Ας βγει ο εκπρόσωπος της αστυνομίας και να δηλώσει ότι ο Μπαλασκας δεν τους εκφράζει. Αλλιώς οι θέσεις Μπαλασκας είναι θέσεις της αστυνομίαςΥδράργυρος έγραψε: 19 Οκτ 2022, 15:17 Ο Μπαλάσκας δεν είναι πρόεδρος ούτε εκπρόσωπος. Δεν ξέρω αν είναι εκλεγμένος στο δσ κάποιου συλλόγου. Αυθαίρετα τον καλούν. Δεν έχει θέσμική θέση
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σεπόλια: 200 άτομα κάλεσαν τον 53χρονο για να βιάσουν την 12χρονη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Σεπόλια: 200 άτομα κάλεσαν τον 53χρονο για να βιάσουν την 12χρονη
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Rocco Siffredi
Συνδικαλιστης πρέπει να είναι ως τέτοιος βγαίνειΣενέκας έγραψε: 19 Οκτ 2022, 15:06Ως αστυνομικός είναι ποτέ σε υπηρεσία αυτό το άτομο? Γιατί εδώ και κάπου 2 χρόνια κάθε πρωί είναι μονίμως στα κανάλια, ειδικά όταν είναι στην επικαιρότητα αστυνομικό ζήτημα, λειτουργεί ως ανεπίσημος εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας και εκφέρει και γνώμες σαν ειδικός, για υποθέσεις με τις οποίες δεν έχει καμιά σχέση....στην κανονική του δουλειά εμφανίζεται ποτέ?Ναύτης έγραψε: 19 Οκτ 2022, 14:18 Τον, περιφερόμενο στα μεσημεριανάδικα με την ιδιότητα του συνδικαλιστή, πανελίστα Μπαλάσκα υπάρχει κάποιος ανώτερός του για να τον μαζέψει ή παπάρια μάντολες;
Άντε να τού πεις ότι δεν το ξέρουμε, αλλά το εικάζουμε -ο ανακριτής κι ο εισαγγελέας το εικάζουν δηλαδή- με βάση ισχυρές ενδείξεις ενοχής. Αλλά, για τον νόμο, ακόμα παραμένει αθώα.
Σού λέει, όχι, εγώ το ξέρω!
Ε, αφού το ξέρει ο άνθρωπος, τι σκατά τα θέλουμε τα δικαστήρια, αναρωτιέμαι;
Δεν νομίζω ότι πηγαίνουν κανονικά σε δουλειά αυτοι
Αυτός είναι ο τίτλος του αλλά προφανώς έχει ξεφύγει εντελώς απ'αυτά τα όρια. Τον καλούν ως ανεπίσημο εκπρόσωπο τύπου. Δεν μπορώ να φανταστώ τι πλάτες έχει για να συνεχίζει ανενόχλητος. Θυμάμαι κάποια στιγμή είχε τεθεί σε διαθεσιμότητα για τις μαλακίες που λέει στα κανάλια, αλλά τπου επιτρέπουν και συνεχίζει ακάθεκτοςRocco Siffredi έγραψε: 19 Οκτ 2022, 15:36Συνδικαλιστης πρέπει να είναι ως τέτοιος βγαίνειΣενέκας έγραψε: 19 Οκτ 2022, 15:06Ως αστυνομικός είναι ποτέ σε υπηρεσία αυτό το άτομο? Γιατί εδώ και κάπου 2 χρόνια κάθε πρωί είναι μονίμως στα κανάλια, ειδικά όταν είναι στην επικαιρότητα αστυνομικό ζήτημα, λειτουργεί ως ανεπίσημος εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας και εκφέρει και γνώμες σαν ειδικός, για υποθέσεις με τις οποίες δεν έχει καμιά σχέση....στην κανονική του δουλειά εμφανίζεται ποτέ?Ναύτης έγραψε: 19 Οκτ 2022, 14:18 Τον, περιφερόμενο στα μεσημεριανάδικα με την ιδιότητα του συνδικαλιστή, πανελίστα Μπαλάσκα υπάρχει κάποιος ανώτερός του για να τον μαζέψει ή παπάρια μάντολες;
Άντε να τού πεις ότι δεν το ξέρουμε, αλλά το εικάζουμε -ο ανακριτής κι ο εισαγγελέας το εικάζουν δηλαδή- με βάση ισχυρές ενδείξεις ενοχής. Αλλά, για τον νόμο, ακόμα παραμένει αθώα.
Δεν νομίζω ότι πηγαίνουν κανονικά σε δουλειά αυτοι
To γνωρίζω ποιός είναι. Αστιευόμενος το είπα.plouf έγραψε: 19 Οκτ 2022, 14:48Ο κατμαν που λες ειναι ο Φαηλος Κρανιδιωτης που με τον Θανο Τζημερο δημιουργησαν το κομμα Εθνικη Δημιουργια.
Αυτοι οι δυο ειναι οι αγαπημενοι των τυροπιταδων οπως οι φορουμιτες Lugozzi nick και Gordian Knot.![]()
Εξάλλου ο Κατμαν είναι πιο φιτ από τον Φαλλό, δεν τους μπερδεύω.
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Ο συγκεκριμενος μαλιστα ειναι και δικηγορος επι Αρειω Παγω εχει μεγαλο δοντι η λεγαμενη πουnyxtovios έγραψε: 19 Οκτ 2022, 15:51To γνωρίζω ποιός είναι. Αστιευόμενος το είπα.plouf έγραψε: 19 Οκτ 2022, 14:48Ο κατμαν που λες ειναι ο Φαηλος Κρανιδιωτης που με τον Θανο Τζημερο δημιουργησαν το κομμα Εθνικη Δημιουργια.
Αυτοι οι δυο ειναι οι αγαπημενοι των τυροπιταδων οπως οι φορουμιτες Lugozzi nick και Gordian Knot.![]()
υπερασπιζεται.
Είναι εκλεγμένη με Ντορογιό νομίζω.plouf έγραψε: 19 Οκτ 2022, 15:54Ο συγκεκριμενος μαλιστα ειναι και δικηγορος επι Αρειω Παγω εχει μεγαλο δοντι η λεγαμενη πουnyxtovios έγραψε: 19 Οκτ 2022, 15:51To γνωρίζω ποιός είναι. Αστιευόμενος το είπα.plouf έγραψε: 19 Οκτ 2022, 14:48
Ο κατμαν που λες ειναι ο Φαηλος Κρανιδιωτης που με τον Θανο Τζημερο δημιουργησαν το κομμα Εθνικη Δημιουργια.
υπερασπιζεται.![]()
Οπότε λογικά ναι.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Υδράργυρος έγραψε: 19 Οκτ 2022, 15:03Αυτός ο Μπαλάσκας γιατι δεν έχει φάει καμιά πειθαρχική ποινή;Ναύτης έγραψε: 19 Οκτ 2022, 14:18 Τον, περιφερόμενο στα μεσημεριανάδικα με την ιδιότητα του συνδικαλιστή, πανελίστα Μπαλάσκα υπάρχει κάποιος ανώτερός του για να τον μαζέψει ή παπάρια μάντολες;
https://www.e-nomothesia.gr/nomikes-pli ... arkhe.htmlΈνας βασικός προβληματισμός αναφορικά στο τεκμήριο αθωότητας, αποτελεί τα ποια πρόσωπα δεσμεύονται. Ήδη από το 1995, στην υπόθεση Allenet de Ribemont κατά Γαλλίας, η Επιτροπή της ΕΣΔΑ νομολόγησε τη δέσμευση εκτός των Δικαστών, όλων γενικά των Δημοσίων λειτουργών που παίρνουν μέρος σε μία ποινική δίκη (π.χ. Αστυνομικοί, Γραμματείς) αλλά και των Κυβερνητικών αξιωματούχων. Στο άρθρο 7 του Ν. 4569/2019 πλέον προβλέπεται:
Δημόσιες αναφορές στην ενοχή προσώπου
Ο ύποπτος ή κατηγορούμενος έχει δικαίωμα να ασκήσει αγωγή αποζημίωσης ενώπιον του αρμόδιου δικαστηρίου, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 105 και 106 του Εισαγωγικού Νόμου του Αστικού Κώδικα, προς αποκατάσταση της βλάβης την οποία υπέστη εξαιτίας της προσβολής του τεκμηρίου αθωότητάς του από δηλώσεις δημόσιων αρχών που έλαβαν χώρα σε οποιοδήποτε στάδιο της διαδικασίας πριν την έκδοση της απόφασης σε πρώτο ή δεύτερο βαθμό, οι οποίες αναφέρονται κατά τρόπο άμεσο στην εκκρεμή ποινική διαδικασία και είτε παροτρύνουν το κοινό να πιστέψει στην ενοχή του είτε προβαίνουν σε εκτίμηση των πραγματικών περιστατικών με την οποία προδικάζουν τη δικαστική κρίση της υπόθεσης.
άλλο η κουβέντα καφενείου και άλλο το να κατέχεις δημόσιο αξίωμα και να προβαίνεις σε τέτοιες δηλώσεις δημοσίως
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Rocco Siffredi
Είχε πει μλκια τότε με τον πιλότο νομίζω και μετα χάθηκε για καποιο διάστημαΣενέκας έγραψε: 19 Οκτ 2022, 15:50 Αυτός είναι ο τίτλος του αλλά προφανώς έχει ξεφύγει εντελώς απ'αυτά τα όρια. Τον καλούν ως ανεπίσημο εκπρόσωπο τύπου. Δεν μπορώ να φανταστώ τι πλάτες έχει για να συνεχίζει ανενόχλητος. Θυμάμαι κάποια στιγμή είχε τεθεί σε διαθεσιμότητα για τις μαλακίες που λέει στα κανάλια, αλλά τπου επιτρέπουν και συνεχίζει ακάθεκτος
Αν είναι εκλεγμένος συνδικαλιστης και τα κανάλια ξέρουν ότι αν τον καλέσουν για γλάστρα θα παει ε αυτόν φέρνουν
Υπάρχει και ένας ασπρομαλλης συνδικαλιστης που είναι και αυτός γλάστρα σε κάτι τατιανες
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Ακριβως ετσι

Ας τη χαίρονται οι ηλίθιοι που την ψήφισαν
στο αλλο νημα για τους αστυνομικους κατηγορουμενους για βιασμο τις δηλωσεις του μια χαρα τις αποδεχτηκατε ...Υδράργυρος έγραψε: 19 Οκτ 2022, 15:17 Ο Μπαλάσκας δεν είναι πρόεδρος ούτε εκπρόσωπος. Δεν ξέρω αν είναι εκλεγμένος στο δσ κάποιου συλλόγου. Αυθαίρετα τον καλούν. Δεν έχει θέσμική θέση
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Βιασμός 12χρονης στα Σεπόλια: Γνωστή χορεύτρια «ψάρεψε» τη 12χρονη για τον άντρα της
Οι αστυνομικοί ερευνούν ένα ζευγάρι από τη Θεσσαλία για την υπόθεση της 12χρονης από τα Σεπόλια, καθώς μία γυναίκα θέλησε να «δωρίσει» τη 12χρονη στον άντρα της για να ασελγήσει στο κορμάκι της
Τίστομπούτσο γαμώ τον αντίχριστό μου, έχει πάτο η αρρώστια αυτης της υπόθεσης? Ή εκει που λεμε οτι τον πιάσαμε, ανοίγει καθε φορά και πεφτουμε και σε αλλο πατολέβελ?
Οι αστυνομικοί ερευνούν ένα ζευγάρι από τη Θεσσαλία για την υπόθεση της 12χρονης από τα Σεπόλια, καθώς μία γυναίκα θέλησε να «δωρίσει» τη 12χρονη στον άντρα της για να ασελγήσει στο κορμάκι της
Τίστομπούτσο γαμώ τον αντίχριστό μου, έχει πάτο η αρρώστια αυτης της υπόθεσης? Ή εκει που λεμε οτι τον πιάσαμε, ανοίγει καθε φορά και πεφτουμε και σε αλλο πατολέβελ?
το κελεπουρι που κυκλοφορουσε στην πιατσα γιαυτους που ξέρουν τις άκρεςvantono έγραψε: 19 Οκτ 2022, 17:23 Βιασμός 12χρονης στα Σεπόλια: Γνωστή χορεύτρια «ψάρεψε» τη 12χρονη για τον άντρα της
αμφιβάλλω αν θεωρούσαν κακό αυτο που έκαναν
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
τι σημαίνει γνωστή χορεύτρια?
Μια εγώ ξέρω, βασικά.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 28 Απαντήσεις