!!! DEVELOPMENT MODE !!!
εξελίξεις στην Ουκρανία
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Re: εξελίξεις στην Ουκρανία
Χμμ, η κατάσταση στο έδαφος. Το κίεβο λέει δέχτηκε 40 χτυπήματα. Προσέξτε τι λέει ο ανταποκριτής. Το Κίεβο έχει δείξει βίντεο μερικών αποκρούσεων ή τουλάχιστον την χρήση αντιπυραυλικών συστημάτων
. Μια χαρά πάει η κατάσταση στο έδαφος. Χωρίς νερό, χωρίς ηλεκτρισμό. Στο Μπαχμούτ το wagner group κάνει αργή πρόοδο ενώ στην Κρεμίνα οι Ρώσοι έχουν ξεκινήσει επιθέσεις κι έχουν ανακαταλάβει θέσεις που είχαν πριν το Σεπτέμβριο. Στη Χερσώνα, που όλοι περίμεναν αποχώρηση του Ρωσικού στρατού στη δυτική όχθη του Δνείπερου ο Ζελένσκυ τώρα προειδοποιεί ότι είναι παγίδα των Ρώσων και πράγματι κάθε probing attack από τους Ουκρανους έχει αποθηθεί. Χωρίς βέβαια να ξέρουμε τι μεγέθους ήταν οι Ουκρανικές επιθέσεις. Το άλλο που δεν έχει συζητηθεί εδώ μα υπάρχουν αρκετές μαρτυρίες πλέον είναι ότι Ρουμάνοι και Πολωνοί έχουν σταλθεί στην πρώτη γραμμή στην περιοχή του Χαρκόβου για να κάνουν μεταβολή και να γυρίσουν πίσω, ίσως γιατί δεν θέλουν να πεθάνουν, μια ιδέα. Καμία ευρωπαική δύναμη εκτός από Ρουμάνους και Πολωνούς για την ώρα δεν έχει σκοπό να στείλει στρατό. Τελείωσαν τα πιτσιρίκια που στέλνει για σφαγή το καθεστώς του Κιέβου και τώρα στέλνουν ζουμερές Ουκρανίδες για να τις φαντάζεστε με ένα καλάσνικοφ στο χέρι και να καυλώνετε μα η πραγματικότητα είναι πολύ πολύ διαφορετική. Το θέμα δεν είναι αν συνθηκολογήσει ή καταστραφεί τελείως η Ουκρανία. Το θέμα είναι πότε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πορφύριος Εξαρχίδης την 31 Οκτ 2022, 11:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Bill Hicks
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
-
hjshiaqwws
Ειναι αντικειμενικος, μετριοπαθης και ανθρωπιστης.
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Δεν πειραζει, οπως λενε και οι αναλυταραδες εδω μεσα θα τους χορηγησουν ηλεκτρισμο τα HIMARS
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Όχι ρε σεις προπαγάνδα. Τώρα που μπήκαν οι γυναικες κι οι γέροι στη μάχη σίγουρα θα κρατήσουν το Μπαχμούτ που βομβαρδίζεται μέρα νύχτα από ρωσικές δυνάμεις που οι Ουκρανοί ούτε βλέπουν. Θα πάει εκεί η Τατιάνα να τους δείξει τα βυζιά της και οι Ρώσοι θα παραδωθούν. Θα στείλουν και κανα δυο πορνοστάρς σε Χάρκοβο και Χερσώνα και τελείωσε το παραμύθι για τους Ρώσους. Ειλικρινά, γιατί δεν το σκέφτηκαν από την αρχή;
Δύση, παραδώσου ρε άτιμη! Μην ξηγιέσαι έτσι!
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
-
Στρακαστρουκας
Γιατι η Ρωσια βλεπεις ειναι στα προθυρα της επαναστασης
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Είμαι τα δύο πρώτα. Όχι το τελευταίο. Είμαι μάλλον το αντίθετο από ανθρωπιστής. Βέβαια δεν μπορώ να συγκριθώ σε σκληρότητα με κάποιους φορουμίτες που εύχονται καταστροφή της Ρωσίας, πυρηνικό πόλεμο κτ.λ. Ίσως επειδή δεν είμαι βλάκας.
Θα ζήσουμε την οριστική καταστροφή της Ρωσίας, είναι οι τελευταίες αναλαμπές ενός κράτους που θα χαθεί.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Ναι ναι έρχεται. Να σε λίγους μήνες το πολύ η Ρωσία θα ηττηθεί, ο Πούτιν θα πέσει, η δύση θα τοποθετήσει έναν δικό της στο Κρεμλίνο κτλ. κτλ. Να φανταστείς στην αγορά της Μόσχας δεν μπορείς πλέον να αγοράσεις κοκοσανέλ. Μεγάλο χτύπημα.
-
hjshiaqwws
Εσύ πριν λίγο καιρό στεναχωριόσουνα για τις απώλειες στρατιωτών και από τις 2 πλευρές στο μέτωπο; Τι έγινε και άλλαξες; Η τρίωρη ομιλία του Πούτιν;;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 31 Οκτ 2022, 11:50Είμαι τα δύο πρώτα. Όχι το τελευταίο. Είμαι μάλλον το αντίθετο από ανθρωπιστής. Βέβαια δεν μπορώ να συγκριθώ σε σκληρότητα με κάποιους φορουμίτες που εύχονται καταστροφή της Ρωσίας, πυρηνικό πόλεμο κτ.λ. Ίσως επειδή δεν είμαι βλάκας.
Ρε παλικαράκι μου δεν έχεις καταλαβει ακομα σε τι φουμαρα πονταρατε?Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 31 Οκτ 2022, 11:53Ναι ναι έρχεται. Να σε λίγους μήνες το πολύ η Ρωσία θα ηττηθεί, ο Πούτιν θα πέσει, η δύση θα τοποθετήσει έναν δικό της στο Κρεμλίνο κτλ. κτλ. Να φανταστείς στην αγορά της Μόσχας δεν μπορείς πλέον να αγοράσεις κοκοσανέλ. Μεγάλο χτύπημα.
Παραμυθιαστηκατε ότι οι Ρωσοι έχουν soft power, σύμφωνα με τα περίεργα δόγματα πολέμου που είχαν αναπτύξει οι θεωρητικοί τους. Ήταν σίγουροι ότι η Γερμανία θα κρατήσει ουδετερότητα, ότι γενικότερα μπροστά στο πρόσκαιρο κόστος η Δϋση θα κατακερματιζόταν. Παραγνώρισαν την δύναμή τους, που είχαν αποκτήσει μέσω πολλών ετών προπαγάνδας, με ψεκαστικά σάητς, παππούληδες σε μισθολόγιο, κτλ.
Τελευταίο τους στοίχημα ήταν ότι θα παγώσει ο Ευρωπαίος, θα τα κάνει λαμπόγιαλο, θα εκλέξει ακροδεξιούς ελεγχόμενους την Μόσκα, ή ακόμη λίγο μετά, με το σαμποτάζ στο Νορθ Στρημ 1, ότι θα βάλει τους Ευρωπαίους απέναντι στους Αμερικανούς.
Γενικά, σαν τριτοκοσμικά χαχόλια, παραμυθιαστηκατε ότι οι Ρωσοι είναι πιο ξύπνιοι απο τους Δυτικούς.
Εκεί είναι το κύριο πρόβλημά σας, ότι δεν καταλαβαίνετε την κατωτερότητά τους, δεν μπορείτε να την αποδεχτειτε και φτιάχνετε ιστορίες στο μυαλό σας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Φυσικά και στεναχωριόμουν και συνεχίζω να στεναχωριέμαι για τα πιτσιρίκια που σφαγιάζονται κι από τις δύο πλευρές. Αυτό όμως δεν με κάνει ανθρωπιστή φίλε μου. Η χαρά με την οποία εσύ όμως δέχεσαι τα νέα από νεκρούς ρώσους σε κάνει πολύ χειρότερο από εμένα.hjshiaqwws έγραψε: 31 Οκτ 2022, 12:01Εσύ πριν λίγο καιρό στεναχωριόσουνα για τις απώλειες στρατιωτών και από τις 2 πλευρές στο μέτωπο; Τι έγινε και άλλαξες; Η τρίωρη ομιλία του Πούτιν;;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 31 Οκτ 2022, 11:50Είμαι τα δύο πρώτα. Όχι το τελευταίο. Είμαι μάλλον το αντίθετο από ανθρωπιστής. Βέβαια δεν μπορώ να συγκριθώ σε σκληρότητα με κάποιους φορουμίτες που εύχονται καταστροφή της Ρωσίας, πυρηνικό πόλεμο κτ.λ. Ίσως επειδή δεν είμαι βλάκας.![]()
![]()
![]()
-
Στρακαστρουκας
Ενω οι φιλοδυτικοι που λεγανε για χρεωκοπια της Ρωσιας και για τελειωμα των πυραυλων μεχρι το Καλοκαιρι ειναι καλυτεροι. Πραγματικα λοιπαμε τον μεσο Ουκρανο που ζει στο Κιεβο, που του λενε οι Δυτικοι για οχτω μηνες οτι κερδιζει τον πολεμο και οτι οι Ρωσοι καταρρεουν πως θα αισθανεται που ξαφνικα δεν εχει ρευμα και νερο(χωρις περιθωρια να βελτιωθει η κατασταση). Αναφερομαι στον πραγματικο Ουκρανο ε? Οχι στον "Ουκρανο του twitter"Unique έγραψε: 31 Οκτ 2022, 12:02
Ρε παλικαράκι μου δεν έχεις καταλαβει ακομα σε τι φουμαρα πονταρατε?
Παραμυθιαστηκατε ότι οι Ρωσοι έχουν soft power, σύμφωνα με τα περίεργα δόγματα πολέμου που είχαν αναπτύξει οι θεωρητικοί τους. Ήταν σίγουροι ότι η Γερμανία θα κρατήσει ουδετερότητα, ότι γενικότερα μπροστά στο πρόσκαιρο κόστος η Δϋση θα κατακερματιζόταν. Παραγνώρισαν την δύναμή τους, που είχαν αποκτήσει μέσω πολλών ετών προπαγάνδας, με ψεκαστικά σάητς, παππούληδες σε μισθολόγιο, κτλ.
Τελευταίο τους στοίχημα ήταν ότι θα παγώσει ο Ευρωπαίος, θα τα κάνει λαμπόγιαλο, θα εκλέξει ακροδεξιούς ελεγχόμενους την Μόσκα, ή ακόμη λίγο μετά, με το σαμποτάζ στο Νορθ Στρημ 1, ότι θα βάλει τους Ευρωπαίους απέναντι στους Αμερικανούς.
Γενικά, σαν τριτοκοσμικά χαχόλια, παραμυθιαστηκατε ότι οι Ρωσοι είναι πιο ξύπνιοι απο τους Δυτικούς.![]()
![]()
Εκεί είναι το κύριο πρόβλημά σας, ότι δεν καταλαβαίνετε την κατωτερότητά τους, δεν μπορείτε να την αποδεχτειτε και φτιάχνετε ιστορίες στο μυαλό σας.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1749 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-