Όντως δεν είναι σύμμαχος η Ρωσία. Αλλά το να την κάνουμε και αντίπαλο ζημιώνει την Ελλάδα ιδίως στον οικονομικό τομέα.Αλιόσα έγραψε: 22 Οκτ 2022, 15:01Ενω πριν δεν τους εστελνε S400 και δεν τους έχτιζε πυρηνικα εργοστάσια, επιπλέον ο Πούτιν πάντα κοιταγε αλλου, ούτε περιμέναμε ποτε απο τους Ρώσους να μας βοηθήσουν σε κάτι, αυτά τα περιμεναν κάτι υπερκαμενοι ρωσοψέκες και κανεις άλλος. Η χώρα και συμμάχους έχει και έχει υπογράψει σύμφωνα αμοιβαίας αμυντικής συνδρομής και εξοπλίζεται ταυτόχρονα. Απο την εποχή του πανσλαβισμου και της Συνθήκης του Αγιου Στεφάνου η Ρωσια ειναι αντίπαλη ουσιαστικά χώρα για εμάς, δηλάδή εδώ και περιπου 140 χρονια. Χ Ω Ν Ε Ψ Τ Ε το.Εμπεδοκλής έγραψε: 21 Οκτ 2022, 21:25 Δε χρειάζεται. Θα στείλει όπλα και πρώτες ύλες στην Τουρκία. Έπειτα απλά θα κοιτά αλλού όταν οι Τούρκοι μπουν σε κανένα νησί...
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
εξελίξεις στην Ουκρανία
Re: εξελίξεις στην Ουκρανία
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
και δεν θα αντέξουν οι Ρωσοι οικονομικά, οι Ουκρανοι έχουνε απο πισω τους προς βοηθεια το μισο ΑΕΠ του πλανητη.
αμα θες να ειμαι πιο διπλωματικος θα έλεγα πως έχουμε αντικρουομενα συμφέροντα με τους Ρώσους, εμεις ναυτική δύναμη και οι Ρωσοι χερσαία.zteo έγραψε: 22 Οκτ 2022, 15:07 Όντως δεν είναι σύμμαχος η Ρωσία. Αλλά το να την κάνουμε και αντίπαλο ζημιώνει την Ελλάδα ιδίως στον οικονομικό τομέα.
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Ελπιζω να κανουν donate πολλα κερακια γιατι θα τους χρειαστουνΑλιόσα έγραψε: 22 Οκτ 2022, 15:08και δεν θα αντέξουν οι Ρωσοι οικονομικά, οι Ουκρανοι έχουνε απο πισω τους το προς βοηθεια το μισο ΑΕΠ του πλανητη.
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Να το πω και εγώ ποιο διπλωματικά καταδικάζουμε την εισβολή στην Ουκρανία αλλά δεν εμπλεκομαστε βοηθώντας τους Ουκρανούς στρατιωτικά η με κυρώσεις στην Ρωσία.Αλιόσα έγραψε: 22 Οκτ 2022, 15:08και δεν θα αντέξουν οι Ρωσοι οικονομικά, οι Ουκρανοι έχουνε απο πισω τους προς βοηθεια το μισο ΑΕΠ του πλανητη.
αμα θες να ειμαι πιο διπλωματικος θα έλεγα πως έχουμε αντικρουομενα συμφέροντα με τους Ρώσους, εμεις ναυτική δύναμη και οι Ρωσοι χερσαία.zteo έγραψε: 22 Οκτ 2022, 15:07 Όντως δεν είναι σύμμαχος η Ρωσία. Αλλά το να την κάνουμε και αντίπαλο ζημιώνει την Ελλάδα ιδίως στον οικονομικό τομέα.
Έτσι κρατάμε την Ρωσική αγορά ανοιχτή κυρίως για τα αγροτικά μας προϊόντα.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
Η φωνή της Αληθειας
-
Η φωνή της Αληθειας
Καμία συναλλαγή με βιαστές/εγκληματίες πολέμου.zteo έγραψε: 22 Οκτ 2022, 15:19Να το πω και εγώ ποιο διπλωματικά καταδικάζουμε την εισβολή στην Ουκρανία αλλά δεν εμπλεκομαστε βοηθώντας τους Ουκρανούς στρατιωτικά η με κυρώσεις στην Ρωσία.Αλιόσα έγραψε: 22 Οκτ 2022, 15:08και δεν θα αντέξουν οι Ρωσοι οικονομικά, οι Ουκρανοι έχουνε απο πισω τους προς βοηθεια το μισο ΑΕΠ του πλανητη.
-
Η φωνή της Αληθειας
-
Εμπεδοκλής
Ζήτησες εσύ να σου χτίσουν πυρηνικό εργοστάσιο και σου αρνήθηκαν; Ζήτησες να αγοράσεις τους S-400 και σου είπαν όχι;Αλιόσα έγραψε: 22 Οκτ 2022, 15:01Ενω πριν δεν τους εστελνε S400 και δεν τους έχτιζε πυρηνικα εργοστάσια, επιπλέον ο Πούτιν πάντα κοιταγε αλλου, ούτε περιμέναμε ποτε απο τους Ρώσους να μας βοηθήσουν σε κάτι, αυτά τα περιμεναν κάτι υπερκαμενοι ρωσοψέκες και κανεις άλλος. Η χώρα και συμμάχους έχει και έχει υπογράψει σύμφωνα αμοιβαίας αμυντικής συνδρομής και εξοπλίζεται ταυτόχρονα. Απο την εποχή του πανσλαβισμου και της Συνθήκης του Αγιου Στεφάνου η Ρωσια ειναι αντίπαλη ουσιαστικά χώρα για εμάς, δηλάδή εδώ και περιπου 140 χρονια. Χ Ω Ν Ε Ψ Τ Ε το.Εμπεδοκλής έγραψε: 21 Οκτ 2022, 21:25 Δε χρειάζεται. Θα στείλει όπλα και πρώτες ύλες στην Τουρκία. Έπειτα απλά θα κοιτά αλλού όταν οι Τούρκοι μπουν σε κανένα νησί...
Ο μεγάλος σύμμαχος της Τουρκίας δεν είναι η Ρωσία αλλά το ΝΑΤΟ και η ΕΕ.
Τρώτε το σανό περί S-400 και F-16 και δε βλέπετε την πραγματικότητα.
https://www.sipri.org/sites/default/fil ... t_2021.pdf
Οι σύμμαχοι της Ελλάδος, Ισπανία, Ιταλία, Γερμανία και Ηνωμένες πολιτείες, από το 2014 και μετά έχουν πουλήσει στην Τουρκία ελικόπτερα, AWACS, αεροσκάφη, αντιπλοιϊκούς πυραύλους και φυσικά υποβρύχια και τορπίλες. Μάλιστα, η Ισπανία και η Ιταλία τους έχουν ως δεύτερους καλύτερους πελάτες όπλων. Και το 20% των εισαγωγών οπλισμού προέρχεται από τις ΗΠΑ.
Όπως βλέπεις παραθέτω στοιχεία.
Άντε τώρα πες μας το παραμύθι για τη Ρωσία. Κάνε τα στραβά μάτια για τον εξοπλισμό της Τουρκίας από ΕΕ και ΗΠΑ...
-
Εμπεδοκλής
Το πετρέλαιο από Σαουδική Αραβία και Κατάρ να το κόψουμε τύπε;Η φωνή της Αληθειας έγραψε: 22 Οκτ 2022, 15:29Καμία συναλλαγή με βιαστές/εγκληματίες πολέμου.zteo έγραψε: 22 Οκτ 2022, 15:19Να το πω και εγώ ποιο διπλωματικά καταδικάζουμε την εισβολή στην Ουκρανία αλλά δεν εμπλεκομαστε βοηθώντας τους Ουκρανούς στρατιωτικά η με κυρώσεις στην Ρωσία.Αλιόσα έγραψε: 22 Οκτ 2022, 15:08
και δεν θα αντέξουν οι Ρωσοι οικονομικά, οι Ουκρανοι έχουνε απο πισω τους προς βοηθεια το μισο ΑΕΠ του πλανητη.
αμα θες να ειμαι πιο διπλωματικος θα έλεγα πως έχουμε αντικρουομενα συμφέροντα με τους Ρώσους, εμεις ναυτική δύναμη και οι Ρωσοι χερσαία.
-
Η φωνή της Αληθειας
Έκανε η ΣΑ και το Κατάρ εισβολή με συστηματικούς βιασμούς και εγκλήματα πολέμου;Εμπεδοκλής έγραψε: 22 Οκτ 2022, 15:33Το πετρέλαιο από Σαουδική Αραβία και Κατάρ να το κόψουμε τύπε;Η φωνή της Αληθειας έγραψε: 22 Οκτ 2022, 15:29Καμία συναλλαγή με βιαστές/εγκληματίες πολέμου.zteo έγραψε: 22 Οκτ 2022, 15:19
Να το πω και εγώ ποιο διπλωματικά καταδικάζουμε την εισβολή στην Ουκρανία αλλά δεν εμπλεκομαστε βοηθώντας τους Ουκρανούς στρατιωτικά η με κυρώσεις στην Ρωσία.
-
Στρακαστρουκας
Χειροτερος προπαγανδιστς απο τον DNA εχεις γινειΗ φωνή της Αληθειας έγραψε: 22 Οκτ 2022, 15:37
Έκανε η ΣΑ και το Κατάρ εισβολή με συστηματικούς βιασμούς και εγκλήματα πολέμου;
Εμμέσως τα κάναν δημιουργώντας και ενισχύοντας τον ISIS.Η φωνή της Αληθειας έγραψε: 22 Οκτ 2022, 15:37Έκανε η ΣΑ και το Κατάρ εισβολή με συστηματικούς βιασμούς και εγκλήματα πολέμου;Εμπεδοκλής έγραψε: 22 Οκτ 2022, 15:33Το πετρέλαιο από Σαουδική Αραβία και Κατάρ να το κόψουμε τύπε;
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
Στρακαστρουκας
Πιθανοτατα και αυτα προπαγανδα ειναι αλλα τεσπα
-
Η φωνή της Αληθειας
Στρακαστρουκας έγραψε: 22 Οκτ 2022, 15:44Χειροτερος προπαγανδιστς απο τον DNA εχεις γινειΗ φωνή της Αληθειας έγραψε: 22 Οκτ 2022, 15:37
Έκανε η ΣΑ και το Κατάρ εισβολή με συστηματικούς βιασμούς και εγκλήματα πολέμου;
-
Η φωνή της Αληθειας
Έμμεσα όλοι είμαστε ένοχοι.zteo έγραψε: 22 Οκτ 2022, 15:51Εμμέσως τα κάναν δημιουργώντας και ενισχύοντας τον ISIS.Η φωνή της Αληθειας έγραψε: 22 Οκτ 2022, 15:37Έκανε η ΣΑ και το Κατάρ εισβολή με συστηματικούς βιασμούς και εγκλήματα πολέμου;Εμπεδοκλής έγραψε: 22 Οκτ 2022, 15:33
Το πετρέλαιο από Σαουδική Αραβία και Κατάρ να το κόψουμε τύπε;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1749 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-