!!! DEVELOPMENT MODE !!!
εξελίξεις στην Ουκρανία
Re: εξελίξεις στην Ουκρανία
Δηλαδή φτιάχνει πυρηνικά εργοστάσια στην Τουρκία αλλά θέλει κάλεσμα και γλυκάκι για το Ναβαρίνο.
Και οι συνδρομοστοκχολμίτες που σκίζουν τα βρακιά τους να μην προκληθεί η Ρωσία και ρίξει πυρηνικά, λένε ότι θα το πληρώσουμε που δεν τους καλέσαμε για γλυκάκι.
Και λένε τους άλλους ασπόνδυλα.
Έχει χαθεί το μέτρο, το νόημα, η ουσία.
Και οι συνδρομοστοκχολμίτες που σκίζουν τα βρακιά τους να μην προκληθεί η Ρωσία και ρίξει πυρηνικά, λένε ότι θα το πληρώσουμε που δεν τους καλέσαμε για γλυκάκι.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Δηλαδή όσοι δίνουν όπλα στην Τουρκία πρέπει να τους θεωρούμε εχθρούς, έτσι;Λεγεών έγραψε: 21 Οκτ 2022, 20:12 Δηλαδή φτιάχνει πυρηνικά εργοστάσια στην Τουρκία αλλά θέλει κάλεσμα και γλυκάκι για το Ναβαρίνο.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Ναι, δεν τα φτιάχνει τζάμπα, την έχει πελάτισσα όπως εσένα η Αμερική .Λεγεών έγραψε: 21 Οκτ 2022, 20:12 Δηλαδή φτιάχνει πυρηνικά εργοστάσια στην Τουρκία αλλά θέλει κάλεσμα και γλυκάκι για το Ναβαρίνο.
Σε συμμαχία με την Τουρκία είσαι εσύ, όχι η Ρωσία, μην μπερδεύεσαι.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
-
likosmokeses
Bill Hicks έγραψε: 21 Οκτ 2022, 16:44 ένα απ΄τα τριάντα ανά πάσα στιγμή. δεν είναι κάνα μεγάλο μυστικό ότι το ΝΑΤΟ φρουρεί τα σύνορα τής συμμαχίας και τον εφαπτόμενο διεθνή εναέριο χώρο/ύδατα. πόνος;
Τους ξέφυγε ο ρώσος σαμποτέρ της βαλτικής....
-
talaipwros
πως λενε το γοπινγκ στα ρωσικα;
-
Εμπεδοκλής
Δε χρειάζεται. Θα στείλει όπλα και πρώτες ύλες στην Τουρκία. Έπειτα απλά θα κοιτά αλλού όταν οι Τούρκοι μπουν σε κανένα νησί...Leporello έγραψε: 21 Οκτ 2022, 20:08Μόλις τελειώσει με την Ουκρανία ο Πούτιν, θα ρίξει πυρηνικά στην Ελλάδα, ώστε την άλλη φορά να τον καλέσουμε στην επέτειο του Ναυαρίνου.Εμπεδοκλής έγραψε: 21 Οκτ 2022, 19:19Η Ελλάδα θα το πληρώσει άσχημα. Όχι τώρα που υπάρχουν τυμπανοκρουσίες αλλά αργότερα. Ζούμε εποχές 1919 και το 1922 πλησιάζει...
- Οργισμένος
Α βρε μπετεThe Rebel έγραψε: 20 Οκτ 2022, 20:45[img]https://i.postimg.cc/6Tsxd1Ky/3104 ... .jpg[/img]Οργισμένος έγραψε: 20 Οκτ 2022, 17:27"Αντιναζιστης" Χίτλερ ιζ σπικινγκ...Крaсная армия έγραψε: 20 Οκτ 2022, 17:14 Οι Εβραίοι από καταβολής κόσμου ήταν εχθροί της ανθρωπότητας. Επομένως δεν είναι φίλοι μου.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
#metontagipΕμπεδοκλής έγραψε: 21 Οκτ 2022, 21:25Δε χρειάζεται. Θα στείλει όπλα και πρώτες ύλες στην Τουρκία. Έπειτα απλά θα κοιτά αλλού όταν οι Τούρκοι μπουν σε κανένα νησί...Leporello έγραψε: 21 Οκτ 2022, 20:08Μόλις τελειώσει με την Ουκρανία ο Πούτιν, θα ρίξει πυρηνικά στην Ελλάδα, ώστε την άλλη φορά να τον καλέσουμε στην επέτειο του Ναυαρίνου.Εμπεδοκλής έγραψε: 21 Οκτ 2022, 19:19Η Ελλάδα θα το πληρώσει άσχημα. Όχι τώρα που υπάρχουν τυμπανοκρουσίες αλλά αργότερα. Ζούμε εποχές 1919 και το 1922 πλησιάζει...
Αιώνιοι ξεφτιλες
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
πρόβλημα τους,δεν ενδιαφερει κανέναν εκτός από κάτι ψέκες που βλέπουν εξουσιομανή παράφρονα και την παίζουνΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 21 Οκτ 2022, 18:16 Εγώ σου λέω με στοιχεία ποιος κερδίζει από τον πόλεμο. Αυτός δεν είναι ούτε ο Ρώσος ούτε ο Ουκρανός. Η αποψάρα μου είναι η πιο λογική εδώ μέσα ότι οι δυο πλευρές πρέπει να διαπραγματευτούνε. Αυτό δεν γίνεται. Είναι ευσεβής πόθος. Δηλαδή έχετε αναποδογυρίσει την λογική μέσα στη μανία σας επειδή σας πνίγει το άδικο μα ταυτόχρονα δεν ενδιαφέρεστε για το τι προηγήθηκε. Εσύ μπορεί να το γράφεις στα αρχίδια σου το ΝΑΤΟ. Οι Ρώσοι δεν αισθάνονται το ίδιο.
Ναι, τώρα η Ρωssία συγκρατεί την Τουρκία να μην επιτεθεί στην Ελλάδα.Εμπεδοκλής έγραψε: 21 Οκτ 2022, 21:25Δε χρειάζεται. Θα στείλει όπλα και πρώτες ύλες στην Τουρκία. Έπειτα απλά θα κοιτά αλλού όταν οι Τούρκοι μπουν σε κανένα νησί...Leporello έγραψε: 21 Οκτ 2022, 20:08Μόλις τελειώσει με την Ουκρανία ο Πούτιν, θα ρίξει πυρηνικά στην Ελλάδα, ώστε την άλλη φορά να τον καλέσουμε στην επέτειο του Ναυαρίνου.Εμπεδοκλής έγραψε: 21 Οκτ 2022, 19:19Η Ελλάδα θα το πληρώσει άσχημα. Όχι τώρα που υπάρχουν τυμπανοκρουσίες αλλά αργότερα. Ζούμε εποχές 1919 και το 1922 πλησιάζει...
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Μια χαρά έχει συμμαχήσει η Τουρκία με την Ρωσία.vagabondo έγραψε: 21 Οκτ 2022, 20:31Ναι, δεν τα φτιάχνει τζάμπα, την έχει πελάτισσα όπως εσένα η Αμερική .Λεγεών έγραψε: 21 Οκτ 2022, 20:12 Δηλαδή φτιάχνει πυρηνικά εργοστάσια στην Τουρκία αλλά θέλει κάλεσμα και γλυκάκι για το Ναβαρίνο.
Σε συμμαχία με την Τουρκία είσαι εσύ, όχι η Ρωσία, μην μπερδεύεσαι.
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Νομιζω πως μπερδευουμε την συνεργασια με την συμμαχια
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
ναι οκvagabondo έγραψε: 21 Οκτ 2022, 20:31 Ναι, δεν τα φτιάχνει τζάμπα, την έχει πελάτισσα όπως εσένα η Αμερική .
https://energypress.gr/news/i-rosia-ste ... y-akoygioy
-
Εμπεδοκλής
Εντάξει. Μόνο μετά να θυμηθείς να μη σου φταίνε πάλι οι εξωγήινοι. Ειδικά τελευταία ...Leporello έγραψε: 21 Οκτ 2022, 21:29Ναι, τώρα η Ρωssία συγκρατεί την Τουρκία να μην επιτεθεί στην Ελλάδα.Εμπεδοκλής έγραψε: 21 Οκτ 2022, 21:25Δε χρειάζεται. Θα στείλει όπλα και πρώτες ύλες στην Τουρκία. Έπειτα απλά θα κοιτά αλλού όταν οι Τούρκοι μπουν σε κανένα νησί...Leporello έγραψε: 21 Οκτ 2022, 20:08 Μόλις τελειώσει με την Ουκρανία ο Πούτιν, θα ρίξει πυρηνικά στην Ελλάδα, ώστε την άλλη φορά να τον καλέσουμε στην επέτειο του Ναυαρίνου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1749 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 17 Απαντήσεις