Θα παω. Θα ανοιξω και fundme λογαριασμό για να απαλυνει τον πονο μουhellegennes έγραψε: 06 Οκτ 2018, 13:12Πήγαινε να το καταθέσεις μπροστά σε εξεταστική επιτροπή.panos291 έγραψε: 06 Οκτ 2018, 12:56 Πρέπει να σας αποκαλυψω κατι. Η κλιντον ειχε ερθει διακοπες στην Ελλάδα το 1985 και μου ειχε ακουμπησει το πουλακι. Το εκρυβα πολλα χρονια μεσα μου, αλλα δεν αντεχω αλλο γιατι με εχει τραυματισει ανεπανόρθωτα. Να την συλλαβουν να παει μεσα.
#metoo
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Supreme leader Trump
Re: Supreme leader Trump
- hellegennes
Χωρίς να πας στ' αλήθεια, η δήλωσή σου στερείται νοήματος εντελώς.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Εχουν φανατιστει απο τα youtube οπου βλεπουνε οπαδους του Τραμπ να τα βαζουν με αχυρανθρωπους "επιτυχως"(SJW, φεμινισμο κτλπ) καταφερνοντας να μεταθεσουν την συζητηση σε ηλιθια ζητηματα απο τα σοβαρα ζητημα που πρεπει να συζητηθουν ( δωρεων παιδεια, δωρεαν συστημα υγειας, οπλοκατοχη, εξωτερικη πολιτικη). Δυστυχως στην εποχη του internet αυτα τα βλεπουνε και Ελληνες και νομιζουνε οτι ειναι πατριωτες με το να υπερασπιζονται μια χωρα οπου αν πας πανεπιστημιο, θα πρεπει να πληρωνεις ολη την ζωη σου μεταhellegennes έγραψε: 06 Οκτ 2018, 13:11 Αυτό που δεν καταλαβαίνω εγώ είναι γιατί να είναι κάποιος τραμπικός. Καταλαβαίνω να είναι αδιάφορος, αλλά ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί να είναι οπαδός του.
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
-
Nero
Δες τι παίζει τους qanon και λοιπά ιντερνετικά γρούπς. Είναι ομάδες ανθρώπων με παρόμοιες ιδέες και νοοτροπία που στήνουν έναν δικό τους κύκλο στο redditt,το chan και μια μικρη ομάδα απο συγκεκριμένα "ειδησεογραφικά" μπλογκ και ταΐζει ο ένας τον άλλον αγνοώντας εντελώς τις εξωτερικές επιρροές. Είναι μια μοντέρνα μορφή σέχτας. Το ίδιο γίνεται απο την άλλη πλευρά στο tumblr κλπ με τους λεγόμενους sjwhellegennes έγραψε: 06 Οκτ 2018, 13:15 Χωρίς να πας στ' αλήθεια, η δήλωσή σου στερείται νοήματος εντελώς.
https://www.nature.com/articles/srep37825
edit: το καλύτερο παράδειγμα είναι το the_donald στο οποίο η ελάχιστη ένδειξη κριτικής στον Τραμπ είναι είναι αυτόματο ban αλλά δες το r/conservative που είναι γεμάτο συζητήσεις "conservatives only". Επιτρέπεται να μιλάνε μόνο μεταξύ τους
- Northern Spirit
χουντοδεξια καθιζηματα..
https://www.independent.co.uk/news/worl ... 71586.htmlMan ‘threatens to shoot members of Congress’ if Brett Kavanaugh not confirmed to Supreme Court
'I believe Democrats need to be afraid to do what they are doing right now and weak Republicans that do not vote for him need to pay with their lives'
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
αρχίσανε τα παρατράγουδα
μιλάμε για υστερικές
τραγικές καταστάσεις
μιλάμε για υστερικές
τραγικές καταστάσεις
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Η Τρομοκρατία δεν πέρασε!
ΔΙΚΑΙΩΣΗ!
και τώρα απολαύστε το κλάμα...
ΔΙΚΑΙΩΣΗ!
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Στρακαστρουκας έγραψε: O [user]Στρακαστρουκας[/user] και τα Πράγματα Που Αληθινά Έχουν Σημασία

- hellegennes
Δικαίωση να βρίσκεται σε τέτοια θέση ένας ψυχικά ασταθής αλκοολικός, που δημόσια πιάστηκε να λέει ψέματα, να παραλλάσσει στοιχεία και να αντιμετωπίζει την δικαιοσύνη με πολιτικούς όρους.Lugozzi έγραψε: 06 Οκτ 2018, 23:02 Η Τρομοκρατία δεν πέρασε!
ΔΙΚΑΙΩΣΗ!
Ναι, αυτό είναι δικαίωση.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
hellegennes έγραψε: 06 Οκτ 2018, 23:19Δικαίωση να βρίσκεται σε τέτοια θέση ένας ψυχικά ασταθής αλκοολικός, που δημόσια πιάστηκε να λέει ψέματα, να παραλλάσσει στοιχεία και να αντιμετωπίζει την δικαιοσύνη με πολιτικούς όρους.Lugozzi έγραψε: 06 Οκτ 2018, 23:02 Η Τρομοκρατία δεν πέρασε!
ΔΙΚΑΙΩΣΗ!
Ναι, αυτό είναι δικαίωση.

FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- hellegennes
Τα κοστούμια και το στυλ τελικά δεν κάνουν το IQ, φίλε Lugozzi. Σου αξίζει ο Τσίπρας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Northern Spirit
Ο διορισμος του δικαστη δεν ειναι καθ'αυτο το σημαντικο γεγονος..ΟΙ εκλογες τον αλλο μηνα ειναι...Σε ενα μηνα θα ξερουμε ποσο θα τον πιουνε οι retardicans..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Northern Spirit την 06 Οκτ 2018, 23:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
- Ελβετός Τραπεζίτης
52-48 και ακούω το NPR - πένθος

Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 401 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Καραμελίτσα
-
- 2 Απαντήσεις