Το μισό ζήλο να έδειχνες στο συγκεκριμένο θέμα από εκείνον για τα αντίστοιχα των αμερικάνων, θα τα είχαμε βρει.Στρακαστρουκας έγραψε: 26 Οκτ 2022, 12:17Toσο ζηλο να εδειχνες για αντιστοιχα εγκληματα των Αμερικανων θα εισουνα συνεπης.stavmanr έγραψε: 26 Οκτ 2022, 10:51
Είμαι από τους λίγους, πάντως, που όταν όλοι στο φόρουμ κυνηγούσαν τον χέλωνο για φασίστα και νεοναζί, εγώ αντιδρούσα.
Τελικά, τύποι σαν εσένα ή εκείνον θρέφονται από το μίσος και αδιαφορούν για οτιδήποτε δεν το τροφοδοτεί.
Στο θέμα μας: υποστηρίζεις ένα διεθνές έγκλημα, ψηφισμένο από τον ΟΗΕ (που συμμετέχει καί η Ρωσία) ως τέτοιο. Ένα έγκλημα που έχει ξεκινήσει από το 2014 και κορυφώθηκε στις μέρες μας. Μία εισβολή σε έδαφος ανεξάρτητης κι ελεύθερης χώρας. Και συνεχίζεις να υποστηρίζεις το έγκλημα ως δήθεν ...απόδοση δικαίου.
Με την ίδια λογική είσαι και υπέρ των επεμβάσεων του ΝΑΤΟ, αφού εφόσον η Ρωσία (ή πρώην ΕΣΣΔ) παραβιάζει τους διεθνείς κανόνες, γιατί να μην το κάνει κι εκείνο...Το ερωτημα θα επρεπε να τεθει διαφορετικα. Το ΝΑΤΟ εχει ως μοναδικο λογο υπαρξης να απειλει την Ρωσια. Το ΝΑΤΟ επισης δεν εχει προβλημα να παραβιαζει τους διεθνεις κανονες(Γιουγκοσλαβια,Ιρακ κτλπ). Αφου ο αντιπαλος σου παραβιαζει τους διεθνεις κανονες κατα βουληση γιατι η Ρωσια να μην το κανει?
Όπως έχω επανειλημμένα γράψει, παρότι ο Τζ. Μπους Τζούνιορ ήταν ο γραφικότερος εγκληματίας της ανθρωπότητας, πλέον έχουμε σοβαρό συναγωνισμό από την αντίπερα όχθη. Ο ένας έψαχνε χημικά του Σαντάμ κι ο άλλος ψάχνει τον Χίτλερ της Ουκρανίας...
Κι όταν βλέπω, κατά τα λοιπά, λογικούς χρήστες να επιχειρηματολογούν με τέτοιο τρόπο, απλά καταλαβαίνω το συνολικότερο πρόβλημα της ανθρωπότητας.