Μου αρεσουν αυτες που δεν μασανε και διεκδικουν τα παντα απο την ζωη χωρις να τα εχουν ολα ετοιμα.Να οπως καλη ωρα εσυ.Naida έγραψε: 06 Οκτ 2018, 10:23plouf έγραψε: 06 Οκτ 2018, 10:17 Εγω παντως λατρευω το γυμαικειο φυλο.Απο μικρος μεγαλωσα με την μανουλα μου γιατι ο μπαμπας ελειπε στα προβατα και δεν ειχα πατρικο προτυπο.Μια φορα εγινα σωστος ανθρωπος στην κοινωνια χαρη στις φαπες που ετρωγα απο τα χερακια της μανουλας μου.Και για να προλαβω οσους και οσες προτρεχουν οχι ΔΕΝ ειμαι μαμακιας.Αντιθετως χαρη σε εκεινη εμαθα να τρεφω σεβασμο στο αλλο φυλο και δεν εννοω τους ιπποτισμους του τυπου να κερναω εγω εκεινη που βγαινουμε εξω.Η μανα μου τραβηξε πολλα απο τις αδερφες και την μανα του πατερα μου και η ιδια μου εχει δηλωσει οτι θα γινω καλη πεθερα και αφετερου εγω απο τη μερια μου της εχω δηλωσει οτι θα τσακωθω μαζι της αν υποψιαστω οτι κανει σκηνη στην γυναικα της ζωης μου.Βεβαια η καταθλιψη και τα αντικαταθλιπτικα που προκαλουν ανικανοτητα δεν με βοηθησαν να εχω επιτυχιες με τας γυναικας αλλα ποτε δεν ειναι αργα και αρκετα νεος ειμαι και αρκετα ομορφος ειμαι και πιστευω οτι χαρη στις αρχες που μου εδωσε η μανα μου θα μπορεσω κι εγω καποια στιγμη να αποκατασταθω στην ζωη.Απλα η ρουτινα και το τελμα στο οποιο εχω κολλησει με εμποδιζουν να πετυχω στην ζωη μου.Anyway αυτα τα ολιγα κι' απο 'μενα
ΝΑΙ!
Είσαι η αδυναμία μου![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Mάχη των φύλων
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Re: Mάχη των φύλων
- Eθνικοκοινωνιστης
προσεχε μην πεσεις στην μουνοδουλικη παγιδα που στηνει ο καπιταλισμος ομωςplouf έγραψε: 06 Οκτ 2018, 10:26Μου αρεσουν αυτες που δεν μασανε και διεκδικουν τα παντα απο την ζωη χωρις να τα εχουν ολα ετοιμα.Να οπως καλη ωρα εσυ.Naida έγραψε: 06 Οκτ 2018, 10:23plouf έγραψε: 06 Οκτ 2018, 10:17 Εγω παντως λατρευω το γυμαικειο φυλο.Απο μικρος μεγαλωσα με την μανουλα μου γιατι ο μπαμπας ελειπε στα προβατα και δεν ειχα πατρικο προτυπο.Μια φορα εγινα σωστος ανθρωπος στην κοινωνια χαρη στις φαπες που ετρωγα απο τα χερακια της μανουλας μου.Και για να προλαβω οσους και οσες προτρεχουν οχι ΔΕΝ ειμαι μαμακιας.Αντιθετως χαρη σε εκεινη εμαθα να τρεφω σεβασμο στο αλλο φυλο και δεν εννοω τους ιπποτισμους του τυπου να κερναω εγω εκεινη που βγαινουμε εξω.Η μανα μου τραβηξε πολλα απο τις αδερφες και την μανα του πατερα μου και η ιδια μου εχει δηλωσει οτι θα γινω καλη πεθερα και αφετερου εγω απο τη μερια μου της εχω δηλωσει οτι θα τσακωθω μαζι της αν υποψιαστω οτι κανει σκηνη στην γυναικα της ζωης μου.Βεβαια η καταθλιψη και τα αντικαταθλιπτικα που προκαλουν ανικανοτητα δεν με βοηθησαν να εχω επιτυχιες με τας γυναικας αλλα ποτε δεν ειναι αργα και αρκετα νεος ειμαι και αρκετα ομορφος ειμαι και πιστευω οτι χαρη στις αρχες που μου εδωσε η μανα μου θα μπορεσω κι εγω καποια στιγμη να αποκατασταθω στην ζωη.Απλα η ρουτινα και το τελμα στο οποιο εχω κολλησει με εμποδιζουν να πετυχω στην ζωη μου.Anyway αυτα τα ολιγα κι' απο 'μενα
ΝΑΙ!
Είσαι η αδυναμία μου![]()
![]()
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Φίλε, το βιώνω αυτό. Και νιώθει η πρώην και ριγμένη!Maspoli έγραψε: 06 Οκτ 2018, 10:25 Οσο υπαρχει η φραση "πατερας του σαββατοκυριακου" που πατα πανω σε δικαστικες αποφασεις που βγαινουν βασει φυλου και μονο κ οχι "μητερα του ΣΚ" με την ιδια συχνοτητα, καμια δε δικαιουται να μιλα για πατριαρχια στις μερες μας.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
- Cecily Anne
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Eιναι -το νομικό πλαίσιο - η κορύφωση της ανισότητας - ουσιαστικά μας τις φορτώνουν για την επιβιωσή τους με πρόσχημα τα παιδιά.Maspoli έγραψε: 06 Οκτ 2018, 10:25 Οσο υπαρχει η φραση "πατερας του σαββατοκυριακου" που πατα πανω σε δικαστικες αποφασεις που βγαινουν βασει φυλου και μονο κ οχι "μητερα του ΣΚ" με την ιδια συχνοτητα, καμια δε δικαιουται να μιλα για πατριαρχια στις μερες μας.
Κατι σαν έγγαμες θυγατέρες.
ΣΥΝΕΠΙΜΈΛΕΙΑ ΤΩΡΑ .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Και οχι μονο εμενα η μικρη εχει ακουσει τα χιλια μυρια και δεν θελει να μου μιλησει.
Γιατί υπήρχε ποτέ η απόφαση τα παιδιά να τα έχει ο πατέρας; εννοώ παλιότερα που και εσείς παραδέχεστε ότι υπήρχε πατριαρχία.Maspoli έγραψε: 06 Οκτ 2018, 10:25 Οσο υπαρχει η φραση "πατερας του σαββατοκυριακου" που πατα πανω σε δικαστικες αποφασεις που βγαινουν βασει φυλου και μονο κ οχι "μητερα του ΣΚ" με την ιδια συχνοτητα, καμια δε δικαιουται να μιλα για πατριαρχια στις μερες μας.
Που για μένα είναι λογικό αυτό που λες σχετικά με τις αποφάσεις των δικαστηρίων. Τα παιδιά πρέπει να τα μεγαλώνει ο γονιός που είναι πιο υπεύθυνος και πιο υγιής ψυχικά. Έχουμε δει τέρατα στην εποχή μας για να θεωρείται ως αυτονόητο από το κράτος ότι την επιμέλεια την παίρνει η μάνα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Cecily Anne
Εννοείται είμαστε υπέρ της συνεπιμέλειας. Ίσως μειωθεί και το γεννοβόλημα για λάθος αιτίες.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Διοτι πριν δεν χωριζατε καθοσασταν σπιτακι σας τωρα ξετσουτσουρωσατε
Τα παιδια χρειάζονται εξ ισου και τους δυο με ισες υποχρεωσεις και δικαιώματα.Naida έγραψε: 06 Οκτ 2018, 10:34Γιατί υπήρχε ποτέ η απόφαση τα παιδιά να τα έχει ο πατέρας; εννοώ παλιότερα που και εσείς παραδέχεστε ότι υπήρχε πατριαρχία.Maspoli έγραψε: 06 Οκτ 2018, 10:25 Οσο υπαρχει η φραση "πατερας του σαββατοκυριακου" που πατα πανω σε δικαστικες αποφασεις που βγαινουν βασει φυλου και μονο κ οχι "μητερα του ΣΚ" με την ιδια συχνοτητα, καμια δε δικαιουται να μιλα για πατριαρχια στις μερες μας.
Που για μένα είναι λογικό αυτό που λες σχετικά με τις αποφάσεις των δικαστηρίων. Τα παιδιά πρέπει να τα μεγαλώνει ο γονιός που είναι πιο υπεύθυνος και πιο υγιής ψυχικά. Έχουμε δει τέρατα στην εποχή μας για να θεωρείται ως αυτονόητο από το κράτος ότι την επιμέλεια την παίρνει η μάνα.
Πολύ παλιότερα εδιναν τα παιδια γιατί δεν εργάζονταν και οι αντρες είχαν παρει προίκα.
Ολα αυτά είναι απομεινάρια εποχών προ ισότητας που βολικά ξεχάστηκαν και παρέμειναν .
ΣΥΝΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΤΩΡΑ
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ζητούσα 30 μέρες τα καλοκαίρια, μου έλεγε 15 και αν θες και ύστερα από "μάχη" των δικηγόρων πήρα 20, αλλά 15+5 ποτέ συνεχόμενες και ποτέ κολλημένες με ΣΚ!
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
- Cecily Anne
Μην γκαρίζεις Άγι, συμφωνούμε κι εμείς. Βρες άλλη δικαιολογία για καβγά.
Εντάξει, τώρα αυτά είναι παπαριές. Το παιδί πρέπει να βλέπει εξίσου και τους 2.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 06 Οκτ 2018, 10:39
Ζητούσα 30 μέρες τα καλοκαίρια, μου έλεγε 15 και αν θες και ύστερα από "μάχη" των δικηγόρων πήρα 20, αλλά 15+5 ποτέ συνεχόμενες και ποτέ κολλημένες με ΣΚ!
Σε τι παγίδα να πέσει; δε κατάλαβα;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 06 Οκτ 2018, 10:29προσεχε μην πεσεις στην μουνοδουλικη παγιδα που στηνει ο καπιταλισμος ομως![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δεν ξερω τους ορους. Για καθε μια γυναικα που θα θεωρειται ικανοτερη να εχει αυτη τις περισσοτερες μερες το παιδι απο το δικαστηριο, σε μια αλλη υποθεση θα κρινεται ικανοτερος ο ανδρας. Ας ξεκινησουν με ποσοστωση, μονο για αλλες περιπτωσεις θα βαζουν ποσοστωσεις;Αγις έγραψε: 06 Οκτ 2018, 10:31Eιναι -το νομικό πλαίσιο - η κορύφωση της ανισότητας - ουσιαστικά μας τις φορτώνουν για την επιβιωσή τους με πρόσχημα τα παιδιά.Maspoli έγραψε: 06 Οκτ 2018, 10:25 Οσο υπαρχει η φραση "πατερας του σαββατοκυριακου" που πατα πανω σε δικαστικες αποφασεις που βγαινουν βασει φυλου και μονο κ οχι "μητερα του ΣΚ" με την ιδια συχνοτητα, καμια δε δικαιουται να μιλα για πατριαρχια στις μερες μας.
Κατι σαν έγγαμες θυγατέρες.
ΣΥΝΕΠΙΜΈΛΕΙΑ ΤΩΡΑ .
Περίμενε να πάρει πρέφα το νημα η Σουβλυ (και κατι κατά φαντασίαν προχώ ) να δείς τι θα πει γκάρισμαCecily Anne έγραψε: 06 Οκτ 2018, 10:39 Μην γκαρίζεις Άγι, συμφωνούμε κι εμείς. Βρες άλλη δικαιολογία για καβγά.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση