να το βάλω στην υπογραφή μου.
Εκτός κι αν είσαι ο ιδιοκτήτης του πλοίου και το γνωρίζεις.![]()
Σε επόμενο μάθημα θα μάθουμε πώς αλλάζει το βύθισμα του πλοίου με βάση το φορτίο που μεταφέρει.
Το μάθημα όμως αναβάλλεται μέχρι να δείτε πλοίο να πλησιάζει την Οδησσό τώρα που η Ρωσία έκοψε τη μεταφορά...![]()
-
Εμπεδοκλής
Είπαμε. Μάθε πρώτα αγγλικά και άλλη φορά θα σου εξηγήσω τα υπόλοιπα. Αλλά να ξεκινήσουμε από τα βασικά. Πάρε μία βαρκούλα από jumbo, βάλε τη σε μία λεκάνη και άρχισε να την φορτώνεις playmobil. Έπειτα γράψε μας τι βλέπεις.sharp έγραψε: 01 Νοέμ 2022, 13:08Έγινες και ναυπηγός; Ούτε το εκτόπισμα του πλοίου δεν έχεις. Τα υπόλοιπα ασχολίαστα καθότι ανήκουν στις ρωσοψεκιές (με προβιά ισαποστακισμού)Εμπεδοκλής έγραψε: 01 Νοέμ 2022, 13:06Έβαλες το λεξικό μπροστά και κατάλαβες ότι η εικόνα που έδωσε ο φίλος περιείχε τα στοιχεία που χρειάζονταν ώστε να συμπεράνει κανείς το πόσο φορτωμένο είναι το πλοίο;sharp έγραψε: 01 Νοέμ 2022, 12:59 Δεν πιστεύω να λες το βύθισμα. Πες μου μόνο ότι εννοείς αυτό, να το βάλω στην υπογραφή μου.
Το μάθημα όμως αναβάλλεται μέχρι να δείτε πλοίο να πλησιάζει την Οδησσό τώρα που η Ρωσία έκοψε τη μεταφορά...![]()
- Bill Hicks
κοίταξε και το κεφάλαιο που λέει για "lightship", "non sea-going condition" και "ballast condition".Εμπεδοκλής έγραψε: 01 Νοέμ 2022, 13:06Έβαλες το λεξικό μπροστά και κατάλαβες ότι η εικόνα που έδωσε ο φίλος περιείχε τα στοιχεία που χρειάζονταν ώστε να συμπεράνει κανείς το πόσο φορτωμένο είναι το πλοίο;sharp έγραψε: 01 Νοέμ 2022, 12:59 Δεν πιστεύω να λες το βύθισμα. Πες μου μόνο ότι εννοείς αυτό, να το βάλω στην υπογραφή μου.
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
Επίσης πρέπει να γνωρίζεις το εκτόπισμα του πλοίου (tonnage για τον Εμπέδοκλα), αφού δεν έχεις το μέγιστο βύθισμα, διαφορετικά δεν βγαίνει συμπέρασμα από 7,3μ. Το 90% που έβαλες μετά είναι σαφές, άλλο αν το έκανε γαργάρα.Bill Hicks έγραψε: 01 Νοέμ 2022, 13:19κοίταξε και το κεφάλαιο που λέει για "lightship", "non sea-going condition" και "ballast condition".Εμπεδοκλής έγραψε: 01 Νοέμ 2022, 13:06Έβαλες το λεξικό μπροστά και κατάλαβες ότι η εικόνα που έδωσε ο φίλος περιείχε τα στοιχεία που χρειάζονταν ώστε να συμπεράνει κανείς το πόσο φορτωμένο είναι το πλοίο;sharp έγραψε: 01 Νοέμ 2022, 12:59 Δεν πιστεύω να λες το βύθισμα. Πες μου μόνο ότι εννοείς αυτό, να το βάλω στην υπογραφή μου.
-
Εμπεδοκλής
Εγώ θα έλεγα να ξεκινήσεις να googlάρεις. Ειδικά τώρα που έχεις χρόνο περιμένοντας το επόμενο πλοίο να βγει από το λιμάνι. Τέλος, πάντων. Τα 7,9 μέτρα βίθυσμα για πλοίο που μπορεί να φτάσει τα 10 δεν είναι τίποτε. Μπορείς να βρεις το μέγιστο βύθισμα που φτάνει το πλοίο, είτε googlάροντας, είτε αγοράζοντας συνδρομή στο marinetraffic.Bill Hicks έγραψε: 01 Νοέμ 2022, 13:19κοίταξε και το κεφάλαιο που λέει για "lightship", "non sea-going condition" και "ballast condition".Εμπεδοκλής έγραψε: 01 Νοέμ 2022, 13:06Έβαλες το λεξικό μπροστά και κατάλαβες ότι η εικόνα που έδωσε ο φίλος περιείχε τα στοιχεία που χρειάζονταν ώστε να συμπεράνει κανείς το πόσο φορτωμένο είναι το πλοίο;sharp έγραψε: 01 Νοέμ 2022, 12:59 Δεν πιστεύω να λες το βύθισμα. Πες μου μόνο ότι εννοείς αυτό, να το βάλω στην υπογραφή μου.
Δεν έχει όμως καμία σημασία. Ήταν το τελευταίο πλοίο που αποχώρησε μαζί με γεμάτα και άδεια, από την περιοχή.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1741 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 17 Απαντήσεις