Ότι καλύτερο έχω διαβάσειhjshiaqwws έγραψε: 19 Οκτ 2022, 15:16 There, fixed it for you.
Frappezitis έγραψε: 19 Οκτ 2022, 15:04 Υπάρχουν ψεύτικες πληροφορίες εδώ και μέρες, ότι η επιδίωξη των VSU (Ουκρανοναζι) είναι να ανατινάξουν τα υδατοφράγματα στον Δνείπερο, ώστε να ανεβεί η στάθμη του ποταμού κατά 5-7 μέτρα και, ουσιαστικά, να οδηγήσουν τις περιοχές πέριξ των οχθών του ποταμού σε πλημμύρα, με ό,τι συνεπάγεται αυτό για τον τοπικό άμαχο πληθυσμό. Εξ ου και οι εσπευσμένες ενέργειες των Ρώσων εισβολέων να εκκενώσουν απελάσουν τον άμαχο πληθυσμό τη δεξιά όχθη το Δνείπερου στην Περιφέρεια της Χερσώνας, όπως και την ίδια την πόλη, που βρίσκεται ακριβώς από εκείνη την πλευρά. Αυτό θα δώσει επιπλέον τη δυνατότητα στις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις να εφαρμόσει και τακτικές πολέμου που μέχρι τώρα δεν είχε χρησιμοποιήσει, εξαιτίας της παρουσίας του άμαχου πληθυσμού (πχ «σιδέρωμα» στους βομβαρδισμούς). Σε διαβάζουν στη Μαριούπολη και κλαίνε
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
εξελίξεις στην Ουκρανία
Re: εξελίξεις στην Ουκρανία
Μόνον μια πάρα πάρα πολύ μικρή παρατήρηση, εάν μου το επιτρέπεις αγαπητέ (σε όλα τα υπόλοιπα συμφωνώ - *πλεονασμός το συμφωνώ ε, αρκεί μόνον να παρατηρεί κάποιος ορθά και να έχει τα μυαλά μέσα στο κεφάλι του), εάν λέμε μπανανία το σύγχρονο *"ελληνικό κράτος" τότε πάντα θα ταίριαζε να συμπληρώνουμε και το "χωρίς μπανάνες"**.nyxtovios έγραψε: 19 Οκτ 2022, 16:33Εμείς δεν είμαστε καν ανεξάρτητο κράτος όμως, οπότε δεν ξέρω αν έχει νόημα η ερώτηση σου. Αποδείχθηκε περίτρανα όταν το κράτος του Κούλη Μιζοτάκη διέταξε να κατασχεθεί Ιρανικό καράβι, τη στιγμή που παράλληλα εφοπλιστές έλληνες μεταφέρουν αβέρτα πετρέλαιο από Ρωσία.Στρακαστρουκας έγραψε: 19 Οκτ 2022, 16:00 Διαβαζω οτι το Ισραηλ δεν θα στειλει οπλα στον Ζελε γιατι ο Ζελεδιαρης ειχε την απαιτηση να ειναι δωρεαν. Ετσι λειτουργουν τα κρατη που κοιταν το συμφερον τους. Εμεις τι πηραμε για τις προμηθειες που δωσαμε στο Κιεβο? Τους ειχαμε απο χθες φιλους?
Πρέπει να αποδεχτούμε ότι είμαστε υπήκοοοι μια μπανανίας, που κυβερνάται από πρεσβείες και επιχειρηματίες.
Και όσοι θα πουν ναι αλλά να πας στη Ρωσία, ναι αλλα στη Βόρεια Κορέα πεινάνε, να τους θυμήσω ότι η μπανανία πλέον έχει φτάσει να είναι όντως τριτοκοσμική με την χαμηλότερη αγοραστική δύναμη στην ευρώπη για τους πολίτες.
Άρα "μπανανία χωρίς μπανάνες" είναι ορθότερος προσδιορισμός κατά την μη ταπεινή μου γνώμη.
**(εχτός από αυτές τις μικρούλες που βγάζουνε στη Κρήτη***)
***δεν επιθυμώ να πλατιάσω περαιτέρω, καταλαβαίνεις νομίζω...
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Φτάνει και 28η σε λίγο να πανηγυρίσουμε το ΟΞΙ στους Γερμανούςsys3x έγραψε: 19 Οκτ 2022, 16:44Μόνον μια πάρα πάρα πολύ μικρή παρατήρηση, εάν μου το επιτρέπεις αγαπητέ (σε όλα τα υπόλοιπα συμφωνώ - *πλεονασμός το συμφωνώ ε, αρκεί μόνον να παρατηρεί κάποιος ορθά και να έχει τα μυαλά μέσα στο κεφάλι του), εάν λέμε μπανανία το σύγχρονο *"ελληνικό κράτος" τότε πάντα θα ταίριαζε να συμπληρώνουμε και το "χωρίς μπανάνες"**.nyxtovios έγραψε: 19 Οκτ 2022, 16:33Εμείς δεν είμαστε καν ανεξάρτητο κράτος όμως, οπότε δεν ξέρω αν έχει νόημα η ερώτηση σου. Αποδείχθηκε περίτρανα όταν το κράτος του Κούλη Μιζοτάκη διέταξε να κατασχεθεί Ιρανικό καράβι, τη στιγμή που παράλληλα εφοπλιστές έλληνες μεταφέρουν αβέρτα πετρέλαιο από Ρωσία.Στρακαστρουκας έγραψε: 19 Οκτ 2022, 16:00 Διαβαζω οτι το Ισραηλ δεν θα στειλει οπλα στον Ζελε γιατι ο Ζελεδιαρης ειχε την απαιτηση να ειναι δωρεαν. Ετσι λειτουργουν τα κρατη που κοιταν το συμφερον τους. Εμεις τι πηραμε για τις προμηθειες που δωσαμε στο Κιεβο? Τους ειχαμε απο χθες φιλους?
Πρέπει να αποδεχτούμε ότι είμαστε υπήκοοοι μια μπανανίας, που κυβερνάται από πρεσβείες και επιχειρηματίες.
Και όσοι θα πουν ναι αλλά να πας στη Ρωσία, ναι αλλα στη Βόρεια Κορέα πεινάνε, να τους θυμήσω ότι η μπανανία πλέον έχει φτάσει να είναι όντως τριτοκοσμική με την χαμηλότερη αγοραστική δύναμη στην ευρώπη για τους πολίτες.
Άρα "μπανανία χωρίς μπανάνες" είναι ορθότερος προσδιορισμός κατά την μη ταπεινή μου γνώμη.
***δεν επιθυμώ να πλατιάσω περαιτέρω, καταλαβαίνεις νομίζω...![]()
https://www.facebook.com/watch/?v=978136862893735
Spoiler
nyxtovios έγραψε: 19 Οκτ 2022, 16:46Φτάνει και 28η σε λίγο να πανηγυρίσουμε το ΟΞΙ στους Γερμανούςsys3x έγραψε: 19 Οκτ 2022, 16:44Μόνον μια πάρα πάρα πολύ μικρή παρατήρηση, εάν μου το επιτρέπεις αγαπητέ (σε όλα τα υπόλοιπα συμφωνώ - *πλεονασμός το συμφωνώ ε, αρκεί μόνον να παρατηρεί κάποιος ορθά και να έχει τα μυαλά μέσα στο κεφάλι του), εάν λέμε μπανανία το σύγχρονο *"ελληνικό κράτος" τότε πάντα θα ταίριαζε να συμπληρώνουμε και το "χωρίς μπανάνες"**.nyxtovios έγραψε: 19 Οκτ 2022, 16:33
Εμείς δεν είμαστε καν ανεξάρτητο κράτος όμως, οπότε δεν ξέρω αν έχει νόημα η ερώτηση σου. Αποδείχθηκε περίτρανα όταν το κράτος του Κούλη Μιζοτάκη διέταξε να κατασχεθεί Ιρανικό καράβι, τη στιγμή που παράλληλα εφοπλιστές έλληνες μεταφέρουν αβέρτα πετρέλαιο από Ρωσία.
Spoiler
.
.
Αυτός ούτε για καφενείο σε χωριό δεν είναι. Θα τον κοροιδεύουν όλοι.
-
Εμπεδοκλής
Και την προηγούμενη θα πούμε YES στους γερμανούς.nyxtovios έγραψε: 19 Οκτ 2022, 16:46Φτάνει και 28η σε λίγο να πανηγυρίσουμε το ΟΞΙ στους Γερμανούςsys3x έγραψε: 19 Οκτ 2022, 16:44Μόνον μια πάρα πάρα πολύ μικρή παρατήρηση, εάν μου το επιτρέπεις αγαπητέ (σε όλα τα υπόλοιπα συμφωνώ - *πλεονασμός το συμφωνώ ε, αρκεί μόνον να παρατηρεί κάποιος ορθά και να έχει τα μυαλά μέσα στο κεφάλι του), εάν λέμε μπανανία το σύγχρονο *"ελληνικό κράτος" τότε πάντα θα ταίριαζε να συμπληρώνουμε και το "χωρίς μπανάνες"**.nyxtovios έγραψε: 19 Οκτ 2022, 16:33
Εμείς δεν είμαστε καν ανεξάρτητο κράτος όμως, οπότε δεν ξέρω αν έχει νόημα η ερώτηση σου. Αποδείχθηκε περίτρανα όταν το κράτος του Κούλη Μιζοτάκη διέταξε να κατασχεθεί Ιρανικό καράβι, τη στιγμή που παράλληλα εφοπλιστές έλληνες μεταφέρουν αβέρτα πετρέλαιο από Ρωσία.
Είναι ο potus όμως ρε μλκ, ο potus γτκμ, ο μπλανητάρχης!
Δε γαμιόμαστε λέω γω.
.
.
-
hjshiaqwws
Πηγή; pronews.gr;;Στρακαστρουκας έγραψε: 19 Οκτ 2022, 16:00 Διαβαζω οτι το Ισραηλ δεν θα στειλει οπλα στον Ζελε γιατι ο Ζελεδιαρης ειχε την απαιτηση να ειναι δωρεαν. Ετσι λειτουργουν τα κρατη που κοιταν το συμφερον τους. Εμεις τι πηραμε για τις προμηθειες που δωσαμε στο Κιεβο? Τους ειχαμε απο χθες φιλους?
Αμα δουλέψεις σκληρά και αποκτήσεις δεξιότητες θα μπορέσεις και εσύ κάποια στιγμή να γίνεις πολιτκός ή μεγάλος επιχειρηματίας τεμπέλη μου, μην κλαίγεσαι.
SKASMOS ZAIEnyxtovios έγραψε: 19 Οκτ 2022, 17:10Αμα δουλέψεις σκληρά και αποκτήσεις δεξιότητες θα μπορέσεις και εσύ κάποια στιγμή να γίνεις πολιτκός ή μεγάλος επιχειρηματίας τεμπέλη μου, μην κλαίγεσαι.
.
.
-
likosmokeses
hjshiaqwws έγραψε: 19 Οκτ 2022, 16:59Πηγή; pronews.gr;;Στρακαστρουκας έγραψε: 19 Οκτ 2022, 16:00 Διαβαζω οτι το Ισραηλ δεν θα στειλει οπλα στον Ζελε γιατι ο Ζελεδιαρης ειχε την απαιτηση να ειναι δωρεαν. Ετσι λειτουργουν τα κρατη που κοιταν το συμφερον τους. Εμεις τι πηραμε για τις προμηθειες που δωσαμε στο Κιεβο? Τους ειχαμε απο χθες φιλους?
Το Ισραήλ δεν θα δώσει όπλα στην Ουκρανία, δήλωσε ο υπουργός Άμυνας της χώρας
Το Ισραήλ με την σωστή πλευρά της ιστορίας..."Η πολιτική μας για την Ουκρανία δεν θα αλλάξει. Θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε τη Δύση και να στεκόμαστε στο πλευρό της, δεν θα παράσχουμε συστήματα εξοπλισμών στην Ουκρανία", δήλωσε ο Γκαντς στη διάρκεια μιας ενημέρωσης των πρεσβευτών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σύμφωνα με ανακοίνωση των υπηρεσιών του.
Οι ισραηλινές αρχές έχουν μέχρι τώρα περιορίσει τη συνεργασία τους με την Ουκρανία στην ανθρωπιστική βοήθεια και στις παραδόσεις μη φονικού υλικού προκειμένου να διαφυλάξουν τη σχέση τους με τη Μόσχα.
hjshiaqwws έγραψε: 19 Οκτ 2022, 16:59Πηγή; pronews.gr;;Στρακαστρουκας έγραψε: 19 Οκτ 2022, 16:00 Διαβαζω οτι το Ισραηλ δεν θα στειλει οπλα στον Ζελε γιατι ο Ζελεδιαρης ειχε την απαιτηση να ειναι δωρεαν. Ετσι λειτουργουν τα κρατη που κοιταν το συμφερον τους. Εμεις τι πηραμε για τις προμηθειες που δωσαμε στο Κιεβο? Τους ειχαμε απο χθες φιλους?
-
hjshiaqwws
Πηγή για αυτό:likosmokeses έγραψε: 19 Οκτ 2022, 17:19hjshiaqwws έγραψε: 19 Οκτ 2022, 16:59Πηγή; pronews.gr;;Στρακαστρουκας έγραψε: 19 Οκτ 2022, 16:00 Διαβαζω οτι το Ισραηλ δεν θα στειλει οπλα στον Ζελε γιατι ο Ζελεδιαρης ειχε την απαιτηση να ειναι δωρεαν. Ετσι λειτουργουν τα κρατη που κοιταν το συμφερον τους. Εμεις τι πηραμε για τις προμηθειες που δωσαμε στο Κιεβο? Τους ειχαμε απο χθες φιλους?
Το Ισραήλ δεν θα δώσει όπλα στην Ουκρανία, δήλωσε ο υπουργός Άμυνας της χώρας
Το Ισραήλ με την σωστή πλευρά της ιστορίας..."Η πολιτική μας για την Ουκρανία δεν θα αλλάξει. Θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε τη Δύση και να στεκόμαστε στο πλευρό της, δεν θα παράσχουμε συστήματα εξοπλισμών στην Ουκρανία", δήλωσε ο Γκαντς στη διάρκεια μιας ενημέρωσης των πρεσβευτών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σύμφωνα με ανακοίνωση των υπηρεσιών του.
Οι ισραηλινές αρχές έχουν μέχρι τώρα περιορίσει τη συνεργασία τους με την Ουκρανία στην ανθρωπιστική βοήθεια και στις παραδόσεις μη φονικού υλικού προκειμένου να διαφυλάξουν τη σχέση τους με τη Μόσχα.
![]()
στον Ζελε γιατι ο Ζελεδιαρης ειχε την απαιτηση να ειναι δωρεαν
- Крaсная армия
- Phorum.gr user: Μαρίνος Αντύπας
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
Α τελικά φαίνεται δε θα ρισκάρουν να παρει Ρώσικα όπλα η Χεζμπολα. Μάλλον λειτουργούνε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1749 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 17 Απαντήσεις